Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вярвате ли в прераждането?

Featured Replies

Нормално - сексът винаги се е асоциирал със смърт, колко хора наричат оргазма си "малката смърт"? Мисля, че Гуруджиев и Ошо имат доста материал, посветен на тази тема. Със сигурност има и в Тибет.

Има, има, и в Европа колко има, под носа ни и пред очите, но не и пред ума ни. Колкото до Гурджиев (без всякаква връзка с Ошо), трудно ми е да обяснявам каквото не разбирам добре, но според него и изобщо според повечето докосвали се до въпросите на духовността, така наречена, и пътищата и практиките ѝ, отношението ни към секса (каквото масово е в момента) е една от основните причини и за краткостта на живота ни, и за прословутото ни "прераждане" и въобще за хала, на който сме сега. Който хал на пълна изкривеност във възгледите ни по тия въпроси периодично се повтаря в някаква форма и степен.

Цитирам да не губя време на руски, нещо малко от "Осем срещи в Париж", доколко ще помогне да се разбере накратко какво е мнението на Гурджиев, не знам.

Половой акт первоначально использовался только в целях воспроизводства вида, но мало-помалу люди сделали его средством получать удовольствие. Это должно было бы быть священным актом. Нужно знать, что божественное Семя имеет другую функцию – построение второго тела в нас; отсюда фраза: «Счастлив, кто понимает функцию “экзиоэгари” в трансформации бытия. Несчастен, кто использует его только одним способом».

Абулькер: Почему религии запрещают половой акт?

Г. Потому что первоначально было известно, как использовать эту субстанцию, отсюда воздержание монахов. Теперь мы потеряли это знание, и остается только запрет, который притягивает к монахам множество специфических нарушений и болезней. Посмотрите на священников, которые или «толстые как свиньи» (над ними довлеют мысли о еде), или «тощие как дьявол» (и у них внутри мало любви к ближнему), толстые менее опасны и более мягки.

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 165k
  • Създадено
  • Последен отговор

Отговор отдавна имам на твоята истерия, проблемът е, че не си в състояние сам да се разбереш.

Това си е твоя филм, Кьонингске, поради комплекса ти за непълноценност. Ако не страдаше от него, нямаше да ти пречат или да те дразнят "умните и извисените". Щеше да си безразличен поради здравословното самочувствие и увереност в самия себе си.

Ти като едно малко дете, лишавано редовно от одобрение, похвала и приемане,( като малък децата редовно са ти се подигравали в училище), седиш и тропкаш сърдито с краче и ревеш: " моля ви, приемете ме, и аз съм човек, и аз заслужавам да бъда обичан и ценен!". От там и манията по фитнес, към грамадните богатирски туловища и защитните реакции под формата на агресивно нападение. Опитваш се да ни "набиеш", защото жизненият ти опит те е научил, че само след като набиеш някого, той започва да те уважава и спира да ти се подиграва. 

С тази разлика, че никой тук не те е отхвърлял или обезценявал, просто ти проектираш детските си травми върху нас. 

Сеирът го правиш ти, заради проблемите в самия теб. И понеже са много дълбоко закодирани в съзнанието ти, мотивите ти за собственото ти поведение остават скрити за теб. И им навличаш разни фантазии от типа за някаква борба за нещо си, забравяйки, че нито си на барикадата, нито на скамейката в училище. Това се получава, когато човек наблегне на помпането на тялото, но забрави да работи по крехката си психика - отвън богатир, а отвътре малко, разстроено детенце.

Страхотен психо профил, сбъркала си професията си обаче. Трябваше да станеш профайлер в полицията, само дето нямаше да хванат никой щото много ти се разминават представите с реалността. Самия факт че ги поставяш с цел да обидиш обратно, не говори също нищо добро и за теб. Виж за индийски сериал с участието на Юпитер и като негова ясновидка, може да ставаш. Значи по това което си написала тук мога много да разбера, защото ти го пишеш и мислиш на сериозно и наистина, а аз не. Ти след като имаш тези качества на спокойствие и самочувствие, защо ми се вързваш. Защо нямаш здравословно самочувствие и увереност? Щот само ги пишеш да се изкараш на някаква, нищо друго. Да бъда обичан и ценен? От кого от вас ли, от Форума ли? Това е толкова тъпо колкото звучи. Аз ако исках това щях да ви се мазна а не да ви критикувам. Пак греда с диагнозите. Фитнеса е от убеждение че това е правилно за физическото ми състояние, нищо повече. Което по скоро е признак на дисциплина и здравословно отношение към тялото и живота в мен. Пак греда. Бих те посъветвал и ти да походиш защото си сигурно голям тулуп. А не обичам, но бих набил всеки който си го заслужава. Това се случва ежедневно в света на вън, всеки си поличава каквото си е заслужил. И много елементарни персонални проблеми ми преписваш, простовато шаблонче е което ми налагаш. 

