Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За истинското аз

Featured Replies

преди 40 минути, kipen написа:

ама е по-ясно, че си у другия край на отреагирането при наличен когнитивен дисонанс

И като сте само тримата с Рамус и оня чайник на вашия край на отреагиране при наличен когнитивен дисонанс, крила поникват ли ви ?

Между другото, заради оня чайник ме баннаха. Докладвал ме, задето съм се възмутил, че ми приписва чужди мнения. Има късмет, че не ми е на една ръка разстояние, тогава няма да се размине само с писмени възмущения.

Бе иначе, много сте чувствителни, на вашия край на отреагирането, но вместо да научите нещо, вие от пренатягане, търсите несъзнателно начини да оправдаете всякакви мерзости. А който търси намира.

• Отговори 2,6k
  • Прегледи 128k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само това е начинът - не ги четете и не им отговаряйте! По този начин няма да подхранвате тяхната енергия и няма да бъдете обекти на безкрайните им критики и анализи.

• Реджеп Иведик
    Реджеп Иведик

Каквото сабя покаже. Божи съд. "Безизходни положения няма. От всяко положение има изход, макар и не винаги в желаната посока и непременно встрани от гроба." Богомил Райнов

• Ти откъде разбра? Да не би да си прочел някоя будистка сутра в оригинал та да правиш сравнения?

Публикувани изображения

преди 9 часа, Aumii написа:

Воювайки не се опазва мирът!

Хайде, застани между Соник и Кипен и направи мир ... :) Примерно .... :) 

Там е битката ... но ти предпочиташ какво?!  ..... :) 

Виждам резултата ... мда ... само, където аз не воювам, а давам на другия възможността да види невежеството си. 

Иначе, излиза, че верно тук някои си играят някакви детски игрички, без да се усетят, че от другата страна стоят по-вещи от тях. 

п.п. Дали автора на темата ще си намери "истинското аз" или е тук да повтаря, че всичко е "фалшивото аз'?!  :) Ако е така, то = автора е лицемер. Ако пък по-този начин разбира будизма: Съгласяваш се или отхвърляш = Това вече е фанатизъм. Доволно го анатемосват .... :) 

преди 18 часа, Соник написа:

Имаш предвид

Имам в предвид това:

преди 11 часа, Реджеп Иведик написа:

Има късмет, че не ми е на една ръка разстояние, тогава няма да се размине само с писмени възмущения.

В реала, където ти е истинското аз трябва да се въздържаш, защото в някои случаи се стига до 112 ... пост факт ум ... :) 

п.п. Освен летящи чайници и тигани има и редосеялки с вертикално излитане ... :) 

Тук, най-много да те баннат ... Да, има много сложни тролове, Само един трол може да се справи с друг трол ... :) След като някъде се споменаха нинджи ... :) 

преди 16 часа, Соник написа:

И още едно нещо - внимавай с тази си вяра в развитието на общественото познание, че развитието е доста циклично и не се знае в коя точка си се озовал - горна или долна.

Най верните новини са последните. Най правилно взетото решение е последното.

Може ли да има когнитивен дисонанс по отношение на настоящето ?

Не може, щото то е най вярното. 

Глагола сгреших се спряга само в минало свършено време. За това е и злобата и постоянните нападения.

Грешките, които ги разяждат, и заради които се терзаят и терзаят и околните, в момента, в който са ги грешили, са им се стрували възможно най вярното нещо.

преди 45 минути, Реджеп Иведик написа:

Глагола сгреших се спряга само в минало свършено време. За това е и злобата и постоянните нападения.

Не е проблем да сгрешиш. Проблем е да повтаряш грешката си много пъти. Не бих казал, че в този случай се стига до злоба, а по скоро до безпомощност да наложиш своите познавателни способности над друг или други. 

Това обаче по отношение на религиозните или идеологическите въпроси не може да се твърди, че, някой е сгрешил. Тук отново не става въпрос за злоба, а за чисто невежество да може да "защитиш" по някакъв начин убежденията си или вярата. Да, хората които са без точно изразена вяра изпитват проблем в общуването с друго вярващи и/или изповядващи и/или практикуващи и всячески въвличат другите в някакъв спор. За тях по-важен е спора, а не истината. Какво да се прави .... не всички проявяват своята менталност правилно, независимо, че са познавачи на понятия от рода  "когнитивност". :)

п.п. Определено някои са за "христостоичково" ... :) Но, има и по-друг начин да им .... го ... :)  

преди 5 часа, dioib написа:

Ако е така, то = автора е лицемер

Обичаш с лека ръка да квалифицираш и съдиш неправомерно хората! По това не се различаваш от Рамус и Кипен.

