Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 4 минути, ,.Alex&Vanko,. написа:

Пукна вещицата!!! В ада гори сега!

Ти ще престанеш ли с глупостите си?

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

Лошото ще дойде като влезе и в хладилника

Ами каквото за всички, това и за нас...Можеш ли да го промениш!

преди 9 минути, barbuncela написа:

Стига с тая Ванга бе! Жената никога не е предсказвала лоши неща.

Така е обаче каза че извънземните ще кацнат тука първо .Така че сега е момента да идват вече по всяка вероятност до една седмица ще кацнат.Гледам вчера запълваха дупки в асфалта сигурно се подготвяме да не се изложим.

преди 10 минути, barbuncela написа:

Стига с тая Ванга бе! Жената никога не е предсказвала лоши неща.

този постове са от миналата година

няма начин някой да е знаел, какъв катаклизъм предстои през тази година
чети нататък от този пост

Вече има и самоубил се испанец. Кой знае, може би като започнат масови самоубийства, меркаджиите ще се усетят, че мерките нанасят повече поражения от вируса. А може и да решат , че трябва още затягане на рестрикциите, защото вируса е почнал да предизвиква и самоубийства. Не само пневмонии.

Вече има и самоубил се испанец. Кой знае, може би като започнат масови самоубийства, меркаджиите ще се усетят, че мерките нанасят повече поражения от вируса. А може и да решат , че трябва още затягане на рестрикциите, защото вируса е почнал да предизвиква и самоубийства. Не само пневмонии.
Това как се доказва? Според мен никак.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

преди 8 минути, дръндю написа:

чети нататък от този пост

Чела съм какво ли не! Като я няма жената, колко неща и се преписват. А  българинът е майстор да измисля истории. Всичко си остава написано. Тоя чул. оня е видял, трети го знае със сигурност...  Както тук. Някой те убеждава, че едва ли не е говорил с господ! Всякакви световни и галактически катаклизми и фантазии! 

Редактирано от barbuncela (преглед на промените)

преди 4 минути, Pifi Pedolino написа:

Така е обаче каза че извънземните ще кацнат тука първо .

Пха-ха. Това ми напомни една ''случка'' . Доста отдавна беше, не помня коя година. Обаче се беше пуснал слух, че на летището е Щръклево ще кацат извънземни. И аз колко ми е акъла, паля ИЖ-а (тогава имах един оранжев ИЖ-комби) и отивам на летището. Чаках, чаках...няма извънземни, няма дявол. По едно време казаха, че се оплашили от самолетите (тогава пръскаха там нивите наоколо) и може да се разотиваме. Нямало да дойдат. 

Ама не бях само аз бунака де, имаше много хора. И така... Изядох една кесия със семки и си дойдох в Русе без да видя извънземни :D

преди 35 минути, Реджеп Иведик написа:

Ясно, не можа да ме разбереш, пък си съгласен. 

Защо не опита пак да обясниш?

Някой/и иска/т така добре да ни изЛъжат, че повечето да повярваме, и след това, когато всичко приключи да изберем доброволно комунистите да се върнат на власт и всичко да е прекрасно като преди, или...?

преди 6 минути, skalata_73 написа:

Чаках, чаках...няма извънземни, няма дявол.

Закъснял си...точно са заминали били! :lol6:

преди 9 минути, ostavime написа:

Това как се доказва? Според мен никак.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Да се доказва? Ако ще трябва да си доказваме неща, които ще ни извадят очите, по- добре закривай.

преди 16 минути, _Belial_ написа:

Какво значение вече, дали ще се "усетят"- The Damage is done!- или, коня не в реката, ами e под водата на дълбокото...

Лошото е, че не се знае, кога ще почне "отпускането" на рестрикциите. Някой конкретно заявил ли е? Има една дата 29.03., но тогава реално заразените ще се повече, отколкото и към момента, когато въведоха ограниченията. И? Кое е следващото? Вечерен час и купони...

Редактирано от Maleficient (преглед на промените)

преди 1 минута, darkterminal написа:

Хъхъхъ... Значи и Китай иска да върне комунистите на власт... И Италия... И Франция... И САЩ...

Китай е социалистическа или комунистическа държава, не знам точно, имат си комунистическа партия там.

Вестници изобщо четели ли, телевизия гледате ли?

И да се разберем - танковете не са комунизъм!

Това, че са пратили в Чехия няколко танка през 60 - те заради западни провокатори е друга работа. Нарича се опазване на националната сигурност.

преди 1 минута, darkterminal написа:

Хъхъхъ... Значи и Китай иска да върне комунистите на власт... И Италия... И Франция... И САЩ...

Точно така. След като се запозна отблизо с "комунизма", на капитализма силно му хареса идеята. И видя как се осъществява практически.

преди 5 минути, darkterminal написа:

Защо не? 

Ти, нещо против комунистите ли?

преди 1 минута, _Belial_ написа:

Точно така. След като се запозна отблизо с "комунизма", на капитализма силно му хареса идеята. И видя как се осъществява практически.

Изчакайте РеджепАга да отговори де! 

Аз заради неговия "поток" на мисълта се опитах да предположа, вие ще ме разколебаете сега...лошизаядливибатки!

На времето са знаели хората какво трябва да се прави!

90416501_2718545038243743_6704983255214456832_n.thumb.jpg.3f7cbccd2f57577de517abb38a496283.jpg

преди 20 минути, Maleficient написа:

Някой/и иска/т така добре да ни изЛъжат, че повечето да повярваме

Дотук добре, нататък е заяждане в стил Учителя Р.

Да искат така да ни излъжат, че повечето да повярваме. Какво странно има. Когато човек лъже, иска да му вярват. Той затова лъже.

