Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вярвате ли в прераждането?

Featured Replies

Аз съм се заредила с пуканките и чакам да дойде време и да започне поредната серия от любимия ми сериал "Смешно отделение".:cool:

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 165k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз съм се заредила с пуканките и чакам да дойде време и да започне поредната серия от любимия ми сериал "Смешно отделение".:cool:

Можем да си го коментираме настрани като Яго към публиката в "Отело". Надявам се да не ни чуват другите ;) Та в тази връзка започвам да подозирам, че Сирена нещо му има зъб и се познават по-отдавна, или ни баламосват. Ще видим. Пък може да е наистина :popcorn2:

Защото аз не Улавам роля , Рицарю ..

Виждам сиви картинки , с избледнели цветове от въртящи се 284 думички , които ползваш за да въртиш от юг на север и от запад на изток.

Последователно , монотонно , без маска и грим.

Леко брадясал , със измъчени нежни очи и повяхнал блясък .

Искаш да убиеш всеки аромат , който ти напомня на цвете , окъпано в сладострастна роса ..

Каквото Химлер за евреите , това е Рамус за Калдата.:D

Само аз чувам онази горчива флейта , на която свириш в Дълбочината на думичките , които умело подреждаш за да светят като в 3D - Изображение .

Щом си в 3-то Измерение , значи мястото ти е Тук . Хаос и Грешки в Спирата - НЯМА !

Знаеш ли кои са Инструментите , за които споменах някъде по-горе ? Инструментите с които всяка Частица идва в матрицата на това Пространство 

са Емоция и Чувства , Мислите и прилежащите им характеристики. Основни са двата полюса - СВЕТЛИ И ТЪМНИ , диапазона между тях Изгражда.

Скочил си , Рам ..ама в създадена от Теб - АИ / алтернативна истина/

и от там биеш "камбаната" ..:D

Е .. аз те чух ...

Добра си, давай. Абе и ние сме поулавяли това-онова и сме се опитвали да му намекнем за важността на Е-факторите, както той ги нарича, ама няма поправия.

Само че не по същия начин :D Без особено положителен емоционален ангажимент, да си призная.

Offline ramus

• Напреднал
  • никой
  •  
xx.gif
Нещо и от мен .
« Reply #9 on: юни 21, 2006, 04:08:10 pm »

Момичета,
Първо благодаря - на всички ви... Да - и на Дивайн благодаря. Дано да не вземе да се учуди никой.  :)

Всичко, което сте написали съм прочел внимателно и съм разбрал за себе си каквото мога. Аз само това правя откакто съм във форума. Дали е правилно, дали е истинно - това не знам , а и вие не знаете, защото става въпрос за мен. За всяка от вас също е така. Всяка една от вас ме възприема различно, защото вие сте различни и са различни "очите" с които ме виждате - това са вашите очи. 
Ето защо - не очаквам, нито искам каквото и да било. Казвал съм вече на тези, с които съм влизал в контакт, както и във форума съм писал - не се дразня, не се обиждам, не се сърдя, не мразя... ако искате вярвайте - ако искате недейте. Пък и не виждам това да е важно за някой.
Колкото до това - КОЙ СЪМ АЗ - това е същностен въпрос, който е важен за всеки един от нас. Аз само мога да кажа за себе си. За това съм направил този раздел - точно с тази цел. Затова правя всичко което правя. Затова са такива мислите, думите ми, преживяванията ми... и още сума ти други неща. За мен това е начин на живот. Всяка една от вас си има неща в които вярва, които харесва, които цени, уважава, които мрази, на които се сърди. Всяка има неща от живота си - които са много по-важни от това, за което аз живея. И вие всички това сте го написали досега. 
Вижда ми се малко странно да ме питате кой съм аз всъщност, при положение, че ако някой наистина го мисли сериозно може да си състави доста пълноценна картина, ако внимателно прочете каквото съм оставил за себе си. Това, което съм писал е моя "портрет".  Може би ви се струва че това е маска? Може и така да е. Всички вие сте оставили портретите си в това, което пишете - всички до един/а/. Но след като не можете да приемете, че съм съм такъв, какъвто пиша, какъв смисъл има да казвам кой съм аз - от ваша страна ще е пак същото - едно неспирно подозрение. За себе си във тоси форум казах толкова много неща. И все пак - не смятам, че съм толкова важен. И наистина не съм - просто вие все си питате - понякога просто така - между другото. 

