Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вярвате ли в прераждането?

Featured Replies

Така е, Рамундсен. Децата са направили, каквото са могли в ситуацията, в която са расли - оцелели са. Като генотипен фон. 

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 165,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Опа, събраха са майсторите, и феновете. Точно така, ся я покажете, колко съм невеж а колко сте просветени вие. Особено апусите и женските протежета. :no-no:

Знам че дебнат от засада, те само това могат и чакат. 

Какво да се прави обаче, когато липсите отвътре са толкова повече от наличностите...

Ето другият, много кратък пост бе. Само толкова ли, знаем че можеш много повече. Ти без да се огледаш в другите не можеш, и само малко матрял ти тря и почваш да бълваш. 

Така е, Рамундсен. Децата са направили, каквото са могли в ситуацията, в която са расли - оцелели са. Като генотипен фон. 

И съответния, женски индивид, който е прехласнат по мъжкия, На какво ли прилича това поведение, айде да не казвам че,......:shock11:

Редактирано от König (преглед на промените)

Огледал се нашия в Хокинг и Неш, въобразил си не само че ги е разбрал, а чрез синхроничност с астралния детерминизъм се явява тяхно успоредно копие, което знае че е по-висше, но държи да го покаже пред децата, да им нарита кофичките, да им счупи греблата, както са му ритали на него кофичката и явно не само, и заедно с парясващите се дакини от света на ex-девите, да покажат (пак пред децата), висши орални техники.

Редактирано от Śūnyatā (преглед на промените)

....

Ако не се бъркам то и Чогям е от тази школа? Благодарско за вниманието - бих се радвал да прочета нещо във връзка с този човек.

Чела си "Златният телец" и "12–те стола", предполагам. Става дума за писателя Петроф. Може да гледаш на тази история сериозно или като на някаква измишльотина. Не искам да те обърквам и да ти внушвам, каквото и да било.

Да, разбрах веднага, и че съществува такова явление съм чела, но за пръв път чувам за историята с Евгений Петров. Иначе, свидетелства за едновременното присъствие на един човек на две или повече места има още от древността, за Аполоний Тиански например, после разни светци или мистици главно католически, като от най-ново време Падре Пио; свидетелства за несъзнателни случаи на раздвояване (Блаватска има една статия на тема допелгенгери) също има за Байрон и Елизабет I или Екатерина II,, не съм сигурна коя от двете, и още много други, в които човекът обикновено е бил или много болен, или в пълно безсъзнание. Явлението не е неизвестно, предполагам, че е нещо обичайно за всички практикуващи мистици и православните подвижници също, но доколкото при тях предпазването от изпадане в "прелест" е строго, и подобни феномени са подминавани просто като странични ефекти и не съотнесени с истинската цел на практиката на подвижничеството. То може да е предизвикано съзнателно от светци или магьосници, и да се случи безсъзнателно и неволно на обикновени хора като писателя Петров, чието тяло лежало в одеската болница, докато другият се къпел в езеро в Нова Зеландия и предричал от какво ще умре. Това, че "двойникът" е знаел е интересно - и аз вярвам, че смъртта е предопределена и понякога някои от нас биват "предупредени" за нея много отрано, но все пак това не я отменя (някога писах тук, кой ли ме би по устата, че и аз получих такава телеграма, ма засега няма как да я проверя :))

Такива работи. Върнах се за малко към теософските си занимавки.

с идеята - "не е виновно детето"... съдба.

Аз мисля,че мъдростта включа да се замислиш върху въпроса и как да отговориш!Както и да отсяваш това което четеш и приемаш за своя позиция! Далай Лама едва ли е мерило за будизма,просто се прави на вървежен и го харесват шоу звездите!То аз оставам с впечатление,че Шунята всичко чете отвсякъде! Нали има школи и сигурно има противоречия!

И да попитам как се лекува от страдание? И за каква практика говорим? Дондуркане? Не исках да продължавам наистина.

Мъдростта  не е знание, не е интелект, не е количество от нещо задължително. Не значи да си "умен", и всезнайко. Не е и продукт на нещо определено, като критерии, ако направиш това, ще получиш задължително онова. Не е закономерност, не и по дуалистичния Самсаричен начин. Тя е отвъд това, тя е винаги чиста и неопетнена, никой и нищо не може да я развали или повреди. Тя я е винаги там, стига да може човек да разбере как да я "види", тя е фундаментът на всичко, 

Различията в практиките и школите са само различия в методите, за нейното постигане, а не различия в самата мъдрост, тя е само една и води до едно.