преди 7 минути, barbuncela написа:

На времето са знаели хората какво трябва да се прави!

90416501_2718545038243743_6704983255214456832_n.thumb.jpg.3f7cbccd2f57577de517abb38a496283.jpg

Е, да си дойдем на думата. Така като ги гледам тези червени букви, що ли ме побиват тръпки ?

преди 2 часа, dkt написа:

Защо наложиха карантина в цяла България, сллед като в София има 100 случая, новите случаи са предимо там, а в останалата част от страната - има по 1-4 случая в град?

Карантина в цяла Бългаиря не е наложена. Наложена е за град Банско и за определени лица. В цяла България има обявено извънредно положение. Аз си ходя на работа по график, в момента съм 24 часова смяна.

преди 2 часа, dkt написа:

И, генерала дето мяса на Годжи кой клас е завършил? Кой го е учил как се смята средна възраст? Значи, най-мкадия заразен бил на 4 години, най-възрастния - на 81, средната възраст илизала 42 години :)

Генерала не го мисли кой клас е завършил. Човека е лекар, спасявал е животи. А ако вземеш най-младия на 4 години и на-възрастния на 81 години ще получиш средна възраст от 42,5 години. Ти друго имаш предвид, и всички друго искаме да научим. Грешки всеки може да направи.

преди 2 часа, ostavime написа:

Чета официалната статистика от щаба днес сутринта. Има нещо сбъркано. 

Оня ден баха 112, към тях прибавиха нови 17 и обявиха, че са 127. Сега към 127 прибавят 30 и казват, че са 142?!? Oт тук cи нaпрaвeтe извoдa, чe лъжaт в нecвяcт!

Днес, случайно чух защо е това объркване. Пак го обясни генерала - медиите броят всички обявени случаи на коронавирус, а те(в Щаба най-вероятно) броят само "активните" случаи. Починалите и изписаните не се включват в тяхната бройка, независимо колко нови случая са добавени към вчерашните.

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Изразяваме се образно. За танковете. Иначе оръжие в България има. Армията е въоръжена, полицията е въоръжена. Част от гражданите са въоръжени. Не знам какво ви казва вашия Тръмп за България.

Нещата са сериозни. Всяка крушка си има опашка. Не може току така, след като няма нито един смъртен случай, да го изкарват два процента смъртност.

По принцип се прави обратното.

Броят на официално регистрираните ловци в България е по-голям от армията и полицията взети заедно. :) Ако от армията и полицията подвадим бременните и секретарките ще стане още по-весело.

Официалната смъртност, особено в Китай, доста време беше около 2 %.

преди 17 минути, skalata_73 написа:

Пха-ха. Това ми напомни една ''случка'' . Доста отдавна беше, не помня коя година. Обаче се беше пуснал слух, че на летището е Щръклево ще кацат извънземни. И аз колко ми е акъла, паля ИЖ-а (тогава имах един оранжев ИЖ-комби) и отивам на летището. Чаках, чаках...няма извънземни, няма дявол. По едно време казаха, че се оплашили от самолетите (тогава пръскаха там нивите наоколо) и може да се разотиваме. Нямало да дойдат. 

Ама не бях само аз бунака де, имаше много хора. И така... Изядох една кесия със семки и си дойдох в Русе без да видя извънземни :D

Тука някъде може и да се видиш. :)

преди 5 минути, Anne написа:

Това, че са пратили в Чехия няколко танка през 60 - те заради западни провокатори е друга работа. Нарича се опазване на националната сигурност.

Това, че пишеш глупости не те ли притеснява?

преди 7 минути, Реджеп Иведик написа:

Е, да си дойдем на думата. Така като ги гледам тези червени букви, що ли ме побиват тръпки ?

Червени ама не виждам нещо невярно да е писано!

Много червените държат икономиката на половин свят, направиха супер модерни болници за две седмици, и май се отърваха от заразата, че и помагат на другите! ....мдааа..

Ние къде сме? Обединена европа и Голяямата Америка?

Редактирано от barbuncela (преглед на промените)

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Дотук добре, нататък е заяждане в стил Учителя Р.

Да искат така да ни излъжат, че повечето да повярваме. Какво странно има. Когато човек лъже, иска да му вярват. Той затова лъже.

Що пък да е заяждане?

Подканване да обясниш по-ясно и докрай целта на целия планКороноТроп- Розенкройц...

преди 6 минути, Реджеп Иведик написа:

Така като ги гледам тези червени букви, що ли ме побиват тръпки ?

Щото те къпят с хладка вода!

преди 1 минута, barbuncela написа:

Червени ама не виждам нещо невярно да е писано!

Аз не твърдя, че е невярно. Ама съм на 55 години. Помня го комунизма. Похватите са ми ясни. Не искам да се връща. Това е комунистически текст. Комунистически похват. Като забравим как са ни подмамвали, почват пак да разтягат същите локуми. Има млади хора, дето не ги помнят, що да не ги омотат ?

Не е нужно да се наричат комунисти. Но независимо под какви имена се прикриват, ги надушвам. По какво ги познавам ли ? Казват истината. И ако някой ги посочи с пръст, викат е го тоя е враг, иска да не си миете ръцете, и т.н. и т.п.

На комуниста не му пише на челото, че е комунист. Може би защото никой друг освен комунистите не заклеймява хората. През германския национал комунизъм са слагали на евреите жълти звезди и са ги горели в концлагери. Но има и други комунисти. Това казване на "истината", кавичките не са случайни, за вируса не идва от България. На много високо ниво са се загнездили. От което става още по страшно.

Някой тук каза лоши неща за Героя Пиночет. За мен той е герой, защото има само един начин да се справим с комунистите

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.