Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вярвате ли в прераждането?

Featured Replies

Определено живея в илюзия, това не го отричам. Но ти може би живееш в абсолютната реалност? Тогава какъв е смисъла да ти отговарям на каквото и да било, в безкрайността, да нарушавам "мълчанието" ти? Един индивид притежаващ реална същност задава въпроси на призрак без същност, що за извращение :D

Редактирано от Śūnyatā (преглед на промените)

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 165k
  • Създадено
  • Последен отговор

Удивителна е способността на "Аза" да се "покрива" , когато не му е 'Удобно" ..:lol6:

А относно другото ..всеки е в центърът на собствената си 'холограма" ..

за да израснеш до 'фактор" , който води след себе си промяна .. виж ..това е друга "бира" ..

там е нужно да имаш причудлива "форма' , необятна Харизма и Ефирен ненатрапчив стил и маниер .. 

и всичко това , покрито под загадъчен воал на Висока Вибрация .. 

Ама това изкуствено няма как да се постигне .. Това е Аура , това Съзнание .. Кристално ..

В постовете на принцеса лея откривам само верификация на един чист женски субективизъм , роден от силно чувство за собственост.

щипка суета и 560 гр. Его ..:vacation7:

............................

Ох теб как съм те ужилил, яката щом ми обръщаш специално внимание, и даже не ми и говориш в трето лице, Така, така, още малко и ще се научиш. Братвежитети са ми пределно ясени, ясен и ти самия, розобличен и озлобен. Не съм виновен аз че си такъв смотаняк, Проблемът си е твой, и докато не покажеш малко смирение и уважение, аз лично ще ти зимам на екек! Не съм виновен аз че си втръснал до безобразие, не съм виновен аз че си се вмирисал от вътре и вмирисваш всичко, до което се докоснеш. Просто смърдиш на около и не се учудвай че някой не може да ти понася вунята!

Кьонигске, разкажи ни за Шамата - какво е?

Ох горкичкия сателит, какво ще правиш без Юпитер. Пак ли ще ми говориш с половия си орган? Ще пригласяш ли с него на обекта на обожанието ти, РАМ......! Как ще му сменяш памперсите като вони ужасни, като се е вмирисъл? То бива проста женска ама ти биеш всички тук, дори и кифла не става от теб. 

Кьонингске, не се отклонявай де. Попитах те за Шамата.

Вятърът в косите е изнервена .

Животът й вероятно е труден .

Балансирай се де .. не съм имала предполагаемите  ти очаквания , копнежи и интимна еуфория .

Не скачай като ужилена .. Сирена няма да вземе Рамус от гърдите ти ..:hush:

Едно от нещата , които не предполагате за Сирена  е .. че тя е строго Моногамна .

И колкото и неприлично да стои в очите ви е Фантом и не би позволила да се надникне реално в зелените и тъжни очи .

Шакти била моногамна. :lol6:

Добре разбрах! Ако медитираш сам говориш за собствения ум? Ако медитират двама един срещу друг? И с затворени очи или отворени и говори ли се нещо и облеклото какво е?

с пижами на калинки са

други въпросТи

Напусни че ми се повръща от тебе! С такива като теб никога не съм имал нищо общо няма и да имам!:tease2:

о Хорхе 97 да ти напомня че яде банани

или забрави

Кьонингске, не се отклонявай де. Попитах те за Шамата.

Продължавай да демонстрираш глупавото ти отношение, даже и не очаквам от теб да си разбрала, кое какво предизвиква. и да искаш да говориш или обсъждаш с мен каквото и да било, трябва корено да си промениш отношението. Не към мен лично, а по принцип. 

Добре разбрах! Ако медитираш сам говориш за собствения ум? Ако медитират двама един срещу друг? И с затворени очи или отворени и говори ли се нещо и облеклото какво е?

Не, е "говорене" а наблюдение, съзерцаване на собствения Ум. Има значение, позата и това дали да си със затворени или със отворени очи, това зависи от етапа на медитация на който се намираш. Няма логика облеклото да има значение за медитацията. Най важното е да можеш да разбереш какво се изисква от медитацията, след като разбереш сам ще намериш най удобното място за това, правилната поза и с отворени или затворени очи е най подходящо. Да имаш желание да се научиш да медитираш е нещо много позитивно. Но със започването на практикуването и човек може много да се обърка ако не е получил правилните инструкции, как да медитира и с коя медитция да започне. Много хора се хвърлят на трудни медитции, Випасана или директно на Садхани, без да са практикували и стабилизирали достатъчно Шамата. Започни с нея, много хора подценяват нейното значение и полза. Изглежда като досадна и безрезултатна, но с времето се превръща в основа на всички останали медитативни практики. Бъди търпелив, събери колкото можеш повече информация за Шамата, има много инфо в нета. Започни да се опитваш, натрупай малко опит, и при първа възможност посети квалифициран учител да ти я предаде правилно. Това ще ти е много полезно и помогне да развиеш медитацията. Дано съм ти помогнал малко, виждам че те интересува.

