Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Будизъм /за любопитните/

Featured Replies

преди 18 минути, Реджеп Иведик написа:

Между другото, забелязвам подобен синдром и у Ванко. И у Драганко също.

Същото може да се каже и за вас, просветените. Същите симптоми на наглост, само че на различни нива. И умешени с различен манталитет. Ама ви обединява точно, наглостта. 

преди 1 час, Мо_хи_ни написа:

............

Бейби искаш ли една моя снимка, днес си направих една специално за теб? само кажи и ведна я поствам тук, публично. Мен и без тва ма гледат толкова хора, че тука ли ша ма е срам да са покажа. Само казваш, и вендага. Да са видим поне, ко толкуз. 

И не си правя майтап, говоря сериозно. Само кажи и ще я постна тук. 

• Отговори 16k
  • Прегледи 919k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нел, ти предполагаш, че аз съм сигурен в нещо, това са твои идеи и представи. Аз пиша в тази тема с образователна цел, темата е за будизъм. Ученията са различни. Това е чудесно. Различните учени

• Не тук, Рам. Дискусията се превърна в някаква безмислено пустословие и надприказване.   Несъмнено... Значи, то всеки претендира, че мненията му са лични и неповлияни, но такива мнения няма. Най-мал

• Това е напълно невъзможно. Просто не разбираш какво се твърди. Става дума за това, че не е възможно да изпитваш две противополжни ментални състояния в един и същ момент на съзнанието, който трае нанос

Публикувани изображения

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

..Ей това вие задръстените...

Ние задръстените отвреме на време излизане тук-там, ко да прайм. Вие незадръстените по цял ден седите у форума и затуй сте просветлени.

И правилно, няма са ядосваш. Ша бъдеш типигьоз кат мене.

Ей Чеп, ти искаш ли е? Да ма видидитИ, а? Ша са покажа, не маи изсрам. :lol6:

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

С розовата фланелка и гривните ли ?

Не със син потник, и гривни не нося. Искаш ли, кажи? Честно ще се постан тук, ня ми дреме. 

И щи кажа от къде съм, къде съм израстнал. Много готино място е, ша видиш. 

Не са бъзикам, тоз път не. :lol6:

преди 5 минути, König написа:

Не със син потник, и гривни не нося. Искаш ли, кажи? Честно ще се постан тук, ня ми дреме. 

Мисля си, че те е срам да се покажеш. Иначе що ще ме питаш. Ако си толкова горд със себе си и искаш да се изложиш, кой съм аз, че да те спра ?

Мисля си, че те е срам да се покажеш. Иначе що ще ме питаш. Ако си толкова горд със себе си и искаш да се изложиш, кой съм аз, че да те спра ?

Ша са покажа, ше видиш, не са бъзикам. :lol6:

На син потник ли си изгорял ?

Не ве село, тена ми е равнимерен още от март месец. Нормална е снимката, ама аз нали съм кух и не мога да оправя форматите на снимката че да отговаря на формат за форума. Прекалено е голяма, смятай, къв съм кух. :lol6:

преди 7 минути, skalata_73 написа:

Ам а показвай са де. Баба вече трепне от възбуда.

Знам, напрово са е подмокрила. Не мога да опрая размера на снимка за да се постне тук. Малко съм кух и затова. Като я оправя я поствам веднага. 

Що не са покажеш ти, кат си толкоз ербап ?

Скрий са ве, примат. Ни ма ясовай, да не трупам карма. 

пп. Забрайх-аз съм непукист.

преди 7 минути, Реджеп Иведик написа:

Що не са покажеш ти, кат си толкоз ербап ?

Търся програма за намляне размера на снимка първо, чакай ся. Не бъди нетърпелив. Ей голяма си свекърва припряна. :lol6:

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

Това и правя. Вий са покажете, кат сте задръстени.

Ти си скрит по принуда, още не си се научил да левитирш или ходиш по вода, нали си просветен Бог. Щот само така можеш да излезеш от каютата.

Открий са де, нали си ербап

Честно, не мога са опрая с тази снимка. Тука някви формати различни, в този форум и не става. Ся трябва да свалям програма да и сменя формата и размера и чак тогава. 

преди 5 минути, König написа:

Честно, не мога са опрая с тази снимка.

Добре, вярвам ти. Да видиш, че не съм ти душманин. Даже ако се извиниш на Шунята ще ти разреша да дразниш Рамус на цистерна.

Много е дзен в тази тема. Сега остава Реджеп да си снима шкембето и всичко ще е точно. Аре Реджеп, дай осмянката!

Аз съм първия тука дето ви са показва, смятай какъв жест ви правя, Хахаха. Викай всички бързо да идват да ма гледат, Кьониг е онлин, лайф. Хахха :lol6:

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

Добре, вярвам ти. Да видиш, че не съм ти душманин. Даже ако се извиниш на Шунята ще ти разреша да дразниш Рамус на цистерна.

Как е Чеп, аз съм. Топъл пресен, преди 30 мин. Хахаха :lol6:

Ми суратя ?

Е ти пък ся, ми там ко ма видиш и ептен ша припадниш. хахаха :lol6:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.