Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как се е появил човекът на Земята според вас ?

Featured Replies

преди 3 минути, Yvan Sergeev написа:

пп като се душили с колани около врата   възбудата била по силна разправят.

Кой ти ги разправя тия небивалици?

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 126,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

батковците и какичките

и аанита  мейзер

на 1/21/2018 в 20:56, Julius Decimus написа:

Борно каза нещо интересно преди седмица, че са копали метали някакви.

А по него време (преди седмица пак) , намериха и тунел копан под Мексиканския залив, де е дълъг 350 километра и е с необичайна форма.

https://nauka.offnews.bg/news/Novini_1/Nameriha-naj-goliamata-podvodna-peshtera-v-sveta-Palna-e-s-tajni-na-m_101396.html

Природен феномен ама шестак !

Не какви да е метали, а злато. То е много качествен метал. Може да са го използвали за строене на космически кораби.
Ето: http://www.dailymotion.com/video/x3l9gyv

Тъй като в Египет е имало най-много злато, смята се, че може там да се произвеждало чрез пирамидите. Доказано е, че злато може да се произвежда, но не си струва ( с нашта технология ).

А рисунките на полу-хора, полу-животни (както и свинксът) говорят, че са експериментирали с гените и на други животни. Представяте ли си колко абсурдно биха ни изглеждали рисунките на полу-хора, полу-маймуни, гледайки тези с птичите глави или тези с лъвско тяло...

преди 37 минути, Утре е'Неделя написа:

Не какви да е метали, а злато. То е много качествен метал. Може да са го използвали за строене на космически кораби.

Качествен за проводник. Но то е меко, тежко (40.5/19.5/16.0 cm тежи 200 кг.) и се топи при скромните 1064 °C. Т.е. напълно непрактично.

Около 3 кг от теглото на възрастен човек са бактерии. Ама такива, които ние не произвеждаме сами, т.е. настанили са се без да ни питат и добре, че са го направили. Без бактериите в стомашно-чревния тракт ще умерм(буквално) от глад и от жажда.

Правим дисекция на човек и на прасе - разлики, освен в размерите и разположението на органите има ли? Почти няма. Използваме коне за да създаваме противоотови, използваме прасета и говеда(до съвсем скоро) за да създаваме инсулин, който след това болните от диабет изпозлват.

Нали усещате в каква посока ми текат мислите? Не сме дошли от някъде си. От тук сме и доказателства колкото искате. По-големи доказателства от собствените ни тела няма.

Следва: "Миш-маш":

Някой се радват, че ДНК-то било двойна спирала, защото втората спирала била внесена от вън - от извънземни. Е, явно и на мухите е внесене от вън. И на другите животни също.

Други гледат кръвните групи и определят кой кога се е появил на тая планета и как хората с най-редките и "млади" кръвни групи пак били "внесени" от вън - извънземни.

Следва още по-голям миш-маш.

Y хромозомата има една много важна работа - да опедели пола на човек. В сравнение с Х хромозомата размерът й е нищожен, но... важността й е огромна. Ако, в един определен период от развитието на плода, Y хромозомата вземе, че се "събуди" то бъдещото човече ще бъде мъж с всичките му висящи и стърчащи атрибити. Ако Y хромозомата проспи въпросния момент, то бъдещото човече ще е жена. Ако нещо се обърка и Х хромозомата не си свърши както тярбва работата(макар и рядко се случва), то ще се роди човече, което няма да има полови ограни, но ще прилича на жена, т.е. хората без полови органи приличат на жени, не на мъже. Примери има достатъчно. С други думи, библията лъже като казва, че първо е бил сътворен мъжа. Първо е била сътворена жената, по образ и подобие на баба Господ(Господ е жена). След това се появил и Адам.

В женското тяло няма излишни органи. В мъжкото обаче има - зърната на гърдите. При жените тези зърна си имат точно определена жизненоважна финкция. При мъжете нямат. Което пак доказва, че първо баб Бог е създала жената, а след това мъжа.