Шунаята, аз и всички тук сме, много далече да имаме претенциите да сме я разпознали, колкото и да се опитват някой тук да ни обиждат на това, че не сме. Да не сме, аз поне не съм, невеж съм, страдам ежедневно, и съм окопан в Самсара. Поне не живея в илюзия че съм нещо друго, че съм просветен или мъдър. 

За разлика от много други тук, дето се изживяват като такива, и самия факт че човек се опитва заслужава уважение, а не да ти се присмиват, и то изключително заблудени индивиди в това, кое какво е , и какво трябва да бъде. 

А практика за лекуване на страданието, няма. Има практики за неговото разпознаване и разбиране, но отърване от него няма докато е жив човек. 

Гръцката душа съм склонен да приема, че се мисли по-скоро като отношение на живото (разбирай човека) към съществуващото. Не трябва да се забравя, че Ψυχή е назована и богинята, която днес познаваме под името Психея. Митът за нея обаче е „късна” разработка, доколкото принадлежи основно на Апулей и Овидий. С това отново се опитвам да кажа, че е много лесно античността да се обяснява през теми за мозъка или други по-късни интерпретации. С това не правиш нищо освен да налагаш неавтентичен прочит на класически текстове за да търсиш под вола теле! :) 

Вмятам си само така, между другото (неангажиращи писаници искам да кажа, нали е форум) за Психея - това за приказката от "Метаморфозите" на Апулей ли? Не знам какво толкова още може да е разработил и добавил, освен че е понагласил за широката публика неща известни на всеки минал през определени мистерии, в дрешки според вкуса на тогавашното време, а според мен по-скоро според безвкусието му. Но иначе Апулей е точен, интересен, знаков мит - за пътя на смъртната отначало душа, която става накрая по волята на Юпитер, или на закона, безсмъртна. И в началото тя не една, а три, ако отчетем, че има две сестри. Двете са омъжени, а тя не е, макар да е най-красива (разумната част). Битката със собствения ѝ смъртен род - който става за нея "враждебен род и кръвен враг" - започва, когато се омъжва за самия Купидон и зачева божествен плод. И т.н.

По стечение на обстоятелствата не познавам никакви съвременни интерпретации, изключая мъничко по бележки и пр., просто си чета понякога и предпочитам тълкуванията на самите близки по време автори един на друг. Това ми е достатъчно понякога да се чудя откъде им хрумват такива шантави идеи на съвременните познавачи.

Трунгпа Ринпоче има собствена приемственост, която е нещо като субтрадиция в Карма Кагю, но има и много дълбока връзка с традицията на Дилго Кхйенце Ринпоче. Той е бил много близък ученик и на 16-я Кармапа Ранджуг Ригпе Дордже и на Дилго Кхйенце... След Паранирваната на 16-я Кармапа, Трунпа написва едно прекрасно стихотворение, което тук ще публикувам без превод, понеже не бих се наел да го преведа:

A Heart Lost and Discovered

by Chogyam Trungpa

Original Language English

If there is no full moon in the sky,
How is it possible to see the reflection in the pond?
If the tiger has sharp claws,
How is it possible not to use them?
How could we bake our bread
If there were no fire?
At the death of the Karmapa we become softened and devotional.
It is true.
Those who have never cried in their lives, cry this time,
And shed tears that will water the earth
So we can produce further flowers and greenery.

Има филмчета по youtube. Има и материали на английски и руски за Кармапа... Да говоря или коментирам тук учител като него е нещо, което не мога да си позволя. Или по-точно няма смисъл. Трябва човек да се срещне с него или друг като него лично. Думите не могат да предадат нищо смислено. Поне моите не биха могли.

