Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Украйна на крачка от мащабен военен конфликт. Кому е нужно и защо?

Featured Replies

преди 19 минути, attj написа:

За отмъщение тези млади мъже може да ги избият до крак    https://blitz.bg/svyat/elitnata-kievska-brigada-azov-e-popadnala-v-kotel-v-mariupol-sled-tezhki-zagubi-karta_news871007.html

Стигнах до „руските миро творци“ и спрях!

• Отговори 3k
  • Прегледи 125,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не знам дали е уместно да се разпространяват неща,които не са доказани от официални източници. Каквито и да са причините ,този човек ми направи впечатление с едни думи на достоен човек. Обръщението му

• Драга ми Ауми, това се знае. Това се опитвам по някакаъв начин да кажа и аз. Около нас  има хора поне от 12 държави. Виждам тяхната реакция. Руснаците пак  си живеят живота и пръскат хиляди. Араб

• Прекрасен ..според теб ? Посредствен е.Доколкото се знае не е успял да се реализира като художник, а днес се оспорва идентичността на повечето от картините.  Но не намирам информация да са забран

Публикувани изображения

преди 1 час, Hristo52 написа:

Защо ли им удариха телевизионна кула...?

Как се фабрикуват фалшиви новини в Украйна! 

преди 6 минути, Hristo52 написа:

Ти да видиш как веднага се изхвърли АЛФА РИСЪРЧ ...

Явно проучванията се правят сред гейски и джендърски среди!

Ичка - остави Алфата, ами кажи „Ще ходими ли запас?“
Или вече не ти работи оръжието?

За второто изречение - виждам, че не си наясно с термините! Образовай се първо, а после ги използвай!

преди 1 минута, jhoro написа:

Стигнах до „руските миро творци“ и спрях!

В Мариупол живеят руснаци и те не се вълнуват от нашите мнения.

преди 6 минути, Hristo52 написа:

преди 11 минути, miro20 написа:

мдааа... В Харьков тотален геноцид  от рашистите

А това как ще го обясниш другарю фейкомет Христо ?

преди 10 минути, Hristo52 написа:

Hristo 52, по-сериозно

Как се снима игрален филм. Клапа. Първи/втори дубъл. Но ти си вярвай, че това е реално.

Естествено, заключени са коментарите. Иначе ще разберем какво се снима. 

А и има досттъчно много клипове , но не и в твоите рашистки медии на пресни кадри от рарушени градчета, селца и опожарена техника.

Последно са бомбардирали мемориалния комплекс Бабин Яр.

Чукни гугъл какво е.

преди 31 минути, miro20 написа:

не знаех че в Мариупол е Азов.  Сигурно всеки мирен жител е Азов.

Пак се бъркаш! Два отделни града са - ето ти картата.

image.png.96d3c95495849d6cf22a6262817f56de.png

Тук говорят за батальон/полк/бригада „ Азов" - която хем е елитна, хем от доброволци - футболни фенове.

Да им изпратим нашите ултраси?

преди 1 час, jhoro написа:

Особено - пиян или луд руснак!

Това изказване на Медведа си беше заплаха!

Заплаха не, а предупреждение да се усвестят и да не доизпускат коня в рЯката. А, който разбрал- разбрал. Дават пример в момента, че са решили да се върнат на сцената и думата им да се чува. Дано сред затъпелите неолиберални кратуни са останали някои с чувство за реалността и поне малко мисъл за самосъхранение. Окажат лии се също толкова луднали, колкото Путин, аман ни е работата.

току-що, jhoro написа:

Тук говорят за батальон/полк/бригада „ Азов"

Никога не бих се сетил :getout:

преди 9 минути, attj написа:

В Мариупол живеят руснаци и те не се вълнуват от нашите мнения.

Може да са етнически руснаци, но са украински граждани.

преди 1 час, miro20 написа:

КАкво мислиш за това че Хитлер е бил прекрасен художник ?

Ето това ми е отговора.

Прекрасен ..според теб ? Посредствен е.Доколкото се знае не е успял да се реализира като художник, а днес се оспорва идентичността на повечето от картините.

Но не намирам информация да са забранявани или унищожавани.

Няма информация и руснаците да са бойкотирали купувачите им.

Хайде малко по-сериозно ,че издишаш отвсякъде. Не е ли вече време да мислиш преди да пишеш по инерция ?

----------------------------

Та отново-с какво например руския национален балет,една от постановките на който е по музика на Чайковски,заплашва мира в ЕС ?

преди 46 минути, miro20 написа:

Нали разбирате,че дори тази 64 км  колона и останала армия да превемат Киев, накрая пак ще бъдат унищожени по един или друг начин от украинците , борещи се за своята Земя и Родина  :) 

Ахааам. Това включваше ли изграждането скоростно на  бетонна стена с която спряха водата от река Днепър за хората  живеещи в Крим ?

Въобще твоето празнословие има ли граници, или се стремиш да надхвърлиш самия себе си ?!

преди 30 минути, miro20 написа:

Последно са бомбардирали мемориалния комплекс Бабин Яр.

Бабий Яр. Мисля,че аз мога да кажа най-много за този комплекс. Като например,че за масовите екзекуции на евреи са помагали най-много украинските националисти...

Виж да използваш и слагаш мъртвите пред себе си е най-ниското ниво до което може да стигне някой в дискусията. Вече се задъхваш.

преди 29 минути, valkiria1 написа:

Виж да използваш и слагаш мъртвите пред себе си е най-ниското ниво до което може да стигне някой в дискусията. Вече се задъхваш.