Когато баба Господ изгонила Адам и Ева от рая те си родили деца - Каин и Авел. Децата им се оженили, но не помежду си. Взели си жени от.....а де, от къде? Земята вече е била населена, но не от Господ. От кого тогава? И тук се намесват някои съвременни антрополози, които твърдят, че в миналото е имало кръстоски между "неандреталци", "кроманьонци", "хомо сапиенс" и други подобни екземпляри с екзотични имена. Обаче по-умните и по-кръвожадни изтребили останалите.

От миш-маш към сериозна наука - квантовата биология вече започна да обяснява как се появават мутациите в ДНК, защо фотозинтезата работи и е толкова ефективна и други подобни и интересни явления.

• Автор
преди 9 минути, A.com написа:

Следва: "Миш-маш":

Батюха, ти си готин пич и може би ще ти е интересно да провериш. В смисъл вероятно не си чел назад всичко, та ето:

"За това не знам, обаче търся клипче, което гледах преди време във връзка с:

А иначе скоро четах, че има хора де вярват, Вселената всъщност е мозъка/съзнанието на огромно същество, дето е толкова голямо, че не можем да си го представим. И ние сме една мисъл/спомен в него. Правят го на база това, че галактиките, структурата им (връзките между тях) и всичко е симулативна на това на човешкия мозък и нервните клетки.

Ще го кача някъде ако намеря, не беше от youtube."

Ето, тегли и си пусни да изгледаш. Не виждаш ли нещо като прилика в структурата ? Чакай да видя дали ще го даде, ако не ще си редактирам поста с поправен линк. Целия адрес маркирай и дай тогава.

https://mega.nz/#!omoSjSrD!evgBwLgvs_rqYigk-SXmNoOe-HgR3YjUjpfSnvj4SLU

преди 58 минути, A.com написа:

Около 3 кг от теглото на възрастен човек са бактерии.

Четох, че са 2 кг. Не знам кое е истината, може и да варира.

ПП: Оф, ама това стана на въпрос в темата с вегетарианството...

Нали усещате в каква посока ми текат мислите? Не сме дошли от някъде си.

Аз не разбрах мисълта ти. Сходството в организмите как противоречи на панспермията, която лично аз също поддържам като много вероятна?

Ако, в един определен период от развитието на плода, Y хромозомата вземе, че се "събуди" то бъдещото човече ще бъде мъж с всичките му висящи и стърчащи атрибити.

Какво "събуждане"? Абе всички ли сте неграмотни в тоя форум, направо ме убивате. Пола на детето се определя в мига на сливане на яйцеклетката със сперматозоида. Ако сперматозоида носи X хромозома се получава XX (момиче), ако носи Y става XY (момче). То разбирам, че разделът предполага минимум образователни познания, ама там, където нямате такива защо пишете да се излагате?

При жените тези зърна си имат точно определена жизненоважна финкция. При мъжете нямат. Което пак доказва, че първо баб Бог е създала жената, а след това мъжа.

Хванах се за главата. Баси и доказателствата, баси и чудото. За хормоните прочети малко, за тестисите, за яйчниците, за клитора и пениса. Мислех, че само циганите са сексуално неграмотни в България!

съвременни антрополози, които твърдят, че в миналото е имало кръстоски между "неандреталци", "кроманьонци", "хомо сапиенс" и други подобни екземпляри с екзотични имена. Обаче по-умните и по-кръвожадни изтребили останалите. Обаче по-умните и по-кръвожадни изтребили останалите.

Това си е доказано с ДНК анализ. Само дето по-агресивните и силните - неандерталците - са далите фира.

Редактирано от аm-аm (преглед на промените)

преди 1 час, Julius Decimus написа:

Батюха, ти си готин пич и може би ще ти е интересно да провериш. В смисъл вероятно не си чел назад всичко, та ето:

"За това не знам, обаче търся клипче, което гледах преди време във връзка с:

А иначе скоро четах, че има хора де вярват, Вселената всъщност е мозъка/съзнанието на огромно същество, дето е толкова голямо, че не можем да си го представим. И ние сме една мисъл/спомен в него. Правят го на база това, че галактиките, структурата им (връзките между тях) и всичко е симулативна на това на човешкия мозък и нервните клетки.

