Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия или Америка? Коя страна, според вас е по силна?

Featured Replies

преди 23 минути, A.com написа:

След като не знаеш ще ти кажа:

ВВС на Малайзия: Су-30, МиГ-29, Ф-18, Hawk-208(британски)

ВВС на Индонезия: Су-27, Су-30, Ф-16, Hawk-209(британски), KAI T-50(южно корейски)

Ще коментирам само тези. Няма нито време нито желание да се занимавам с теб денонощно.

Малайзия- 18 броя Су 30 + 10 броя МиГ 29. Ф 18- 8 броя. Хаук 208 не е изтребител. Та, вижда се силна конкуренция там... 3 от миговете са учебни, та не ги слагам

Индонезия- 39 броя Ф 16. Су 30 + Су 27 - 16 броя.

Ясно си личат зоните на политическо влияние. За останалите е същото. Не знам само защо наричаш това конкуренция. То и ние до 1989 та година купувахме само руски самолети, а сега си купуваме Ф 16.  Конкуренция на марта в сряда.

• Отговори 997
  • Прегледи 65k
  • Създадено
  • Последен отговор

Яааа ! Мултики ! :lol6:

Вие се надявайте да не разберем кой е по-силен, че в подобен конфликт неутрални няма да има. 😝

преди 1 час, by_chechi написа:

Яааа ! Мултики ! :lol6:

При реален пълномащабен военен конфликт тъпите хамериканоси са обречени! Този път ракетите ще им влизат през прозорците.

След като Тръмп заличи иранеца, явно Русия ще стане силната страна с тия 100 долара за барел петрол ;)   Не мога да повярвам, че Тръмп се изложи така. Или все пак всичко е умишлено, за да помогне на Путин. Миро, какво мислиш?

Във връзка с това:

image.png.681f90768a44bd655922e9d97b3137ef.png

И твоя коментар:

на 5.01.2020 г. в 21:18, Sinbad_ написа:

Ти хубаво си сканирал, и особено подчертал уж това че някакъв от конструкторите си бил казал....като една баба казала е цялата работа... факти нема, сказания , хайли лайкли понеже така уж казал един видите ли от конструкторите, а кой е той , кога е казал, в какъв източник са намерили изказването му... тц..нема  :))

Подчертаното е казано от Главния конструктор на КБ МиГ Ростислав Беляков(в страницата на руски в уикипедия, посветена на МиГ-29 Ростислав Беляков е посочен като главен конструктор на МиГ-29). На авиошоуто във Фарнбъро, Великобритания, през 1988 година е казал следното:

Цитат

Если бы у нас был такой надежный и тяговитый двигатель, как Pratt&Whitney , мы бы без сомнений спроектировали однодвигательный самолет.

Няма да слагам линкове, защото с цитираното изречение бързо ще се намери информация.

преди 1 час, _Belial_ написа:

Ще коментирам само тези. Няма нито време нито желание да се занимавам с теб денонощно.

Малайзия- 18 броя Су 30 + 10 броя МиГ 29. Ф 18- 8 броя. Хаук 208 не е изтребител. Та, вижда се силна конкуренция там... 3 от миговете са учебни, та не ги слагам

Индонезия- 39 броя Ф 16. Су 30 + Су 27 - 16 броя.

Ясно си личат зоните на политическо влияние. За останалите е същото. Не знам само защо наричаш това конкуренция. То и ние до 1989 та година купувахме само руски самолети, а сега си купуваме Ф 16.  Конкуренция на марта в сряда.

Представи си какво политическо влияние имат Швеция в Бразилия или Тайланд, че там е предпочетен техния самолет пред конкуренцията. Правилно прочете - конкуренция. Или пък какво политическо влияние има Русия или Франция, че да накарат Индия да купува техни самолети. В Египет е още по-интересно.

преди 1 час, M.Николов написа:

Нали искаше сравнения, ето ти няколко подкрепящи думите ми:

Няма как да има сравнения, защото Су-57 все още не е приет на въоръжение. Като го приемат, като покажат какво му е въоръжението, като покажат какво може това въоръжение, какво може радара чак тогава може да има сравнения.

Разните показухи се изпълняват със самолети с толкова гориво, колкото за въпросната показуха и почти никакво въоръжение. При такъв сценарии и Су-27 и МиГ-29 са супер маневрени, висят си на опашките и т.н.. Когато се стигне до бойно използване, където резервоарите са пълни с гориво, а пилоните с въоръжение нещата стават доста по-различни. Ама на това не се обръща внимание от хората, радващи се на пируетите, показвани по разни авиошоута и паради.