Според мен, Соник е човек с чисто сърце и душа /истинско Аз/.

Кипен е залитнал в момента и се опитва да подражава на Рамус и да върви по неговите стъпки.

Прав е Соник като казва, че те се правят на големи и важни, разтягайки несъществени локуми, но същевременно им е интересно да се бутат в пясъчника и да си играят при децата.

преди 5 часа, dioib написа:

а давам на другия възможността да види невежеството си. 

А дали изобщо осъзнаваш собственото си невежество?

Ти дори Библията не познаваш и основните постулати в нея!

Няма налично описание на снимката.

7 Блажени милостивите, защото на тях ще се показва милост.

8 Блажени чистите по сърце, защото те ще видят Бога.

9 Блажени миротворците, защото те ще се нарекат Божии чада.

преди 27 минути, Aumii написа:

Той самия афишира фалшиво то си аз и се отнася към другите като такива. 

След като възприема другите, че не са истинско Аз, то означава, че мери с неправилни аршим. Това си е лицемерие. 

Защо приемаш лицемерието като отрицателно?! 

преди 20 минути, dioib написа:

След като възприема другите, че не са истинско Аз, то означава, че мери с неправилни аршим.

Както ти се повтори нееднократно, ти не разбираш какво се има предвид под истинско Аз в Будизма.

Оттам правиш неправилни заключения.

преди 21 минути, dioib написа:

Това си е лицемерие. 

Защо приемаш лицемерието като отрицателно?! 

Защото наричаш лицемер човек, който не е лицемер.

От началото на темата, той се опитва да обясни какво означава истинско Аз. Но при теб както се вижда, не дава резултат. Ти имаш някакви твои погрешни представи, които се разминават с будистките. 

• Автор
преди 19 часа, kipen написа:

Ясно е, ама е по-ясно, че си у другия край на отреагирането при наличен когнитивен дисонанс - его-реакцията "Бий се", щото сигурно "Сун Дзъ ти е казал", че "най-добрата защита е атаката".

Само дето, баш Сун Дзъ е казал, че не бива да се тръгва на война само с гол ..уй, а да разбиеш замисъла на противника. Както, примерно, направих аз при атаката на реджепчо с "ловджийския му въпрос", започващ с "Ако".

Аз имам нужда от "противник", но по-опитен от мен, иначе нищо няма да науча. А ти доказа сам, че нищо не си разбрал от това, което споделих....

Мерси за офертата да си мерим пиш..ите, ама тва съм го играл с Шиниацу. Той поне има лека проява на самокритичност, а ти не!

Видях как рамуса се заблуди, че може и да вденеш нещо. Аз ще си спестя игричките в пясъчника!

Ех, деца, деца, само битки и черни нинджи са ви в главите и по някой когнитивен дисонанс. Не ме вкарвай в твоя филм - мен там ме няма. За "голия ..." и "п..." да помолиш мама и тати малко да ти коригират възпитанието, че забелязвам някои пропуски?

Като ти гледам реакцията, е по-добре да се занимаеш със собствените си когнитивни дисонанси. И изобщо да се оплескаш и да започнеш гръмогласно да обясняваш как другите са ти виновни е номер на селски тарикат и не ти прави чест.

И накрая, само за твоя информация - ти или Рамус нямате на какво да ме научите, ама наистина, честно. Вие дори не разбирате какво означава когнитивен дисонанс или по-точно не успявате да приложите тази концепция към самите себе си. Това е нормално - хората учат психология с години, държат изпити, практикуват и едва тогава евентуално започват да разбират нещичко. Ти прочетеш нещо и вече си въобразяваш, че всичко ти е ясно. Е, нормално за дечко.

преди 7 часа, dioib написа:

В реала, където ти е истинското аз трябва да се въздържаш, защото в някои случаи се стига до 112 ... пост факт ум ... :)

Изглеждаш добре запознат - много ли бой си ял?

Аз лично намирам за много лош вкус човек да се въздържа да казва какво мисли, защото го е страх да не го набият, а някъде, където е анонимен, да си отпуска душата и да блъска глупост след глупост. Може би трябва да поработиш над себе си, да станеш малко "по-добър човек" и тогава няма да ти се налага да се прикриваш, за да не те набият?