Ще го кача някъде ако намеря, не беше от youtube."

Ето, тегли и си пусни да изгледаш. Не виждаш ли нещо като прилика в структурата ? Чакай да видя дали ще го даде, ако не ще си редактирам поста с поправен линк. Целия адрес маркирай и дай тогава.

https://mega.nz/#!omoSjSrD!evgBwLgvs_rqYigk-SXmNoOe-HgR3YjUjpfSnvj4SLU

Иска ми ключ за декриптиране. :)

Прилики има до едно определено микро ниво. След това има само разлики.

преди 1 час, аm-аm написа:

Четох, че са 2 кг. Не знам кое е истината, може и да варира.

Два или три кг - важното е, че ги има и не можем без тях.

Аз не разбрах мисълта ти. Сходството в организмите как противоречи на панспермията, която лично аз също поддържам като много вероятна?

Не съм написал, че противоречи. Ако панспермията се е случила е нормално да има сходство в организите. Ако панспермията не се е случила, а са дошли едни с едно летящо килимче на планетата Земя и, чрез генно инженерство, създали подобни на тях същества - вероятността да сме по-различни от всички налични организми ми се струва по-голяма от вероятността да сме почти еднакви.

Защо ме караш да се повтарям:

Цитат

Следва още по-голям миш-маш.

Да не мислиш, че само на теб ти е смешно като четеш подобни работи. :)

Какво "събуждане"? Абе всички ли сте неграмотни в тоя форум, направо ме убивате. Пола на детето се определя в мига на сливане на яйцеклетката със сперматозоида. Ако сперматозоида носи X хромозома се получава XX (момиче), ако носи Y става XY (момче). То разбирам, че разделът предполага минимум образователни познания, ама там, където нямате такива защо пишете да се излагате?

Хванах се за главата. Баси и доказателствата, баси и чудото. За хормоните прочети малко, за тестисите, за яйчниците, за клитора и пениса. Мислех, че само циганите са сексуално неграмотни в България!

Това си е доказано с ДНК анализ. Само дето по-агресивните и силните - неандерталците - са далите фира.

Обикновено на върха стои някой умен. "Мускулите" работят за него.

• Автор
преди 1 минута, A.com написа:

Целия адрес копирай в адрес бара, не цъкай само в маркираното от сайта тука.

Бе няма вирус, някои вече го изгледаха.

Редактирано от Julius Decimus (преглед на промените)

преди 30 минути, A.com написа:

преди 33 минути, A.com написа:

Ако панспермията не се е случила, а са дошли едни с едно летящо килимче на планетата Земя и, чрез генно инженерство, създали подобни на тях същества - вероятността да сме по-различни от всички налични организми ми се струва по-голяма от вероятността да сме почти еднакви.

Значи живота на планетата е възникнал, както обяснява еволюционната теория, а специално хората са били създадени с генетична обработка от извънземни. И как реши, че така е станало. Просто ми е любопитно.

Благодаря. Изгледах го. И както написах и преди:

Цитат

Прилики има до едно определено микро ниво. След това има само разлики.

Квантовата физика ще такова таковата на всички. :) Ей го на, в познатия ни свят скоростта на светлината е максимумът, в едно огледално измерение нищо не може да се движи със скорост по-малка от скоростта на светлината. Дупе да ни е яко. :)

преди 10 часа, аm-аm написа:

Качествен за проводник. Но то е меко, тежко (40.5/19.5/16.0 cm тежи 200 кг.) и се топи при скромните 1064 °C. Т.е. напълно непрактично.

Тежко само на нашата планета :P

Някъде бях чел, че може озоновият слой да се поправи с разпръскване на златни частици. Може и за нещо подобно да са го ползвали, за да спасят тяхната планета. Представям си дори, че изобщо не живеят на планета тези така наречени богове.

Редактирано от Утре е'Неделя (преглед на промените)

преди 9 часа, аm-аm написа:

Значи живота на планетата е възникнал, както обяснява еволюционната теория, а специално хората са били създадени с генетична доработка от извънземни.