А относно жените, трябва разбиране и търпение за тях, не им се вързвай, те това правят най добре, да се опитват да провокират мъжете. Спокойно. :-)

Продължавай да демонстрираш глупавото ти отношение, даже и не очаквам от теб да си разбрала, кое какво предизвиква. и да искаш да говориш или обсъждаш с мен каквото и да било, трябва корено да си промениш отношението. Не към мен лично, а по принцип. 

И Алекс го прати да чете в нета за Шамата…защо? Опит ли нямаш?

А относно жените, трябва разбиране и търпение за тях, не им се вързвай, те това правят най добре, да се опитват да провокират мъжете. Спокойно. :-)

Мхм, жените само това чакат - да сложат един мъж в центъра на съществуването си и да си играят на провокиране до дълбока старост. Само един мъж може да осмисли живота на една жена - нищо друго! :D

Удивителна е способността на "Аза" да се "покрива" , когато не му е 'Удобно" ..:lol6:

А относно другото ..всеки е в центърът на собствената си 'холограма" ..

за да израснеш до 'фактор" , който води след себе си промяна .. виж ..това е друга "бира" ..

там е нужно да имаш причудлива "форма' , необятна Харизма и Ефирен ненатрапчив стил и маниер .. 

и всичко това , покрито под загадъчен воал на Висока Вибрация .. 

Ама това изкуствено няма как да се постигне .. Това е Аура , това Съзнание .. Кристално ..

В постовете на принцеса лея откривам само верификация на един чист женски субективизъм , роден от силно чувство за собственост.

щипка суета и 560 гр. Его ..:vacation7:

Шакти, извинявай, че съм пропуснала тези ценни слова. То не са харизми, ефирни маниери, аури, кристални съзнания, вибрации…а аз дори да не ги забележа. Шейм он ми. Но нали знаеш, че съм още в първи клас, а ти вече завършваш духовния университет и надявам се пропускът ми няма да е от особено значение за феномена, който си?

Ти не спираш да ми приписваш какви ли не интересни убеждения. Дори субективизмът ми не е просто субективизъм, а е женски субективизъм. Предполагам, че този вид субективизъм е плод само на женската логика?

Имаш някои пропуски, по които имам въпроси обаче. Не разбрах  дали чувството за собственост, което си съзряла у мен, е също женско или е от друг тип? Ами егото, което било 560 гр - женско ли е? А Аура имам ли? Питам за верификация.

Редактирано от мо_хи_ни (преглед на промените)

И Алекс го прати да чете в нета за Шамата…защо? Опит ли нямаш?

Мхм, жените само това чакат - да сложат един мъж в центъра на съществуването си и да си играят на провокиране до дълбока старост. Само един мъж може да осмисли живота на една жена - нищо друго! :D

Ми да, и когато това не се получава се превръщат в нещо като теб. През цялото време говориш тук с женския си полов орган, който копнее от нагон. Покрай твоя вмирисан Юпитр обаче си почнала да се вмирисваш и ти. А по гадна воня от вмирисан женски полов орган няма. Проста елементарна проява на женски животински инстинкти си. И подчертавам, това не се отнася за всички жени, напротив. За точно определен вид женски индивиди на който гореспомената е типичен пример. Ся аре покажи и потвърди пак, колко си женска и как ровиш и търсиш. Да ти копна ли любимия ми твой пост. Превърнал се в класика и кулминация на женската ти глупост. Ма така е като влязат в женските в критическата, почват едни изблици, едни безпокойства щот губиш най важното си, нали се сещаш.

Чакай сега...

Аз имах идея да верифицирам филма зад зелените тайнствени очи... Така, че ... колежке, да признаем пред жената че ние сме духовна двойка, и ти си родена за да ме имаш за себе си. По тази причина внимателно ме пазиш от разни... форумни посегателства :).

Правим духовен и тантричен секс почти денонощно, около умрели хора, черепи, кости, по гробища. но всичко това се пази в тайна. Жалко че ни разкриха и трябваше да си призная, обаче през сериозния духовен взор, няма нищо скрито. Истинската любов е тая, дето се вихри сред нашата духовна двойка и това ни прави да сме щастливи и много, много задоволени. Това ни прави просветлени, но го крием внимателно, за да не ни завиждат другите ефирни създания, които иначе са искрени и моногамни, медитиращи и мъдри - просто за да не ги изкушаваме виртуално и реално...

