Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За смисъла на живота...

Featured Replies

преди 17 часа, _ramus_ написа:

за каквото и да е, е начин хора, които се изгубват, да опитат да компенсират дефицита. това е психологичен казус, а не философски.

Затова е "усещане за безсмисленост", предполага осъзнаване на субективността, но със смяната на фокуса проблемът остава за човека. За молеца не, тъкмо защото не е човек. Търсенето на смисъл и цел в нещата вън и вътре в себе си отличава човека от инсекта, и изобщо не е заболяване, по-скоро липсата му е заболяване. То най-нормалната, желателно да я има човешка функция. Нарича се познание. Познанието е смисъла на човешкия живот, а човекът е инструментариум за познание на себе си и света, съставен от различни функции - понеже казвайки познание веднага се хващаме само за интелектуалната функция. И другите ни функции, усещания и емоции, са интелигентност, без които познанието е едностранчиво и следователно изопачено. Освен това, разделението на въпросите на философски и психологически е съвременно явление, в древността познанието на Психе и познанието на Света са били разглеждани като двете страни на едно цяло. 

«Конечно, большинство спящих людей скажут, что у них есть цель, что они куда-то идут. Понимание человеком того факта, что у него
нет никакой цели, что он никуда не идёт, — вот первый признак приближающегося пробуждения, признак того, что пробуждение для
него возможно. Оно начинается тогда, когда человек понимает, что он никуда не идёт и не знает, куда идти»
- "В поисках чудесного"

"Философия и психология всегда были вместе, лишь в нашей современной культуре появилось это характерное разделение между поисками трансцендентного знания / мудрости, и изучения природы ума — нашего собственного ума со всеми его возможностями, а не просто патологии. Действительно, двадцатый век оказался временем, когда философия и психология разделились, но этого никогда не было в прошлом."...

M: Экзистенциальные философы, мне кажется, пишут как раз много об этом — экзистенциальный страх или отвращение, тошнота (nausea).

N: Да, но экзистенциалисты не придадут вам чувства большой надежды (по крайней мере, многие из них). Они не дадут вам ощущения подлинного существования более глубокой и высокой реальности. Со многим из того, что мы называем экзистенциализмом — ощущением, что мы, подобные неким метафизическим чудикам, человеческие существа, исторгаемые и бросаемые во все стороны бессмысленной вселенной, страдающие при этом от странной штуки, называемой свободой (которая и несёт в себе этот экзистенциальный страх и страдание), одновременно зная, что нет никакого смысла вне нас, но находя при этом мужество стоять и видеть себя такими как мы есть — это и есть вариант экзистенциализма… Это не то, о чём мы говорим сейчас. Мы как раз говорим о видении человеческой природы, реально говорящем о том, что смысл существует, великий смысл — внутри нас, но также и вне нас. И страдание здесь возникает от того, что мы чувствуем существование этого смысла, но не находимся в контакте с ним, и мы ищем пути, чтобы открыться ему… Это не экзистенциализм в его точном понимании." - JACOB NEEDLEMAN: SPIRITUALITY AND THE INTELLECThttps://larkin-donkey.livejournal.com/185893.html 

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 252,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Наистина много добре казано. За всеки, който живее в свой собствен свят, то смисъла на живота би било това, на което се гради тази негова измислена реалност. Дали ще са пари, власт и прочие, зависи от

• Един няколко клипа, който според мен отговарят много добре на темата :

• Има едно "нещо" над което мнго се замислям,защо !? :Повечето хора постоянно се оплакват,постоянно мрънкат:все нещо не им е угодно,все някои им е навредил,ВИНАГИ недоволни от всички и всичко ,вечните ж

Публикувани изображения

преди 4 часа, witness написа:

Търсенето на смисъл и цел в нещата вън и вътре в себе си отличава човека от инсекта, и изобщо не е заболяване, по-скоро липсата му е заболяване. То най-нормалната, желателно да я има човешка функция. Нарича се познание.

чудесно нещо е идеалното сънуване... Вероятно е нужен някакъв вдъхновителен тласък, но това въжделение към идеалното е... "човещинка", но не и ПОЗНАНИЕ и вероятно и на авторката не е ясно кое точно се нарича ПОЗНАНИЕ за да напише тази си рецитация.