Ето моето мнение по темата с 2 букви разлика само и казано с едно изречение. Можете ли всички да пробвате с по едно изречение да видим какво ще излезе;)

Spoiler

Нагоре гледам сте сравнявали човешкия мозък с компютрите. Хайде и моя "похлупак на това гърне":

Проблема на човешкия мозък не е в "хардуера". Там е номер едно и ще мине доста време преди да успеем да го пресъздаем като изчислителни възможности. Примерно когато едва прохождащите квантови компютри станат по няколко милиарда/трилиона кубита. Проблема ни е "операционната система" и "софтуера". А именно, начина по който възприемаме себе си и най-вече заобикалящия ни свят/вселена. Съзнанието ни подтиска истинските възможности на мозъка ,просто защо си внушава,че нещо не е така или не е възможно.Ние сме малко като суперкомпютър работещ под DOS и оставен да чертае двуизмерни фигурки или да играе тетрис на черно-бял/зелен монитор.

преди 2 часа, Tommygun написа:

Проблема на човешкия мозък не е в "хардуера". Там е номер едно и ще мине доста време преди да успеем да го пресъздаем като изчислителни възможности.

Сложността на човешкия мозък отдавна е надмината. Нагоре беше даден теста за 1% от него, но клъстерното свързване на компютри на практика означава, че в машината "може да се налива мозък с фуния", т.е. като се свържат компютри в мрежа те могат да функционират като 1 машина/организъм. А откъм производителност - още по-отдавна е задмината. Нека не говорим за компютъра като за нещо, което не ползваме навсякъде за всичко. И формата на колата ви, и заплатите ви и картинката на пастата ви за зъби са проектирани и изпълнени от компютърни машини.

Съзнанието ни подтиска истинските възможности на мозъка ,просто защо си внушава,че нещо не е така или не е възможно.

Това не го разбрах съвсем. Съмненията и внушенията СА част от възможностите на мозъка.

Проблема ни е "операционната система" и "софтуера".

Изкуствения интелект ще разсея всяко съмнение, че е нужно вдъхването на живот с божествена благословия, за да се създаде самообучаващ се, чувстващ и интелигентен организъм. Всъщност той вече го е разсеял, просто не е пуснат на свобода, за да се убедят всички, защото може да погуби целия свят. Изкуствения интелект няма лимита на човешкото тяло и човешкия ум.

хората са били създадени с генетична доработка от извънземни.

Значи аз интелекта на бонобо и делфините извънземните не са направили нищо, но за хората са кацнали и генетично бачкали. Кога точно се е случило това - при неандерталците, по-рано, по-късно?

преди 6 часа, Утре е'Неделя написа:

Тежко само на нашата планета :P

Някъде бях чел, че може озоновият слой да се поправи с разпръскване на златни частици. Може и за нещо подобно да са го ползвали, за да спасят тяхната планета. Представям си дори, че изобщо не живеят на планета тези така наречени богове.

Значи живеят в друго измерение, където природните закони като гравитацията не работят. Копат с кирките злато, защото владеят пространствено-времевия континуум, обаче имат проблем с озона и слънчевия загар, та ръсят със злато отгоре планетата си, която не съществува според самия теб.

Само аз ли не виждам логика в изказването ти?

преди 8 минути, аm-аm написа:

Сложността на човешкия мозък отдавна е надмината. Нагоре беше даден теста за 1% от него, но клъстерното свързване на компютри на практика означава, че в машината "може да се налива мозък с фуния", т.е. като се свържат компютри в мрежа те могат да функционират като 1 машина/организъм. А откъм производителност - още по-отдавна е задмината. Нека не говорим за компютъра като за нещо, което не ползваме навсякъде за всичко. И формата на колата ви, и заплатите ви и картинката на пастата ви за зъби са проектирани и изпълнени от компютърни машини.

Spoiler

So computers are more powerful [than] humans when it comes to executing simple step-by-step instructions. Humans are more powerful than computers at tasks that are not easily broken into simple steps. The fields of computer science, artificial intelligence, and machine learning are aimed at breaking down problems into ‘byte-sized’ chunks that are ‘digestible’ by computers. So for now computers are informational babies — they cannot ‘cook’ for themselves. http://bgr.com/2016/02/27/power-of-the-human-brain-vs-super-computer/

"Мо", аз лично отказвам да чета на чужд език в тема за дискусии.