––––––––––––––––––––––––––––

Виж какво, Кагю е специфична традиция, както и всяка от другите тибетски традиции. Те поставят акцент върху различни неща. Напр. Гелуг акцентира върху добродетелното поведение (етиката) и логиката, Сакя – върху прецизното спазване на ритуалите и прецизното преподаване на всички детайли от практиките, а Кагю акцентира върху отдадеността към коренния учител и върху медитативната практика. Гампопа, който е бил възпитан в Кадампа традицията на Атиша, т.е. в традицията на логиката на сутрите, след като става ученик на Миларепа, казва, че Кагю–практикуващите не постигат реализация просто като учат (това не значи, че не учат, разбира се), нито просто като медитират усърдно и продължително (което не значи, че не го правят), а постигат осъзнаване благодарение на отдаденост към Ламата. Историите за Наропа, Марпа и Миларепа илюстрират това. 

Виждам че си нов и явно нямаш наблюдения още, кой, кой е тук.

Ванко да е нов, който пише в тоя форум от самото му начало, предполагам? Друже, този дето не е в час си ти, както обикновено, да прощаваш. :rolleyes:

Редактирано от scepsis108 (преглед на промените)

Ванко да е нов, който пише в тоя форум от самото му начало, предполагам? Друже, този дето не е в час си ти, както обикновено, да прощаваш. :rolleyes:

Де да ва знам бре, да не съм продукт на форум културата като вас и не вися от 15 години по форумите. Нямам 8 000 поста и не съм влюбен в проявлението си тук. И не ми е важно колкото на вас, колко лайка имам, и дали съм в час или не по стандартите на някой си.  Скепсис можеш да си говориш колкото искаш за ринпочета, този път гледай да чукнеш 10 хилки. Кат гледам ефекта от 8 холки, ми е ясно къв ше е и резултатът от 10 хилки поста, ще си същата сгънала личност, ко ще и с Будизъм да се къпеш ежедневно. И на мазните лайкове на Саунда, ко се радваш, си ми ясен. Той английски не знае ама иначе дава мазен лайк, кво разбра е че лайкваш, а? Ама в истинския живот, там отвън тези качества на подмазване, липса на достойнство и мъжко поведение, не вървят. Затова при баба на 50 г, и с нейната пенсия ще преживява. 

Да тя е качество и защо ви казват,че не сте за будисти? Ми променете се! Незнам от какво се плашите и страдате наистина!Аз бях дълбоко влюбен в момиче Скорпион,което не ми спестяваше нищо очи в очи.Директна,пряма,откровена!

Аз не съм Будист, казвал съм го не еднократно. Те ме тъпчат в някакви техни си представи и шаблони. Ти кат си тук от самото начало, кво искаш, кво търсиш още? И бил влюбен........, в Скорпион........, мане кви женски работи. Успех тогава до края, пич. :-)

Знаеш ли на колко похвати и трикове ме научи?;)

Можеш ли да поясниш на какви похвати те научи, любовта?  И как един Скорпион ти обясни нещата?

Това страдание нещо го причинява и трябва ли да се срещаш с него или трябва да го предотвратяваш а ако искаш да го изследваш трябва да си ледено студен.Аз съм почти такъв след много подскоци.Ако се затворя вкъщи няма как да стане!

Ми да си говорим за Самсара и дуалистичния Самсаричен начин.Интересно ми е.Аз уважавам с какво си се захванал!

Искам също ако можеш да поясниш, как така си ледено студен? И как това ти помогна да предотвратиш страданието?

Скепсис е почерпил мъдрост не само от будизма а и от други книги и има по-широк мироглед и защо се държи така се питаш?

Ти също можеш да почерпиш мъдрост от други места!

Ти явно си се захванал сериозно да ми обясняваш, явно и ти ги разбираш много. Първо беше Шунаята сега и на мен, май ти изпитваш нужда да даваш акъл насам натам. Мен ми е ясен Скепсис и други тук, защо така се държат, а ти сигурен ли си че ти е ясно? Ти от къде почерпи тази мъдрост която демонстрираш тук? 

Много се говори за отдаденост в религиите, а тя е ключ към успех във всяко едно начинание. Тъй като концентрираш почти цялата си енергия в нещо конкретно, а не я разпиляваш по многообразни дреболии. Логично, постиженията не закъсняват. Но и това е вид маниакалност…или?

Женска логика. Малко е по-различна от мъжката, нали, или... :D

Няма такъв феномен “женска логика”. Така, както няма "мъжка". Има човешка.