преди 1 час, Соник написа:

Изглеждаш добре запознат - много ли бой си ял

😁

Може да съм бил свързан с 112... 😁

За разлика от теб се уча и от чужди грешки. 

И при теб егото е в повече както при рамушчуглу... 😁

преди 5 часа, Aumii написа:

Защото наричаш лицемер човек, който не е лицемер.

Човек които има фалшиво и истинско Аз е лицемерие. Не осъзнава егоизма си. 

Защо не приема друго по отношение на истинско Аз? 

Нека съомее да погледне през моя мироглед, но не, държи на своя... 

преди 1 час, dioib написа:

Това показва, че след толкова много обяснения, изобщо не схвана какво означава истинско Аз според Будизма.

преди 1 час, dioib написа:

А ти защо не съУмееш да разбереш какви са идеите на Будизма и тогава да се изказваш по темата?

Той е този, който е поставил темата и защитава идеите на Будизма. Ако ти искаш да защитаваш своите идеи или тези на православието, можеш да си поставиш друга тема.

преди 7 часа, Aumii написа:

А дали изобщо осъзнаваш собственото си невежество?

Осъзнавам своята греховност. По отношение на невежеството, то се вижда до колко си невежа какво е "невежество". 

Не приемам вашите схващания за "истинско аз" и невежество. 

След като не разбирате аз какво приемам за истинско аз и какво е невежеството, то не изисквай от мен да ви разбирам.

Нали сте вещи и би следвало да ме разберете или какво, упрекваш ме в неправилно ползване на словата ли?! :) 

Научете го тоя български де ... :) 

п.п. Един вещ човек може да си позволи да изглежда невеж, докато обратното не става. 

преди 13 минути, Aumii написа:

Това показва, че след толкова много обяснения, изобщо не схвана какво означава истинско Аз според Будизма.

Темата не е истинското аз в будизма. Да беше я дефинирал по-правилно ... :) 

преди 13 минути, Aumii написа:

А ти защо не съУмееш да разбереш какви са идеите на Будизма и тогава да се изказваш по темата?

Пак ли да "кажа", че автора не е формулирал темата, че е свързана с Буда ... :)  

п.п. Тя се превърна в спор ... защо ли?! 

Цитат

2.3 Заглавието на темата трябва да е ясно и точно, да не е съставено единствено от главни букви и да описва максимално съдържанието на самата тема.

преди 7 часа, Aumii написа:

Обичаш с лека ръка

Мога, а дали обичам няма от къде да знаеш. 

п.п. Мога да си позволя и такива неща които не ми харесват. 

Пак да ти напомня да научиш български ... 

• Автор
преди 2 часа, dioib написа:

😁

Може да съм бил свързан с 112... 😁

За разлика от теб се уча и от чужди грешки. 

И при теб егото е в повече както при рамушчуглу... 😁

Защо не приема друго по отношение на истинско Аз? 

Може, а може да си свързан и с кораба-майка, но това не отговаря на въпроса "ял ли си много бой или не". Впрочем освен с "да" или "не" можеш да отговориш и с "недостатъчно".

Ти от собствените си грешки не се учиш, а си тръгнал да се учиш от чуждите - не мога да ги разбера тези претенции, честно.

Да не говорим за претенциите за владеене на български език - "Човек, които", "съомее" - не е кой знае какво и въобще не бих повдигнал въпроса, но просто образът, който си си изградил сам за себе си, здраво се разминава с реалността.

И точно ти ще ми говориш за его... 😂

преди 4 часа, Соник написа:

а някъде, където е анонимен, да си отпуска душата и да блъска глупост след глупост.

Това в пълна сила важи и за теб.

преди 14 минути, Соник написа:

"съомее"

Това бе кукичка и виждам, че сте се хванали ... :) 

И:

Цитат

2.9 Не е желателно публикуването на коментари, в които се критикуват други потребители за неспазване на правилата, както и за техния правопис.

Нали би следвало да сте мъдри?! :) 

При неспазване от моя страна на нещо от правилата на форума то има "Докладвай"!!!

преди 14 минути, Соник написа:

но просто образът, който си си изградил сам за себе си, здраво се разминава с реалността.

Сега, ако в будизма си изграждате някакъв образ, то аз не градя образ, а живея по начин тъй както умея. :) 

Нямам образ за себе си ... не аз решавам какво съм, а другите интерпретират какво съм. Уви допустимо е да грешат. = не ме познават!!!

на 2.07.2021 г. в 17:13, Aumii написа:

Воювайки не се опазва мирът!

