Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 6 минути, Димитър 59 написа:

Ми да,ние ще сме първите опитни мишки,защото другите страни няма лесно да се съгласят да ги ваксинират.

Не се знае. 

Ако ни нахъсва Мутафчийски си прав.

Но ако ни нахъсва ей това момче ?

"Две смърти няма, без една не може !"

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 2 часа, Tommygun написа:

И отново логиката е , като това за детските градини,което ви казах по-напред, за да не застрашат вече ваксинираните, респективно преполедували...

Аз, честно казано, тази логика не я схващам - опасността не е ли по-скоро за неваксинираните/непреболедували, отколкото обратното? Иначе ще излезе, че от ваксините няма полза, щом не ги предпазват от за каквото там са ваксинирани.

То, не че за Sars-cov 2 се очертава да стане работата с ваксината, почти невероятно е. И много, много рисковано, като се има предвид фиаското с опитите върху лабораторни животни с ваксини за SARS и MERS. Получило се е "усилване на болестта". Но няма значение срещу какво е в случая, важното е да върви ваксинацията. С РНК и ДНК свръхнови технологични ваксини ще стигнем далеч, със светлинна скорост, с по няколко крака и две глави. Сигурно за да ни предпазят от подобни последици, доброволците в "Модерна" и при другите подобни тимове подписват освен всичко и обещания да използват контрацептиви. 

п.п. Между другото, компаниите, разработващи ваксината предварително вече са се обезопасили законово срещу всякакво търсене на отговорност от тях.

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Не се знае. 

Ако ни нахъсва Мутавчийски си прав.

Но ако ни нахъсва ей това момче ?

"Две смърти няма, без една не може !"

ЕВАЛА  на КТб и цветан  василив че даде кинтите на тв 7 да прави такива филми

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Господин олигарх Пеевски държал всички медии в България и контролира общественото мнение както му е изгодно...

голяма литературщина е налазила от за пореден път из темата. И лъжи - естествено. Но лъжите вече и те са литературни.

Пеевски НЕ държи всички медии в България. И в България няма единно обществено мнение, макар на мнозина много да им се иска и доста да се фантазират по тоя въпрос.

А такова изречение е манипулация само по себе си.

преди 18 минути, Димитър 59 написа:

Ми да,ние ще сме първите опитни мишки,защото другите страни няма лесно да се съгласят да ги ваксинират,с неизпробвана ваксина,за което е нужен пробен период,който е минимум 5 ,а нормално е 10 години.Искат да гледат от далече колко Българи ще измрат,чак тогава ще ги дават на другите страни.

Ще бъдем опитни мишки, ако ни управляват боко и сие или ако след тях дойдат продажници като тях.

Сигурна съм, че ваксините ще ги направят задължителни и ако някой откаже, ще има жестоки санкции.

преди 1 час, skalata_73 написа:

Да. Общи приказки като за мегдан. Не съм и очаквал нещо друго.

Най лесно е да се плюят другите, че са неадекватни...

Тогава чуй и се вслушай какво казва човека , който е точно СПЕЦИАЛИСТ , отлично знаещ  и заставащ с името и титлата си. Ако и на него нямаш вяра , не знам , твой си проблем.

https://news.bnt.bg/news/doc-mangarov-tryabva-da-se-nauchim-da-zhiveem-normalno-no-zatova-tryabva-um-i-opit-1052433news.html

преди 42 минути, M.Николов написа:

Сравнено със сегашната ситуация в САЩ при заразени около 1млн. жертвите са над 60 000 и пандемията все още не е приключила.

За какво въобще говорим?

Говорим, че очевидно не искаш да си включиш мозъка и да разбереш какво пишем някои тук. 1 милион потвърдени с тест заразени. От друга страна 19% с антитела от Ню Йорк. Това на 8,6 милиона колко човека са?

Я сега пренеси тези 19 или хайде и 10% ги кажи на цялото население на щатите и токава вземи под внимание тези 60 000 колко % са.

преди 16 минути, _ramus_ написа:

Господин олигарх Пеевски държал всички медии в България и контролира общественото мнение както му е изгодно...

Това е цитат от мен и виждаш ли формата в която е написан. Ако беше прочел коментара от който е цитирано ще разбереш ,че това са думи на ръководителя на "Журналисти без граници". Затова и съм го написал в тази форма. Само че човека се изтъпанчва и го казва по немско новинарско радио, може пък и да знае за какво говори...а може и да не. Но ни обявиха след Унгария за най-кофти държавата в Европа що се отнася до свободата на словото.

преди 35 минути, witness написа:

Аз, честно казано, тази логика не я схващам - опасността не е ли по-скоро за неваксинираните/непреболедували, отколкото обратното? Иначе ще излезе, че от ваксините няма полза, щом не ги предпазват от за каквото там са ваксинирани.

Точно затова го споделям, защото звучи налудничаво нелогично. Само че не съвсем, защото има нещо,което малко хора знаят. Ваксиниран не означава имунизиран!!! Просто намаля шанса да те хване това,за което си ваксиниран или ако те хване ще го изкараш по-леко. Няма 100%  гаранция.