Освен някои редки директни въпроси, останалото, което сте написали е просто размисли или излияния на моментни чувства, като го пишете във вид на въпроси. Но само на вид. Нито един същностен въпрос не прочетох. Още повече че не мисля, че някоя от вас наистина се интересува от отговора ми - какъвто и да е той. 
Струва ми се, че НОВА се е опитала да пита публично някои неща - да пита както и себе си така и вас. Човек всичко може да научи, ако внимателно чете. Но както се вижда от зодиаците - стрелците сме най-откровените хора - ако някой не вярва - нека чете. Друг е въпроса кои от нас могат да я използват към себе си. 
Разбира се всички сме различни хора - даже ни е различна представата за това - що е духовно?. А по отношение на това защо е раздела ей така ще отговоря:
За мен - форума / или каквото и да било друго общуване/ е нещо като МАСА. Всички хора сядат на маса за толкова много различни неща. Но за мен - на масата слагам това, което имам, което и аз ям, което ще ям, и с което съм вече заситен. Само го злагам на масата - за да го споделя с вас. Напълно доброволно - както е и същото от важа страна. Аз само го слагам на масата и го казвам какво е - това е екстракта на моя опит, мисли стремежи, свободно време, идеи, усилия - в него е побран целия ми живот /на който аз съм от тези шантавите дето гледат сериозно на него/. Дали ще си хапнете от това, което съм предложил, дали ще сбърчете гнусливо нос, или ще ви бъде безразлично - си е ваша работа. Аз това имам - това предлагам. На същата маса аз се възползвам непрекъснато от това, което вие сте оставили там. И затуй го правя и аз самия. Не казвам "ама яжте де - много е хубаво - аз съм го правил". Оставям на вас само да си решите. Някои си представят, че само вкусните неща на масата да "духовни" ио са решили че точно тях искат - че има етикет "вкусна и незабравима духовна храна". За всеки ще е различно. Някои са седнали по-близо до мен на масата, други са по-далеч, други мноооого далеч - те даже никога няма да разберат, че въобще ме има и че съм оставил нещо. Но това е живота. 
За мен - само за мен. 

Ако някой се чуди кво става, и за кво иде реч, ето малко светлина. Това е преди почети 10 години. Нищо не се е променило от тогава, даже е по изпростял през последните години.
"Всичко, което сте написали съм прочел внимателно и съм разбрал за себе си каквото мога. Аз само това правя откакто съм във форума" Класика просто.

http://www.izvorite.com/smf/index.php?topic=987.0

Който го интересува, какво е докарало господина до тук, ето материал, той просото обожава да го обсъждат. 

Редактирано от König (преглед на промените)

"НАРАНЕНИТЕ хора са навсякъде в социума - целия социум е изграден от тях. И егрегора им на всички нива носи същото - НАРАНЕНОСТ, частичност, незавършеност - по съотвествие. 
Наранения човек прави всичко наранено - и всичко носи отпечатъка на нараненост. Именно такива хора търсят, стремят или пък мечтаят или желаят (съответно активна и пасивна форми). 
Наранения човек не може да извърви път към затваряне на себе си. Не и с тази идентичност - на наранения и незавършения. наранения човек не може да тръгне към себе си - няма как. Той може само от него навън да върви. И всичко което стреми винаги е "някъде извън него" именно защото той отвътре изживява своята "недовършеност" и с това се лишава от възможността да намери "липсващото" пак у себе си.
Наранения АДАМ, търси своята ЕВА - и обратното ЕВА винаги търси АДАМ - като ИН-ЯН. Една неспирна гонитба самообречена никога да не свърши заради своята илюзорна фиктивност. 
АДАМ и ЕВА ги има във всеки от нас и винаги зад драмата на всяка ЕВА стои образ на копнян от нея АДАМ, както е и всеки АДАМ, копнящ и стремящ или бленуващ за "своята" ЕВА. 
Дали за ЕВА "адамовия образ" ще е на баща, съпруг, любовник или син - не е нужно да си ФРОЙД, за да се прозре смисъла на това наблюдение което е достъпно навсякъде около нас.
Една безспирна безкрайна игра на превъплъщенията на едни и същи две роли... Но това не е цялата вселена, не е целия свят, а е само етаж, етап от битието.
Има и друг свят, защото има и един друг елемент в "голямата игра", който именно ролята му е да "обърка" тази въртяща се неспирно извечна "ДВОЙКА", за да я спре, омиротвори, но след като първо я взриви хем отвътре, хем отвън.
 "

Аве кво ти се е случило бе човек, ще си изпаткал толкова много.