Аумче, нямаш си понятие за взаимопораждащото се взаимодействие между два елемента в система! Или поне не виждаш този принцип във "войната и мира".

За да може на теб да ти е "мирно", значи някой/носител на нещо е бил победен/подчинен! И това е отколешно...така както "войната" с пошлостта осигурява "мира" на естетиката...както "войната" с невежеството осигурява "мира" на познанието.

преди 12 часа, Aumii написа:

Обичаш с лека ръка да квалифицираш и съдиш неправомерно хората! По това не се различаваш от Рамус и Кипен.

Кипен е залитнал в момента и се опитва да подражава на Рамус

Всъщност извърши точно това, което проектира като присъщо единствено на Диоида. Как реши, че съм "залитнал", а не че вървя по мой си път, който има доста "допирателни" с този на рамуса...ааа верно ТИ ЗНАЕШ...таман както знаеш, че си доста интелигентна и градивната критика я възприемаш като "неоснователни обвинения" и "лични нападки"....нищо по-различно като реакция от среднопредставителното за подобен на твоя типаж свръхотреагиране, когато е засегната "горделивостта на невежия".

Ами по-неопитна си в самопознанието си (съответно и познаването на другите) от "чистичкия ти, неопетнен Соник"!

Изобщо не можеш "да видиш" "хитрото детенце"(автора на темата) дето се е развил до доволно прикриващ се селски тарикат, с неговите хитри игрички да се покаже като "овца", ама само с козината, която е наметнал върху вълчия си нрав. Аз поне не се превземам, че нямам и подобни "черти", а той не само че умело ги прикрива(играе го на "светена вода, ненапита", а вече и демагог), ами и се опитва да проектира негови черти върху критикуващи подхода му(дърпащи наметнатата овча кожа). ...та белким се прикрие като отмести вниманието от себе си...

на 2.07.2021 г. в 17:26, Реджеп Иведик написа:
на 2.07.2021 г. в 16:37, kipen написа:

ама е по-ясно, че си у другия край на отреагирането при наличен когнитивен дисонанс

И като сте само тримата с Рамус и оня чайник на вашия край на отреагиране при наличен когнитивен дисонанс, крила поникват ли ви ?

Между другото, заради оня чайник ме баннаха. Докладвал ме, задето съм се възмутил, че ми приписва чужди мнения. Има късмет, че не ми е на една ръка разстояние, тогава няма да се размине само с писмени възмущения.

Значи личната история между теб и "асистентчето", към който не съм си крил отношението също(особено като не разбра защо му загатнах за "математика-Ръсел"), е причина да "наливаш в защита" на пошлия метод за отклоняване на вниманието на "тарикатчето", чрез използването ти на "argumentum ad hominem" (аргумент към човека) или лична нападка(само че на групово ниво, в групи дето ти си "изчертал"), та и въпросче за поникнали крила?!?

Много ниско ниво, бре, човек! Пошло, дори...и за "рицаря на бялата роза", да не кажа противотезата му, щото е с по-комплексен характер отреагирането.

Всъщност дори и не си направи труда да разбереш, че така "влизаш във филма" - "под прикритие" с главната роля "тариката с овча кожа", та и автор на темата. 

А па "тарикатчето" съвсем защитно реши, "че не му се влиза в моя филм", дето не е "мой", щото той реши, че е "филм", та и "мой". А не критика за липсата му на самокритичност към поведението му и подхода, които ползва за "привличане на овчици" към сектантските му "кошарки". Та и пример за подобно "развитие" му дадох с "джедаизма", ма ноо ясно, че нема да открие аналогиите, та и на "контра" се пробва да го играе...с отклоняването на вниманието, чрез иронизиращи лични нападки към източника на критика, хахах... Влади Въргала пасти да яде с образа му на "магураджията"...

Алооо, наглец, не "мама и тате" са ме научили да разпознавам "селските тарикати", а страданието от злоупотребата с доверието ми през живота ми до момента!!! И на такива не дължа уважително отношение, за да ми "даваш наклон на ..уя! ... па ти както искаш си го интерпретирай последното.

Тва, че си набарал наивнички овчици като Ауми да се "храниш"(а па тя вече се предположи като "храна", ама обърка субектите), не значи че името на темата не е подвеждащо (морковчето за магарета, дето да не съзнават, че намерението е да ги я(з)дят, след като научат "будистките команди"). Поне, като автор на темата, смени заглавието на "Истинското аз според будизма и конкретно еди кой си твой учител"...ама нема да го направиш....щото "будизъм" и "аз" нещо не "се връзва", нали?!? Тарикатчеееее  

п.с. Браво, бре, Диоиде, ти си имал и възможно положително въздействие! На "вълчето" почна да "му се изхлузва" "овчата кожа"... изкара наяве кръвожадното му желание да види, че ядеш бой... той, хрисимия....