Нищо ново в тази статия.

Тук кое точно трябва да се вземе на сериозно? Заглавието?

Ф-35(единия от вариантите) съвсем случайно може да зависва и да се върти на едно място. Това Су-57 не го може, няма и да го може.

Ф-35 притежава сопло, което се отклонява на почти 90 градуса. С-57 такова сопло не притежава. Как тогава въпросния експерт преценява, че двигателите с отклоняем вектор на тягата на СУ-57 го правят по-маневрен е ясно само на експерта.

Това, че даден самолет може да се върти на място(което Су-57 не може, освен ако не е на земята) не го прави по-малко видим за вражеските радари или за вражеските ракети.

Тук работата е още по-зле.

Цитат

Руското "пето поколение" превъзхожда американските си конкуренти и по скорост, таван на височината, системи за следене, оръжие, далечина на поразяване и маневреност. С други думи, Ф-35 по-добре да си остане на летищата и да завоюва господство над хангарите.

Нeвидимocттa нa aмeрикaнcкия бoeн изтрeбитeл, нa кoятo зaлaгaт в Пeнтaгoнa, ce oкaзвa cилнo прeувeличeнa. Тe, нaиcтинa ca нeвидими, нo caмo зa нaтoвcкитe рaдaри. Руcкитe cиcтeми прeкрacнo виждaт „aмeрикaнcкитe птички“ и при нуждa щe нacoчaт рaкeти cрeщу тях, пишe „Пoглeд Инфo“

И нaкрaя Militаry Wаtсh нaнacя удaр и пo aмeрикaнcкитe прoизвoдитeли нa oръжиe. Вoeннитe eкcпeрти oт cпиcaниeтo cъвeтвaт Турция дa купи руcки изтрeбитeли. CAЩ ca ce дoкaзaли кaтo нeнaдeждни дocтaвчици във вcички oтнoшeния. Нeкaчecтвeнoтo въoръжeниe ce дoпълвa oт нeнacитнитe aмбиции нa aмeрикaнcкитe държaвни чинoвници, кoитo иcкaт дa „cтрoявaт в рeдици“ купувaчитe нa cвoeтo oръжиe. Тoвa игрae в пoлзa нa Руcия – вce пoвeчe cтрaни иcкaт кaчecтвeнo руcкo въoръжeниe и зaдълбoчaвaнe нa cътрудничecтвoтo c нeя.

"таван на височината" - пак е превеждано от журналист-специалист. Останалите умозаключения директно водят до диагноза - крайна русофилия.

Не. Русия не е започнала серийно производство на Су-57.

Цитат

Първите изтребители ще бъдат доставени на ВКС до края на 2019 г.

До края на 2019 година на руските ВКС са доставени точно 0(нула) изтребителя Су-57.

Ето ти за "серийното производство":

http://avia.pro/news/pokazan-pervyy-seriynyy-su-57-sborka-idyot-so-speshkoy

Цитат

Подумываю: не начинать ли БАН’ить из собственной френд-ленты, своей и братских F.B.Групп - злостных дезинформаторов, из года в год остервенело врущих про т.н.“боевой истребитель” Т-50, Су-57 и пр… которого НА САМОМ ДЕЛЕ в заявленном готовом виде ≠ НЕТ в природе по сей момент - на конец 2019 года НЕ СУЩЕСТВУЕТ, НЕ было передано заказчику ни в 1-единственном полностью готовом экземпляре!… и НИКОГДА в законченном виде ≠ НЕ БЫВАЛО!!! Сколько лет можно терпеть одну и ту же наглую ложь???

— at ЛИИ им. Громова.

Това е в същия стил, като на статиите, който ти си дал. Ама тук поне има повече вярна информация(липсва информация за това как Су-57, Ф-22, Ф-35 издухват протувника)

Цитат

https://nsn.fm/aviation-and-space/nedopyatoe-pokolenie-chego-ne-hvataet-su-57

Недопятое поколение. Чего не хватает СУ-57

• Автор

Су-57 и Миг (не се сещам точно кой модел става въпрос) са приета, особено Су-57 официално е приет за един от най силните и способни самолети. Не знам какви глупости пишеш!  Започнали са производство, вече е факт и линк има по горе.  A.COM   ти пак пишеш някви глупости,  че не било вярно! Ти от къде знаеш?  Контролираш руските ВВС  ли ?    Аман вече от твойте смешни глупости!

