Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

и в тази тема ще го сложа че май не го знаеш

Извънредно положение се обявява след като положението е извънредно, а не като превантивна мярка. Трябваше да обявят карантина, но тогава щеше да е много мъдруване как да принудят гражданите да я спазват. Китай не обяви извънредно положение в страната, а само постави под карантина огнищата на зараза.

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

Нали отбелязах, че твърдят че това са случай на влизащи в страната зарязени. 

току-що, _Belial_ написа:

Извънредно положение се обявява след като положението е извънредно, а не като превантивна мярка. Трябваше да обявят карантина, но тогава щеше да е много мъдруване как да принудят гражданите да я спазват. Китай не обяви извънредно положение в страната, а само постави под карантина огнищата на зараза.

а ние и в това положение имаме междуградски транспорт http://razpisanie.bdz.bg/site/search.jsp

преди 1 минута, FusE написа:

Не знам не мога да го твърдя не съм бил там не знам от първо лице какво е, казвам което чета, имам занижена фантазия за да измислям конспирации. 

Аз имам впечатления от ед. ч. Стряскаща е разликата между това, което ти се показва (буквално постановка - чужди сгради и статисти) и това, което реално се случва. Изобщо, допускането, че една от най-големите сили в света, в която има диктатура, ще допусне нещо да мине без одобрение или сценарий, е нелепо. Да се допусне дори, би означавало, че Китай не е народна република.

преди 3 минути, FusE написа:

Нали отбелязах, че твърдят че това са случай на влизащи в страната зарязени. 

за сега, за днес са 67, едва ли всички са пришълци

за сега, за днес са 64, едва ли всички са пришълци

Ако ми сметнеш колко процента са това от 1,386 милиарда ще ти кажа "браво".

преди 12 минути, Myanmar написа:

Еми свиквай да нямаш права.

Ти наистина имаш много да учиш! Ако действието на конституцията се отмени, при извънредно положение-опасност от природен или здравей конфликт. Или военно положение-война или преврат. Обяви ли се комендантски час и мобилизация, излизат военно временни закони, знаеш ли какви права ще имаш? Единствено да ядеш, дишаш и да ходиш до тоалетна, по собствено желание! И никой няма да те пита, искаш ли или не! Детска ви работа ей. Те си знаят че имат права и толкова! Имаш и задължения. Знаеш ли ги какви са ти? Ако имаш 18 години де.

а ние и в това положение имаме междуградски транспорт http://razpisanie.bdz.bg/site/search.jsp

Това че карантината тука е пълна бутафория, е известно на всички ни и само подкрепя подозренията, че извънредното положение е със съвсем друга цел.

преди 1 минута, _Belial_ написа:

Това че карантината тука е пълна бутафория, е известно на всички ни и само подкрепя подозренията, че извънредното положение е със съвсем друга цел.

Нашето е пародия на извънредно положение . В Румъния вече изкарват армията по улицата .

преди 1 минута, _Belial_ написа:

и каква, мн. ми е интересно какво си мислиш

преди 5 минути, _Belial_ написа:

Когато не можеш да докажеш, че нещо е опасно, тогава предприемаш мерките, сякаш е опасно (като за ебола да кажем, със 70% фатален изход на заразения) и така оправдаваш изземването на изконни човешки права, измежду които е и правото на предвижване. А овцете блеят и ти обясняват, че било само малко. То и от малко се става педер@ст, ама на някой хора не им пука или по-скоро им харесва така.

току-що, Myanmar написа:

Когато не можеш да докажеш, че нещо е опасно, тогава предприемаш мерките, сякаш е опасно (като за ебола да кажем, със 70% фатален изход на заразения) и така оправдаваш изземването на изконни човешки права, измежду които е и правото на предвижване.

болен от Варна каза че е дошъл с влак от софия - разсаждане вируса

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

и каква, мн. ми е интересно какво си мислиш

Големи риби се ловят в мътна вода.

току-що, Без умствен капацитет написа:

Четеш ли какво пиша? Хората трябва да бъдат убедени, че има много, ама много основателно основание да се погазват конституционните им права. Пък дали вечерния час, КПП пропускателния режим и замерването на температурата по з@дниците на циганите в кварталите им ще се изпълнява и на дела, това не е важно изобщо.

току-що, _Belial_ написа:

Големи риби се ловят в мътна вода.

рибата в Европа и САЩ е НАТО, това значи бъдеща война с бомби

преди 1 минута, Myanmar написа:

Четеш ли какво пиша? Хората трябва да бъдат убедени, че има много, ама много основателно основание да се погазват конституционните им права. Пък дали вечерния час, КПП пропускателния режим и замерването на температурата по з@дниците на циганите в кварталите им ще се изпълнява и на дела, това не е важно изобщо.

тогава каква е целта на КПП тата на изходите на градовете, а пък мога да ида с влак

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

рибата в Европа и САЩ е НАТО, това значи бъдеща война с бомби

offtopic:

Войни с бомби могат да бъдат водени само срещу страни, които не могат да отвърнат, да не говорим за ядрен ответен удар. В наши дни интересите на хората и тяхното богатство се предоставя доброволно със споразумения, спогодби, задължения към организации, мафия.

Както много сега ревът, че държавата им ограничава правата, така утре като се случи нещо, същите тези ще са първи които ще обвинят държавата, че не е направила нищо!

Само дето е бил заразен, но не и болен. Той не киха, не кашля, не носи в себе си милиарди вируси. За да те зарази ще трябва доооста да се постарае. Да те черпи кафе, да ти сваля звезди и чааак тогава евентуално да се целувате. Освен ако за теб 2 лева са достатъчни за да се стигне до фелациото. Пича обаче го видях на снимка и ми се стори достатъчно добре изглеждащ, та да търси магистралки на промоция.

преди 3 минути, Hristo52 написа:

Както много сега ревът, че държавата им ограничава правата, така утре като се случи нещо, същите тези ще са първи които ще обвинят държавата, че не е направила нищо!

Мда...ние не знаем да се подчиним като ни кажат нещо, а почваме да разсъждаваме дали е правилно, или може и по друг начин, и да възразяваме...

преди 3 минути, _Belial_ написа:

Само дето е бил заразен, но не и болен. Той не киха, не кашля, не носи в себе си милиарди вируси.

Уверен съм, че си бил там и си ги преброил.

преди 5 минути, Hristo52 написа:

Което именно прави твоето любимо  БСП  сега :giggle1:

преди 2 минути, barbuncela написа:

Мда...ние не знаем да се подчиним като ни кажат нещо

Хората, с претенции, че са интелигентна форма на живот, обръщат внимание на това кой им го казва и защо им го казва.

преди 1 минута, sliderum написа:

Уверен съм, че си бил там и си ги преброил.

Разбира се. Имаше точно 12 вируса, колкото трябват за теста. :)

преди 3 минути, barbuncela написа:

Мда...ние не знаем да се подчиним като ни кажат нещо, а почваме да разсъждаваме дали е правилно, или може и по друг начин, и да възразяваме...

Точно! Това е проблем на цялата нация, и за това сме до тука!

преди 2 минути, Myanmar написа:

Хората, с претенции, че са интелигентна форма на живот, обръщат внимание на това кой им го казва и защо им го казва.

Ти май верно не си ходил войник! Верно ги дрънкаш!

Ще се отнася примерно за животът ми и тоя на семейството ми, военно положение, и ми казват че трябва да направя това или онова, и аз ще мисля кой ми го казва и защо.  :angry:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.