Ок до тук добре, но е явно че и ти не притежаваш нито едно от качествата които ме обвини че няма, "Агресивното" поведение е в резултат на нещо, реакция. Ма и на теб не ти достига нещо да се видиш самата ти, и гравитирайки около този индивид, да разбереш на какво е плод тя. Ти и той се седяхте мирни кротки аз от нямане какво да правя си ви избрах да критикувам. Пак си греда. Сейра сте вие двамата тук, и както виждаш не прави впечатление само на мен. И въобще не ти достига да успееш да усетиш колко глупава те прави гравитирането ти около този индивид, втръснал от десетилетия на огромен брой хора. И ти автоматично си привличаш Кармата която той заслужава. Такива са правилата на живота, ако не искаш това, не прави това така. Ама както казах, когато мъжкия се бие по гърдите и симулира мачовщина, ти нямаш друг избор можеш само да си врътнеш голямото червено дупе, и да му се предложиш. Не ми се сърди ама това дават по Анимал планет  всеки ден, И за последно, нищо си ми няма, много съм си добре даже, както психически, така и физически. Диагнози те ти са много далеч от истината, както в предишен пост ни беше диагностицирала с Шунаята, Просто го четох няколко пъти и не мога да повярвам, какви работи може да роди женската издухана психика. Повярвай ми за мен е истински цирк да ви наблюдавам и особено като ви подхвърля малко матрял, спускате се като хиени, захапвате и се опитате да откъснете колкото по голямо парче може те. Особено мъжкия ти. И това го дават по Анимал всеки ден. Ама и това е в реда на нещата, нищо ново под слънцето. 

Че кво мий - щом искат рицар -> рицар, ей мъ. Любовчия - пак. Демон, сатана, коварен, зъл, под душа камера ще сложа, брада ще си пусна... Един бил зелен хълк, друг имал зелени очи, мъдрост, сила, знания... огромни дълбочини в които бог говори, мъдрости се сипят на кило, докато някой е тъжен или сврян в ъгъла, или пък е широк колкото вселената и любовта, или при "буда" или шамата неква си.  

Гледай детето как се изнамъчи горкото. Всяка сутрин, питаш ли кви мъки за него са. Толкова страдание, само защото все на прасенцата храничката взима да яде. И то от лакомия бе. Той сред форума имал приятели, докато им се играе на рицарче, те го съветват, говорят си, а поне правилната храна, да се научи да се очовечи.

Кво да ги правиш, дечица. Трябва да се живее сред филма. Като искат, квото искат - шсъ дам. :)

Кофти малко стана, че провалихме на някои хора представленията. Но пък... пространства и места за тях, вселената дала колкото искат. Ако не на едно място, на друго ще се изнесат в целия блясък и багри, цветове и форми - пред прожекторите, през публиката, които всички са също части от същия филм. Не е чудно че толкова народ заформи духовното като специално продължение на турски или индийски сериал, но вече мизансцена е сред звезди, йерархиим, бели учители и богове и много мъдри думички... много, сякаш безкрай. Поне на думички.

А пък за този пост на великия Юпитер, какво мога да кажа. Той говори сам за себе си. Иска ми се да можех ей така да го постна във форума в който той преди години се изявяваше, каква ли щеше да бъде реакцията на участниците тогава. И ако знаеха че 10 години след това той ще я докара до тука, още тогава никой нямаше да му обърне внимание. И тогава е бил същия нещастник, просто умело прикрит. Влюби ли се в тогавашното положение, вниманието, ученето за себе си от форума. И сега искаш пак така, отново, "искам" вика той тропайки с крачета. (той тропа мила ми Мохини, не аз), ама няма. Изцоца си всякаква Карма, и сега нещастие страдание, щот никой освен една женска не му обръща внимание. Ма той и на това е доволен, по добре от ептен нищо. Аз как се радвам ако знаеш да гледам падението на точно такива индивиди, безценен урок за всички нас. Никой подобен не успява, колкото по на високо е хвърчал, толкова по от високо пада. Радост си за очите ми, и благодарност на природните закони, че не оставят нещастниците да просъществуват а пък камоли да дават акъл. 