Не знаеше за изпепелената китайска армия и няколко пъти ме пита за нея и викаш че не е имало такъв случай, после пишеш че си бил наясно със това! 

То просто като си си ги втълпил и си вярваш, не знам и защо другите потребители ти се връзват на падналото ти ниво на акъл, като ти отговарят, въпреки че качихме и ти показахме много факти, отделихме ти много време, преди и след работа, както аз, така и другите потребители, и то напразно! Не уважаваш времето което сме отделели, аз и другите потребители, за да ти отговорим.         Нямам намерения да си губя времето, аз ти казах вече!

Русия е най слабата страна, в момента се страхува от България, САЩ е най великата, измислят, изобретяват и произвеждат всичко, цял свят се страхува от САЩ!  Най силната страна в вселената, даже са и излизали от нея.  Ето, да си доволен!  Не съм казвал че САЩ е слаба страна, просто изброих плюсовете и минусите от моя гледна точка!  Да, за мен Русия е по силна, Сащ е богата страна.  И двете страни имат както плюсове, така и минуси!  Обаче A.COM мина границите си!

преди 11 минути, A.com написа:

Разните показухи се изпълняват със самолети с толкова гориво, колкото за въпросната показуха и почти никакво въоръжение. При такъв сценарии и Су-27 и МиГ-29 са супер маневрени, висят си на опашките и т.н.. Когато се стигне до бойно използване, където резервоарите са пълни с гориво, а пилоните с въоръжение нещата стават доста по-различни. Ама на това не се обръща внимание от хората, радващи се на пируетите, показвани по разни авиошоута и паради.

Начи, краварите викаш просто не са се сетили да си поопразнят багажниците за шоуто. :)   От революционния МиГ 21 руснаците са доминиращи във въздуха и тази тенденция скоро няма да се промени.

• Автор
преди 30 минути, A.com написа:

Ф-35(единия от вариантите) съвсем случайно може да зависва и да се върти на едно място. Това Су-57 не го може, няма и да го може.

Ф-35 притежава сопло, което се отклонява на почти 90 градуса. С-57 такова сопло не притежава. Как тогава въпросния експерт преценява, че двигателите с отклоняем вектор на тягата на СУ-57 го правят по-маневрен е ясно само на експерта.

Това, че даден самолет може да се върти на място(което Су-57 не може, освен ако не е на земята) не го прави по-малко видим за вражеските радари или за вражеските ракети.

Това са пълни глупости, точно Су-57 може да маневрира, върти, отклонява повече от Американския Ф-35!  Не знам от къде я измисли тази простотия, в ютъб също можеш да го видиш като напишеш двата самолета. Факт е чче преди години, Руския самолет беше по маневрен, а американския малко по бърз, но маневрите на Руските самолети са неуспорими!  В момента е факт че, освен че Руския е по маневрен, вече е и по бърз!

Руския може да стои на едно място, директно да завие или да се издигне, и да прави бързи и остри завои, все едно е играчка  и от място го правиш с ръка, американския самолет е назад от това. Даже съм го гледал и в Ютъб и не можеш да повярвам че е истина!  И ще потърся този клип да го покажа тук, малко по късно!

преди 14 минути, A.com написа:

Това е в същия стил, като на статиите, който ти си дал. Ама тук поне има повече вярна информация(липсва информация за това как Су-57, Ф-22, Ф-35 издухват протувника)

Цитат

https://nsn.fm/aviation-and-space/nedopyatoe-pokolenie-chego-ne-hvataet-su-57

Недопятое поколение. Чего не хватает СУ-57

" Вся идеология пятого поколения – не вступать в ближний манёвренный бой. "

Мда, гениално просто:lol6:

преди 14 минути, A.com написа:

До края на 2019 година на руските ВКС са доставени точно 0(нула) изтребителя Су-57.

И щом не са доставили още нито един, значи не е започнало серийното производство?

Казах ли гениално?:lol6:

А какво ще кажеш за нашите Ф 16 като ще ги получим чак след 3-4 години?

преди 18 минути, A.com написа:

"таван на височината" - пак е превеждано от журналист-специалист. Останалите умозаключения директно водят до диагноза - крайна русофилия.

Дали ще е "таван на височината" или "таван на полета" това не променя факта, че във всички изброени сравнения печели Су-57 с изключение на така прословутата "невидимост" където Ф-35 има предимство.

Но както се посочва накрая в статията от "Труд" руската доктрина е друга  и за тях "невидимостта" не е от най-голямо значение.