Редактирано от kipen (преглед на промените)

Аумче, нямаш си понятие за взаимопораждащото се взаимодействие между два елемента в система! Или поне не виждаш този принцип във "войната и мира".

За да може на теб да ти е "мирно", значи някой/носител на нещо е бил победен/подчинен! И това е отколешно...така както "войната" с пошлостта осигурява "мира" на естетиката...както "войната" с невежеството осигурява "мира" на познанието.

Всъщност извърши точно това, което проектира като присъщо единствено на Диоида. Как реши, че съм "залитнал", а не че вървя по мой си път, който има доста "допирателни" с този на рамуса...ааа верно ТИ ЗНАЕШ...таман както знаеш, че си доста интелигентна и градивната критика я възприемаш като "неоснователни обвинения" и "лични нападки"....нищо по-различно като реакция от среднопредставителното за подобен на твоя типаж свръхотреагиране, когато е засегната "горделивостта на невежия".

Ами по-неопитна си в самопознанието си (съответно и познаването на другите) от "чистичкия ти, неопетнен Соник"!

Изобщо не можеш "да видиш" "хитрото детенце"(автора на темата) дето се е развил до доволно прикриващ се селски тарикат, с неговите хитри игрички да се покаже като "овца", ама само с козината, която е наметнал върху вълчия си нрав. Аз поне не се превземам, че нямам и подобни "черти", а той не само че умело ги прикрива(играе го на "светена вода, ненапита", а вече и демагог), ами и се опитва да проектира негови черти върху критикуващи подхода му(дърпащи наметнатата овча кожа). ...та белким се прикрие като отмести вниманието от себе си...

Значи личната история между теб и "асистентчето", към който не съм си крил отношението също(особено като не разбра защо му загатнах за "математика-Ръсел"), е причина да "наливаш в защита" на пошлия метод за отклоняване на вниманието на "тарикатчето", чрез използването ти на "argumentum ad hominem" (аргумент към човека) или лична нападка(само че на групово ниво, в групи дето ти си "изчертал"), та и въпросче за поникнали крила?!?

Много ниско ниво, бре, човек! Пошло, дори...и за "рицаря на бялата роза", да не кажа противотезата му, щото е с по-комплексен характер отреагирането.

Всъщност дори и не си направи труда да разбереш, че така "влизаш във филма" - "под прикритие" с главната роля "тариката с овча кожа", та и автор на темата. 

А па "тарикатчето" съвсем защитно реши, "че не му се влиза в моя филм", дето не е "мой", щото той реши, че е "филм", та и "мой". А не критика за липсата му на самокритичност към поведението му и подхода, които ползва за "привличане на овчици" към сектантските му "кошарки". Та и пример за подобно "развитие" му дадох с "джедаизма", ма ноо ясно, че нема да открие аналогиите, та и на "контра" се пробва да го играе...с отклоняването на вниманието, чрез иронизиращи лични нападки към източника на критика, хахах... Влади Въргала пасти да яде с образа му на "магураджията"...

Алооо, наглец, не "мама и тате" са ме научили да разпознавам "селските тарикати", а страданието от злоупотребата с доверието ми през живота ми до момента!!! И на такива не дължа уважително отношение, за да ми "даваш наклон на ..уя! ... па ти както искаш си го интерпретирай последното.

Тва, че си набарал наивнички овчици като Ауми да се "храниш"(а па тя вече се предположи като "храна", ама обърка субектите), не значи че името на темата не е подвеждащо (морковчето за магарета, дето да не съзнават, че намерението е да ги я(з)дят, след като научат "будистките команди"). Поне, като автор на темата, смени заглавието на "Истинското аз според будизма и конкретно еди кой си твой учител"...ама нема да го направиш....щото "будизъм" и "аз" нещо не "се връзва", нали?!? Тарикатчеееее  

п.с. Браво, бре, Диоиде, ти си имал и възможно положително въздействие! На "вълчето" почна да "му се изхлузва" "овчата кожа"... изкара наяве кръвожадното му желание да види, че ядеш бой... той, хрисимия....

