Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Google Chrome (обединена)

Featured Replies

Преди това влез във профила, за да се синхронизира, защото от снимките който си прикачил, се вижда че не си в профила. Успех. :)

• Отговори 2,8k
  • Прегледи 438k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Изтеглете и стартирайте програмата AdwCleaner (by Xplode). Затворете всички стартирани програми и браузъри Кликнете два пъти върху adwcleaner.exe за да стартирате инструмента. Този път маркирайте

• Точно под хикса горе вдясно има един бутон. Ето го нагледно:   Избираш меню "Настройки". След това правиш така:     Цъкаш на "Задаване на страници" и пишеш в полето, което ще се отвори страни

• Те тука булка: https://support.google.com/chrome/answer/95314?hl=en

Публикувани изображения

Здравейте отняколко месеца гоогле ми прави номера-смис искам да влеза в даден сайт и ми излиза Invalid Server Certificate помогнете моля :(

post-325020-0-57899000-1337325388_thumb.

Ще се намери ли някой компетентен спец, който да ми отговори?

http://www.kaldata.c...60#entry2243364

Все още се надявам и ...

....

Опитай с преинсталиране на програмата :) Ако не зареждат страниците изтрий бисквитките. Така и не се разбира дали програмата ти не тръгва или не ти зарежда страниците...

Редактирано от vidimiq (преглед на промените)

Опитай с преинсталиране на програмата :) Ако не зареждат страниците изтрий бисквитките. Така и не се разбира дали програмата ти не тръгва или не ти зарежда страниците...

Почистих и преинсталирах няколко пъти, Проверих за вируси с авира и доктор - няма.

Резултата е същия: "Ужас!" Не иска да зарежда никаква нова страница!

Просто програмата не тръгва.

С кой Windows си ?

Имаш ли последните ъпдейти на Windows ?

С коя версия на Google Chrome си ?

Това едва ли има отношение, според мен по-скоро наистина са разместени времето и датата на компютъра.

• 2 седмици по-късно...

Не искам да навлизам в пререкания, но някой може ли да ми обясни КАК мога да направя Хрома както е операта с табулатори с бутони с решетка за бързо зареждане на различни сайтове. Харесвам си операта, но искам да опитам и хрома, но е толкова ПОСТЕН, че немога да открия нищо което го има операта или мозилката. може ли някой да ме насочи към форум с обяснения как да промяня това животинче. Искам да се чуствам конфортно докато преглеждам сайтове, а не в спортна кола без никакви удобства. така, че ще чакам някой за съвет и посока а не да ми обяснява предимствата на хрома и колко останалите са били бавни, лакоми и т.н..

Не искам да навлизам в пререкания, но някой може ли да ми обясни КАК мога да направя Хрома както е операта с табулатори с бутони с решетка за бързо зареждане на различни сайтове. Харесвам си операта, но искам да опитам и хрома, но е толкова ПОСТЕН, че немога да открия нищо което го има операта или мозилката. може ли някой да ме насочи към форум с обяснения как да промяня това животинче. Искам да се чуствам конфортно докато преглеждам сайтове, а не в спортна кола без никакви удобства. така, че ще чакам някой за съвет и посока а не да ми обяснява предимствата на хрома и колко останалите са били бавни, лакоми и т.н..

https://chrome.google.com/webstore/detail/llaficoajjainaijghjlofdfmbjpebpa?utm_source=chrome-ntp-icon

https://chrome.google.com/webstore/detail/jpfpebmajhhopeonhlcgidhclcccjcik?utm_source=chrome-ntp-icon

За първи път инсталирам chrome и не знам как да блокирам рекламите . Ако може помогнете.

За първи път инсталирам chrome и не знам как да блокирам рекламите . Ако може помогнете.

За блокиране на реклами няма по-добър инструмент: https://chrome.google.com/webstore/detail/gighmmpiobklfepjocnamgkkbiglidom

Здравейте, търся опцията за стартиране на flash при клик (Click to Play)в chrome за Windows. Прегледах всичко в about:flags, но не мога да намеря нищо подобно.Знам, че има разширение за тази цел, но избягва да инсталирам разширения и при положение, че го има вградено, не виждам смисъл да ползвам разширение. Някакви идеи?

Edit: Намерих го явно вече не е експериментална функция и се намира в главните настройки! Въпреки, че по този начин за всички плъгини ще е нужен клик, за да стартират, а не само за flash, но не е голям проблем. Но можеше да се направи в изключения да се избира за кой плъгин да е в сила вместо простотията която е в момента там - избор на хост.