Две вметки:

И така - търсенето на смисъл - отличава човека от инсекта. :) Изглежда че търсенето на смисъл е по-важно от намирането му. Но пък с лекота стана "отличително за човека"... А цялата работа е по-скоро в ТЪРСЕНЕТО - дали на смисъл, дали на идея, дали на спасителни описания или лични стъкмистики - няма значение защото щом е породено ТЪРСЕНЕ, е заради усещане за ЛИПСА. Просто е, всъщност. Именно това е ПСИХОЛОГИЧЕСКИ КАЗУС. Между търсенето на смисъл и търсене на храна - разликата не е по същество... Екзистенциалните въпроси, са само надграждане на едни други... съвсем първосигнални процеси, израз на които е "търсенето", заради "трябването"... Друг е въпроса - дали когато търсиш, намираш. И ако го намериш - ще спреш да го търсиш. А толкова много неща от живота стоят в идеалните образи именно като икони за "търсене" и следване, а не да се постигнат или намерят... Ако се намерят или постигнат - се губи имагинерността и идеализма, толкова любими на нежните и чувствителни натури...

И втората - ти сега като цитира какво един или друг били н аписали по темата, смяташ ли че стимулът е познанието - кое и какво познание има в нечии думички, на някой си? като ги написа в твое място, с твоя акаунт - това какво промени за теб... и дали е качествена разликата между нощната пеперуда - към пламъка на свещ, и уклона към живеене сред идеи и построения, събрани от всичко и всеки що е разпознато да върши работа...

казусът е съвсем психически. И не става с учене и цитиране на думички от безкрайните натрупани складове-библиотеки. И милион думички да цитираш, няма да промени с нищо разбирането... или неразбирането ти. И нуждата да си ги обясниш, не е по-различна принципно от нуждата на нощната пеперуда към пламъка на свещта - и в двата случая се следват инстинкти. Разликите са само в конкретиките и контекстите. 

Колкото и да е напън да се придадат на прости положения, големи и възвишени духовни или мислителски нотки и образност, това не ги прави разумни... а само да изглеждат такива, пред огледалото, в очите на тоя, дето му е нужно и е във вечния си бяг в гонене на потребности, заради усещането на "липса"...

Всеки търси "Абсолютната Истина " , ала не може да Проумее , че Възприятията му се базират на Огледалният Образ на Собствените му Възможности.

Погрешните теории за обектите в околната среда също се регистрират под Условията на Несъвършените Човешки Сетива.

Атавистичните страхове блокират успешно Кръгозора и Разширяването на Погледа и Осъзнаването на какво да е ОТВЪД стандартната парадигма е

неприемлива и противоречива АЛТЕРНАТИВА . А на никой не му се занимава със Непознатото и Неограниченото , защото пропукването на "

несъответствените граници' може да породи Дисбаланс във собственият му Енергиен Център.

Там , където не могат да се открият 'стълбове и патерички'  , достойно запечатани от авторитетни глави е опасна зона за всяка социална единица.

Сам в Мъглата е труден казус. Догмата влияе усърдно върху всички недогматични концепции и убеждения и поставя обекта в "практичен режим на оцеляване".

Експериментите са само теоретични , практика и анализи липсват , Познание и Прозрение още по-малко.

Алелуя и танца на радостта ... 

Любовта е онази , която Отворя Простора и Отключва Всички врати ...

https://www.youtube.com/watch?v=_WcWHZc8s2I

преди 1 час, _ramus_ написа:

защото щом е породено ТЪРСЕНЕ, е заради усещане за ЛИПСА.

E и, не съм казала друго, и обратното е - за да има търсене, трябва да е налице усещане на липса. Естествен закон. Сега, ако ти не усещаш липса от нищо, мога само да те поздравя, надхвърлил си могъществото на универсалните закони. Ако не си ги надхвърлил, значи има неосъзнат бъг под формата на самомнителна глупост. 

Цитирах ти, защото знам колко не ти е по угодата да ти цитират. В случая даже не цитирах Гурджиев, а последователи, щото той е още по-категоричен относно "търсенето на целта и смисъла на човешкото съществуване" и неговото оправдаване, като най-важен стремеж. Да, става дума за храна даже в пряк и преносен смисъл и при него, и други учители и философи. Пробвах, точно защото знаех как ще реагираш на идеите на Гурджиев - за изминалите години ни на йота по-различно. 

Ако някой някого цитира, това не означава непременно, че не го е осмислил и задължително е папагал, и ако не цитира никого, освен себе си, също не е индикация, че не е папагал. 