Offline ramus

• Напреднал
  • никой
  •  
xx.gif
ПОГЛЕД НАЗАД и СЕГА
« Reply #169 on: юни 25, 2009, 07:30:13 am »

Ми ти досега не си успял както видях.Ми да пробваме нещо различно! Айде ти дай вариант друг!

Колега стана ми интересно, каква медитация би искал да правиш с Шунаята на гробището? Може ли да разясниш малко?

Оф…пак ли постовете на Рамус ще четем, но този път от другия форум… дайте нещо по-свежо де! 

Оф…пак ли постовете на Рамус ще четем, но този път от другия форум… дайте нещо по-свежо де! 

Оф ти ли, ти ли! И заради теб се вихри тук, нали много му се мазниш. Виж до кво го доведе това.

Ми чрез страдание ако искаш ужас и страх да стигнеме до мъдрост! Нали ви е страх от смъртта! Къде да медитираме? Пред една бременна ли в момент на......?Задължинелно ли е чрез топлота и доброта да стигнеш до истината!

Колега, няма лошо в това което искаш да кажеш, моля те само да не си толкова агресивен. Кой ти каза че "ние" страх от смъртта? И пак питам, каква медитация, ще обясниш ли?

Оф ти ли, ти ли! И заради теб се вихри тук, нали много му се мазниш. Виж до кво го доведе това.

"Мазнене" определено не е точната дума за моето отношение към Рамус. 

Но си някак…доста лаконичен днес? Липсват ми пространствените ти излияния, Кьонингске. И Шакти гледам се е умълчала вместо да развее поредния постинг, изпълнен  с  екстатично-плакатна либоф.:(

Редактирано от мо_хи_ни (преглед на промените)

Обикни мъдростта без да я преследваш. Медитирай върху мъдростта, а не върху страданието и смъртта. Щом търсиш мъдрост, медитирай върху мъдростта.

Аз не знам как да се концентрирам по будистки и да медитирам и ако трябва да казвам нещо! Ок извинявам се ако  е било агресия!

Каква е тази концентрация, по Будискти? И как това "концентриране" би ти помогнало на гробищата?

Има такъв тибетски ритуал, нарича се Чод. Александра Давид-Неел го описва в една книга, имам я тук и съм я чела отдавна. Тя беше някаква авантюристка отпреди век някъде. Чод се извършва на места с трупове, гробища, през нощта... Ето какво извадих набързо като за туристическа информация: http://hrenovina.net/5494

Тибетский чувак практикует Чод (обряд отсечения)

Темата завива в посока Ерос и Танатос.

Темата завива в посока Ерос и Танатос.

Нормално - сексът винаги се е асоциирал със смърт, колко хора наричат оргазма си "малката смърт"? Мисля, че Гуруджиев и Ошо имат доста материал, посветен на тази тема. Със сигурност има и в Тибет.

Всички видове тантрични практики съвсем не са случайни, тъй като мястото в нашето съзнание, където има най-много шлаки, комплекси, страхове, травми, табута, спирачки и чувство за вина е онази, свързаната с нашата сексуалност. Има една странна зависимост, която е интересна да се наблюдава - колкото по-свободен става човек като сексуално отношение, присъствие и изживяване, толкова страхът от смъртта губи от своя интензитет.

Интересен материал, Уит. Не знаех, че тибетците буквално ползват човешки кости.

Разбира е, че се ползват в някои традиции и практики като Чьод. Черепи също.

Редактирано от scepsis108 (преглед на промените)

Кьонингске. 