Страхотен психо профил, сбъркала си професията си обаче. Трябваше да станеш профайлер в полицията, само дето нямаше да хванат никой щото много ти се разминават представите с реалността. Самия факт че ги поставяш с цел да обидиш обратно, не говори също нищо добро и за теб. Виж за индийски сериал с участието на Юпитер и като негова ясновидка, може да ставаш. Значи по това което си написала тук мога много да разбера, защото ти го пишеш и мислиш на сериозно и наистина, а аз не. Ти след като имаш тези качества на спокойствие и самочувствие, защо ми се вързваш. Защо нямаш здравословно самочувствие и увереност? Щот само ги пишеш да се изкараш на някаква, нищо друго. Да бъда обичан и ценен? От кого от вас ли, от Форума ли? Това е толкова тъпо колкото звучи. Аз ако исках това щях да ви се мазна а не да ви критикувам. Пак греда с диагнозите. Фитнеса е от убеждение че това е правилно за физическото ми състояние, нищо повече. Което по скоро е признак на дисциплина и здравословно отношение към тялото и живота в мен. Пак греда. Бих те посъветвал и ти да походиш защото си сигурно голям тулуп. А не обичам, но бих набил всеки който си го заслужава. Това се случва ежедневно в света на вън, всеки си поличава каквото си е заслужил. И много елементарни персонални проблеми ми преписваш, простовато шаблонче е което ми налагаш. 

Ок до тук добре, но е явно че и ти не притежаваш нито едно от качествата които ме обвини че няма, "Агресивното" поведение е в резултат на нещо, реакция. Ма и на теб не ти достига нещо да се видиш самата ти, и гравитирайки около този индивид, да разбереш на какво е плод тя. Ти и той се седяхте мирни кротки аз от нямане какво да правя си ви избрах да критикувам. Пак си греда. Сейра сте вие двамата тук, и както виждаш не прави впечатление само на мен. И въобще не ти достига да успееш да усетиш колко глупава те прави гравитирането ти около този индивид, втръснал от десетилетия на огромен брой хора. И ти автоматично си привличаш Кармата която той заслужава. Такива са правилата на живота, ако не искаш това, не прави това така. Ама както казах, когато мъжкия се бие по гърдите и симулира мачовщина, ти нямаш друг избор можеш само да си врътнеш голямото червено дупе, и да му се предложиш. Не ми се сърди ама това дават по Анимал планет  всеки ден, И за последно, нищо си ми няма, много съм си добре даже, както психически, така и физически. Диагнози те ти са много далеч от истината, както в предишен пост ни беше диагностицирала с Шунаята, Просто го четох няколко пъти и не мога да повярвам, какви работи може да роди женската издухана психика. Повярвай ми за мен е истински цирк да ви наблюдавам и особено като ви подхвърля малко матрял, спускате се като хиени, захапвате и се опитате да откъснете колкото по голямо парче може те. Особено мъжкия ти. И това го дават по Анимал всеки ден. Ама и това е в реда на нещата, нищо ново под слънцето. 

А пък за този пост на великия Юпитер, какво мога да кажа. Той говори сам за себе си. Иска ми се да можех ей така да го постна във форума в който той преди години се изявяваше, каква ли щеше да бъде реакцията на участниците тогава. И ако знаеха че 10 години след това той ще я докара до тука, още тогава никой нямаше да му обърне внимание. И тогава е бил същия нещастник, просто умело прикрит. Влюби ли се в тогавашното положение, вниманието, ученето за себе си от форума. И сега искаш пак така, отново, "искам" вика той тропайки с крачета. (той тропа мила ми Мохини, не аз), ама няма. Изцоца си всякаква Карма, и сега нещастие страдание, щот никой освен една женска не му обръща внимание. Ма той и на това е доволен, по добре от ептен нищо. Аз как се радвам ако знаеш да гледам падението на точно такива индивиди, безценен урок за всички нас. Никой подобен не успява, колкото по на високо е хвърчал, толкова по от високо пада. Радост си за очите ми, и благодарност на природните закони, че не оставят нещастниците да просъществуват а пък камоли да дават акъл. 

Стига де .. ще ме разплачеш .. започва да ми става съвестно дали не сме пределно жестоки :(

От поста ти разбирам , че желаеш да отскубнеш Мохини от Рамус .. ама това ще превърне автоматично Рамус в самотен дисидент.

Тогава справедливата ми десница и грижовните ми длани ще трябва да "заиграят" за Рам .. Щото нема да има баланс ..

"Народа срещу Рамус" ... няма да ми даде сърце да гледам тази 'драма" и ще подкарам Еднорога си в подкрепа на мъченика. 

Редактирано от _sirena_ (преглед на промените)

Стига де .. ще ме разплачеш .. започва да ми става съвестно дали не сме пределно жестоки :(

От поста ти разбирам , че желаеш да отскубнеш Мохини от Рамус .. ама това ще превърне автоматично Рамус в самотен дисидент.

Тогава справедливата ми десница и грижовните ми длани ще трябва да "заиграят" за Рам .. Щото нема да има баланс ..

