Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пренаписването на историята

Featured Replies

преди 6 часа, Michigan111 написа:

Ти внимавай и си мери приказките,  щото не си на село на поляната. 

Не, ти внимавай, защото края на гнилия западен свят се вижда.

Както и краят на вашия мутрошеф Борисов!

Той вече се страхува и ходи навсякъде с охрана и така до края на жалкия му мутренски животец!

Посрещат го само негови герберски агитки!

Редактирано от Гост
Заплахи за насилие и саморазправа.... (преглед на промените)

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 101,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Чак пък оргазъм. Като чета какви ги пише Петко Славейков в стихотворението “Не сме народ” за сънародниците си.     Една заслуга трябва да се признае на Хитлер. Убил е Хитлер.  

• Michigan111
    Michigan111

Не знам как точно я прави на салата,  ама на тема история е невежа точно колкото анка. Опитва се да се прави на знаеща,  но от всеки и пост лъха комплексарщина. Ако забеляза,  тръгна от едно и скочи к

• Нека го напиша така. Мога да кажа много неща, но Исса е пророк в Исляма, а аз уважавам много Бадр, който пише тук и затова на тема Исус спирам до тук.

Публикувани изображения

😂😆

Ти май нещо си се взела за някоя 

Я си направи едно кафенце,  да се събудиш малко 🤣

преди 1 минута, Anne написа:

Когато предадете България на турците, тръгваме срещу вас! С кой каквото има! Ще прочистим България от вас, герберитите - нацисти! А посрамел ще се съюзим с Русия и ще разпердушиним Турция!

Тогава горко ще се каете и съжалявате, но ще е късно, адски късно! Прошка за предателство няма!  Боко ще забегне в САЩ, но вие оставате тук! И ще разберете от личен опит преживяванията на жалките германци през 1945. Само че няма да повтаряме грешката да ви оставяме живи и да манипулирате следващите поколения! Ще ви преследваме и избием до дупка! Защото за национално предателство прошка няма! Вие не сте хора!Вие сте психически увредени същества, поддържащи диктатурата! Вие българи не сте! Кланяте се на Ердоган!

Дали знаеш че Путя и Ердоган са си дружки и въобще не им пука за нас   ?

И че независимо от страната на булката  или младоженеца сме, все сме от прееваната страна ?

И че Путя и Ердоган се смеят на такива като вас ?

И когато такива като вас бъдат победени, да видим кой ще си позволи да пренаписва историята  и да разправя врели - некипели за някаква си царица, предала Търново на турците................ Или кой ще си позволи да лъже за Русия! Много отрязани ръце и лъжовни езици ще има.................. И не ми пука! Готова съм през трупове да мина, но да бъдат победени нацистите веднъж завинаги!

Късно, но не съвсем, ще я проведем тази денацификация, без значение дали я искате или не!

преди 2 минути, Michigan111 написа:

Я си направи едно кафенце,  да се събудиш малко 🤣

ааа само не кафенце че съвсем ще пощурее , само липов чай .

А.. тя пощуря..

преди 1 минута, miro20 написа:

Дали знаеш че Путя и Ердоган са си дружки и въобще не им пука за нас   ?

И че независимо от страната на булката  или младоженеца сме, все сме от прееваната страна ?

И че Путя и Ердоган се смеят на такива като вас ?

Ще видим кой ще се смее, когато тук турците отново се развилнеят и подпалят православни църкви и манастири и избият цивилни.

Колкото се смяха турците, когато свалиха онзи пилот и Русия ги постави на място. Замръзнаха им усмивките и сърцата.

На мястото на "хитрият" Ердоган щях да се притесня и да ме хване параноя дали Русия не ми е продала оръжия, които може да контролира саматя тя от разстояние и дали не може да ги блокира................

преди 2 минути, miro20 написа:

ааа само не кафенце че съвсем ще пощурее , само липов чай .

А.. тя пощуря..

Тоз форум страда от сериозна липса на санитари 😀

То верно че и аз съм за свобода на словото,  ама тука избива на шизофрения вече 😂

Не, избива ме на гняв, че тук се толерират нацисти, антисемити и национални предатели като Миро и компания, които пишат лъжи и заблуди по адрес на Русия и лъжат малките за Нацистка Германия!

Вие сте точно като фюрерчето - изкарвате измислените легенди историческата истина. Ама не са!

преди 1 час, Anne написа:

Не, избива ме на гняв, че ...

Вагнер е издаван в социалистическа България. Споко Анче, учените, като измайсторят машина на времето - скоро ще е, гледах един филм по дискавъри -  ще се върнеш да коригираш този исторически факт.

преди 5 часа, Michigan111 написа:

Тоз форум страда от сериозна липса на санитари 😀

То верно че и аз съм за свобода на словото,  ама тука избива на шизофрения вече 😂

Абе къде я виждате тази диктатура и цензура та все плачете за свободата на словото?

Последните постове на АБПФК Кити-Анне доказват че даже свободата на словото е твърде голяма щото такива неща в нормалните страни носят яки глоби най малко..... А ако беше диктатура досега да са я прибрали в някой лагер да троши камъни най малко

преди 2 часа, insec написа:

Вагнер е издаван в социалистическа България. Споко Анче, учените, като измайсторят машина на времето - скоро ще е, гледах един филм по дискавъри -  ще се върнеш да коригираш този исторически факт.

Ааа тогава не можем да сварим да коригаме времевите парадокси в Отдела по програмиране и защита на времевите линии НИИЧАВО :)

преди 5 часа, Anne написа:

Колко ви плащат гнусните САЩ за прокарването на нацистките идеи и за антисемитските ви идеи срещу Русия?