Моля да си спестиш тези умалителни имена, ще си ги говориш на твоите любимци. РАМ.......СКЕП.........!  Гледам колко ти липсват, и ти се умълча и взе да внимаваш какво говориш. Явно имаше ефект от моите излеания, и ако ти липсват просто ме провокирай пак. Ще получиш това което даваш. 

Аз съм съгласен,че за да си приятел с някого тря да е и в реалния живот.Тука е абсурд да се разбереме.Каквото предложите аз участвам!

Няма нищо лошо да си приятел с някой и в реалния живот. Но това с какво ще ти помогне за медитацията и то на гробище? Както колеги по горе посочиха трябва да знаеш какво точно трябва да се прави там и защо. Просто с приятел там, не виждам никаква полза от това. Не случайно те попитах, каква медитация, и как смяташ да я изпълниш там?

Нормално - сексът винаги се е асоциирал със смърт, колко хора наричат оргазма си "малката смърт"? Мисля, че Гуруджиев и Ошо имат доста материал, посветен на тази тема. Със сигурност има и в Тибет.

Всички видове тантрични практики съвсем не са случайни, тъй като мястото в нашето съзнание, където има най-много шлаки, комплекси, страхове, травми, табута, спирачки и чувство за вина е онази, свързаната с нашата сексуалност. Има една странна зависимост, която е интересна да се наблюдава - колкото по-свободен става човек като сексуално отношение, присъствие и изживяване, толкова страхът от смъртта губи от своя интензитет.

Примерите със секса от теб не ме учудват, въпреки че си инвестирала толкова време сигурно точно това да търсиш из тантричните практики. Като знам колко много те интересува той. Но едва ли е това което ти си разбрала или търсила, това не е "секс", по начина по който се разбира от нас, западняците. И ОШО пример за секс, по добре по подробно се информирай какво е правил и какъв е бил. Преди да го даваш за пример. 

И да не си разбрала че тибетците използват човешки кости и разложени трупове на гробища и т. н. е едно от многото неща, които не знаеш. Виждаш ли че няма човек който да знае всичко. 

Аз лично съм срещал човек в Индия в подножието на хималаите , колкото и странно да звучи на СКЕП........който живееше на място за кремиране. Той ежедневно се занимава с трупове и човешки останки, и почиства след всяка церемония. Дзок Чен Будист е и прави това по собствено желание. С Кенпо специално отидохме при него, да си поговорят и обменят практики. Естествено аз не разбирах какво си говорят, но го наблюдавах много добре, беше много спокоен, и добре поддържаше мястото за кремации. Изметено и подредено, той имаше дълга брада и коса, не се е подстригвал от много време. И всичко което притежаваше, бяха няколко неща само, купичка за подаяние, светилник, и една роба на него и друга изпрана порядъчно, висеше отстрани да съхне. Но аз просто не можах да спра да го оглеждам и учудвам как може такъв човек които ежедневно се занимава със смъртта и човешки останки, да не потресен и малко от това. В последствие Кенпо ми обясни е той практикува специални практики и работи със смъртта директно и тленността на човешкото тяло и живот. Това са за хора напреднали в медитативни практики, а не са за всеки който му скимне. Има и много други подобни практики, за който е споменал и този Кенпо, но не е предавал на никой западняк това. Ние не можем да разберем това,  не и от начинаещи или просото интересуващи се. За нас съвсем други неща ще с в много по голяма полза, ама ние се хвърляме на всичко екзотично и неразбираемо, с огромни очаквания. После ще можем да се хвалим насам натам, нали е СКЕП.........?!?!?

За колешката фенка на ОШО. За пример този не заслужава даже да се споменава, и не само заради това. 

11062133_1069603696383337_8132900658417114351_n.jpg

Добре медитацията не е ли начин за концентриране да ти дойдат мисли или някой да проговори незнам аз нищо не разбирам от това! Прозрявате ли нещо с медитацията? Кое е подходящото място незнам! Духове ако няма, няма и душа или има?