От тази пледоария проличава почеркът на човек израснал и живял на село, на човек на няколко ракии на селска раздумка в някоя забутана селска кръчма, а не на човек претендиращ за интелигентност и начетеност, които не могат да прикрият селянията в душата му.

Много ясно проличава кой какво прикрива или не прикрива.

Да, Соник наистина излезе тарикат, защото ако беше писал с ник Скепсис, щяхте да показвате фалшивото си и лицемерно аз и нямаше да можете да го нападате така открито както сега, когато пише с ник Соник, към когото  показахте истинското си аз.

преди 2 минути, Aumii написа:

От тази пледоария проличава почеркът на човек израснал и живял на село, на човек на няколко ракии на селска раздумка в някоя забутана селска кръчма, а не на човек претендиращ за интелигентност и начетеност, които не могат да прикрият селянията в душата му.

В тази "пледоария" виждам много точни попадения. От друга страна написаното от теб е с изключително умиротворяващо въздействие и много точно кореспондира с про пацифистките ти агитации от по-рано. 

преди 13 минути, Реджеп Иведик написа:

Хе, кой го казва. Адвоката на Янко Музиканта.

преди 12 минути, Aumii написа:

Стадо "овци"! Замълчете!

Не става въпрос за мен, а за вашето невежество...то бива малоумни комплексари преживяващи се като "разбиращи" в тоя раздел..... ама па поне е представително за "Прост народ - слаба държава", в която "измеркантилилите" се "попове", биват замествани със същите "будисти", "йеховисти", "евангелисти", "баптисти", "ошовисти", "бахейци" и тем подобни "запълващи нишата"...

Аумче, душко, толкова си простодушна, че и на "голо правешко хоро за Бай Тошо" ще се хванеш, само да те погледнат като Ошо или некой подобен, въздействащ ти образ, имитиран от човек. Не бъркай "селянин" със "селяндур", че в урбанизираната ти "тимбица" има доста неизяснени неща.

преди 4 минути, kipen написа:

Стадо "овци"! Замълчете!

Не става въпрос за мен, а за вашето невежество...то бива малоумни комплексари преживяващи се като "разбиращи" в тоя раздел..... ама па поне е представително за "Прост народ - слаба държава", в която "измеркантилилите" се "попове", биват замествани със същите "будисти", "йеховисти", "евангелисти", "баптисти", "ошовисти", "бахейци" и тем подобни "запълващи нишата"...

Аумче, душко, толкова си простодушна, че и на "голо правешко хоро за Бай Тошо" ще се хванеш, само да те погледнат като Ошо или некой подобен, въздействащ ти образ, имитиран от човек. Не бъркай "селянин" със "селяндур", че в урбанизираната ти "тимбица" има доста неизяснени неща.

Много си се надрусал, Саунде!

Не се вживявай толкова и не си въобразявай, че си нещо повече от когото и да било, защото личи от километър, че избиваш комплекси!

преди 6 минути, kipen написа:

Не става въпрос за мен, а за вашето невежество...

Що, да не би ние да защитаваме музикантчето ?

Че пловдивския трубадур ако не е най невежия в темата, здраве му кажи. А ти точно него защитаваш.

преди 5 минути, kipen написа:

Аумче, душко, толкова си простодушна,

Започна и теб да те тресе синдрома на "анадолеца" ли? И на теб ли ти се привижда, ча зад моя ник, който съдържа и част от гражданското ми име, се "крият" твои познати?!? 

Тва 5G-то, ако можеше да задейства 5 "G"-та сигурно голем купон щеше да става....по може и вече да става...не знам ...аз съм избягал отдавна на село от тази "бездуховна паплач" в столицата.  

преди 6 минути, Aumii написа:

Много си се надрусал, Саунде!

Не се вживявай толкова и не си въобразявай, че си нещо повече от когото и да било, защото личи от километър, че избиваш комплекси!

Не е Саунд

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Що, да не би ние да защитаваме музикантчето ?

Че пловдивския трубадур ако не е най невежия в темата, здраве му кажи. А ти точно него защитаваш.

Поредни подвеждащи, твои лични интерпретации! Нали не очакваш отговор?!?

Таиш злоба, бре човек! Намери начин да я сублимираш, че ще те разяде отвътре! Да "изливаш" във форума е признак на "лош вкус", както се изрази на предната страница на темата.

току-що, kipen написа:

Таиш злоба, бре човек!

Янлъш си. 

Критикувам неадекватната ти позиция. А злобата струи от теб. По неразбираеми причини. Преди беше по самокритичен.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.