Това изразява неуважение към всеки участник тук.

преди 12 минути, аm-аm написа:

"Мо", аз лично отказвам да чета на чужд език в тема за дискусии.

Това изразява неуважение към всеки участник тук.

Възможно ли е отказът ти да четеш на чужд език да е в основата на неточното ти твърдение, че компютрите са по-мощни от човешкия мозък? Доста хора се опитаха да ти обяснят на роден български език къде точно допускаш грешка, но не се съобрази с техните доводи. Ефект на Даунинг-Крюгер или типичен български инат?

Уважавам достатъчно знанията на участниците в дискусията, предполагайки добро и дори отлично владеене на английски език за 21 век. И не мисля, че моето предположение е знак на неуважение. Точно обратното е.

преди 31 минути, "Мо" написа:

Възможно ли е отказът ти да четеш на чужд език да е в основата на неточното ти твърдение, че компютрите са по-мощни от човешкия мозък? Доста хора се опитаха да ти обяснят на роден български език къде точно допускаш грешка, но не се съобрази с техните доводи. Ефект на Даунинг-Крюгер или типичен български инат?

Уважавам достатъчно знанията на участниците в дискусията, предполагайки добро и дори отлично владеене на английски език за 21 век. И не мисля, че моето предположение е знак на неуважение. Точно обратното е.

Брей, инатлив съм като българин и синдром на идиота имам. И това са всичките ти аргументи. Обаче после заявяваш, че съм имал някаква грешка, а не можеш да я посочиш. После доводи си имал, ама като чета назад не ги срещам.

И елементарна култура нямаш на водене на диалог. Ясно е, че нямаш лично мнение, затова си взел с копи/пейст нещо си, но в България все още официалният език е български. При това единственият официален. Не всички знаят чужди езици и не всички са учили точно английски. Когато се обърнат към теб на френски или арабски ще ти стане по-ясно, но ти гледаш само от твоята камбанария.

преди 41 минути, аm-аm написа:

Брей, инатлив съм като българин и синдром на идиота имам. И това са всичките ти аргументи. Обаче после заявяваш, че съм имал някаква грешка, а не можеш да я посочиш. После доводи си имал, ама като чета назад не ги срещам.

И елементарна култура нямаш на водене на диалог. Ясно е, че нямаш лично мнение, затова си взел с копи/пейст нещо си, но в България все още официалният език е български. При това единственият официален. Не всички знаят чужди езици и не всички са учили точно английски. Когато се обърнат към теб на френски или арабски ще ти стане по-ясно, но ти гледаш само от твоята камбанария.

Започвам да се съмнявам, че разговарям с бинарен компютър, а не с човек. :D

Само компютър никога не може да направи неща, които не са предварително програмирани. Само компютър не може да излезе извън бинарно предзададеното му, и само компютър не може да измисли нови въпроси или нови отговори. Само компютър може да преведе огромни пасажи от китайски на английски без да осъзнава какво прави и без да разбира смисъла на операциите, които извършва, както и смисъла на пасажите, които превежда. Обаче….ехааааа, колко е бърз! Уау! Ултра, мега гениален, нали? ;)

Бързината за обработка на информация не е критерий за свръхразум, камо ли за комплексност. След като компютъра изплюе за секунди автоматичния превод от китайски на английски, той не е в състояние сам да открие собствените си грешки и неточности, какво остава да обработи креативно информацията. На един преводач ще му отнеме значително по-дълго време подобен превод, но той ще бъде съобразен с много повече "алгоритми". Все пак разполагаме с милиарди неврони,  които са в непрекъсната връзка и комуникация помежду си, а всеки един от тях, сам по себе си, е мощен "микропроцесор". 

Толкова от моята камбанария засега. 