"Народа срещу Рамус" ... няма да ми даде сърце да гледам тази 'драма" и ще подкарам Еднорога си в подкрепа на мъченика. 

Да я отскубна баш не ама, да им върна каквото дават, да. Рамус съм му насъбрал много от години и то, нищо че не знае. Не може така да си позволява някой да изнасилва виртуалното пространство и да се упражнява дистанционно върху психиките на хората. Да провокира и да гаври с това в което вярват или искат да вярват, колкото и каквото да е то. Никой няма това право. И като го гледам колко елементарно реагира, изък му за уж знанията, дето не са го довели до нищо друго освен да се побърка сам, а сега и други иска нацапа с неговата лудост. Не, не не това няма как да се случи.

Редактирано от König (преглед на промените)

Да я отскубна баш не ама, да им върна каквото дават, да. Рамус съм му насъбрал много от години и то, нищо че не знае. Не може така да си позволява някой да изнасилва виртуалното пространство и да се упражнява дистанционно върху психиките на хората. Да провокира и да гаври с това в което вярват или искат да вярват, колкото и каквото да е то. Никой няма това право. И като го гледам колко елементарно реагира, изък му за уж знанията, дето не са го довели до нищо друго освен да се побърка сам, а сега и други иска нацапа с неговата лудост. Не, не не това няма как да се случи.

Ма и на теб не ти достига нещо да се видиш самата ти, и гравитирайки около този индивид, да разбереш на какво е плод тя. Ти и той се седяхте мирни кротки аз от нямане какво да правя си ви избрах да критикувам. Пак си греда. Сейра сте вие двамата тук, и както виждаш не прави впечатление само на мен. И въобще не ти достига да успееш да усетиш колко глупава те прави гравитирането ти около този индивид, втръснал от десетилетия на огромен брой хора. И ти автоматично си привличаш Кармата която той заслужава. Такива са правилата на живота, ако не искаш това, не прави това така. Ама както казах, когато мъжкия се бие по гърдите и симулира мачовщина, ти нямаш друг избор можеш само да си врътнеш голямото червено дупе, и да му се предложиш. Не ми се сърди ама това дават по Анимал планет  всеки ден, И за последно, нищо си ми няма, много съм си добре даже, както психически, така и физически. Диагнози те ти са много далеч от истината, както в предишен пост ни беше диагностицирала с Шунаята, Просто го четох няколко пъти и не мога да повярвам, какви работи може да роди женската издухана психика. Повярвай ми за мен е истински цирк да ви наблюдавам и особено като ви подхвърля малко матрял, спускате се като хиени, захапвате и се опитате да откъснете колкото по голямо парче може те. Особено мъжкия ти. И това го дават по Анимал всеки ден. Ама и това е в реда на нещата, нищо ново под слънцето. 

Защо да си подбирам изразните средства, да не би ти да ги подбираш? С какво моят език е по-лош от вашия с приятелчето?

Да лицемернича ли? Или да подценявам четящите? Не, мерси! Достатъчно уважавам себе си, за да го правя. Не бой се, те прекрасно разбират за какво иде реч. Повече, отколкото ти можеш да предположиш.

А има и друго - защо единицата да се съэобразява с масата, а не масата да се съобрази с единицата?

А? По кой закон - стадния ли?:D

Мерси, мен не ме търси тук.

«Счастлив, кто понимает функцию “экзиоэгари” в трансформации бытия. Несчастен, кто использует его только одним способом».

Дървото на живота и змията, Кундалини и чакрите, дори при индианците има сходни символи: Ixchel

Защо да си подбирам изразните средства, да не би ти да ги подбираш? С какво моят език е по-лош от вашия с приятелчето?

Да лицемернича ли? Или да подценявам четящите? Не, мерси! Достатъчно уважавам себе си, за да го правя. Не бой се, те прекрасно разбират за какво иде реч. Повече, отколкото ти можеш да предположиш.

А има и друго - защо единицата да се съэобразява с масата, а не масата да се съобрази с единицата?

А? По кой закон - стадния ли?:D

Мерси, мен не ме търси тук.

Ми кво са пъниш тогава ма, принцесата върху граховото зърно. Аз ли да се съобразявам с теб, а? Че ква си ти или по точна за каква са мислиш ти? 

Достатъчно глупости наговори да си заслужиш всяка реплика. 

А претенции за голямата работа няма, ти и твоя Юпитер имате, и ти се буташ сама между шамарите, и че само си ги предизвикваш, което ми говори за твоята личност достатъчно. Ма като почнат да ти връщат, почваш да се чувстваш нападната жертва, ми няма да провокираш кат не можеш да носиш. Толкова елементарно.