Гледам Мимски се вдъхнови нещо, ще ви оставя да се четете взаимно, както подобава на оригинали. 

преди 51 минути, __Мимски__ написа:

Всеки търси "Абсолютната Истина " , ала не може да Проумее , че Възприятията му се базират на Огледалният Образ на Собствените му Възможности.

Проумяваме, проумяваме. Сменете плочата, или поне преместете иглата малко по-нататък.

Между впрочем, Мимски, мислих си по въпроса от вчера на какво може да се дължи автоматичното писане и как е свързано с отказа от авторитети. Стигнах до извода, че може би пръст в това парадиране със собствени библии и "оригиналности" има някакво затруднение с концентрацията при четене. В днешно време доста хора го усещат покрай информационния бум, и аз също, но обикно вено като осъзная явлението, изчаквам друг момент. При теб и Рамус понякога, представям си как е, почвате да четете и някакъв водопад от "собствени мисли" започва да заглушава всичко външно и чуждо за тоя потоп. Невъзможност да четете заради невъзможност да контролирате вътрешния автоматичен речитатив, това стои зад собствените библии.

Там , където не могат да се открият 'стълбове и патерички'  , достойно запечатани от авторитетни глави е опасна зона за всяка социална единица.

По тази логика, не би трябвало и теб да те чета, щото ще си ми патерица. А ти не искаш хората да са куци, ами да ходят и тичат сами. Пък дали знаят или не знаят накъде, няма значение, то и без това всичко е все едно. Както се твърди.

преди 19 часа, Реджеп Иведик написа:

В общия случай, според зависи, а конкретно, си ме разбрала сякаш.

Не зная дали съм те разбрала. Общият и конкретният случай  не са ли също едно и също?

Единство в множествеността, множественост в единството, добре - въпросът е практически ползваш ли се от принципа и как?

Експериментите са само теоретични , практика и анализи липсват , Познание и Прозрение още по-малко.

Познаваме ли се? За кого и на кого изобщо говориш, искам да кажа. Явно за никого и на никого, или на Себе си и за Себе си. Проблемът е, че без адресат и обект това изказване е наистина безсмислено. 

преди 5 часа, Anjel Dimitrov написа:

А за теорията на Дарвин ,вече има няколко научнопопулярни филма ,които я оборват тази теория.

Хахахахахахахаха.

преди 6 часа, witness написа:

Търсенето на смисъл и цел в нещата вън и вътре в себе си отличава човека от инсекта, и изобщо не е заболяване, по-скоро липсата му е заболяване.

Да си го помислиш е форма на любознателност, но задълбаването в това е болестно състояние.

преди 5 часа, Anjel Dimitrov написа:

Скептиците сте около 3% от населението...

Как така "сте"?? Ти не се ли съмняваш в моята убеденост, че си сънувал нещо и си се заблудил, че си бил в друг свят, срещал си се с някакъв бог, разбрахме вече, че не е бил християнския, научил си за кратък период от време какво е вечността и наричаш нормалните хора скептични, сякаш те не ти се подиграват и опровергават с факти, а просто там нещо се съмнявали.

преди 2 часа, __Мимски__ написа:

Погрешните теории за обектите в околната среда също се регистрират под Условията на Несъвършените Човешки Сетива.

Атавистичните страхове блокират успешно Кръгозора и Разширяването на Погледа и Осъзнаването на какво да е ОТВЪД стандартната парадигма е

неприемлива и противоречива АЛТЕРНАТИВА . А на никой не му се занимава със Непознатото и Неограниченото , защото пропукването на "

несъответствените граници' може да породи Дисбаланс във собственият му Енергиен Център.

Сам в Мъглата е труден казус. Догмата влияе усърдно върху всички недогматични концепции и убеждения и поставя обекта в "практичен режим на оцеляване".

Алелуя и танца на радостта ... 

Любовта е онази , която Отворя Простора и Отключва Всички врати ...

https://www.youtube.com/watch?v=_WcWHZc8s2I

Абе моме, почни да пишеш грамотно, че ме заболяват очите да подскачат на всяка дума нагоре-надолу. Ти повръщане от морска болест ли целиш или да се докажеш, че нещо ти е родил мозъка??

преди 1 час, witness написа:

Познаваме ли се? За кого и на кого изобщо говориш, искам да кажа.

То такава убеденост и многотомна словоизлеятелност се постига само с дълбоката убеденост за лична непогрешимост и най-вече малоумност на остатъка от света.

