Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо няма бог

Featured Replies

преди 25 минути, _ramus_ написа:

за неразбралите още малки деца. Да ме съветват хора с празна надраменна кухина, да си играят на някакъв задочен спор, с измислени диалогови форми... е признак за някои наличия на синдромни диагнози.

Няма как да прескочиш от нещо като форма на "амеба" до млекопитаещите... и остава само 'ми не разбирам' . Ми няма как - за кой път го пиша. Няма начин да го разбереш, затова пишеш тия глупости и се изживяваш че си говориш с някой си. Пък то това е само в главата ти.

Гледай си ангелиста в "духовната двойка" - той ти е лика прилика. :) Нагрухтете се, таман сте се намерили "по ъкъл" и неграмотност".

И да не забравиш да 'дадеш 5 лева' - като влезнеш в неговото такси. Не повече - от Дупница до Париж, само 5 лв. И той да се раздаде малко, а и остатъкът бог ще му го плати на следващата им среща на "по бира"...

Сега се питам - кой точно плаща сметката за бирата - бог или ангелиста, като негов специален наместник ( в такси) ?

Освен това съм любопитен - каква точно бира предпочита бог - на тия им общи моабети?

Само вменяване и внушения...!!

Това ли е което прави "човек с пълна надрамена кухина" .......... (това каква глупост просто) 

Какви са тези глупави сравния, двойки, 5 лева....

Това са кякви махленски приказки окрасени с метафори, да изглеждат мъдро и доминиращо..

Но факта, че нищо не казваш, и нищо не си казал. Че, пълниш със фалшиви внушения и манупулации, защото еднин най обикновен ум, ти казва, че си празен от смнисъл и само фантазираш.

Е много труднио да се преглътне, особено ако се има човека за големата работа и тук всички само глупави. 

Не забравяй, че без тях, нас, глупавите. Ти няма как да си умен, без сравнението..

И да стъпваш върху други, за да се чувстваш велик и с превъзходство. Е толкова елемнтарнои и пошло, че колкото и да го обличаш а красиви "гирленди" от думи. Си оставя едно нищо, пошло евтино..

Празни приказки, на изгривен от самофантазии човек

Ти си задай въпроса, как след йато си толква велик, си се оставил да се изкривш толкова сам в ума си..

Че сам да откриваш "иденти"......

преди 5 минути, Shiniasu написа:

Аз наричам това "дресировка". Тези, които с времето привикнат към маниера ти да обиждаш и провокираш, и започнат да приемат това за нормално, а даже и като добро (Кипен например), вече са дресирани. Установил си някаква форма на контрол над тях. Разбира се ти се опитваш да покажеш това като признак на някаква изключителност, на някакво по-високо ниво - но всъщност си е най-обикновен манипулативен трик. 

Бре, ти си имал прозорливост.  Само, че не винаги я насочваш поравилно. А, да стойш и воайорстваш само, е също някакъв признак за ментална перверзия, която си задоволяваш сам..

• Отговори 5,7k
  • Прегледи 308,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Аз не знам. Но предпочитам да не знам и да гледам на нещата непредубедено, без да им слагам определения. Нещата, които не познавам, са неща, които не познавам. Мога да говоря само за това, което съм п

• Бог, както и да го наричат, при всички случаи "рекетира" хората, като проявява известна "милост" спрямо тези, които му се молят, а когато нещо не му отърва грабва бухалката, кибрита, лейката или някак

• Проява на лош вкус е да наречеш един от най-великите умове в историята "пълен кретеноид". Проява на още по-лош вкус е да твърдиш неща, в които няма как да си сигурен. Виждаш резултата? Горял в "пъкала

Публикувани изображения

току-що, Shiniasu написа:

някаква форма на контрол над тях

така ли? :) Мъдро, смело... проникновено. Разкриха ми манипулациите, ей!

Кирееее - разкриха ми манипулациите по контролирането. Кофти, скъсаха ми каишката с която те бях овладял. Сега ще търся друг начин да ми се дадеш...

------------

Пиша го и освен че се смея, гледам колко личното отношение си играе да изменя и криви възприятието, интерпретациите. И пак - всеки проблем е някъде там, сред някой, сред нещо - само и само да е изгонен от вътрешната кутийка, че пари болезнено и трябва да се изрита "навън".

преди 3 минути, _ramus_ написа:

така ли? :) Мъдро, смело... проникновено. Разкриха ми манипулациите, ей!

Кирееее - разкриха ми манипулациите по контролирането. Кофти, скъсаха ми каишката с която те бях овладял. Сега ще търся друг начин да ми се дадеш...