-----------------------------------

Скалъпих ли го... или има още кво да се желае? Ползвах насоките на филма, но може би не съм уловил достатъчните изтънчености и духовни алабализми, пък и с тия импровизации... може би ми липсва размаха в розовите цветове или пък духовните окраски на клипчета, ефимериите на колекциите с картинки, музички... То духовното е такава масовка, толкова духовни хора на едно място събрани, толкова сила, прозорливост, толкова мъдрост. Тема след тема, коментар, след коментар.

Ти не спираш да ми приписваш какви ли не интересни убеждения. Дори субективизмът ми не е просто субективизъм, а е женски субективизъм. Предполагам, че този вид субективизъм е плод само на женската логика?

Имаш някои пропуски, по които имам въпроси обаче. Не разбрах  дали чувството за собственост, което си съзряла у мен, е също женско или е от друг тип? Ами егото, което било 560 гр - женско ли е? А Аура имам ли? Питам за верификация.

Ето виждаш ли се, колко типично. женско не ами, не знам направо какво.

Чакай сега...

Аз имах идея да верифицирам филма зад зелените тайнствени очи... Така, че ... колежке, да признаем пред жената че ние сме духовна двойка, и ти си родена за да ме имаш за себе си. По тази причина внимателно ме пазиш от разни... форумни посегателства :).

Правим духовен и тантричен секс почти денонощно, около умрели хора, черепи, кости, по гробища. но всичко това се пази в тайна. Жалко че ни разкриха и трябваше да си призная, обаче през сериозния духовен взор, няма нищо скрито. Истинската любов е тая, дето се вихри сред нашата духовна двойка и това ни прави да сме щастливи и много, много задоволени. Това ни прави просветлени, но го крием внимателно, за да не ни завиждат другите ефирни създания, които иначе са искрени и моногамни, медитиращи и мъдри - просто за да не ги изкушаваме виртуално и реално...

Скалъпих ли го... или има още кво да се желае? Ползвах насоките на филма, но може би не съм уловил достатъчните изтънчености и духовни алабализми, пък и с тия импровизации... може би ми липсва размаха в розовите цветове или пък духовните окраски на клипчета, ефимериите на колекциите с картинки, музички... То духовното е такава масовка, толкова духовни хора на едно място събрани, толкова сила, прозорливост, толкова мъдрост. Тема след тема, коментар, след коментар.

Тоз пък, тва ли ти измисли гениалната главичка е? Не изглежда да е по голяма от долната. Ма ти и нея толкова ползваш сигурно колкото горната. Верифицирай се някъде другаде, щот вуниш и вмириса всичко наоколо.Даже и дакинито ти, почна да вуни.

акай сега... сутрин е, да ти олекне, че голямо зелено мазало е пак. после да смениш памперса... и наново да поемеш порцията бълвоч, която приемаш за храница. То аслъ, че освен тая зелена помия, кво друго да излиза. Но пък си силен, ти си хълк, културист, будист, анархист, абсурдист и защитник на бедните и онеправданите душици... Малко зелен, ама кво - духовен цвят ще да е, толкова сила, толкова горест, толкова смелост и плам...

Малко е шумно реването... но пък вече ти свикнахме всички на маймунящината, включително и сред модераторите. Няма по-голямо падение от собственото. Прави са хората да те оставят да пропадаш. Ти си мислиш че си играеш... те всички деца си мислят че си играят с всичко. Пък други си играят с тях.

Редактирано от _ramus_ (преглед на промените)

акай сега... сутрин е, да ти олекне, че голямо зелено мазало е пак. после да смениш памперса... и наново да поемеш порцията бълвоч, която приемаш за храница. То аслъ, че освен тая зелена помия, кво друго да излиза. Но пък си силен, ти си хълк, културист, будист, анархист, абсурдист и защитник на бедните и онеправданите душици... Малко зелен, ама кво - духовен цвят ще да е, толкова сила, толкова горест, толкова смелост и плам...

Порцията съм я приготвил лично за теб, специално. И като гледам много добре съм та наранил с нея, почна да си губиш надмения тон в трето лице. Явно действа. А ти си заслужил много повече от това, нещастник!

Ми да, и когато това не се получава се превръщат в нещо като теб. През цялото време говориш тук с женския си полов орган, който копнее от нагон. Покрай твоя вмирисан Юпитр обаче си почнала да се вмирисваш и ти. А по гадна воня от вмирисан женски полов орган няма. Проста елементарна проява на женски животински инстинкти си. И подчертавам, това не се отнася за всички жени, напротив. За точно определен вид женски индивиди на който гореспомената е типичен пример. Ся аре покажи и потвърди пак, колко си женска и как ровиш и търсиш. Да ти копна ли любимия ми твой пост. Превърнал се в класика и кулминация на женската ти глупост. Ма така е като влязат в женските в критическата, почват едни изблици, едни безпокойства щот губиш най важното си, нали се сещаш.