Мъжкия ти го няма да те защитава винаги, и да подскачаш като газелка с вирната опашка и дупе около него, и да джавкаш наоколо всичко което подминава. Това поведение е на мастия, Ако знаеш какво значи това, не искам да те обидя с това просто изказвам как изглежда от страни това поведение. 

Ще ми дрънкаш ти на мен, алооо я бегай...........!

Ми кво са пъниш тогава ма, принцесата върху граховото зърно. Аз ли да се съобразявам с теб, а? Че ква си ти или по точна за каква са мислиш ти? 

Достатъчно глупости наговори да си заслужиш всяка реплика. 

А претенции за голямата работа няма, ти и твоя Юпитер имате, и ти се буташ сама между шамарите, и че само си ги предизвикваш, което ми говори за твоята личност достатъчно. Ма като почнат да ти връщат, почваш да се чувстваш нападната жертва, ми няма да провокираш кат не можеш да носиш. Толкова елементарно.

Мъжкия ти го няма да те защитава винаги, и да подскачаш като газелка с вирната опашка и дупе около него, и да джавкаш наоколо всичко което подминава. Това поведение е на мастия, Ако знаеш какво значи това, не искам да те обидя с това просто изказвам как изглежда от страни това поведение. 

Ще ми дрънкаш ти на мен, алооо я бегай...........!

Кофти тръпка е да се усещаш интелектуално и физически безсилен, а?

Кофти тръпка е да се усещаш интелектуално и физически безсилен, а?

WTF....? Много е кофти да са мислиш за някаква кват не си. Особена на някаква психо лейди. дет много ги разбира. Пълна шмака си, от мен да го знаеш. И гледам че, като е пресъхнал долния полов орган, яката гледаш да си задоволяваш, горния. С орални практики.

WTF....? Много е кофти да са мислиш за някаква кват не си. Особена на някаква психо лейди. дет много ги разбира. Пълна шмака си, от мен да го знаеш. И гледам че, като е пресъхнал долния полов орган, яката гледаш да си задоволяваш, горния. С орални практики.

«Счастлив, кто понимает функцию “экзиоэгари” в трансформации бытия. Несчастен, кто использует его только одним способом».

Щи кажа само че, руски не разбирам. Нарочно не искам, и безсилието си личи. Къде си тръгнала може би, направо ме кефиш колко си куха. Къде е Юпитер, да напраиш една кръгче да вдигнеш малко самочувствие, дневната доза. 

Има. Представи си майка ти и баща ти да те запишат под име, извадено напълно от традициите на тяхното си време и техния си филм, а след много-много време то да се окаже съдържащо сегашните ти интереси. Които даже за теб са се открили неочаквано, и самият факт на съвпадението, също някак случайно. Как стават тия неща не зная.

И аз не зная, няма как да "зная", нито мога да си го представя, нито името и съвпадения някакви си, въобще имат някакво значение за мен. Бях си добър визуализатор на приказки и фантазности навремето. Не знам кво ми стана и нещо "спъхнах" с тва изкуство. Може да е ефект от чернобил, не знам. :) Но виж, форумната сирена може направо да ги скалъпи и озвучи и нагледи с картинки и клипчета. Тя е майсторка на късата приказка, и уникалното й "чувство за хумор". Изглежда че и такъв хумор има, но поне говори че тя си се смее на приказките.

Направо голям смях пада сред форума - всеки се смее на нещо си, само не на себе си.

ИИИИИ - следващия пример е точно в десятката...

Не може така да си позволява някой да изнасилва виртуалното пространство и да се упражнява дистанционно върху психиките на хората. Да провокира и да гаври с това в което вярват или искат да вярват, колкото и каквото да е то. Никой няма това право. И като го гледам колко елементарно реагира, изък му за уж знанията, дето не са го довели до нищо друго освен да се побърка сам, а сега и други иска нацапа с неговата лудост. Не, не не това няма как да се случи.

Ааааа, това е изкъртващо, той маминия бил "изнасилен"...  Това ли било, ма ще си кажеш, то човек няма как, все някога кандисва и си казва всичко. Горкото дете, някой пак ли се е под-играл с теб по недостоен начин... Кофти... и ГОлям смях, ей... :)

Рамус, само "педофил" не беше ставал, сега го доживях. От кога "набралите" на рамус, станали зеленички дон-кихотовци. Само дулсинеите още не са се намерили, то и няма как, след като "гайката е с обратна резба", но пък тва го компенсират вятърните мелници и гоненето на ветрове...

Да си прост, ама колко да можеш да продължаваш да се изпростяваш, с фантазията за мисия някаква си... Фантазиите няма как да замажат дебилността, дори и в зелено да са.