------------

Пиша го и освен че се смея, гледам колко личното отношение си играе да изменя и криви възприятието, интерпретациите. И пак - всеки проблем е някъде там, сред някой, сред нещо - само и само да е изгонен от вътрешната кутийка, че пари болезнено и трябва да се изрита "навън".

Кирееее.....!! А ся може така..!!!

Охх....!! Ти си много по елемнтарен от колкото се имаш и мислиш...!!

Вие двойка ли сте...!! Дарявате ли си по 5 лева..! На един акъл ли сте...!!

Недей така де...!! Шизофренееш......!!! 

:hit:

преди 3 минути, Refour написа:

Какви са тези глупави сравния, двойки, 5 лева....

Това са кякви махленски приказки окрасени с метафори, да изглеждат мъдро и доминиращо..

просто си играя с един упорит неграмотник, който се изживява на умник. Той си прави сам, с опитите си да се "държи на ниво"...

Какво да прави първолак насред в залата на трейдинг-търговия, примерно... Вместо да си търси друго дете да си играят като сходни, се вживява да пита брокерите кое какво било и да хленчи да му го обяснят. И всичко това е - защото то не е в състояние да понесе че "хората имат значителни когнитивни разлики" помежду си. И че като попаднеш сред "сходни и сродни души" не означава че цялата вселена е от тях ( и за тях) направена.

преди 2 часа, _ramus_ написа:

освен че е елементаризирано разглеждането на анаграмата ИН-ЯН, е и погрешно - в много аспекти. Друго си е популизма и чалгата дето върви сред народа...

За пореден път когато стане въпрос за вяра реагираш съвсем неадекватно. Явно имаш сериозен проблем свързан с вярата. 

Колкото до "разглеждането", то не е разглеждане, а само някои общи насоки, които всеки сам да си доразвие. Ако ти достигаш само до елементарното, проблемът си е твой. Пишеш за погрешност, но не я посочваш. Вместо това изместваш фокуса към думи на друг участник в темата. 

преди 1 минута, _ramus_ написа:

просто си играя с един упорит неграмотник, който се изживява на умник. Той си прави сам, с опитите си да се "държи на ниво"...

Какво да прави първолак насред в залата на трейдинг-търговия, примерно... Вместо да си търси друго дете да си играят като сходни, се вживява да пита брокерите кое какво било и да хленчи да му го обяснят. И всичко това е - защото то не е в състояние да понесе че "хората имат значителни когнитивни разлики" помежду си. И че като попаднеш сред "сходни и сродни души" не означава че цялата вселена е от тях ( и за тях) направена.

Хахаха...!!! Какво....???

Празнееш тотално...! 

Което много ми харесва....!!

Да гледам как се гърчиш, без достойнство......

преди 13 минути, Shiniasu написа:

които всеки сам да си доразвие.

Искаш ли да кажеш че ти си ги "доразвил"?

Искаш ли да опиташ - да представиш "своето доразвиване"? Или вече си написал оправдаделните 'отговори' на тоя въпрос - ами... форума, няма смисъл, тук хората, това не е формата, тук всичко, всеки ... нещо си.  Или другите версии - тия неща си ги знам за мен си ...

Грешка е и свързването на анаграмата ИН-ЯН с някаква вяра или религиозна доктрина. Тя е просто ментален символ със широко съдържание - въобще никаква нужда от вяра няма в проникването на съдържанието и широтата му. Друг е въпроса за "интерпретирането на анаграмата" - защото авторите й са заложили изключително високо ниво в символа й и за да се схване вече има нужда от 'резонансно ниво' - за адекватност на интерпретирането. За който, на което ниво - сам си го пише и не е в състояние въобще да 'докара' до друго. И за него си - изглежда че "това е всичко". И така е - със заемките наготово, с които да си нагласи някой си неговата си лична картинка.

И това е най-важното в случая - общата плява с която ти самия я свързваш и нямаш как да представиш "твоя" е точно оценката ми че е "повърхностно". Заемките са точно такива - повърхностни. както и всяка религия, въпреки напъните да се представят като велики и сложни учения... които ако не глътнеш чрез повярване (а не чрез приемане) няколко основни привлекателни постулата... и кофти за "великото учение".

---------------

Колкото до останалото в моите думи, по-горе - негативното реагиране е най-характерния ти белег за вътрешното ти състояние. Специално при теб - е изключително контрастно и така служи за лакмус. Огромни разлики ти се появяват във вътрешните състояния когато имаш негативен емоционално-чувствен натиск. Лесно е да се забележи кога, при какви стимули се появява, защото реакциите са повторяеми и са модел. Затова и си толкова ясно различим - без значение по какво, според кое и как пишеш. Изписаното носи състоянията ти. А сравнението при този широк толеранс в менталните рефлексии - е лесно.