преди 34 минути, A.com написа:

Останалите умозаключения директно водят до диагноза - крайна русофилия.

А случайно да забеляза, че това са твърдения на американски медии?

Русофилия казваш?:lol6:

Та с две думи "експерте" - това, че маневреността, скоростта и далечината на полета на самолета в днешно време не били от значение освен при близък въздушен бой го кажи на някоя баба.Може и да ти повярва.:hush:

Спирам да се занимавам с теб, явно е, че си дървена кратуна.

преди 2 часа, Войсмил написа:

Су-57 и Миг (не се сещам точно кой модел става въпрос) са приета, особено Су-57 официално е приет за един от най силните и способни самолети. Не знам какви глупости пишеш!  Започнали са производство, вече е факт и линк има по горе.  A.COM   ти пак пишеш някви глупости,  че не било вярно! Ти от къде знаеш?  Контролираш руските ВВС  ли ?    Аман вече от твойте смешни глупости!

Кой официално е приел Су-57 за един от най-силните способни самолети? Все още няма нито един Су-57 на редовна военна служба, но вече е официално приет за "нещо си"?

В Русия тече такова серийно производство на Су-57, че както вече ти е известно и не можеш с нищо да обориш този факт, до края на 2019 година на руските ВКС, от обещаните няколко самолета са предадени точно 0(нула).

Не знаеше за изпепелената китайска армия и няколко пъти ме пита за нея и викаш че не е имало такъв случай, после пишеш че си бил наясно със това!

Не ти ли стана ясно какво знам и какво не знам за случилото се на остров Дамански? Ти, до тук, нищо не си ни показал за стопената планина китайци. Планината вече е армия де, от 3000 души. Не случайно питах за рота, взвод, полк, дивизия, армия ама...

То просто като си си ги втълпил и си вярваш, не знам и защо другите потребители ти се връзват на падналото ти ниво на акъл, като ти отговарят, въпреки че качихме и ти показахме много факти, отделихме ти много време, преди и след работа, както аз, така и другите потребители, и то напразно! Не уважаваш времето което сме отделели, аз и другите потребители, за да ти отговорим.         Нямам намерения да си губя времето, аз ти казах вече!

Аз не ви ли отделям време? Вие отговаряте на един човек, аз отговарям на няколко. А фактите ви са едни факти: "су-57 издухва Ф-22 и Ф-35, Су-57 е най-силният, руски подводници на американска територия и т.н. и т.н."

Русия е най слабата страна, в момента се страхува от България, САЩ е най великата, измислят, изобретяват и произвеждат всичко, цял свят се страхува от САЩ!  Най силната страна в вселената, даже са и излизали от нея.  Ето, да си доволен!  Не съм казвал че САЩ е слаба страна, просто изброих плюсовете и минусите от моя гледна точка!  Да, за мен Русия е по силна, Сащ е богата страна.  И двете страни имат както плюсове, така и минуси!  Обаче A.COM мина границите си!

Не е нужно аз да съм доволен. За теб ще е по-добре да се събудиш и да разбереш, че не се намираш в мощен МиГ, който храбро пори небесата, на автопилот, в страшна буря.

преди 2 часа, _Belial_ написа:

Начи, краварите викаш просто не са се сетили да си поопразнят багажниците за шоуто. :)   От революционния МиГ 21 руснаците са доминиращи във въздуха и тази тенденция скоро няма да се промени.

Начи, викам какво се случва когато гледаш тези клипчета. Това, че не знаеш не е мой проблем. Тенденцията, за която говориш скоро време няма да се случи. Още от преди времето на революционния МиГ-21 руснаците и самолетите, произведени в СССР ядат здрав пердах, когато се срещат със самолети, произведени в САЩ и с пилоти, обучавани "на запад". Ти си бил част от ВВС и знаеш какво се е случвало и във Виетнам, и в Близкия изток, и в Сърбия. Ето, да си опресниш знанията и да видиш къде се намира революционния МиГ-21.

Това са пълни глупости, точно Су-57 може да маневрира, върти, отклонява повече от Американския Ф-35!  Не знам от къде я измисли тази простотия, в ютъб също можеш да го видиш като напишеш двата самолета. Факт е чче преди години, Руския самолет беше по маневрен, а американския малко по бърз, но маневрите на Руските самолети са неуспорими!  В момента е факт че, освен че Руския е по маневрен, вече е и по бърз!

