Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вярвате ли в прераждането?

Featured Replies

Разбра ли сега - трябва да се "разведа" с теб в противен случай ще бъда подложена на инквизиторски мъчения.:cool:

не може - капъла си върви комплект. Ще се наложи аз да се мъча, докато ака форумното хълково маймунче. Че то са вопли, брътвежи... как да се концентрира, влез му малко в положение и бъди състрадателна докато гука и скърца биберона.

Редактирано от _ramus_ (преглед на промените)

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 165k
  • Създадено
  • Последен отговор

не може - капъла си върви комплект. Ще се наложи аз да се мъча, докато ака форумното хълково маймунче. Че то са вопли, брътвежи... как да се концентрира, влез му малко в положение и бъди състрадателна

Елементарно! Друго има ли?

реви си сега, и акай. Не се меси, докато си говорят възрастните. Има време да пораснеш. Много, много време.

Рамус, рицар ще го играеш, а? Закрилник на слабата и беззащитна жена.  

А аз, Дулцинея, с мъка в сърцето и окрилена от любовта ти, ще се моля на Буда да се завърнеш непокътнат при мен, след като натръшкаш геройски всички мои душмани. О, благословена аз! Каква драма, какъв съспенс, каква… любов ли бе да я опишеш!

Истински Романс! 

Подкосиха ми се коленете.

Да е жив и здрав Кьонингске, а и Шакти,  които с "провокациите си" те накараха да засвидетелстваш скритите надълбоко чувства, които си таил към мен!

реви си сега, и акай. Не се меси, докато си говорят възрастните. Има време да пораснеш. Много, много време.

Тва вече даже и на мен ми изпостя, нещо друго ще измислиш ли? Нали си голям гений, гледам само колко си прос всъщност. Мерси за нагледното показно. Тръгнал той с обиди да борави, ти пич за където си тръгнал аз от там се връщам. Малко повечко акъл ако имахте, щяхте да сте го разбрали. Ама симулациите ви тук във форума на извисени са много лесна за разобличаване. Нищо няма зад вас, празни по скоро изпразнени от съществуване, търсят някаква утеха.

Аре ся хубаво си прочетете постовете, да се видите колко сте глупави, и колко елементарно Кьониг ви изкара простотията на яве. И ся един лек и приятен ден от мен с горчив вкус в устата!

Аре ся хубаво си прочетете постовете, да се видите колко сте глупави, и колко елементарно Кьониг ви изкара простотията на яве. И ся един лек и приятен ден от мен с горчив вкус в устата!

Излез от заблудата, че словата ти има някакъв ефект, различен от ефекта на състрадание към човек, страдащ от интелектуална немощ. 

Ама страшна драма куйн си бе, Кьонингске. Надмина всичко женско в мен! На фона на твоите ревове започнах да се чувствам като един… Мачо! 

Излез от заблудата, че словата ти има някакъв ефект, различен от ефекта на състрадание към човек, страдащ от интелектуална немощ. 

Ама страшна драма куйн си бе, Кьонингске. Надмина всичко женско в мен! На фона на твоите ревове започнах да се чувствам като един… Мачо! 

Имат, не виждаш ли мъжлето ти си изскуба косите, сън не спи че има Кьониг. Ти с прикрито лицемерие, също не оставаш по назад и друго впечатление. Въобще не ти минават номерата за състрадание. Аз просто ви давам това което искате да се чувствате, мъдри състрадателни и много по умни от другите. Защо го правя, сама си отговори. Може щот обичам да гледам сейр на извисени като вас. 

Аре стига ви толкова, ся имате достатъчно матрял за ранене. Оставям ви във висините на мъдростта и състраданието, там където се чувствата най добре, Докато пак не се почви буреносен облак, Кьониг. Да ви развали комфорта. Нали и без лицемерно пожелание за лек ден, няма да съм аз. Така че аре ся един лек ден. :-)

Редактирано от König (преглед на промените)

Имат, не виждаш ли мъжлето ти си изскуба косите, сън не спи че има Кьониг. Ти с прикрито лицемерие, също не оставаш по назад и друго впечатление. Въобще не ти минават номерата за състрадание. Аз просто ви давам това което искате да се чувствате, мъдри състрадателни и много по умни от другите. Защо го правя, сама си отговори. Може щот обичам да гледам сейр на извисени като вас. 

Отговор отдавна имам на твоята истерия, проблемът е, че не си в състояние сам да се разбереш.