Има човеци, които се самоопределят социално и физиологично като жени, които с присъствието си са травма за същества, които се самоопределят като мъже с мъжка психика. Травмите в “мъжката” психика идват от страха към непознатото, болезнен опит и стереотипно, шаблонно мислене, а е непознато, шаблонно и болезнено поради недостатъчно общуване/опит с “женския” пол  поради страх и комплекси.

Редактирано от мо_хи_ни (преглед на промените)

Феноменът женска логика не е нещо лошо, напротив, той е изключително забавен и весел, но да го гледаш отстрани, като Далай Лама, за лаф моабет става. Защото според тази човешка логика, то няма и човешка, ето скепсиса е убеден че има други същества във вселената, той разговаря с тях, тогава имаме галактическа логика, или не... вселенска логика...какви ги плещя, логиката може да бъде само една мултивселенска :D Самоопределяла се, жена ще ми говори за травми и комплекси, слаби са ви акумулаторите, само с женска злоба не се движи света, въпреки че много ви се иска ;)

Ама на теб не ти е трудно само с жените, а въобще с хората. Не умееш да общуваш. Сериозно си осакатен и това се вижда по първичните ти реакции - не са надградени/суфистицирани, липсва финес, липсва толерантност, липсва самоконтрол, липсва етичност, липсва добро възпитание и култура на общуване. А липсват, защото са липсвали и в семейството ти, като дете. Проблемът е, че тези липси със сигурно ги предаваш и на собствените си деца, ако са непрекъснато около теб - или така, както осакатените ти родители са осакатили теб, на свой ред ти ще осакатиш своите деца, а те своите и т.н. - това е родовата карма. Това осакатяване обаче може да бъде прекъснато и за това е говорил и Буда - когато осъзнаеш какво задвижва дадено твое поведение и какви са последствията от него, се появява разбирането, а разбирането е първата крачка към промяна - да овладееш себе си по пътя на приемане и състрадание - първоначално към теб самия, а с течение на времето и към всичко останало.

Тя знае какво е говорил Буда :D Това е имал в предвид Далай Лама явно, или...  :D

Съжалявам, но не мога да взема на сериозно бълнуванията ти. Те са породени от твоята видимост (нещастен  и непълноценен живот в случая) и въображението ти, които (за моя радост-сукха) нямат досег с моята видимост и моето въображение, говорим за различни реалности, ако разбираш изобщо какво пиша. Затова опита ти за анализ е по детски наивен. Следователно нивото на което се изявяваш е меко казано недоразвито, подобно на Алекси, Ванковци, Следи и други пуберски или другата крайност, изкуфели от алкохолно самоотравяне индивиди, и не представлява абсолютно никакъв интерес за мен, освен като необходимо ниво за сравнение с Мъдростта. 

Много се говори за отдаденост в религиите, а тя е ключ към успех във всяко едно начинание. Тъй като концентрираш почти цялата си енергия в нещо конкретно, а не я разпиляваш по многообразни дреболии. Логично, постиженията не закъсняват. Но и това е вид маниакалност…или?

Не е отдаденост това за което се говори в религиите а посвещение. И не е определящо само за религиите а за човешкия живот по принцип. По това на какво си се посветил, ще определи какво ще постигнеш. В посвещението няма маниакалност, то е много добре работещ механизъм. 

Няма такъв феномен “женска логика”. Така, както няма "мъжка". Има човешка.

Има човеци, които се самоопределят социално и физиологично като жени, които с присъствието си са травма за същества, които се самоопределят като мъже с мъжка психика. Травмите в “мъжката” психика идват от страха към непознатото, болезнен опит и стереотипно, шаблонно мислене, а е непознато, шаблонно и болезнено поради недостатъчно общуване/опит с “женския” пол  поради страх и комплекси.

Има основна човешка логика, но малцина са достигнали до нея. Според това кой за какъв се мисли и от какво не се е отървал, се формира  Аза, и така се получава женска или мъжка. И кат та гледам, за теб всички мъже са травмирани но в никакъв случай, жените не са по слабия пол. Ето затова ще ти говорят за женска логика. И много си сигурна че е от недостиг на женско внимание, това да го говориш на един семеен мъж или на друг който едвам се отърва от женско внимание, те прави точно тази слаба женска, да не използвам други епитети. И да знаеш че това мнение от многократно доказано от точно многоооо контакти с женския пол, те сами се предлагат, даже не се налага и пръст да си мърдам. Повечето си парят пръстите с мен и такива като мен (хубави, красиви мъже), като почнат да ни грабят и да не ни се насищат. Изгарят в собственото си изкушение, ето ти една типична ваша слабост. И ти не правиш нищо по въпроса да промениш това мнение а го тъпчиш със смисъл и потвърждаваш. И поста за медузите, се отнасяше точно за теб. 