Пак се отплесна и не успя да стигнеш до Шамата. Бяга ти концентрацията - много лесно се разсейваш.

Чакай сега...

Поантата е, че зелените очи са тъжни. Защо са тъжни, след като съзнанието е кристално?

Пак се отплесна и не успя да стигнеш до Шамата. Бяга ти концентрацията - много лесно се разсейваш.

Поантата е, че зелените очи са тъжни. Защо са тъжни, след като съзнанието е кристално?

Аре давай ма, сега трябва да си много силна, мъжкия е тук. Бие се по гърдите, ти можеш само да му покажеш големия си червен.........!

Съзнанието ми е достатъчно да отразя вунята наоколо, нищо повече. Може би когато спреш да вуниш с него, ще поговорим и за Шамата. Но няма такива изгледи, както намирисвам!

хаха, малкото зелено маймунче все някога ще се научи на буквичките в българския, че не е стигнало до училище още. Ти пък - шамата... То шамар още не е имало, а ти - медитации разни... Стига си мъчила детето, че го притесняваш като ака, смущаваш изхождащия процес. :)

Аре давай ма, сега трябва да си много силна, мъжкия е тук. Бие се по гърдите, ти можеш само да му покажеш големия си червен.........!

Съзнанието ми е достатъчно да отразя вунята наоколо, нищо повече. Може би когато спреш да вуниш с него, ще поговорим и за Шамата. Но няма такива изгледи, както намирисвам!

Воня се пише с "о".

Аз съм търпелива и не бързам за никъде, а и никакви условия не поставям никому. Предполагам, че когато се научиш да поддържаш ума си концентриран т.е. еднонасочен и успокоен, ще успееш да отговориш на въпроса ми.

Воня се пише с "о".

Аз съм търпелива и не бързам за никъде, а и никакви условия не поставям никому. Предполагам, че когато се научиш да поддържаш ума си концентриран т.е. еднонасочен и успокоен, ще успееш да отговориш на въпроса ми.

Не, за вас специално е с "У", лично съм го приготвил. Ти ли си търпелива, имитации само. Търпелива след тантричния секс с Юпитер? Ма за 10 мин, после искаш още и още......! Нагон ко да са прай, ма кат почне да го губиш в критическата, оплахата е голяма. Мане ко ше прайш без него?

Имаш много да оправяш докато успееш да ме накараш да разговарям нормално с теб. А Юпитер няма никакъв шанс!

хаха, малкото зелено маймунче все някога ще се научи на буквичките в българския, че не е стигнало до училище още. Ти пък - шамата... То шамар още не е имало, а ти - медитации разни... Стига си мъчила детето, че го притесняваш като ака, смущаваш изхождащия процес. :)

Разбра ли сега - трябва да се "разведа" с теб в противен случай ще бъда подложена на инквизиторски мъчения.:cool:

ааааа, голям смях. Още, още...

Това е най краткия ти пост, направо не мога да повярвам. Къде отидоха безкрайно дългите и безсмислени постове? Май Кьониг ти ги задуши, духовните ти братвежи! 

Давай, давай... акай, че мирише та се не трае. ти да не си ял от на прасенцето маджичката. Пак са те оставили без надзор и ето резултата. Ти си като терминатор на пелени бе, няма насмогване.

Освен това предлагам освен Кьонингска, да се добави към нея "Хълксова" и за фамилия - "Грийн"

Това е най краткия ти пост, направо не мога да повярвам. Къде отидоха безкрайно дългите и безсмислени постове? Май Кьониг ти ги задуши, духовните ти братвежи! 

Брътвежи, Кьонингске. Пише се с "ъ". Хайде, концентрирай се.

Умело редактиран пост, пълна боза. При наличието на двамата тук, пак сте абсолютно безсилни. Само толкова ли можете, аре давай сега ти се е паднало!

Давай, давай... акай, че мирише та се не трае. ти да не си ял от на прасенцето маджичката. Пак са те оставили без надзор и ето резултата. Ти си като терминатор на пелени бе, няма насмогване.

Освен това предлагам освен Кьонингска, да се добави към нея "Хълксова" и за фамилия - "Грийн"

Още една редакция, така ли ще я караме. 

Брътвежи, Кьонингске. Пише се с "ъ". Хайде, концентрирай се.

Хич не ми дреме даскалицата ми тя, като свършат аргументите и почваш да издребняваш. Друго нещо няма ли кажете, аре давай, знам че можеш много повече. Давай Юпитер плюе вече сериозно, и са развУня ужасно! 

Редактирано от König (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.