Внимавайте много, защото след Третата световна ще тръгнем да ви търсим. Този път пощада няма да има - нито за вас, нито за съпругите и любовниците ви, нито за децата ви, нито за внуците ви, нито за родителите ви! Този път няма да има двадесетина години затвор, а ще получите възможно най - отвратителната и жестока смърт на света!

После да видим кой още ще посмее да проповядва нацизъм и антисемитизъм!

А САЩ и Германия ще станат на пепел и прах!

Кои сте пък "Вие"? Смешниците от БСП ли? Трета световна няма да има защото нищо няма да оцелее и САЩ и Русия го знаят и затова си пърдят в едно гърне а за такива наивни като теб разиграват театро, между другото браво на руснаците за ваксината срещу Ковид-19 :)

Значи на вас не ви пука, че наяве излезе, че нацистите имат пръст в събитията в Чехия и Унгария от средата на миналия век............

Което ще рече, че излиза, че пръст в събитията от 90- те, включително и у нас, има боклука Гудрун Химлер!:angry22:

преди 7 часа, Anne написа:

Колкото се смяха турците, когато свалиха онзи пилот и Русия ги постави на място. Замръзнаха им усмивките и сърцата.

Е забрави ли колко траеше това ???  После пак се прегърнаха сякаш нищо не е станало :giggle1:

Парите от руски туристи и турски домати се оказаха по силни от живота на някакъв си пилот.

преди 2 часа, petie1 написа:

Трета световна няма да има защото нищо няма да оцелее и САЩ и Русия го знаят и затова

Е как руснаците да бомбардират там, където са им семействата, парите, където учат децата ??? :)

национални предатели като Миро и компания, които пишат лъжи и заблуди по адрес на Русия

Можеш ли да обориш поне едно нещо което е писал Миро ?

преди 5 часа, petie1 написа:

Абе къде я виждате тази диктатура и цензура та все плачете за свободата на словото?

Последните постове на АБПФК Кити-Анне доказват че даже свободата на словото е твърде голяма щото такива неща в нормалните страни носят яки глоби най малко..... 

Ми нали това казвам, масови убийства, рязане на ръце,крака.... не че някой баш на анка думите ще вземе на сериозно, ама вече е прекалено.  

преди 5 часа, miro20 написа:

Парите от руски туристи и турски домати се оказаха по силни от живота на някакъв си пилот.

Така де парите не миришат нали?

преди 5 часа, miro20 написа:

Е как руснаците да бомбардират там, където са им семействата, парите, където учат децата ??? :)

Те хубаво ще бомбят ама после следва "Метро 2033" на Глуховски, те и двете държави го знаят та си пърдят в едно гърне, пример е купуването на руски двигатели от НАСА :)

преди 3 часа, Michigan111 написа:

Ми нали това казвам, масови убийства, рязане на ръце,крака.... не че някой баш на анка думите ще вземе на сериозно, ама вече е прекалено.  

Е аз нали затва се чудя какъв е тоя рев за свободата на словото? И че сме били дитактура?

Значи на вас не ви пука, че наяве излезе, че нацистите имат пръст в събитията в Чехия и Унгария от средата на миналия век............

Което ще рече, че излиза, че пръст в събитията от 90- те, включително и у нас, има боклука Гудрун Химлер!:angry22:

Не бяха ли комунистите?

преди 13 часа, Anne написа:

Ще видим кой ще се смее, когато тук турците отново се развилнеят и подпалят православни църкви и манастири и избият цивилни.

На мястото на "хитрият" Ердоган щях да се притесня и да ме хване параноя дали Русия не ми е продала оръжия, които може да контролира саматя тя от разстояние и дали не може да ги блокира................

Кога пък турци или османците са палили църкви? 

За Пражката пролет ли надаваш вой пък сега? А как ще обясниш факта че милиони хора поискаха обединена Германия и то източногерманци? Ето това е народа да поиска нещо а не врякашите сега оставка дето са има няма 2 процента от народа

току-що, petie1 написа:

За Пражката пролет ли надаваш вой пък сега? А как ще обясниш факъа че милиони хора поискаха обединена Германия и то източногерманци? Ето това е народа да поиска нещо а не врякашите сега оставка дето са има няма 2 процента от народа

Нали и България пратиха войски в Чехословакия?

преди 3 минути, acnekt написа:

Нали и България пратиха войски в Чехословакия?

Да и много войници сега ги е срам че са участвали в тази мисия а това са били наборници а не наемници та така че си прави сметката

Прожка "пролет", организирана от САЩ и агентите им нацисти!:angry22:

преди 2 часа, Anne написа:

Прожка "пролет", организирана от САЩ и агентите им нацисти!:angry22:

Дообреее щом казваш, ти беше там и подписа заповедта :)

Темата наистина умря до следващата подобна

Цитат

физическият тип на древните българи (прабългарите) също отдавна не е тайна, тъй като археологическите разкопки в некрополите (гробищата) в Североизточна България показаха, че ръстът на скелетите е 175-180 см. Това е висок ръст дори за съвременните хора, а в Средните векове българите са изглеждали като исполини. Защото средният ръст в Европа и в Близкия изток е бил 155-160 см. Един арабски географ от тази епоха така си и пише: „Българите са исполини по ръст, десет наши бойци не могат да победят в ръкопашен бой един българин."
Високият ръст на българите не е загадка....

Taзи история трябва да се пренапише, а не брътвежите на Anne-ка. И темата не е умряла. Върти опашка около производите си, слухти и според кефа репутира.

Умряла  е изцепките й в четвъртък. Това важи и за "експертката по юдаизъм". Четвъртък съвпадна с тиша бе-ав и вместо да се кротнат, и бъдат съпричастни, те по default продължиха да наливат вода в воденицата на пиздежа.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.