Руския може да стои на едно място, директно да завие или да се издигне, и да прави бързи и остри завои, все едно е играчка  и от място го правиш с ръка, американския самолет е назад от това. Даже съм го гледал и в Ютъб и не можеш да повярвам че е истина!  И ще потърся този клип да го покажа тук, малко по късно!

Ф-35(провери си коя от версиите) е самолет с вертикално излитане и кацане. Су-57 е самолет, на който му трябва писта много по-дълга от 10 метра, аз да излети и да кацне.

Ф-35 е в състояние да излети вертикално и да стои(виси) на едно място. Су-35 това никога няма да го може.

Соплото на двигателя на Ф-35 се отклонява на много по-големи ъгли в сравнение със соплата на все още недоставения двигател на Су-57, както и в сравнение със соплата на двигателя, който в момента монтират на Су-57. Това са факти, които всеки може да провери. Не е нужно да ми вярваш.

Хайде покажи видео, в което Су-57 стои на едно място(не бъркай стоенето на едно място с пропадането), директно завива или се издига и прави бързи и остри завои.

Ето ти за Ф-35:

Хубаво гледай, след 0:30 къде сочи соплото на маршевия двигател.

преди 2 часа, M.Николов написа:

" Вся идеология пятого поколения – не вступать в ближний манёвренный бой. "

Мда, гениално просто:lol6:

Гениално е, да. Измислено е от хора, на които това им е работа. Независимо на какво летиш близкият въздушен бой е риск, който е по-добре да се избягва. Затова разни страни се надпреварват да създават все по-добри и по-добри ракети за ДВБ. Ако си пропуснал, по-назад дадох пример какво се случва със суперманеврения Су-27 когато се изправи срещу JAS-39 на дистанции над 30 км. - до маневрен въздушен бой не се стига.

И щом не са доставили още нито един, значи не е започнало серийното производство?

Казах ли гениално?:lol6:

Знаеш ли какво означава серийно производство?

А какво ще кажеш за нашите Ф 16 като ще ги получим чак след 3-4 години

Тях кой ги обсъжда? Да са казали американците, че до края на 2019 ще доставят няколко и да не са ни доставили нито един? Или са казали, че вече са започнали да ги произвеждат, серийно?

Дали ще е "таван на височината" или "таван на полета" това не променя факта, че във всички изброени сравнения печели Су-57 с изключение на така прословутата "невидимост" където Ф-35 има предимство.

Мда, неоспоримо доказателство.

Су-57 може да лети по-високо - на такава височина никой не води въздушен бой. Това, че лети там не означава, че самолета има същите маневрени характеристики. Отделен е въпроса, че колкото по-високо летиш толкова от по-далече ще те видят.

Су-57 може да лети по-бързо(с колко, 200км/ч?). Ами, ето ти един самолет, създаден и произведен в Русия(модификация на който и България е имала на въоръжение), който лети по-високо и по-бързо от Су-57 - МиГ-25.

Су-57 е по-маневрен - това как го установихте само вие си знаете. Гледате видеа в интернет, четете какво казал някакъв експерт и вече знаете кой е по-маневреният самолет. И като е по-маневрен какво - противника, без значение кой е той, ще изчака Су-57 да заеме удобна позиция за БВБ, за да може Су-то да си покаже супер маневреността?

Двигателите на Су-57 били "не знам си какви". Су-57 все още не разполага с плануваните двигатели, ама на вас вече ви е ясно, че те са най-добрите и съответно правят самолета най-добрия.

Радар - и той е номер едно, защото така са казали в някое видео или пише някъде си. Къде са показали какво може радара не е важно.

Но както се посочва накрая в статията от "Труд" руската доктрина е друга  и за тях "невидимостта" не е от най-голямо значение.

Е, като не могат да го докарат до желаното ниво на "невидимост" много ясно, че не е от значение. Представяш ли си какво щеше да е ако бяха задминали американците? Важното е, че лети като НЛО.

А случайно да забеляза, че това са твърдения на американски медии?

А случайно да забелязваш, че давам цитати от руски медии, в които се критикува Су-57 и въобще не се изкарва такова невиждано чудо, за каквото вие го обявявате?

Иначе, желязна, неоспорима и необорима логика. Някой в САЩ написал/казал, че Су-57 е най-добрият и по-добре Ф-35 да си стои на пистата и това се приема за неопровержимо доказателство.

Русофилия казваш?:lol6:

Да, нали прочете за кой умозаключения говоря?