преди 13 минути, палав_ник написа:

Тогава чуй и се вслушай какво казва човека , който е точно СПЕЦИАЛИСТ , отлично знаещ  и заставащ с името и титлата си. Ако и на него нямаш вяра , не знам , твой си проблем.

https://news.bnt.bg/news/doc-mangarov-tryabva-da-se-nauchim-da-zhiveem-normalno-no-zatova-tryabva-um-i-opit-1052433news.html

Нямам нищо против Мангъров, ама добре че той не взима решенията, че досега всичките тия стаистики и прочее дето ги водят тука щяха да са поне х10.

Щото много му е трудно на българина да спазва нещо. По-лесно е да се правят революции.

Цитат

Преди години Капитал написа статията “Цирк дьо Барек”.

Е, тъпаците, “цирка” го убихте и си върнахте Борисов ….завинаги.

Днес мина първото представление от Новия сезон на “Цирк дьо Борисов”, но Капитал няма да напише нищо, защото слушка и папка, папка и слушка.

Вчера пошлото шоу на Севда TV тества мисирските нагласи към Мутафчийски.

“Убиха Генерала” ревна първа една от старите кокошки и първа приятелка в двора. Други направо изкукуригаха в истерия.

И днес Шефът на Цирка върнаха Генерала като Шеф на Щаба.

Върна го по костюмче с бяла ризка и без вратовръзка. Годжи е готов за президентските избори.

Този път Циркът ще щурмува с интелектуалното копие на стария генерал. Изборите ще се проведат под юрисдикцията на стария счетоводител Ананиев, който ще управлява ИП чрез Санитарен закон.

Да ви е честито, тъпаци! И Шута ви е малко.

Николай Бареков

изт

...

преди 30 минути, witness написа:

И много, много рисковано, като се има предвид фиаското с опитите върху лабораторни животни с ваксини за SARS и MERS. Получило се е "усилване на болестта". Но няма значение срещу какво е в случая, важното е да върви ваксинацията.

Преди години , когато стана модерно ваксинацията , против грип тук ,  в България се започна с Инфлувак ваксина , идваща от тогава Холандия - Нидерландия . И познай , антитела дръжки . Ваксинираните първи хванаха грипа . Хората до набор 1980 са ваксинирани с качествена БЦЖ ваксина . Вируси има целогодишно . Няма нужда от чак такава паника , която насаждат по медиите. Това го знам от приятел практикуващ лекар и нямам причина да не му вярвам.

преди 14 минути, Мойра написа:

Да ви е честито, тъпаци! И Шута ви е малко.

Нищо лично , но точно тези думи бих казал на всеки който цитира най голямата лигня в политиката - Бареков.

Нямам думи .

преди 2 часа, skalata_73 написа:

Добре, така да е. Кажи сега според теб какво трябва да се направи в случая? Значи според теб няма никакъв вирус и всичко е въпрос на манипулация.

Да няма никакви мерки, да живеем както преди и който оцелее, или...

Адекватен отговор очаквам.

Адекватно според нея е да имаме към 2000 починали /пропорционално по шведски/  . Типично по мангъровски.

"сухите пръчки да мрът, у нас нашите пенсионери сме ги наритали с 200-300 лв " Визирам днешното му нацистко изказване по БНТ

преди 32 минути, палав_ник написа:

Да, да, чухме нациста д-р Смърт  , Малко по назад :

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 34 минути, Реджеп Иведик написа:

Я. Ти знаеш ли, колко жители има САЩ.

Ако са заразени за толкоз време само 1млн то заразно ли е бе ?

Дебелян Пеевски ако те учи на математика, не знам.

Ако САЩ да речем са 500 млн, значи според Дебелян Пеевски са заразени 0.2 %. Егати пандемията

Ти пък сега и претенции, ами от 24 часа толкова . Той, ако пречете  в Гугъл, че  Кристобал  Коломбо  е открил Америка направо ще спори , ако отречеш.  Аз залагам на Ерик Червения и Лейф Ериксон. Сега пак се чака спасение от викингите. Грета Тунберг се е заела с коронавируса и се говори ,че до месец два ще му види сметката.Тя е спасението на човечеството, защото майка и не я е научила да си губи времето да  прави мусака и пръжки с боб. Един зевзек разправяше онзи ден ,че няма да се ваксинира, защото гей се ставало с ваксини. Какви дертища имат някои  покрой тоя коронавирус.

преди 14 минути, miro20 написа:

Нищо лично , но точно тези думи бих казал на всеки който цитира най голямата лигня в политиката - Бареков.

Нямам думи .

Ой инженеро! Оня ден нищо не ми отдовори за Мангъров?  Е? Какво стана, кой излезе прав? Ама нищо де. Не ти понася не си отговорил! 