преди 1 час, аm-аm написа:

Как така "сте"?? Ти не се ли съмняваш в моята убеденост, че си сънувал нещо и си се заблудил, че си бил в друг свят, срещал си се с някакъв бог, разбрахме вече, че не е бил християнския, научил си за кратък период от време какво е вечността и наричаш нормалните хора скептични, сякаш те не ти се подиграват и опровергават с факти, а просто там нещо се съмнявали.

Още пет пъти да му го напишеш, пет пъти няма да вдене и все така ще си каканиже подготвения репертоар - този резултат се наблюдава твърде често сред ходилите в "оня свят", та си и побъбрили с Бог.

преди 2 часа, Anjel Dimitrov написа:

Подиграват ми се всички ,които казват ,,аз да съм добре в тоя живот пък после ще видим",аз пък не им се подигравам ,защото като си помисля колко им е зле положението и жал ми става....

А ако се окаже, че си се заблудил и другите ти се подиграват, защото не си носиш обувките, а единственото, което те чака е разложение? Това тщеславие "ще видят другите" ще се хареса ли на твоя Аллах? И ако пък съвсем той лично ти е показал дверите си, как така си си въобразил, че разбираш неговите намерения и си гарантираш някакъв вечен кеф, след като той може да има намерение да те вкара в Ада, но иска да те види докъде Егото ти може да те завлече по форуми и седянки???

Раздай всичко! Не само обувките. И пералнята и компютъра и телефона. Не се скатавай, Аллах те гледа и твоята горделивост и егоизъм вече са ти изработили еднопосочен билет за Ада. Отречи, ако не съм прав.

преди 8 часа, witness написа:

За кого и на кого изобщо говориш, искам да кажа.

Щом като липсва адресат , значи проявява смисъл на обща констатация.

Винаги цитирам , когато желая да се обърна персонално към потребител.

преди 6 часа, аm-аm написа:

Абе моме, почни да пишеш грамотно, че ме заболяват очите да подскачат на всяка дума нагоре-надолу. Ти повръщане от морска болест ли целиш или да се докажеш, че нещо ти е родил мозъка??

Престанете да се държите като блондинка и да ме пощипвате във всяка втора тема , в която участвам.

Видно е , че нямам интерес към личността ви.

значи проявява смисъл на обща констатация.

общата констатация е производна на синтезиращ я субект. Тук такъв субект липсва, и така има празни думи, лишени от "синтез-а(в)тор".

В този смисъл - театъра е без всякакво значение. Просто не става. Няма кой да се върже, още повече че от многото повторения и фейк става аналогично на притчата за "лъжливото овчарче". :)

Престанете да се държите като блондинка

Може би от негова гледна точка той се "държи като КЪМ блондинка". Знам ли - кой съм аз за да ясновидствам кой какво имал предвид :)

преди 17 минути, _ramus_ написа:

общата констатация е производна на синтезиращ я субект. Тук такъв субект липсва, и така има празни думи, лишени от "синтез-а(в)тор".

В този смисъл - театъра е без всякакво значение. Просто не става. Няма кой да се върже, още повече че от многото повторения и фейк става аналогично на притчата за "лъжливото овчарче". :)

Може би от негова гледна точка той се "държи като КЪМ блондинка". Знам ли - кой съм аз за да ясновидствам кой какво имал предвид :)

По-добре ми Изведи екстракта на живота или .. смисълът беше ..

преди 2 часа, Anjel Dimitrov написа:

Билета за ада е за теб.Нищо не разбираш и почваш да пишеш глупости,на ,които не ми се акомпанира.

Според мен Дяволът, предрешен като Аллах, се е свързал с теб, омаял те е с обещания и те е оставил да разпространяваш глупости на воля, защото е видял голям потенциал в теб с твоето лековерие. И т.к. можеш да си скептичен към всеки друг, но не и към себе си, ти можеше и да станеш Антихриста с малко повече акъл и последователи. Но, работи, знае ли човек, неведоми са пътищата адски...

преди 15 часа, Anjel Dimitrov написа:

Не се съмнявам.

Щом не се съмняваш, че си се заблудил, значи си съгласен с мен, че си се объркал и вярваш в нереални неща. Пък ако се съмняваш значи попадаш в същата тази омразна на теб категория, която смяташ, че греши, т.е. приемаш, че грешиш.