Аз обичам жените, обичам и майката която ме е родила, изцяло съм изпълнен с уважение и респект към това на което е способна една жена, което един мъж едва ли би успял. Ама съм тотално разочарован от невежеството на една жена която за едни ботушки, ще продаде всичко това. 

.....

Остави женското на жените и мъжкото на мъжете ! - Пилат Понтийски .

Така пише в Библията ! ....:lol6:

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

Ама на теб не ти е трудно само с жените, а въобще с хората. Не умееш да общуваш. Сериозно си осакатен и това се вижда по първичните ти реакции - не са надградени/суфистицирани, липсва финес, липсва толерантност, липсва самоконтрол, липсва етичност, липсва добро възпитание и култура на общуване. А липсват, защото са липсвали и в семейството ти, като дете. Проблемът е, че тези липси със сигурно ги предаваш и на собствените си деца, ако са непрекъснато около теб - или така, както осакатените ти родители са осакатили теб, на свой ред ти ще осакатиш своите деца, а те своите и т.н. - това е родовата карма. Това осакатяване обаче може да бъде прекъснато и за това е говорил и Буда - когато осъзнаеш какво задвижва дадено твое поведение и какви са последствията от него, се появява разбирането, а разбирането е първата крачка към промяна - да овладееш себе си по пътя на приемане и състрадание - първоначално към теб самия, а с течение на времето и към всичко останало.

И ти да ми говориш за състрадение, от такива усти тази дума звучи глупаво. С какво си показала ти нещо подобно че, да осъждаш другите на това че нямат? 

Искаш уважение като жена, културно поведение и толерантност, ами заслужи си ги. Или ги искаш по дефолт. Ти покажи че си жена на място, както се казва мъжко момиче, и тези неща само ще дойдат ри теб. А щом получаваш обратното, представи си какво си и какво привличаш като жена. Искаш всичко това, пък по моловете да ти се показва колко те обичат, 300 лв пазар, малко та обичат, 1000 лв пазар много та обичат. Да точно толкова са елементарни, поне жените които останаха в БГ. Пък като стане въпрос за нещо духовно, първото което ви идва на акъла е, зодии, аури, любов, енергии, вибрации и един белюк "женска" езотерика. Как искаш такъв индивид да види отвъд личностното. Така че, в много случай просто трябва да мълчиш, щот нямаш право да се обаждаш, а да миеш чинии и да гледаш дяцата, като нямаш още, качествата за претенциите който имаш!

Остави женското на жените и мъжкото на мъжете ! - Пилат Понтийски .

Така пише в Библията ! ....:lol6:

Пууу да кажеш една свястна приказка. Къде ходиш тук един те търси по дърво и камък. Има явно много какво да ти каже, научил го е от един Стрелец, много проницателен и прям. :mark:

Тя знае какво е говорил Буда :D Това е имал в предвид Далай Лама явно, или...  :D

Съжалявам, но не мога да взема на сериозно бълнуванията ти. Те са породени от твоята видимост (нещастен  и непълноценен живот в случая) и въображението ти, които (за моя радост-сукха) нямат досег с моята видимост и моето въображение, говорим за различни реалности, ако разбираш изобщо какво пиша. Затова опита ти за анализ е по детски наивен. Следователно нивото на което се изявяваш е меко казано недоразвито, подобно на Алекси, Ванковци, Следи и други пуберски или другата крайност, изкуфели от алкохолно самоотравяне индивиди, и не представлява абсолютно никакъв интерес за мен, освен като необходимо ниво за сравнение с Мъдростта. 