Та... смеха по темата е достоен за самата тема и за пишещите. Един низ от комици, смешници, като понякога има и трагедии в смешни дрешки...

Редактирано от _ramus_ (преглед на промените)

Щи кажа само че, руски не разбирам. Нарочно не искам, и безсилието си личи. Къде си тръгнала може би, направо ме кефиш колко си куха. Къде е Юпитер, да напраиш една кръгче да вдигнеш малко самочувствие, дневната доза. 

Ти и с българския си скаран. 

Ааааа, това е изкъртващо, той маминия бил "изнасилен"...  Това ли било, ма ще си кажеш, то човек няма как, все някога кандисва и си казва всичко. Горкото дете, някой пак ли се е под-играл с теб по недостоен начин... Кофти... и ГОлям смях, ей... 

рамус, само "педофил" не беше ставал, сега го доживях. От кога "набралите" на рамус, станали зеленички дон-кихотовци. Само дулсинеите още не са се намерили, то и няма как, след като "гайката е с обратна резба", но пък вятърните мелници са направо навсякъде... Да си прост, ама колко да можеш да продължаваш да се изпростяваш, с фантазията за мисия някаква си... Фантазиите няма как да замажат дебилността, дори и в зелено да са.

Знаех си аз, където женската там някъде на близо е и мъжкия. Я ся потупай малко по гърдите и се разреви като орангутан. Женаката ще скочи веднага и тя, и ще почне да джафка. Такъв анимал планет сте че направо само вас ще гледам вече, не ми трябва друг. 

Виж се само колко си изкривен, толкова вече искаш да ме унижиш и обидиш че, си ги вадиш от задника. Нали ти казах просто ми правиш удоволствие да наблюдавам това. Падението на великия РАМ........!

Аз съм ти просто стъфта, а ти си шарана. Кълвеш като луд, виждаш ли какво се получава когато някой е толкова издухан и изветрял като теб. Плюе по форумите, хора който откровено мрази. Ето да дойде СКЕП... да види, какво се казва "емоционално излеание". Мерси за примера, смешник. 

Ти и с българския си скаран. 

Потвърждение на думите ми по горе. Колко сте предвидими, как беше сутрешния тантричен секс. Кат гледам как се задавате май не много добър. Гледам сте наблегнали и двамата на оралните практики. хахахах :-)

.....................

Много редакции пак рано сутринта, май някой не е спал да дойде да му каже на момчето. Треперят ли пръстчетата от мерак и злоба, даааа аз точно това искам. :-)

Потвърждение на думите ми по горе. Колко сте предвидими, как беше сутрешния тантричен секс. Кат гледам как се задавате май не много добър. Гледам сте наблегнали и двамата на оралните практики. хахахах :-)

Буда, помилуй грешнаго Кьонингске и будисткото учение!

Не че нещо съм загрижена за Буда и учението му, ала да ти уплътня малко времето и да придам смисъл на съществуването ти - нал си с мисия, която трябва да бъде изпълнена.;)

Редактирано от мо_хи_ни (преглед на промените)

Буда, помилуй грешнаго Кьонингске и будисткото учение!

Не че нещо съм загрижена за Буда и учението му, ала да ти уплътня малко времето и да придам смисъл на съществуването ти - нал си с мисия, която трябва да бъде изпълнена.;)

Мисия не бих го нарекъл, просто са ми са паднали отпред двама изящни индивида, който не ми поречи да им кажа каквото си е. Ти изпълни ли си сутришната мисия, тантрично орална на Юпитер. Кат гледам как бълва рано сутринта, май не си много добра в това. Иска практика, давай ще се научиш. 

Нека се изака и накрещи сутринта. Той маминия за будизма знаел само по това, че някой си бил го гледал и се усмихвал благо. Просто това било достатъчно и бил "свидетел" на "чудо". Това било... това не знаел, друго не разбирал, ама работата е че някой си бил благ с него, с което го накарал да се "почувства"... райски...

Разбираемото идва с "изнасилването". Как няма да запомниш някой, който е бил "благ" с теб. те възрастните сички са само насилници... а тук-там и добри чичковци, благи, мъдри, внимателни, загрижени... :)

Нека се изака и накрещи сутринта. Той маминия за будизма знаел само по това, че някой си бил го гледал и се усмихвал благо. Просто това било достатъчно и бил "свидетел" на "чудо". Това било... това не знаел, друго не разбирал, ама работата е че някой си бил благ с него. Разбираемото идва с "изнасилването". Как няма да запомниш някой, който е бил "благ" с теб. те възрастните сички са само насилници... а тук-там и добри чичковци, благи, мъдри... :)

Не ве бастун, просто докато бях в Индия станах случаен свидетел на нещо. Нищо повече от това, аз не съм Будист даже, колко пъти да ти го повтарям. Ма ти както ти отърва да можеш да сглобиш историята, да търсиш нещо на което да обидиш, да постигнеш ефекта. Прай колкото искаш да изглежда така както на теб ти отърва, това обаче не значи че е така. Падение жалко си, и се гърчиш в агония. Това е което се случва на индивиди като теб. За ме си просто шедьовър на природата.