преди 10 часа, __Мимски__ написа:

Престанете да се държите като блондинка и да ме пощипвате във всяка втора тема , в която участвам.

Видно е , че нямам интерес към личността ви.

Няма нужда да ми се правиш на възпитана вече. Достатъчно селски изцепки натрупа и то без да ползваш "вие". С твоята особа ще се занимавам когато и колкото си поискам. Единственото възмутително в това е, че те оставят да спамиш всяка тема с бръщолевеното ти, когато нямаш какво да кажеш. Според мен е най-добре да си подготвиш 100-150 страници и направо с копи-пейст да ги поставяш във всяка тема, независимо от тематиката. Излишно е да се самоповтаряш, самоцитираш, самопозоваваш.

преди 11 часа, __Мимски__ написа:

По-добре ми Изведи екстракта на живота

ЗА кого е "по-добре"? Не че не е ясно от местоимението "ми" - разбира се че за теб би било по-добре. Но личностния момент на изгодата е чудесно прикрит, както са и всички думичките по-горе, зад които се криеш.

Екстракт на ЖИВОТА не е възможен без субекта, който да го екстрактира. Другия вариант е плява, дето се учи, запомня и после се празнодумства, но без всякакво значение, защото е въздухарска и всеки папагал може да я репликира без каквото и да е вникване и осмисляне. А за последното - е нужен особен СУБЕКТ, с качества, практически път...  - в случая на твоите думи такъв липсва. Остава само папагаленето и стъкмистиката с претенцията че папагала е птица-феникс. То и пред огледалото всеки малък гущер няма никакъв проблем да сънува че е теранозавър или мегалодон.

Ако сте приключили с изпразването на раздразнението от дефицити , комплекси и безсилие можете да декларирате и нещо Съществено по темата.

Наясно съм , че нито сте първите , нито последните , които ще рисуват Същността ми  с наличните си боички и четчици.

Наясно съм и какво провокира Проявлението ми в Дълбочина.   

Ако имате с какво да продължите - Продължавайте , ако нямате се лишавате от търпеливото ми отношение по "казуса".

преди 1 час, __Мимски__ написа:

Ако сте приключили с изпразването на раздразнението от дефицити , комплекси и безсилие можете да декларирате и нещо Съществено по темата.

Наясно съм , че нито сте първите , нито последните , които ще рисуват Същността ми  с наличните си боички и четчици.

Наясно съм и какво провокира Проявлението ми в Дълбочина.   

Ако имате с какво да продължите - Продължавайте , ако нямате се лишавате от търпеливото ми отношение по "казуса".

Кажи нещо по темата, стига си защитавала виртуалния си имидж на форумен секссимвол.

преди 8 часа, __Мимски__ написа:

Когато обобщавам че не само авторката има проблем, а същия се "просмуква" в думичките й - е и последния и пореден пример от цитата.

"...изпразването на раздразнението от дефицити, комплекси и безсилие... "    :) мъка, мъкааа. Някой в състояние ли е да направи смислов анализ на този фрагмент от изречението?

Авторката има проблеми с българския език и логическия минимум, при който се съставят изреченията, е в дефицит. И това е човек, който е с претенции за 'мъдрост' и "синтез на живот", някакъв си. Ето това е пример за празнодумец... Декларациите и претенциите са просто компенсации на комплекси и няма смисъл да се занимавам повече с явления като тия. Надувките по форумите са нещо твърде банално и за мен е без всякакъв смисъл да се обръща внимание на тях.

преди 6 часа, аm-аm написа:

форумен секссимвол.

въх... просто има умението да манипулира фантазното, което в елементарните самци е замесено и с ранените им души. Същото е и в нея, но тя се е научила да провокира мъжкарската склонност към съревнователност и множество други "слаби места". Целта - е съвсем проста, но тя и играта е такава. 

Всяка самка се бори за нейното си поле на влияние. Самците се борят за същото - просто игрите са различни. Твърде много хора намират именно в това "смисъла", но е илюзия - че е търсене на смисъл. Несъзнателните видови стимули и програми за комбиниране на гени стоят в основата и в това няма как да е налице разумен избор. Игрите на същия, както и на интелигентност, е само вторичен допълнителен инструмент. Елементарността, като същност в играта и целите й - се запазва при всички случаи, без оглед на имитациите на интелигентност в "начините", ролите и сценариите. Или с други думи и най-общо - "маймунски работи"

преди 9 часа, _ramus_ написа:

Когато обобщавам че не само авторката има проблем, а същия се "просмуква" в думичките й - е и последния и пореден пример от цитата.