Не мога да ти помогна да се сдобиеш съв здравословно самочувствие - тази работа всеки върши сам за себе си по пътя на осъзнаването. Когато човек е сляп за факторите, които го задвижват, той е само една марионетка, лашкана от емцоии и инстинкти - т.е. ти не си господар на себе си, не умееш да се управляваш, насочваш, променяш. И никакво четене на книжки няма да ти помогне, докато сам пред себе си не признаеш, че имаш сериозни проблеми и не започнеш да търсиш решение за тях. В момента си като един щраус, който си е заровил главата в пясъка и смята, че се е скрил от проблемите си. Поне чети и се образовай в това отношение, а някой ден може дори да надскочиш себе си благодарение на мисълта, че не би искал да причиниш на децата си това, което са причнили на теб.

Веднъж заучена или наследена от възпитанието, агресията винаги се събужда след провокация. Неприятните събития, усещане за изолация, отхвърляне, вербални обиди, физическа атака, по-късно изживявания за заплаха за репутацията и мъжествеността, страх от унижение, се превръщат в мощни провокиращи открита агресия фактори.
Агресията се явява почти винаги убежище на страх и ниска самооценка.

Не мога да ти помогна да се сдобиеш съв здравословно самочувствие - тази работа всеки върши сам за себе си по пътя на осъзнаването. Когато човек е сляп за факторите, които го задвижват, той е само една марионетка, лашкана от емцоии и инстинкти - т.е. ти не си господар на себе си, не умееш да се управляваш, насочваш, променяш. И никакво четене на книжки няма да ти помогне, докато сам пред себе си не признаеш, че имаш сериозни проблеми и не започнеш да търсиш решение за тях. В момента си като един щраус, който си е заровил главата в пясъка и смята, че се е скрил от проблемите си. Поне чети и се образовай в това отношение, а някой ден може дори да надскочиш себе си благодарение на мисълта, че не би искал да причиниш на децата си това, което са причнили на теб.

Веднъж заучена или наследена от възпитанието, агресията винаги се събужда след провокация. Неприятните събития, усещане за изолация, отхвърляне, вербални обиди, физическа атака, по-късно изживявания за заплаха за репутацията и мъжествеността, страх от унижение, се превръщат в мощни провокиращи открита агресия фактори.

Просото пристрастията ти са много по силни от теб още, щом толкова се опитваш да изкараш това истина. Това ти е мирогледа, гледната точка, това те определя. Марионетката си ти, защото си предопределена от пола който си, и явно и очевидно че, сърбежа ти е по силен от логиката.

И да удебеляваш и да подчертаваш няма да постигнеш нищо, нищичко. Държа да уточня само, защото част от някои факти които съм споделил тук сте ги изтълкувани погрешно - на мен не са ми причинили нищо сериозно, не съм бил малтретиран нито физически, нито психически (с много малки изключения, които се стопяват на база общата картинка за онова време), моето дете не го докосвам, (баща ми беше просто продукт на своето време), а след 14тата си година живеех вече напълно самостоятелно в тристаен апартамент в София, занимавах се с музика, изкуство, четях книги на различни езици, всичко което смятах че ще ми е полезно. Този опит предавам на сина си и мога да кажа че е много по-успял на 13 отколкото аз когато бях на неговите години и ще се радвам да ме задмине във всяко едно отношение. Опитът ти за психоанализа е крайно далеч от целта, както и на твоя учител Рамус, с който се заяждаше, но интелекта му надделя над твоя и сега си готова да му оближеш...

Една от могъщите енергии която движи тази планета се нарича тестостерон. Умните мъже го контролират и прогресират. Глупавите ги унищожава, пропиват се или нещо друго. Жените не го притежават, затова се стремят да контролират (глупавите мъже) чрез вагините си, от което не се получава нищо накрая, освен малко шум или някоя война. Но мъжете не са толкова глупави като преди, пак еволюираме в пъти по-бързо от вас ;)

Агресията се явява почти винаги, или... :D Страх, какво знаеш ти за страха или преодоляването му, ако те поставя в някоя от по леките ситуации с които е трябвало да се справям в професията си, сигурно ще се освободиш от всичките си телесни течности и не само - в миг. Колеги са губили и съзнание.

Ама да не плямпам много че може да е заразна женската логика, ето сега ще обърне плочата и ще каже че страдам от посттравматично стресово разстройство :D Милата, толкова и личи че иска да изтъкне лабавото си "аз-че", че ако не беше толкова видно щях да си помисля че иска да ми помогне от състрадание. Прав е колегата Кьониг - нищо женствено не е останало у някои от вас...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.