Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ислям (за любопитни) - част втора

Featured Replies

преди 18 минути, simtech написа:

А да газиш мирни жени и деца с камион или да избиваш хора в кафене с автомат Кашалников не е протовозаконно, така ли?
Знаеш ли какво прави Меркел в момента? В момента полицията в Германия потулва случаите на изнасилени от ислямисти жени!

не съм казала нито че е законно, нито че е хуманно и човешко

нито знам как да го оправим тоя луд свят

само знам че е опасно и ние да бъркаме в гнездото с осите

• Отговори 5,4k
  • Прегледи 421,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Да видим какво е предписано за християните в Библията по въпроса за убийството с камъни: Йоан 8:7 Но като постоянствуваха да Го питат, Той се изправи и рече им: Който от вас е

• И с юдаизма (в оргинал). Алия само ще ви каже,че Мутазилите не се считат за мюсюлмани според Исляма. А философия и мистика в Исляма няма. Няма да я подкрепя. Аз приемам всичко,което

• Пророкът се е въздигнал от непостроена джамия намираща се в християнската държава Византия! Няма как да се издигне човек от Джамия, построена след смъртта му /Говоря за Ал Акса /!. И съответно няма к

Публикувани изображения

преди 2 минути, haidukpikaso написа:

нито знам как да го оправим тоя луд свят...само знам че е опасно и ние да бъркаме в гнездото с осите

Аз знам как да го оправим тоя свят. Вън всички бежанци от ЕС и стреляне на месо по границите. Гнездото с осите отдавна е разбито и те са навън. Освен ако не искаш утре ислямистите да дойдат тук и ти да си някоя от изнасилените, писани в статистиката.

преди 55 минути, haidukpikaso написа:

Не се допускат коментари популяризиращи противозаконни и дискриминационни нацистки/фашистки и расистки идеи.

Тук нещо липсва, което ме изнервя.

току що, simtech написа:

Аз знам как да го оправим тоя свят. Вън всички бежанци от ЕС и стреляне на месо по границите. Гнездото с осите отдавна е разбито и те са навън. Освен ако не искаш утре ислямистите да дойдат тук и ти да си някоя от изнасилените, писани в статистиката.

пепел ти на езика

:(

кой ги е отворил тия граници - баба ми ли

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

какво липсва

току що, haidukpikaso написа:

пепел ти на езика...кой ги е отворил тия граници - баба ми ли

Границите ги отвори ЕС. А аз искам решение на проблема със сила. В момента всеки 5-ти французин е ислямист. 100 милиона ислямисти живеят в Европа или 1/7 от цялото население.

току що, Реджеп Иведик написа:

А мен ме изнервят ислямистите. Явно и ние трябва да им отговорим с откоси с калашник, както те ни отговарят ежедневно. Няма милост.

преди 2 минути, simtech написа:

Границите ги отвори ЕС. А аз искам решение на проблема със сила. В момента всеки 5-ти французин е ислямист. 100 милиона ислямисти живеят в Европа или 1/7 от цялото население.

А мен ме изнервят ислямистите. Явно и ние трябва да им отговорим с откоси с калашник, както те ни отговарят ежедневно. Няма милост.

ние гаубици нямаме ти за калашници мечтаеш

преди 1 час, simtech написа:

Когато отговориш на злото със зло, не можеш да чакаш добро.

Да, виновни са тези които отвориха границите. Виновни са също тези, които не поставиха изисквания и правила към бежанците. Когато някой западняк иде в ислямския свят, той е длъжен да се съобразява с правилата и законите там. По същият начин и Западът трябваше да им наложи своите правила - да живеят и се съобразяват със западния модел. Сега може би вече е късно...

току що, Aumi написа:

Когато отговориш на злото със зло, не можеш да чакаш добро. Да, виновни са тези които отвориха границите. Виновни са също тези, които не поставиха изисквания и правила към бежанците. Когато някой западняк иде в ислямския свят, той е длъжен да се съобразява с правилата и законите там. По същият начин и Западът трябваше да им наложи своите правила - да живеят и се съобразяват със западния модел. Сега може би вече е късно...

Не ме вълнува. Ислямистите почнаха злото и хора като Синбад в тоя форум очевидно ги подкрепят.
Не може докато изнасилват жените и колят мъжете, да не отвърнеш със сила и зло, а да обърнеш другата буза. Западът за мен е под заплаха от тотално ислямизиране. Картечни гнезда и пеходни мини по границата ще оправят нещата. Никакви свободни граници, никакъв ЕС и смърт на радикалните ислямисти.

преди 4 минути, simtech написа:

Не ме вълнува. Ислямистите почнаха злото и хора като Синбад в тоя форум очевидно ги подкрепят.
Не може докато изнасилват жените и колят мъжете, да не отвърнеш със сила и зло, а да обърнеш другата буза. Западът за мен е под заплаха от тотално ислямизиране. Картечни гнезда и пеходни мини по границата ще оправят нещата. Никакви свободни граници, никакъв ЕС и смърт на радикалните ислямисти.