"...изпразването на раздразнението от дефицити, комплекси и безсилие... "    :) мъка, мъкааа. Някой в състояние ли е да направи смислов анализ на този фрагмент от изречението?

Няма нищо сложно за анализиране. Това е когато си се разплямпал твърде патосно (виж и аз мога да измислям думички, като теб) и между зъбите ти хвърчи плюнка. Външно си като един развълнуван Бетовен, мятащ плюнка напосоки. Ако имаш коса де... ако не, само плюнката. :)

На мен обаче (а вероятно и не само на мен) ми прави впечатление, как се появяваш именно покрай изявите на въпросната авторка. Уж да я сгълчиш за неразбираемите и слова, и да изразиш своето съжаление, което по стар рамуски обичай прераства във всеобщи квалификации... за деветата дупка на кавала. Забележи, не казвам последната, поради моето си субективно убеждение, че ти ги броиш наобратно.

Айде. Не ми благодари, целувай ръка и бягай да си играеш.

ау, тия реплики от филм ли ги взе. Ама разбира се - "и ти можеш да измисляш" - но "като мен".

Рамус се бил появявал, щото на някоя си мравка и направило впечатление... въх - сериозна работа. :) Може и да съм спал със сериозната авторка, може да съм тайно влюбен в нея... или "не много тайно". Не знам - ама шъ съ вземим, аз затва я зъграждам. По форума тук най-често се дърлят отхвърлените поредни "забивачи", може би аз да се правя на по-инат...

забележка - за дупките на кавала. То не е само да редиш глупости, а и да мислиш - става въпрос - че съм 'деветия кавал" на "дупката". Ти на коя позиция си - кавал? Поправи се и внимавай следващия път, да не те посоча в пръст, пред строя.

Коса все още имам, но фантазията ти е бедна за други версии. Колкото до Бетовен, и хал хабер си нямаш как е изглеждал - точно колкото и рамус. Пък и теб не те и интересува - важното да се издуеш и да полюцираш глупостите си с идеята колко си заковаващо ироничен. А си само глупав и колкото и да лееш ирониите си, по-умен няма да станеш - за такава диагноза още не са намерили "хапче". Приеми го мъжки и с достойнство поне, ако тия са налични. Ако не - страдай, но не прекалено - глупостта е извор и на щастие, така че няма нужда да се дърпаш - тя си има и "полезните страни".

преди 4 часа, Радецки написа:

На мен обаче (а вероятно и не само на мен) ми прави впечатление, как се появяваш именно покрай изявите на въпросната авторка.

Щото освен тя, други не остана, който да му обръща внимание на неистовите напъни да се прави на оригинален. За толкова години активно участие по форумите пича така и не осъзна, че ферманите с критични забележки към другите, твърде често важат в много по- голяма степен за самия него, за да не се вписва в категорията "празнодумец".

преди 19 минути, sound написа:

Щото освен тя, други не остана, който да му обръща внимание на неистовите напъни да се прави на оригинален.

щот мъ иска, а ти ривнувъш. Кой точно пореден номер на кавал, беше ти и по кое време.. че те 'времената' променят  непрекъснато "класацията"?  :)

Поблейте си дружно и на воля, щото "смисъла" е проблем не само на "... живота". А проблемните... просто си блеят.

преди 21 минути, _ramus_ написа:

щот мъ иска, а ти ривнувъш. Кой точно пореден номер на кавал, беше ти и по кое време.. че те 'времената' променят  непрекъснато "класацията"?  :)

Поблейте си дружно и на воля, щото "смисъла" е проблем не само на "... живота". А проблемните... просто си блеят.

Момента в който ревнуваш от серхио рамос... пхахахахахахахаах. Голем хуморист си " Рамо, Рамо друже мооой.."

преди 5 часа, _ramus_ написа:

щот мъ иска, а ти ривнувъш.

лелееее ма колко си прозорлив само - знам аз, че нема скрито покрито за тебе, пък после ще ми разправят, че нямало ясновидци, е как да няма, ей та на жив пример.

Като си дам сметка че тия простащини ме забавляват, си давам сметка че вие, момчета, вероятно живеете в рая! :) Ашколсун!

Видя ли сега как си личат онези , които съм водила в Рая ?

А ти оспорваше и неглижираше способностите и възможностите ми.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.