Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Християнство или ислям? Къде е истината? (без цензура).

Featured Replies

току-що, Solly написа:

Който познава добре писанията

Кои писания? Иначе, вярно е. Много неща не разбирам. Но ти не разбираш и колкото мене...

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 74,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Като се има предвид, че това е религията, която одобрява платената любов и толерира мъж да изневери на жена си, то навън ходят много неосъзнати анжелисти. Само дето не са си поставили определението. 🤭

• .................
    .................

А ти не осъзнаваш, че си най-големият папагал тук.😂 Нито имаш собствена мисъл, нито собствени идеи, идеологии и вярвания. Единственото ти удоволствие в живота и във форума е да търсиш за кого да се хв

• Доколкото знам, християнството и исляма имат общ корен - преданието за Авраам, който пръв приема вярата в един Бог.  В християнството Авраам олицетворява вярата и покорността пред Бога, а в ислям

Публикувани изображения

преди 3 часа, realno написа:

Не ми давай да чета свободни политкоректни съчинения. 

Ако търсиш истината, търсиш я в писанията на съответната религия, а не по вестниците.

А ти не  лъжеш.Просто ей така поднасяш невярна информация.

преди 3 часа, realno написа:

Сайта уикиислям е ислямофобски сайт.Не е писание на Исляма.

Но ти  го  пробутваш за ислямски сайт.

Абе в тази Библия нямаше ли нещо за лъжците и други кофти измекяри.

Но ти не се посвени, дори своя бог(Исус) изкара лъжец, и то за да не признаеш очевидния факт, че троицата противоречи на Библията и  да оправдаеш евангелистките евтини лъжи.

преди 16 минути, The Lone Star написа:

Ще те оставя на рамус да те насоли за това

Ахахаха.Сладка душица.

Рамусе веднага се заеми, ама веднага.

преди 8 минути, The Lone Star написа:

Кои писания? Иначе, вярно е. Много неща не разбирам. Но ти не разбираш и колкото мене..

И лъжливото овчарче  не ги разбира, той само копира от исллямофобските сайтове. 

преди 5 минути, badr написа:

очевидния факт, че троицата противоречи на Библията и  да оправдаеш евангелистките евтини лъжи.

А ти кой беше?

току-що, badr написа:

Това е конфеденциална информация.

И това ли не можеш да разбереш? Въпросът е кой си ти, за да преценяваш кое е правилно и кое - не. Ако имам нужда за избор на климатик - ще те питам...

преди 34 минути, The Lone Star написа:

Ще те оставя на рамус да те насоли за това.

Мале, не ми казвай , че подражаваш на тоя психично разстроен човек!

преди 10 минути, The Lone Star написа:

Не мисля, че рамус е психично разстроен човек.

Ти може и да не мислиш , но ако прочетеш тук какво означава психично разстроен човек ще намериш доста прилики с него...

преди 1 минута, badr написа:

Ами освен инженер съм и теолог.

Не ме вълнува какъв си. Не ставаш за модератор в този подфорум.

преди 4 минути, The Lone Star написа:

Не ме вълнува какъв си. Не ставаш за модератор в този подфорум.

Разбира се, че не ставам, особено,  когато опровергая нечии вярвания, тогава особено не ставам.

Редактирано от badr (преглед на промените)

преди 4 минути, The Lone Star написа:

Няма как да опровергаеш някое вярване. Колко вярвания си опровергал до сега?

Кое те кара да мислиш, че вярване не може да се опровергае? Иначе вярванията на доста хора съм променил и опровергал.

преди 1 минута, badr написа:

Кое те кара да мислиш, че вярване не може да се опровергае? Иначе вярванията на доста хора съм променил и опровергал.

Толкова са били и вярвания тогава. На доста хора си променил вярванията.? Дай списъка...

преди 2 часа, The Lone Star написа:

А за теб? Или ще кажеш, че милиони мюсюлмани са заблудени?!

аз ще го кажа

преди 20 минути, badr написа:

Разбира се, че не ставам, особено,  когато опровергая нечии вярвания, тогава особено не ставам.

всчко вярване в бог може да бъде опровергано - много лесно  , но вярващия има психичен проблем и той не се поправя с мисъл.

преди 3 минути, The Lone Star написа:

А ти кой си?

То

преди 1 минута, laplandetza написа:

всчко вярване в бог може да бъде опровергано - много лесно  , но вярващия има психичен проблем и той не се поправя с мисъл.

То и badr вярва в Бог. И той ли има психичен проблем?

преди 8 минути, Banesc написа:

в азия който не е вярващ го  пишат мюслим 

понякога освен мюсюлманин за ислямска азия говорим , го пишат Починал😁

преди 1 минута, The Lone Star написа:

То и badr вярва в Бог. И той ли има психичен проблем?

без съмнение-ако е наистина вярващ😀

Най жалки са тия плиткоумници, дето са подочували за психология от популярни битовизми и клюкарници... И именно те са най-напористи за "диагнози". 

Понеже са плиткоумници и невежи, си сипят диагнозите с готови думички просто така, щото безотговорен не може да бъде невежия, той си е просто... прост, но не и той/тя за неговия си свят. В техния си свят са си... каквито се изфантазират и това им е достатъчно. И понеже са много яки в техния си свят, първото нещо за комплексара е да почне да манифестира личните си фантазии сред "широкия свят" с представите от малката им кутийка.

И толкова години се повтаря едно и също, сякаш са правени на конвейр. Жалко че креатора е направил и конвейра, и глупостта и малоумието и примитивизма. А можеше да го спести :) със 'свободния си избор"

преди 3 часа, Solly написа:

Който познава добре писанията, ще разбере какво казвам!

преди 3 часа, The Lone Star написа:

Ще те оставя на рамус да те насоли за това.

Тя си е "насолена" още по рождение. Пък се фантазира че е 'от по-добрите творения на креатора'... щото съждавала над сериозни теми, вместо да е обикновена кифла дето пие, пуши и ... . Това не й пречи да била сред форума за да запълва свободното й време и да се забавлява (докато иначе "съждава" като влачи от търсачката на гугъл).

А междувременно тя е самостоятелна успяла бизнесменка, докато съпругът й там... бла-бла. Нов тип бизнесгърла с много опитност и история в... "ИЗСЛЕДВАНИЯТА" - с много свободно време и жадна за забавления, докато си играе на "съждаване, логика и рационални обяснения"... и "познаване на писанията", разбира се - игрите на популизми с гугъл всичките се наричат "изследвания и познаване"... Тя даже е 'чела и корана'... и библията :) - с гугъл, разбира се... и квото пише по популярните клюкарници. И явно свободното й време от "бизнес" е доста голямо, защото е от сутрин до вечер сред КАЛДАТА и това с лекота може да се забележи от всеки в профила й.

Просто лъжите и измислиците са се слели в една легенда и същата се разтяга според моментните си ластици и ползи. И такива като нея няколко виртуални артистчета се надпират как рамус не им ходил по кефа, като им кипне достатъчно в "празния чайник".

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.