Колега много объркано ми звучиш, медитацията има много аспекти. "Концентрация" както я наричаш е една малка част, която се развива с цел постигане на други неща. Няма никакви мистериозни неща в нея, тя е едно много елементарно средство за осъзнаване на Ума, за развиване на будност и осъзнатост, нищо друго. Поне от първоначалните медитативн практики. Да, прозрява се ума как функционира, но само с цел разбиране. Няма никакви духове, души или ангели да ти се явяват, това са пълни глупости. Няма и нужда от специални места за това, можеш сам да си създадеш уютно място където ежедневно да оттегляш от ежедневния шум и да медитираш. Първо трябва да си изясниш тези неща, за да нямаш грешни очаквания и следователно разочарования. Затова има нужда човек от друг който върви по същия път. Това се казва Санга, група практикуващи, после да потърсиш убежище в Буда и неговото учение Дарма. Това са правилните стъпки. 

Кьонингске, изключително съм ти благодарна за разясненията относно Ошо. Без теб щях да си умра заблудена.

Попрочети в темата за Ошо, ако искаш. Със сигурност ще ти бъде полезно.

Разбира е, че се ползват в някои традиции и практики като Чьод. Черепи също.

За мен е съмнително дали подобни практики носят някакво осъзнаване. Човек се приспособява много лесно и може да притръпне към влиянието на определени тригъри. 

Кьонингске, изключително съм ти благодарна за разясненията относно Ошо. Без теб щях да си умра заблудена.

Казах ти да не ме наричаш така, не си ми никаква за да си позволяваш това. Женските ти приоми, на някой друг. Кат знайш тия работи що ги дрънкаш тогава. Колко глупаво е да поставяш под съмнение "подобни практики". Ти каква осъзнатост имаш че си позволяваш това? Ти въобще медитирала ли си някога, или си като много други колеги тук, се изказаваш неподготвена като някой големи майстора по Будизъм, ама не знаят Шамата какво е. Хубаво че се усетиха и се скриха безславно. 

Или по скоро просто отговаряш така. :lol6:

12096585_10150851174884945_8836342429597206616_n.jpg

Кьонингске, ...

Не е зле. А и добре звучи, с тия наслагвания на съгласни. :)

Детето прави детския му номер да покрива с глупостите си различните коментари. Ака неспир, само и само да минавали "страниците". Вероятно защото си мисли че акото му е божествено и щедро раздава , от душа, пък вече и в количества. Между другото, е смешно, защото той сам се зачита назад към "забравените" писания. Дори ги изкарва отново. 

Той сега играе на рицар, спасява форума от разни... дето не са му на кефа. Все пак скърцането на биберон омръзва и заигравките с измисляне на мисии...

-------------

колкото до последните ми думички относно форумната нимфа, сирена, любовчийка и каналджийка - нито "любовта" ме интересува, нито "бог", нито каналите и думичките по тях. С други думи, пиши си, не ми пречиш. 

Вероятно си чудесна... но някъде много далеч. Много, много далеч... Жалко че не си се заглеждала в очите си... колко отсъстващо гледат нанякъде... и какво издават и какво върви през тях зад филма. Приказката няма да реши нищо. Както и досега, така и занапред. Твоя си работа, твой си живот, оправяй се, все пак, сценария е написан предварително и е с предизвестен "край".

-------------------------- 

Аман вече от величаене - за един вярата, за друг - любов някаква си, за трети - бог, за четвърти - свети писания, пети - знанията. Всеки награбил под мишница патеричката си и дерзае колко е велика тя и колко му е правилен избора, колко е умен, сигурен, знаещ и... И всичко това... докато си куцука, поел нанякъде

Редактирано от _ramus_ (преглед на промените)

С Величествен къс пас към вратата на "шавливата любовчийка" Сирена , Рамус Демонстрира недвусмислено своята преданост 

към принцеса лея и Укроти женската й несигурност и промъкналите се неспокойни съмнения относно крехката възможност за минималния 

шанс да се наслади на един еротичен "поглед" от страна на обичният й рицар към това новопоявило се 'недоразумение " с инфантилно излъчване 

нарекло се звучно "sirena" .

Браво !

Намасте !

Сирена е огорчена , напляскана и свита в ъгъла.:(

Между офтопика ме вълнуваше и в какви "канали" ме набутваше през цялата комуникация Рамус ..

Но няма да питам :no-no: за да не внасям повече напрежение между божествената двойка. 

................................................