Редактирано от EquilibriУМ (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Здравейте! Вече близо седмица хромът ми крашва адски зле :mad: , всеки път, когато се опитам да свалям нещо, каквото и да е то - картинки, архиви, абсолютни всякакви файлове. В момента в който му дам да запази нещо, крашва, в най-добрия случай ми позволява да посоча директорията, в която искам да съхраня файла...., но дотам.. Грешката, която дава е следната: Oops, google chrome has crashed!. Пробвах да го преинсталирам, да подновя версията, но ефект никакъв...В момента съм с последната версия.. Ако някой има идеи как да се оправи това досадно крашване, ще съм изключително благодрна - най-малкото чакането на експлоръра да зареди, за да си запазя картинка е дразнещо, а не ми се слага друг браузър, хром ми харесва.

1.Инсталирай си CC Cleaner. С него деинсталирай програмата и я инсталирай отново.

2.Ако проблема продължава посети темата:http://www.kaldata.com/forums/topic/132819-%D1%81%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BC%D0%B8-%D0%B5-%D0%B8%D0%BD%D1%84%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE-%D0%B4%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D1%8F-%D1%81%D0%B5%D0%B3%D0%B0/ . Ще се направи и проверка за вируси.

Имам проблем със звука от flash player-a-от 5,1 аудио система се чува само едната колонка и е супер дразнещо-баса+другите 4 не се чуват, а по странното е, че ако съм с друг браузър като Mozilla Firefox там няям проблеми и звука се чува от всички колонки? Във флаша ли е проблема или в браузъра? Как да го оправя много е дразнещо, искам да си ползвам този браузър, но сигурно след като се е обновил плеъра нещо звука се е прецакал, но пък на другите браузъри си работи без проблем, само в Гугъл Хрома се чува само от 1-та от 5-те колонки-супер дразнещо, няма бас няма нищо-в настройките на флаш плеъра нищо не можах да намеря? Днес пак ми се обнови автоматично флаша, но звука не се оправя!?! Преди няколко дни нямах проблеми?! Сигурно е станало след обновяването

Имам проблем със звука от flash player-a-от 5,1 аудио система се чува само едната колонка и е супер дразнещо-баса+другите 4 не се чуват, а по странното е, че ако съм с друг браузър като Mozilla Firefox там няям проблеми и звука се чува от всички колонки? Във флаша ли е проблема или в браузъра? Как да го оправя много е дразнещо, искам да си ползвам този браузър, но сигурно след като се е обновил плеъра нещо звука се е прецакал, но пък на другите браузъри си работи без проблем, само в Гугъл Хрома се чува само от 1-та от 5-те колонки-супер дразнещо, няма бас няма нищо-в настройките на флаш плеъра нищо не можах да намеря? Днес пак ми се обнови автоматично флаша, но звука не се оправя!?! Преди няколко дни нямах проблеми?! Сигурно е станало след обновяването

Ще се опитам да дам мнение, дано да помогне.Отвори хрома. Напиши във адресната лента: chrome://plugins

На следващата страница натисни, горе във дясно на, подробности.

Намери реда за Flash Player.

Най от долу има опция за деактивиране, използвай я.

Потърси онази версия на плеара със която не е имало проблеми, и я инсталирай.

Успех.

Имате ли представа как да направя така, че веднъж попълнено поле с име на потребител(пример при логин в някакъв сайт или подобно нещо) при повторно писане на същото име с въвеждането на първата буква да излиза отдолу същото име и да може да го активираш с курсора на мишката? Смисъла е да не го пишеш отново цялото. Във файърфокс го има по default, а в chrome го няма.

Редактирано от Xfirebg (преглед на промените)

Имате ли представа как да направя така, че веднъж попълнено поле с име на потребител(пример при логин в някакъв сайт или подобно нещо) при повторно писане на същото име с въвеждането на първата буква да излиза отдолу същото име и да може да го активираш с курсора на мишката? Смисъла е да не го пишеш отново цялото.

Във файърфокс го има по default, а в chrome го няма.

Като те пита дали да запази паролата - да + тикчета тук:

post-212317-0-08248400-1340462640_thumb.

Ей това нещо ще ме подлуди ей ... Направо се побърквам:

Публикувано изображение

Само при Chrome е така, при Mozilla и IE, Opera всичко е ОК и нямам такива проблеми.

Това им беше, връщам се на Firefox.

Като отворя някой сайт и всичко изчезва и се скапва. Някой може ли да помогне?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.