Човекът има блага мисия, Рамусе - мисията на благото слово, любящата доброта и искреното състрадание. Тук, в този форум, непрекъснато практикува правилния възглед, правилното намерение, правилната реч и правилното действие. Води правилен начин на живот, полага правилните усилия, поддържа правилната будност или правилното самообладание и в резултат на всичко това е непрекъстанно правилно самовглъбен.

Редактирано от мо_хи_ни (преглед на промените)

ти си една обикновена случайна креслива маймунка. малка и съвсем жалка. Ако не е крясъка, дори няма кой да ти обърне внимание. Това е единственото с което разполагаш и просто си крещиш - маскираш го като реване, мисийки и разни игрички, а беднотията и мизерията отвътре, липсата на образование и присъщата глупост и първосигналност са толкова отблъскващи, дори и за теб самия. Затова я бълваш в зелено на порции. Не че можеш друго, не че и това не е живот. Но голямото размахване на простотия няма как да мине, че това било заради нещо си - я мисийка, я друга сценка, я този или онзи. Не е маска, и няма как да стане, отдолу си е обикновена мизерийка. Гледаш че има други хора, дето не живеят сред нея. Това ти е зора, това е болката. 

Толкова си прозрачен, че ти си единствения, който не може да се види. А отгоре на всичкото си прозрачен, защото и маски не можеш да направиш. Други поне това могат - да скриват мизерията по-добре, зад стени, зад много усилия, опити, много време и енергия. Ти дори това си неспособен да направиш, щото дори това нямаш с какво а и те мързи до червата. 

Въобще няма кой да се занимава да те обижда или засяга. Той живота и природата са си свършили работата достатъчно. Опитваш се да си намериш и ти място под слънцето и само с реване и игрички е възможно. Затова всички се налага да те търпят, това го наречи състрадание, че иначе ако не беше, просто щеше да си гонен и ритан отсякъде. Благодари на хората сред които ти нямаш място, но просто те търпят щото си чедо на природата. Ей това е нещо, което трябва непрекъснато да се покланяш, че хората ти го дават. Не е нужен будизъм, нито дори християнство - ти си знаеш, че ако не се нагласиш някъде с крясъци, отиваш в канала при мизерията и там сред миризмата на простотията само имаш живот.

Човекът има блага мисия, Рамусе - мисията на благото слово, любящата доброта и искреното състрадание. Тук, в този форум, непрекъснато практикува правилния възглед, правилното намерение, правилната реч и правилното действие. Води правилен начин на живот, полага правилните усилия, поддържа правилната будност или правилното самообладание и в резултат на всичко това е непрекъстанно правилно самовглъбен.

Не ма, таз пък. Аз специално съм много далече от това, даже не си и правя труда. Пак джафкаш само наоколо покрай мъжкия и целиш само греди. Не разбрали ти поне че, нямаш никакъв шанс нито да ме обидиш нито да ме засегнеш. Просто гледам, колко си женска само, от нагон къртиш.

Ама как само в хора се надпявате, един през друг. Уха как ме кефите, доказвате ми че е точно така както ви нареждам. Прости до мозъка на костите, специално ти, аре женската има оправдание, женска е. Ама ти си извънредно кух индивид, стигнал си дъното и продължаваш а копаеш. Шаран зарибен. :-)

Не ма, таз пък. Аз специално съм много далече от това, даже не си и правя труда. Пак джафкаш само наоколо покрай мъжкия и целиш само греди. Не разбрали ти поне че, нямаш никакъв шанс нито да ме обидиш нито да ме засегнеш. Просто гледам, колко си женска само, от нагон къртиш.

Ти буквално изкърти всички критерии за простотия, които съм срещала някога. Надмина ги и продължаваш дори да се "самонадскачаш" в това отношение. Признавам, изпаднала съм в потрес - не съм предполагала, че човешко същество може да пропадне толкова надълбоко и да не спира да пропада. Твойта простотия е като една безкрайна бездна, една черна дупка, която те засмуква, и няма край… няма край… Благодарение на теб видях, че човешката ни природа може да постигне немислими за мен низини. Искренно се надявам да няма прераждане, че ако всичките тези нагласи се върнат обратно на Земята, и 10 милиарда Буди няма да са в състояние да наклонят везните.