Добре медитацията не е ли начин за концентриране да ти дойдат мисли или някой да проговори незнам аз нищо не разбирам от това! Прозрявате ли нещо с медитацията? Кое е подходящото място незнам! Духове ако няма, няма и душа или има?

Има различни видове медитация. Потърси в нета и си избери някоя техника по твой избор. Сега, някой може да ти каже, че ти трябва учител, но както се казва, когато ученикът е готов, учителят ще дойде. Започни сам. Добро упражнение като начало е да се научиш да прекъсваш потока на мисълта си. Т.е. в началото наблюдавай потока на мислите си отстрани, докато осъзнаеш, че ти не си твоите мисли, а след това спри този поток за да останеш само ти, а не мислите ти. Като за начало пет-десет минути са достатъчни.

Това е най-често срещаната женска приказка - да си влюбен в някаква плакатна фантазия. Да търсиш нещо външно на теб, което да те взриви от сензации. Да му натрапиш очакванията си за екстатична духовност и да се цупиш, когато не ги удовлетвори.

Я се опитай да обичаш  един пърдящ, смърдящ и болен човек, пълен с неврози и недъзи, да го подмиваш и да му сменяш памперса ежедневно, без и следа от парфюм на Шанел, а само на подгизнало от пот и екскременти, пък да видим колко дълго ще трае обожанието ти преди да изчезне безследно в канализацията заедно с духовния запек.

Кьонигске, разкажи ни за Шамата - какво е?

Не отговори на въпроса. Пустотата и анатман не са понятия, които присъстват само в будизма. И доколкото става въпрос за явления, форми, процеси и други съставни неща, то съм напълно съгласен със съществуването им. Но само за съставените неща. Това, което обаче ти имаш предвид под "ние", предполага някаква същност, която не е съставеният от петте сканди аз. За мен разбира се няма проблем да приема, че това е атман, но интересно ми е твоето мнение.

Напротив, отговорих ти но кратко, за разлика от теб, който досега подмина поне 5 мои въпроса, може би защото не си прочел отговора в някоя книга досега. Нямам предвид атман. Нито алая-виджняна, която просто така си използваш, без да знаеш че това е само концепция възникнала поради необходимост да се обяснят някои неща от Васубандху, а не е следствие от познание чрез йогически опит. Няма същности, няма атмани, това са само концепции, разбирането на тези и други неща в будизма (моето разбиране) се нарича Мъдрост.  Това какво влагаш ти в понятията атман и пустота са си твои мисли или на ученията които сънуваш че са абсолютна истини и това няма отношение към Мъдростта, която се явява постижение на номиналната абсолютна истина, защото тук неноминална абсолютна истина няма как да се изрази.

Редактирано от Śūnyatā (преглед на промените)

Вятърът в косите е изнервена .

Животът й вероятно е труден .

Балансирай се де .. не съм имала предполагаемите  ти очаквания , копнежи и интимна еуфория .

Не скачай като ужилена .. Сирена няма да вземе Рамус от гърдите ти ..:hush:

Едно от нещата , които не предполагате за Сирена  е .. че тя е строго Моногамна .

И колкото и неприлично да стои в очите ви е Фантом и не би позволила да се надникне реално в зелените и тъжни очи .

И колкото и неприлично да стои в очите ви е Фантом...

Пробвай тях да неречеш фантоми, тези които се имат за автентичния център на вселената, с уникалния си и неповторим "аз", да видиш ти тогава значението на думата " неприлично" :D

Вчера гледах една картина около 15мин. в "Квадрат 500" на която хората бяха нарисувани като фантоми, така както ние не можем да ги видим, понеже виждаме измамно същности, а не зависими явления каквито са , следствие на което "аз-а" ми настръхна и си тръгна доста преди мен от галерията, после пак се събрахме :D

Живееш в някаква илюзия за постижения, които обаче не си постигнал. Истината не може да заглуши заблудите. Те се разсейват в мълчание, а ти продължаваш да викаш, и викаш, и викаш... Зададох ти въпрос на който не отговори. Сега ще ти го задам по друг начин: кое според теб е това нещо в човека, което си заслужава да бъде обичано? Прост въпрос, който предполагам, че няма да те затрудни.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.