Та с две думи "експерте" - това, че маневреността, скоростта и далечината на полета на самолета в днешно време не били от значение освен при близък въздушен бой го кажи на някоя баба.Може и да ти повярва.:hush:

Та, с две думи господине, нямаш си представа за какво говориш, нито разбираш аз какво  съм написал. И определено ти липсва критично мислене, след като се връзваш на всяка хвалебствена дума за Су-57.

Спирам да се занимавам с теб, явно е, че си дървена кратуна.

:)

Хехе... вертикално излитане.Ми британците си правеха Хариер още от мойсеево време. Единственото му предимство, че не му трябва писта за да излети. Което как го прави по- добър при въздушен бой не е ясно. Както не е ясно и кой ще му сипе към 2 тона керосин на полянката от която се кани да излети.

преди 2 часа, _Belial_ написа:

Хехе... вертикално излитане.Ми британците си правеха Хариер още от мойсеево време. Единственото му предимство, че не му трябва писта за да излети. Което как го прави по- добър при въздушен бой не е ясно. Както не е ясно и кой ще му сипе към 2 тона керосин на полянката от която се кани да излети.

Самолетоносачът.

преди 26 минути, Ьрмалоу написа:

Самолетоносачът.

Ако днес с десетина ракети (има такива данни:nono:) може да се потопи САЩ , то самолетоносачите вече са древно минало....:lol6:

Тези главозамайващи харчове , на Русия зорлем им ги спестиха.... ! :lol6:

преди 58 минути, Ьрмалоу написа:

Самолетоносачът.

За самолетоносач може да се мине и без една камара допълнителни железа в машината.

преди 1 час, by_chechi написа:

Ако днес с десетина ракети (има такива данни:nono:) може да се потопи САЩ , то самолетоносачите вече са древно минало....:lol6:

Това не беше ли едно ядрено торпедо, като че ли нещо като "Посейдон", което последния участък до американския бряг изминава със свръхзвукова скорост под водата на зиг-заг, гръмва близо до брега и потапя с цунами 20 до 50 км. навътре американската суша?

• Автор

Знам че е анимационно показно, но вече е станало факт в Руските сили!  Тук е клипа който показва как обикновен автомобил може да потопи редицата танкове!

преди 8 часа, Войсмил написа:

Знам че е анимационно показно, но вече е станало факт в Руските сили! 

Станало факт като жертва или като извършител ?

Виж, има много по реалистични видеота. Например Том и Джери. Препоръчвам ти ги .

• Автор
преди 8 минути, miro20 написа:

Станало факт като жертва или като извършител ?

Виж, има много по реалистични видеота. Например Том и Джери. Препоръчвам ти ги .

Като гледам колко си запознат с нещата, Вип потребител, а хич не си разумен, поредния който се лигави и пише глупости!  Все едно пред мен са деца, а знам ли и ти на колко години си (по акъл обаче).

Тук е важно да коментират зрели и възпитани хора, а факта че някой не е съгласен с мнението ми, и започва да се лигави!  Нямам намерения да ви падам на нивото като ви отговарям.

Всеки има право на мнение, и никой не е длъжен да се съгласява с мнението на отсрещния,  но вие вече се заяждате!  Като не ви харесва,напуснете темата моля.

До останалите потребители!   Ще се радвам който има желание да коментира и да му отговарям  :)

преди 7 минути, Войсмил написа:

Тук е важно да коментират зрели и възпитани хора

Тогава не рзбирам участието ти тук. :)

Аз коментирах някакви анимации с ракети. Пролем ли е че цитирах какво е нивото с Том и Джери ?

Пак оставам на твърдението си че .. .ситуациите с Том и Джери са далеч по реалистични .

• Автор
преди 8 минути, miro20 написа:

Тогава не рзбирам участието ти тук. :)

Аз коментирах някакви анимации с ракети. Пролем ли е че цитирах какво е нивото с Том и Джери ?

Пак оставам на твърдението си че .. .ситуациите с Том и Джери са далеч по реалистични .

Същото казвам,  против си моето мнение, добре. Вече казах, всеки има право на мнение, за това е форум! Всеки си изказва мнението, и никой не е длъжен да се съгласява с отсрещния. Имам право на мнение, изказвам си го, може да съм прав, може и да греша. Но и в двата случая, защо има потребители като теб и някои други които се лигавят и пишат глупости като от твоя сорт, пусни си анимация том и джери!  Аз поне си изказвам личното мнение и по никакъв начин не ставам смешен, дори и ако е грешен факта ми, а вашите лигавщини и детски отговори ви правят смешни и излишни в форума,това мисля аз.

Напълно глупаво и безсмислено.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.