Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вегетарианец или не?

Вегетарианец ли сте? 335 гласували потребители

1. 1. Вегетарианец ли сте?

• Да
      14%
      48
    • Не
      85%
      274

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Далеч от очите, далеч от сърцето.

преди 4 минути, Амели написа:

ФН

Какво е ФН?

• Отговори 3,3k
  • Прегледи 279,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ужасно обичам плодове и зеленчуци, но няма как да стана вегетарианец по неволя. Ако някога изчезне или забранят месото, почвам да се изхранвам с вегетарианци

• Trichocephalus
    Trichocephalus

Признаха вегетарианците за психично болни novini.bg Мнозинството вегетарианци в целия свят са в шок от новината, че експерти от Световната здравна организация ги смятат за психически болни,

• Един виц по темата: Веганите не ядат животни! Те ги подяждат.

Публикувани изображения

преди 4 минути, аm-аm написа:

Далеч от очите, далеч от сърцето.

Какво е ФН?

Физически Носител на Същността - тяло , тленна обвивка , в която обитава Същността в 3-то Измерение. 

фантазии неограничени

аа физически носител било

преди 12 минути, Амели написа:

Но Пак Повтарям няма и 1 Излишна Форма на Живот , която 

да е Безсмислена и да няма Приложение.

да де

примерно когато човек се отрови умира 

тва е целта на организма

може и да има друга цел но това еосновната цел

когато ябълката падне от дървото захарта се превръща в киселина и разяжда материята за да може като падне дъж дкорените да се хранят и кръговратът да се завърти

Редактирано от Yvan Sergeev (преглед на промените)

преди 3 минути, Yvan Sergeev написа:

фантазии неограничени

Като на забавен каданс си ми... и все по- близо до лакътя.  Вече не се майтапя.

току-що, Unnamed_ написа:

само на сирена давам да ме бие.

преди 3 минути, Unnamed_ написа:

За физически носители ли става въпрос или прожекцията на ДНК-то ти. Ако си платя билетче може ли да чета от твоята книга?

преди 5 минути, Yvan Sergeev написа:

фантазии неограничени

да де

примерно когато човек се отрови умира 

тва е целта на организма

може и да има друга цел но това еосновната цел

когато ябълката падне от дървото захарта се превръща в киселина и разяжда материята за да може като падне дъждкорените да се хранят и кръговратът да се завърти

Точно така !  Кръговратът се Върти и намества всяка Форма една в друга във Възходящо Приложение на Спиралата .

Основната цел на ФН  не е да загине , Серго .  Той Служи като скафандър на Същността по време на Престоя й Тук.

Желателно е да се грижиш за него подобаващо , за да ти стигне Времето в "играта Живот" .

Като компютърните игри бе , Серго - аналогията е Достоверна .

не е така

физическиятносител е програмиран да загине

без значение  от подобаващи грижи

освен ако не се намери нещо против 

побеляване  на косата и сбръчкване на кожата  различно от боя за коса и крем за лице.

току-що, Yvan Sergeev написа:

само на сирена давам да ме бие.

Не съм те питал, на кой кво даваш.

Пич,харесвам те и ще ти кажа направо- тъпостта дава дивиденти до едно време. После трябва да можеш и друго.

преди 17 часа, Yvan Sergeev написа:

мога да съм и по-тъп.

Фейл...

Редактирано от Unnamed_ (преглед на промените)

преди 18 часа, аm-аm написа:

...То дивите форми на домата и краставицата също са отровни, но след култивация се превръщат в най-популярните зеленчуци... и плодове, нали домата всъщност е плод.

Което ме подсети да ги питам веганите, как биха се прехранвали, ако не използват свойствата на мозъка си. Така де, както те питат как бихме могли да си наловим животно с голи ръце. Интересно ми е те как си представят култивирането и отглеждането на тяхната храна с голи ръце и да я хапват без обработка :rolleyes:

Редактирано от badsector (преглед на промените)

преди 1 час, badsector написа:

Което ме подсети да ги питам веганите, как биха се прехранвали, ако не използват свойствата на мозъка си. Така де, както те питат как бихме могли да си наловим животно с голи ръце. Интересно ми е те как си представят култивирането и отглеждането на тяхната храна с голи ръце и да я хапват без обработка :rolleyes:

Признавам, че въпросът ти наистина е добър! :)

на 1/29/2018 в 22:06, Амели написа:

Физически Носител на Същността - тяло , тленна обвивка , в която обитава Същността в 3-то Измерение. 

Не използваш достатъчно съкращения, струва ми се ;) Виж колко по-добре звучи примерно ФНнС. Почти като УНСС. Или като ГХТЧ :D

на 1/29/2018 в 22:18, Амели написа:

Кръговратът се Върти и намества всяка Форма една в друга във Възходящо Приложение на Спиралата .

"К се В и намества всяка Ф една в друга във ВПнС" :lol6:

Има два типа жени: ДОБРИ и МНОГО ДОБРИ.
ДОБРИТЕ имат: добър Г, големи Ц, малки П и обичат К.
Съкращенията означават: Говор, Ценности, Потребности и Кухнята.....А това, което Вие си помислихте, са МНОГО ДОБРИТЕ жени!

преди 5 часа, Win_user написа:

Не използваш достатъчно съкращения, струва ми се ;) Виж колко по-добре звучи примерно ФНнС. Почти като УНСС. Или като ГХТЧ :D

"К се В и намества всяка Ф една в друга във ВПнС" :lol6:

Има два типа жени: ДОБРИ и МНОГО ДОБРИ.
ДОБРИТЕ имат: добър Г, големи Ц, малки П и обичат К.
Съкращенията означават: Говор, Ценности, Потребности и Кухнята.....А това, което Вие си помислихте, са МНОГО ДОБРИТЕ жени!

Струва ми се , че просто ти е скучно и ти се иска да съм "добра жена " . 

преди 16 часа, аm-аm написа:

И двата въпроса не касаят избора дали да се яде месо, затова са еднакво безпредметни.

Да да, така е никой не спори за това. Просто вече установихме, че няма никаква логика да не се ядат животински продукти, затова темата се изчерпа и минахме на спам :)

преди 9 часа, darkterminal написа:

Няма такова нещо като добри жени!

Абсолютно подкрепям! Особено собствени, добри жени :D

Веганството е личен избор на зрели хора.

А дали всички деца на вегани стават вегани по собствено желание или родителите им налагат този начин на хранене?

Ако е второто, можем да говорим за насилие над деца.

Сигурна съм, че случаи на насилие има!

• 2 седмици по-късно...

Аумче, моята теза се доказа. Само хора, които не са имали досег с животни, може да си представят фалшификации за майки, страдания и други сюжети тренирани системно с турски сериали. Моя скромен опит, на някой който се е грижил за крава и тя е раждала три пъти телета, сочи, че това "новородено" е на няколко месеца, а това, че не търси да суче може да показва, че дори вече е отбито.

преди 10 минути, аm-аm написа:

Аумче, моята теза се доказа. Само хора, които не са имали досег с животни, може да си представят фалшификации за майки, страдания и други сюжети тренирани системно с турски сериали. Моя скромен опит, на някой който се е грижил за крава и тя е раждала три пъти телета, сочи, че това "новородено" е на няколко месеца, а това, че не търси да суче може да показва, че дори вече е отбито.

А ти как разбра, че не търси да суче, при тези прегради?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.