преди 1 минута, "Мо" написа:

Толкова от моята камбанария засега

сал съ чудъ ут такова трескане ф стенътъ, дъл ни гу шашардиса

преди 1 час, "Мо" написа:

След като компютъра изплюе за секунди автоматичния превод от китайски на английски, той не е в състояние сам да открие собствените си грешки и неточности

Като си говорим за ефект на Даунинг-Крюгер... ето те и тебе. Ти си толкова невеж по темата, че дори не знаеш колко си невеж по темата. Ама видиш ли, преводачката на Гугъл щяла да допусне грешки. Не, това не са грешки на преводача, това са грешки на програмиста и... о боже... грешки на човешкия език. Когато два ИИ си комуникирали, те ненадейно минали на непознат за човека език. Съставили си собствен език, на който се разбирали идеално.

Когато сравняваш езици, ползвай понятието за програмни езици. В него няма двусмислици и превеждаща програма може да не разбере какво точно се има превдид, вероятно защото и говорещия човек често не знае. Обаче, подозирам, че ти Мо не знаеш ни едничък програмен език. Ти си представител на Даунинг-Крюгер поколението, което обяснява как другите са идиоти и обяснява какво може компютъра без даже да познава принципите му на работа.

преди 1 час, "Мо" написа:

Толкова от моята камбанария засега. 

Камбанария на въздушна кула. Някъде може и да минаваш за оригинален...

преди 2 минути, аm-аm написа:

Ти си представител на Даунинг-Крюгер поколението, което обяснява как другите са идиоти и обяснява какво може компютъра без даже да познава принципите му на работа.

хм, не можеш да разбереш какво ти казва и започвам да си мисля, че ти си от програмируемото поколение, което не може да мисли самостоятелно
мбаси, па аз съ чудех, как така аджеба, с лека ръка шъ приемът Стамбулскътъ конфекциъ
:no-no:
уф, и тая темъ я зарязвам и пращам в миналото ми...ъ-ъ-ъ...тъй де, до тук бях

преди 15 минути, дръндю написа:

хм, не можеш да разбереш какво ти казва...

И той не може. Дотук само разбрах, че извънземните са го направили от магаре и компютъра е гола вода пред неговия мозък. Аа, и че всички останали са идиоти.

преди 15 минути, дръндю написа:

Стамбулскътъ конфекциъ

И сега дай нещо за илюминатите.

преди 6 часа, аm-аm написа:

Сложността на човешкия мозък отдавна е надмината. Нагоре беше даден теста за 1% от него, но клъстерното свързване на компютри на практика означава, че в машината "може да се налива мозък с фуния", т.е. като се свържат компютри в мрежа те могат да функционирато организъм.А откъм производителност - още по-отдавна е задмината. Нека не говорим за компютъра като за нещо, което не ползваме навсякъде за всичко. И формата на колата ви, и заплатите ви и картинката на пастата ви за зъби са проектирани и изпълнени от компютърни машини.

Изкуствения интелект ще разсея всяко съмнение, че е нужно вдъхването на живот с божествена благословия, за да се създаде самообучаващ се, чувстващ и интелигентен организъм. Всъщност той вече го е разсеял, просто не е пуснат на свобода, за да се убедят всички, защото може да погуби целия свят. Изкуствения интелект няма лимита на човешкото тяло и човешкия ум.

:laughing4:  

:handshake:  Сами ли ще се свържат? Сигурно ще се залюбят един с друг? :*

Ами защо изкуственият интелект не се пусне на свобода сам, кого чака да го пусне? Що е нужно НЯКОЙ да го пуска? Сам да се пусне и въобще ИИ дали ще повярва че има Човек? (Може би дори ще си напише Библия: “В началото беше мисълта, после Човека създаде хардуера и софуера...”)

• Автор
преди 6 минути, Sleda написа:

Ами защо изкуственият интелект не се пусне на свобода сам, кого чака да го пусне? Що е нужно НЯКОЙ да го пуска? Сам да се пусне и въобще ИИ дали ще повярва че има Човек? (Може би дори ще си напише Библия: “В началото беше мисълта, после Човека създаде хардуера и софуера...”)

А !

Я, вие коментар май не сте имали. Та, какво ви е мнението по въпроса в началото ? :rolleyes:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.