Това си е твоя филм, Кьонингске, поради комплекса ти за непълноценност. Ако не страдаше от него, нямаше да ти пречат или да те дразнят "умните и извисените". Щеше да си безразличен поради здравословното самочувствие и увереност в самия себе си.

Ти като едно малко дете, лишавано редовно от одобрение, похвала и приемане,( като малък децата редовно са ти се подигравали в училище), седиш и тропкаш сърдито с краче и ревеш: " моля ви, приемете ме, и аз съм човек, и аз заслужавам да бъда обичан и ценен!". От там и манията по фитнес, към грамадните богатирски туловища и защитните реакции под формата на агресивно нападение. Опитваш се да ни "набиеш", защото жизненият ти опит те е научил, че само след като набиеш някого, той започва да те уважава и спира да ти се подиграва. 

С тази разлика, че никой тук не те е отхвърлял или обезценявал, просто ти проектираш детските си травми върху нас. 

Сеирът го правиш ти, заради проблемите в самия теб. И понеже са много дълбоко закодирани в съзнанието ти, мотивите ти за собственото ти поведение остават скрити за теб. И им навличаш разни фантазии от типа за някаква борба за нещо си, забравяйки, че нито си на барикадата, нито на скамейката в училище. Това се получава, когато човек наблегне на помпането на тялото, но забрави да работи по крехката си психика - отвън богатир, а отвътре малко, разстроено детенце.

Рамус, рицар ще го играеш, а? Закрилник на слабата и беззащитна жена.  

А аз, Дулцинея, с мъка в сърцето и окрилена от любовта ти, ще се моля на Буда да се завърнеш непокътнат при мен, след като натръшкаш геройски всички мои душмани. О, благословена аз! Каква драма, какъв съспенс, каква… любов ли бе да я опишеш!

Истински Романс! 

Подкосиха ми се коленете.

Да е жив и здрав Кьонингске, а и Шакти,  които с "провокациите си" те накараха да засвидетелстваш скритите надълбоко чувства, които си таил към мен!

Че кво мий - щом искат рицар -> рицар, ей мъ. Любовчия - пак. Демон, сатана, коварен, зъл, под душа камера ще сложа, брада ще си пусна... Един бил зелен хълк, друг имал зелени очи, мъдрост, сила, знания... огромни дълбочини в които бог говори, мъдрости се сипят на кило, докато някой е тъжен или сврян в ъгъла, или пък е широк колкото вселената и любовта, или при "буда" или шамата неква си.  

Гледай детето как се изнамъчи горкото. Всяка сутрин, питаш ли кви мъки за него са. Толкова страдание, само защото все на прасенцата храничката взима да яде. И то от лакомия бе. Той сред форума имал приятели, докато им се играе на рицарче, те го съветват, говорят си, а поне правилната храна, да се научи да се очовечи.

Кво да ги правиш, дечица. Трябва да се живее сред филма. Като искат, квото искат - шсъ дам. :)

Кофти малко стана, че провалихме на някои хора представленията. Но пък... пространства и места за тях, вселената дала колкото искат. Ако не на едно място, на друго ще се изнесат в целия блясък и багри, цветове и форми - пред прожекторите, през публиката, които всички са също части от същия филм. Не е чудно че толкова народ заформи духовното като специално продължение на турски или индийски сериал, но вече мизансцена е сред звезди, йерархиим, бели учители и богове и много мъдри думички... много, сякаш безкрай. Поне на думички.

..........................

..........................

Ей така ва искам, виждате ли че можете. Са прайте че не сте такива. Забравихте само да ли лайкнете постовете един на друг. :-)

Веселото е, че използват в "борбата" моите проекции относно теб, когато несъзнавах силата на собствения си нарцисизъм.

То пък една "борба", едно "използване". Малко са нефелни тия игрички, но щом има хора, дето да им вършат работа - да си ги играят.

Колкото до проекциите... не е беда, нали? Всички си ги имаМЕ :) Едни само са чували за тях - от готовия социален клюкарник. Други - се заинтересуват и се опитват да ги опознаят,  трети - за тях са живота, истината и пътят.

Живота е голям, хората сме всякакви. 

Добре разбрах! Ако медитираш сам говориш за собствения ум? Ако медитират двама един срещу друг? И с затворени очи или отворени и говори ли се нещо и облеклото какво е?