Добре, по границите ще сложиш мини, ще убиваш всеки който иска да влезе, а какво ще направиш тези 100 милиона ислямисти, които са в Европа? Концлагери ли ще им построиш?
Според мен, нещата могат да се оправят и със строги закони, без кръв и насилие. Поставяш условия - ако искаш да живееш в нашият свят, си длъжен да станеш истински европеец. Ако не - всеки да се връща откъдето е дошъл.

току що, Aumi написа:

Според мен, нещата могат да се оправят и със строги закони, без кръв и насилие. Поставяш условия - ако искаш да живееш в нашият свят, си длъжен да станеш истински европеец. Ако не - всеки да се връща откъдето е дошъл.

Не може без насилие или геноцид. Защото ислямистите не зачитат условия и смятат, че има едни правила и това са техните. Хайл Хитлер!
Няма кой да налага строгите закони и ислямистите не разбират от закони, които не са подписани с кръв. И когато се опиташ да върнеш ислямистите обратно, те просто ще вдигнат кървав бунт.

току що, simtech написа:

Не може без насилие или геноцид. Защото ислямистите не зачитат условия и смятат, че има едни правила и това са техните. Хайл Хитлер!
Няма кой да налага строгите закони и ислямистите не разбират от закони, които не са подписани с кръв. И когато се опиташ да върнеш ислямистите обратно, те просто ще вдигнат кървав бунт.

Е, да, но от тези 100 милиона ислямисти за които говориш, не всички са атентатори и не всички убиват. Да, много от тях със сигурност са потенциални убийци, но при едни такива закони ще си проличи кой наистина иска да стане европеец, да живее мирно и тихо в разбирателство със света в който живее и кой не. Когато им се даде прекалена свобода, те искат и още и още...за което са виновни политиците.

преди 10 минути, Aumi написа:

Е, да, но от тези 100 милиона ислямисти за които говориш, не всички са атентатори и не всички убиват.

Не мога да ги деля. Свърши. Наред сухото гори и мокрото. Един развален плод в кошница с плодове - цяла развалена кошница плодове. Делих ги, бях толерантен - свърши. Нищо не се променя. Не искат толерантност. Искат слободия и да си налагат шариата. А останалите, които дори и да не искат, не се борят активно срещу него. Щом те самите не се борят срещу безчинствата на братята си по религия, всички трябва да бъдат изметени.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 5 минути, simtech написа:

Не мога да ги деля. Свърши. Наред сухото гори и мокрото. Един развален плод в кошница с плодове - цяла развалена кошница плодове. Делих ги, бях толерантен - свърши. Нищо не се променя. Не искат толерантност. Искат слободия и да си налагат шариата. А останалите, които дори и да не искат, не се борят активно срещу него. Щом те самите не се борят срещу безчинствата на братята си по религия, всички трябва да бъдат изметени.

Ти убивал ли си? Ако не си убивал, но агитираш за убийство си жалък нещастник. Първо убий някого, а после агитирай.

преди 20 минути, Aumi написа:

за което са виновни политиците.

Политиците са просто за отвличане на вниманието. Те не взимат решения, когато се отнася до сериозни неща. Кого представляват те? Нали се твърди, че имаме представителна форма на демокрация на Запад? На кого е представител един депутат, примерно? Интересите на кого защитава? На тези, които са гласували за него или на тези, които са финансирали предизборната му кампания и са го допуснали на избираема позиция в листата? Това са риторични въпроси, разбира се.

преди 10 минути, Shiniasu написа:

Ти убивал ли си? Ако не си убивал, но агитираш за убийство си жалък нещастник. Първо убий някого, а после агитирай.

Те могат, нали? Нещастник си ти, ако си мислиш, че утре няма да те изкормят, изнасилят или да ти прережат гръкляна ислямисти.

преди 2 минути, simtech написа:

Те могат, нали? Нещастник си ти, ако си мислиш, че утре няма да те изкормят, изнасилят или да ти прережат гръкляна ислямисти.

Възможно е. Те могат. А защо първо не се обърнеш срещу всички тези правителства, вкл. и българското, които от десетилетия продават оръжия на ислямистите. Защо не агитираш срещу тях. Ама то има и наркодилъри и търговци на хора и отново в България, САЩ, Русия и където се сетиш. Защо първо не се обърнеш срещу тях. Те са взели повече жертви. Америка и Русия имат повече залежи на петрол от страните в близкия изток, които не използват. Даже и зависимостта от арабския петрол е измислена (от Европа и САЩ). Хората от край време убиват заради интереси. И не винаги е лесно да се проследи чии са тези интереси. Мислиш си че са на ислямистите. Да, ама не. Тези в светлините на прожекторите обикновено са глупавите и лесните за манипулация.