Ама сега искам да ти кажа нещо. Глей ся, вземи да си записваш всичко и да искаш авторски права!  Все ти вече си го писал! Как звучи а? Все ти вече си го видял и коментирал, или си го забелязал и си посъветвал някого! Човек да не смее да пише вече, че ще го съдиш за авторски права! Айде поздрав от фатмако за инжинето, тоя дето е гола вода, тичай да се оплакваш "Моля длугалко, тоя ме плюва"

И нали сме се разбрали, еееее. Нищо лично!  :giggle1:

преди 10 минути, miro20 написа:

Да, да, чухме нациста д-р Смърт

Човек , тролиш наред всичко . Не зная работиш ли , въобще излизаш ли от вкъщи . Ако спиш по форумите и соц. мрежи си ми ясен . Та ти си си в карантина и извънредно положение отдавна , просто не си го осъзнал . Не знам кой говореше за трупове и че по Великден ще е Ад, За теб и такива като теб от НОЩ заявиха , че като излизате , освен маски си носете и чували . Дори не искам и майтап да си правя с теб . Троли си на воля , не ми пречиш . На различни мнения сме и това е напълно нормално .

преди 12 минути, Hristo52 написа:

Ой инженеро! Оня ден нищо не ми отдовори за Мангъров?  Е? Какво стана, кой излезе прав? Ама нищо де. Не ти понася не си отговорил! 

Ама сега искам да ти кажа нещо. Глей ся, вземи да си записваш всичко и да искаш авторски права!  Все ти вече си го писал! Как звучи а? Все ти вече си го видял и коментирал, или си го забелязал и си посъветвал някого! Човек да не смее да пише вече, че ще го съдиш за авторски права! Айде поздрав от фатмако за инжинето, тоя дето е гола вода, тичай да се оплакваш "Моля длугалко, тоя ме плюва"

И нали сме се разбрали, еееее. Нищо лично!  :giggle1:

Идея си нямам какво си питал. От толквоа много простотии тук, точно на твоята ли да обръщам внимание ?

Какво е казал нациста д-р Смърт , цитирах по горе. Да му мислят " сухите пръчки"  за които говори мангърката  и как "сме ги наритали  с 200-300 лв пенсии"  .... или вие не се причислявате ? :) 

преди 4 минути, палав_ник написа:

Не знам кой говореше за трупове и че по Великден ще е Ад, За теб и такива като теб от НОЩ заявиха , че като излизате , освен маски си носете и чували

Лъжи не ми се коментират. За черните чували и "ад" се говореше да не се повтаря това което стана в ИТалия, Испания, сега и в САЩ.

Това че сме го предотвратили, че дори нямаме 2000+жертви както в Швеция, мисля доказва правилността във взетите мерки .

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 2 минути, палав_ник написа:

Човек , тролиш наред всичко . Не зная работиш ли , въобще излизаш ли от вкъщи . Ако спиш по форумите и соц. мрежи си ми ясен . Та ти си си в карантина и извънредно положение отдавна , просто не си го осъзнал . Не знам кой говореше за трупове и че по Великден ще е Ад, За теб и такива като теб от НОЩ заявиха , че като излизате , освен маски си носете и чували . Дори не искам и майтап да си правя с теб . Троли си на воля , не ми пречиш . На различни мнения сме и това е напълно нормално .

Пиши в гугъл Miro20 влези в профилът му в туитър за неразбралите админи  профилът е публичен, и ще го опознаеш по- добре! Тоя трол! 

преди 1 минута, miro20 написа:

Идея си нямам какво си питал.

Ти ли не знаеш? Дето четеш всичко. Камо ли като те цитирам! Г-н Гола вода!  Хахахахахахахахаха! :giggle1:

току-що, Hristo52 написа:

Ти ли не знаеш? Дето четеш всичко. Камо ли като те цитирам! Г-н Гола вода!  Хахахахахахахахаха! :giggle1:

Вместо трети път да те питам едно и също, можеше да сложиш препратка или да си кажеш въпроса пак.

Ама трола си е трол. хейтим си а ?

преди 1 минута, Hristo52 написа:

Г-н Гола вода! 

Е? Как да го разбирам?

току-що, barbuncela написа:

Е? Как да го разбирам?

Няма повече. Съжалявам, ама с г-н инженеро не мога да се въздържа.

ех ех .. какво нещо са комплексите... наранени , вечно обидени, вечно заядливи.

Така и не каза какъв му бил ценния невероятен въпрос към мен ... :) 

преди 24 минути, miro20 написа:

Нямам думи .

Адекватно според нея е да имаме към 2000 починали /пропорционално по шведски/  . Типично по мангъровски.

"сухите пръчки да мрът, у нас нашите пенсионери сме ги наритали с 200-300 лв " Визирам днешното му нацистко изказване по БНТ

Да, да, чухме нациста д-р Смърт  , Малко по назад :

Троле, човека ти обяснява, че ние нашите пенсионери отдавна сме ги убили с ниското качество на живот, мизерните доходи и здравеопазване.

Коронавируса няма кого да убие тук, защото държавата вече го е убила. На шесто място сме по смъртност в света. https://bg.wikipedia.org/wiki/Списък_на_страните_по_коефициент_на_смъртност

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.