Леко, успокой дишането! Това познато ли ти е?

Цитат

"Грабайте телата!" - някой си изкряска
и трупове мъртви фръкнаха завчаска
кат демони черни над черний рояк,
катурят, струпалят като живи пак!
И турците тръпнат, друг път не видели
ведно да се бият живи и умрели ...

преди 32 минути, valkiria1 написа:

Бабий Яр. Мисля,че аз мога да кажа най-много за този комплекс. Като например,че за масовите екзекуции на евреи са помагали най-много украинските националисти...

айнзацгрупите със съдействието на кого? - точно така: червената армия на Сталин, един от любимите вождове на кого? - точно така: Путин, един от любимите политици на кого? - точно така: българомразката в огледалото, която виждаш.

Това което ще ви кажа сега е абсолютната истина, и я разбрах тази вечер от бивш колега който е още на служба. 

Оставката на Янев. Американците са му поискали да изпрати в Румъния 6 самолета Миг 29 , те са горе долу толкова годни. Янев им е отказал като е изтъкнал, че това значи да се включим във войната. И понеже Кирето и компания, ближат американски задници, се стигна до махане на Стефан Янев.

преди 4 часа, Anneliese написа:

Дано нашите журналисти не сглупят да идат в Киев. Но за сензацията и сензационни кадри са готови да направят куп глупости!

Те са там отдавна нашите журналя колко още да пращаме?

преди 4 часа, Anneliese написа:

Така де, пиша бързо, емоционално и се обърквам. Просто кадрите с палатките  и дечицата още ме вбесяват. Тези деца трябва да са настанени в истински сгради, на топло, светло и уютно. Нямам свои деца, но, откакто съм леля, съм чувствителна на тема деца  и неправди над деца.:(

Айде айде лицемерното наци да си трае по въпроса за децата, в цялата тема се видя каква си лицемерка

преди 12 минути, Hristo52 написа:

Това което ще ви кажа сега е абсолютната истина, и я разбрах тази вечер от бивш колега който е още на служба. 

Оставката на Янев. Американците са му поискали да изпрати в Румъния 6 самолета Миг 29 , те са горе долу толкова годни. Янев им е отказал като е изтъкнал, че това значи да се включим във войната. И понеже Кирето и компания, ближат американски задници, се стигна до махане на Стефан Янев.

Шшшт, в мрежата всичко е тайна.

🤣

Но познах, че си пенсионер от определени места.

преди 25 минути, Hristo52 написа:

Руснаците лато са разбрали и са се обадили директно на Копейкин и Нинова

преди 22 минути, Hristo52 написа:

Не знам дали е уместно да се разпространяват неща,които не са доказани от официални източници. Каквито и да са причините ,този човек ми направи впечатление с едни думи на достоен човек. Обръщението му към министър -председателя на България с които му заяви ,че е министър на България,а не на Петков. Това е изказване на достоен политик :

"Вместо да се търсят работещи решения, се генерират краткосрочни политически дивиденти на базата на страданието на хората. Но аз съм уверен, че българските граждани вече добре се ориентират в ситуацията", каза той и допълни, че те са мъдри и няма да допуснат да бъдат използвани в пропагандни кампании, в нечий интерес.

https://www.vesti.bg/bulgaria/ianev-kym-petkov-nesym-bil-tvoj-ministyr-iniama-da-byda-6138879

преди 5 минути, valkiria1 написа:

Не знам дали е уместно да се разпространяват неща,които не са доказани от официални източници.

Това няма как да го разбереш от официален источник! А че Стефан Янев е достоен човек и Българин, няма съмнение.

преди 2 часа, jhoro написа:

За второто изречение - виждам, че не си наясно с термините! Образовай се първо, а после ги използвай!

Вече порасналите ти деца знаят ли че си "толерантен" спрямо хората с различна ориентация?
А самият ти какъв си?

преди 2 часа, jhoro написа:

Може да са етнически руснаци, но са украински граждани.

Е, бяха украински граждани до преди няколко дена, сега вече ще са свободни.
Свободата е хубаво нещо.

преди 13 минути, Белгиеца написа:

Вече порасналите ти деца знаят ли че си "толерантен" спрямо хората с различна ориентация?
А самият ти какъв си?

Ти изобщо ... Не си ти, когато си гладен • Картинки • Смешни вицове и нищо сериозно

Защо реши, че точно с теб ще коментирам подобни въпроси?

преди 13 минути, Белгиеца написа:

Е, бяха украински граждани до преди няколко дена, сега вече ще са свободни.
Свободата е хубаво нещо.

Гражданството е или според месторождението, или според  други фактори.

Свободата не се дава, а е състояние на духа!

Чувал ли си това - „Никой не може да те накара - да се чувстваш непълноценен -  без твоето съгласие.“

преди 7 минути, jhoro написа:

Защото ви правя на всички досиета, един вид психологически портрети, та да допълня тази информация относно тебе.
Сега благодарение на войната страстите се нажежиха яко и някои хора по-лесно се изпускате за това онова.
Обещавам да не казвам нищо на Путин, признай си ще ти олекне на душата, не е хубаво да носиш прекалено дълго време такава тежка тайна.

Белгийската мида ни правел психопотрети на аватарите голям смех

Абе тва вярно ли е за телефоните и руските войници?

преди 24 минути, jhoro написа:

Ми щото е белгийската мида как що?

преди 5 минути, petie1 написа:

Белгийската мида ни правел психопотрети на аватарите голям смех

Той да продължава така и ... що го обадя - на дежурния психиатър!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.