преди 3 минути, Shiniasu написа:

Възможно е. Те могат. А защо първо не се обърнеш срещу всички тези правителства, вкл. и българското, които от десетилетия продават оръжия на ислямистите. Защо не агитираш срещу тях.

Да не би някой да насилва ислямистите да си купуват оръжие? Наркодилъри има, но няма наркодилър, който да влезе с калашник в ресторанта и да почне да трепе случайни хора. Няма ислямисти - няма лесни хора за манипулация. Пак те са си виновни. Виж ми аватара. Той е правилният курс за действие.

преди 25 минути, scepsis108 написа:

Политиците са просто за отвличане на вниманието. Те не взимат решения, когато се отнася до сериозни неща. Кого представляват те? Нали се твърди, че имаме представителна форма на демокрация на Запад? На кого е представител един депутат, примерно? Интересите на кого защитава? На тези, които са гласували за него или на тези, които са финансирали предизборната му кампания и са го допуснали на избираема позиция в листата? Това са риторични въпроси, разбира се.

Да, прав си, за жалост...политиците са само едни протежета, но пък ако искат могат да променят много неща, защото имат властови ресурси за това. Но най-интересното е, че като че ли нямат желание да го направят.

преди 9 минути, simtech написа:

Да не би някой да насилва ислямистите да си купуват оръжие? Наркодилъри има, но няма наркодилър, който да влезе с калашник в ресторанта и да почне да трепе случайни хора. Няма ислямисти - няма лесни хора за манипулация. Пак те са си виновни. Виж ми аватара. Той е правилният курс за действие.

Кой нападна Сирия и кой унищожи домовете на сирийците, които бяха мирни граждани и си живееха доста добре, далече от Европа, но бяха принудени да търсят убежище далече от родината си, защото от тяхната държава останаха само руини?

http://jilo.bg/node/6530

Редактирано от Aumi (преглед на промените)

преди 9 минути, Aumi написа:

Кой нападна Сирия и кой унищожи домовете на сирийците, които бяха мирни граждани и си живееха доста добре, далече от Европа, но бяха принудени да търсят убежище далече от родината си, защото от тяхната държава останаха само руини?

Те сами си го разрушиха. Защото дивият ислямизъм живееше там в зимен сън, докато не беше разбутан от ЦРУ.
Пак ще повторя - тоя от аватара ми ще реши проблемите ни.

преди 1 минута, Aumi написа:

Но най-интересното е, че като че ли нямат желание да го направят.

Напр., Беназир Бхуто опита и всеки знае как завърши всичко. Но повечето политици са тотално деградирали и подобни идеи като това наистина да опитат да променят нещо, колкото и малко да зависи от тях, изобщо не им минавата през главата. Наивно е да се очаква, че тези, които придават легитимност на системата, ще тръгнат да я променят.

преди 6 минути, scepsis108 написа:

Напр., Беназир Бхуто опита и всеки знае как завърши всичко. Но повечето политици са тотално деградирали и подобни идеи като това наистина да опитат да променят нещо, колкото и малко да зависи от тях, изобщо не им минавата през главата. Наивно е да се очаква, че тези, които придават легитимност на системата, ще тръгнат да я променят.

Да, и затова светът върви към хаос. Защото липсват осъзнати водачи на човечеството.

Как да очакваме светът да върви към добро, след като политическите лидери са деградирали и корумпирани личности, за които етиката, моралът и духовността нямат никаква стойност?!

Капиталистите се мислят за много 'итри, та си правят тънката сметка, че ще купят исляма - само, че сметката им нещо взе да излиза прекалено тънка, че и крива. Обезверената и атеизирана европейска мисъл, обвила своята наивност в бляскав индустриален нарцисизъм, допусна грешката, че е достатъчно компетенетна и способна, за да се справи с тази задача. Е - може би щеше да успее, но ако не бе изключила църквата от уравнението. А сега - по бели гащи, а вътре таралеж. Господата интелектуалци, дори бегла представа си нямат от ислям и изглежда не подозират с какво си имат работа.

преди 6 минути, sound написа:

Е - може би щеше да успее, но ако не бе изключила църквата от уравнението. А сега - по бели гащи, а вътре таралеж. Господата интелектуалци, дори бегла представа си нямат от ислям и изглежда не подозират с какво си имат работа.

Напротив. Религията би трябвало да е извън уравнението и да се абстрахира светският живот от нея. Това, че някой не е вярващ в църковната доктрина, не означава че той не може да се бори за светското в Европа.

преди 3 часа, simtech написа:

Напротив. Религията би трябвало да е извън уравнението и да се абстрахира светският живот от нея. Това, че някой не е вярващ в църковната доктрина, не означава че той не може да се бори за светското в Европа.

Няма как да е извън уравнението - ние сме различни, и с различна вяра.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.