Със затворени очи, на тихо място и с температура около 20 градуса. Сетивата разсейват и е по-трудно. По-добре да си сам. Пак по същата причина. Гръбначният стълб е добре да е изправен. Може и легнал да медитираш, но ако целта е ралаксация и успокояване. Ако ще се концентрираш, по-добре в поза близка до лотос. Все пак трябва и да ти е удобно (за да не се разсейваш). Облеклото трябва да ти е удобно (за да не се разсейваш) за предпочитане широко. Цветът е без значение за медитацията. Сега вместо да се чудиш как да медитираш правилно, седни някъде и просто го направи. Ако трябва само стой десет минути без нищо да правиш и "наблюдавай" със затворени очи случващото се около теб и в теб.

Ха , ето ги бе .. "краля и кралицата " .

Възбудени , зачервени , смъкнали маски и грим , натурални , разголили плът и зъбки в откровена идилия се боричкат да запазят 

картонените си мантии и коронки :pancake:

Нарцисите забравили , че в това същото огледало , което мисионерски подават на останалите потребители се оглеждат и самите те.

Какво са съзрели е Ясно - описали са го красноречиво , последователно , логично , аргументирано , ползвали са личните си "записки " от

"дневниче мое" , чиито първи страници са попълнили във 3кл. , втория срок , след като група деца за първи път са обидили крехката им душевност 

и вероятно и неколко детски шамара са им останали в спомен , като печат върху нарцистичната им осанка .

Какво се е случили оттам насетне ли ? Историята Мълчи . Но едно се откроява - натрупали са стабилно стажче  около 15г. Неуморен "труд" 

по разни форумчета , където са събирали думички , изразчета , сентенцийки , терминчета , Събирали са СТИЛИСТИКА , драги зрители и фенове .

Какво се случи после ли ?

После дойде Сирена ..

Раздаде им по едно огледалце , захрани ги с няколко "лъча Светлина и седна да похапва :burger:

За вас остана Филма ...Документалния ..:halloween9:

Шакти, нали не се заблуждаваш, че не ни е ясно кой е оригиналния ти ник?

че то "оригинален ник" има ли?

Или факта, че тук има маса хора с множество форумни маски, пардон "никове". Вълка нещо си сменял, но други работи - не можел.

Но зад тия прости явления, в самия живот някои го играят по същия начин - там отвътре им стоят маски за всякакви игри. Едни - за пред социото, други - за пред себе си и личната приказка.

Увъртени в словесни лупинги , отприщиха и яка параноя , която разроши допълнително косите им. Записвам си.

Вероятно набутаха Сирена в някой умопомрачителен трилър , където и отредиха главната роля без право на обжалване.:D

Сирена в ролята на многовековна вещица , опитваща се да прелъсти рицарят на печалният образ и да го изтръгне от треперещата силна ръкохватка

на неговата кралица , целяща да прекара няколко изгарящи лунни нощи над тялото му в див , необятен Тантра секс с разтърсващи Мощни оргазми 

изпиваща Жадно горещия му бленуван , снежнобял Еликсир ..

Да видим .....:popcorn2:

Или факта, че тук има маса хора с множество форумни маски, пардон "никове". Вълка нещо си сменял, но други работи - не можел.

Но зад тия прости явления, в самия живот някои го играят по същия начин - там отвътре им стоят маски за всякакви игри. Едни - за пред социото, други - за пред себе си и личната приказка.

Е, да де!

Имах предвид, че "пълнежът" е същия и няма как едни "друг" ник да изрази нещо различно от това, което е налично.

Принцеса б/лея е препотена и сви стенанията си до 2 рехави реда.

След кратка разходка с чаровното си червено чадърче с бели сладки точици  из форумните дебри на хронологичните папируси е установила 

спатъхващ , смазващ Факт - Обаятелният й кръстоносец е "изтрил" Интерес към будисти , нацисти и други рейтингови "комикси" и печата "знойни" репортажи 

само в "прераждането" ...

Определено развълнуван ..:blow out candles:

Шакти, нали не се заблуждаваш, че не ни е ясно кой е оригиналния ти ник?

Кой?!:no-no:Пак изтървах. Да не е някой отпреди аз да се родя, във форума искам да кажа. Не ме бива много да следя драми. Но ако не може да се издава, трайте си, ще го преживея.

Има. Представи си майка ти и баща ти да те запишат под име, извадено напълно от традициите на тяхното си време и техния си филм, а след много-много време то да се окаже съдържащо сегашните ти интереси. Които даже за теб са се открили неочаквано, и самият факт на съвпадението, също някак случайно. Как стават тия неща не зная. Вчера даже така взех, че се вживях, че се натиках най-вътре в едно древно съоръжение, понеже забравих за камерите навсякъде. И днес нещо не ми е съвсем добре, но се надявам да мине :whist:Много е уморително да си идиот. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.