Ами такъв е живота, има всякакви неща. Не сами извисени създания като вас. Много се радвам че си потресена, все пак я някакво емоция. И да знаеш че има и такива неща, и че вашите просветени проявления не вършат никаква работа на никой, особено на черна дупка като мен. А ти се замисли за твоята и неговата Карама, щом сте я докара ли до тук, да плюете уж най невежия и прост в форума. Защо ли го правите, ами щот сте не по малко прости шарани, зарибени. И така се изживявате на много просветени.

пък Юпитер е просто най жалкото нещо което аз съм виждал тук, аре на теб ти е простено. Ама после се чудите що това, що онова. 

Юпитер ще лееш ли още, сателита ти го видяхме остана потресен. Добре е за начало. Аре чакам те и теб, че нямам много време трябва да излизам, ще казваш ли нещо?

Никой не се чуди нищо. Съвсем нищо - особено относно теб.

"...все пак някакво емоция", за които толкова жадуваш са просто заради обикновено съчувствие - като към дете инвалид, наказано от живота с неговите си предизвикателства. Такива деца също развиват агресия, която всъщност към тях самите, а те я изживяват да е към другите около тях... И единственото е просто да ги търпиш, и да ги оставиш да се самонаказват отново и отново. Обикновени детски "маймунски" реакции. Но не може да се направи повече.

Обаче поне в тема за прераждането, гледайки и слушайки кво си говорят хора, дето не са като теб, поне това да се опиташ - да не се прераждаш отново и отново в тая окаяна реалност, сред която си се наврял "самичък" или заради "причина". Може и карма да е... може и да е друго, но гледам че ще се изживееш колко си велик, та и "дупка да си", ама много величествена, с мускули, пъчене, зелени човечета, чужбините и черноморските брегове... Ама и това не е. Няма и как да е, освен за тия, някъде около теб, на нивото на същата мизерия. Те поне не го играят на "духовности", а си чешат разните сърбежи по други първосигнални начини. 

че ако всичките тези нагласи се върнат обратно на Земята...

ами... те всъщност къде да са. Къде да са "отишли", та да се "връщат". Човешките неща къде да са, освен при...

Никой не се чуди нищо. Съвсем нищо - особено относно теб.

"...все пак някакво емоция", за които толкова жадуваш са просто заради обикновено съчувствие - като към дете инвалид, наказано от живота с неговите си предизвикателства. Такива деца също развиват агресия, която всъщност към тях самите, а те я изживяват да е към другите около тях... И единственото е просто да ги търпиш, и да ги оставиш да се самонаказват отново и отново. Обикновени детски "маймунски" реакции. Но не може да се направи повече.

Обаче поне в тема за прераждането, гледайки и слушайки кво си говорят хора, дето не са като теб, поне това да се опиташ - да не се прераждаш отново и отново в тая окаяна реалност, сред която си се наврял "самичък" или заради "причина". Може и карма да е... може и да е друго, но гледам че ще се изживееш колко си велик, та и "дупка да си", ама много величествена, с мускули, пъчене, зелени човечета, чужбините и черноморските брегове... Ама и това не е. Няма и как да е, освен за тия, някъде около теб, на нивото на същата мизерия. Те поне не го играят на "духовности", а си чешат разните сърбежи по други първосигнални начини. 

Напротив ще се прераждам отново и отново, за да не оставям такива като теб да правят това което правиш. Особено ти, толкова ниско си паднал, че ако в предишния форум хората можеха да те прочетат сега, щеше да те оствирят отдавна. Какво стана с теб, нали беше много голям, великия РАМ.....!?!?!

Нищо не знаете, нито от къде идвам нито през какво съм минал, не ми е нужно нито одобрението ви нито на който и да било друг, и като гледам само от колко места се опитахте и двамата да ме обидите или засегнете, сте ми толкова смешни, поне тва да знаехте как се прави. Ти освен по форумите от другате опит трупаш ли? Не няма от къде, ти си продукт само на форум културата, и можеш само това. Аз пък съм продукт на нещастието на простотията и така се получава титаничния сблъсък, Давид срещу Голиат. Можеш спокойно да се огледаш в отражението си спрямо мен, и да научиш още за теб самия. Нали това правиш по форумите, и да видиш че ти нищо нямаш насреща, само злоба, ненавист, омраза, и надуто самочувствие, без никакво покритие.

И както ти казах си един чудесен пример за падение и разруха, вмирисан от вътре, вУнящ. Вмириса всичко наоколо и даже сателитката ти. 

Ся обаще вече излизам, аре ся пак един "приятен" ден с горчив вкус в устата от сутришната пумия. :lol6:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.