преди 17 минути, _ramus_ написа:

Искаш ли да кажеш че ти си ги "доразвил"?

Искаш ли да опиташ - да представиш "своето доразвиване"? Или вече си написал оправдаделните 'отговори' на тоя въпрос - ами... форума, няма смисъл, тук хората, това не е формата, тук всичко, всеки ... нещо си.  Или другите версии - тия неща си ги знам за мен си ...

Грешка е и свързването на анаграмата ИН-ЯН с някаква вяра или религиозна доктрина. Тя е просто ментален символ със широко съдържание - въобще никаква нужда от вяра няма в проникването на съдържанието и широтата му. Друг е въпроса за "интерпретирането на анаграмата" - защото авторите й са заложили изключително високо ниво в символа й и за да се схване вече има нужда от 'резонансно ниво' - за адекватност на интерпретирането. За който, на което ниво - сам си го пише и не е в състояние въобще да 'докара' до друго. И за него си - изглежда че "това е всичко". И така е - със заемките наготово, с които да си нагласи някой си неговата си лична картинка.

И това е най-важното в случая - общата плява с която ти самия я свързваш и нямаш как да представиш "твоя" е точно оценката ми че е "повърхностно". Заемките са точно такива - повърхностни. както и всяка религия, въпреки напъните да се представят като велики и сложни учения... които ако не глътнеш чрез повярване (а не чрез приемане) няколко основни привлекателни постулата... и кофти за "великото учение".

---------------

Колкото до останалото в моите думи, по-горе - негативното реагиране е най-характерния ти белег за вътрешното ти състояние. Специално при теб - е изключително контрастно и така служи за лакмус. Огромни разлики ти се появяват във вътрешните състояния когато имаш негативен емоционално-чувствен натиск. Лесно е да се забележи кога, при какви стимули се появява, защото реакциите са повторяеми и са модел. Затова и си толкова ясно различим - без значение по какво, според кое и как пишеш. Изписаното носи състоянията ти. А сравнението при този широк толеранс в менталните рефлексии - е лесно.

Тези монолози със себе си, и просто форумни приоми, не означават нищо.

Все още нищо не си казал, само пълниш и надуваш с някакви измислени от теб значения, манипулации. Открити от теб, "иденти"..

Ти съм сигурен че си пациент някъде, това няма как да е здрав разум.

По скоро такова поведение е присъщо на манияци, или хора с перверзии..

На лов ли си тук, за жертви..?

преди 2 минути, _ramus_ написа:

искаш ли да кажеш че ти си ги "доразвил"?

Искаш ли да опиташ - да представиш "своето доразвиване"?

Да, доразвъл съм ги доколкото мога. И не, няма да го представя. Ако се получи дискусия, в която видя, че някой има интерес, би могло постепенно в хода на дискусията да се достигне до задълбочаване.

преди 8 минути, _ramus_ написа:

Или вече си написал 'отговора' на тоя въпрос - ами... форума, няма смисъл, тук хората, това не е формата, тук всичко, всеки ... нещо си.  Или другите версии - тия неща си ги знам за мен си ...

Много и излишни предположения. 

преди 11 минути, _ramus_ написа:

Грешка е и свързването на анаграмата ИН-ЯН с някаква вяра. Тя е просто символ със широко съдържание - въобще никаква нужда от вяра няма в проникването на съдържанието и широтата му.

Точно защото е символ с широко съдържание, тя може да се разглежда и във връзка с понятията разум и вяра. Подчертаното пък е манипулативен трик, изместващ  значението и употребата на думата "вяра" в посока различна от дискутираната. Самият факт, че използваш подобни прийоми говори за това, че всъщност никакво доразвиване на написаното от мен не те интересува, а отново се опитваш да вкараш разговора в удобната ти схема. 

преди 16 минути, Shiniasu написа:

Да, доразвъл съм ги доколкото мога. И не, няма да го представя. Ако се получи дискусия, в която видя, че някой има интерес, би могло постепенно в хода на дискусията да се достигне до задълбочаване.

Точно защото е символ с широко съдържание, тя може да се разглежда и във връзка с понятията разум и вяра. Подчертаното пък е манипулативен трик, изместващ  значението и употребата на думата "вяра" в посока различна от дискутираната. Самият факт, че използваш подобни прийоми говори за това, че всъщност никакво доразвиване на написаното от мен не те интересува, а отново се опитваш да вкараш разговора в удобната ти схема. 

Ама и ти един, рядко срещан модел....

"би могло постепенно в хода на дискусията да се достигне до задълбочаване.".......

Това също прилича, на някакво перверзно поведение. От рода на, ще ти пусна ама трябва да ме побараш правилно....

Ти в случия си кокошката коята бяга уж, да не я хванат, ама се пита. Бързо ли бягам, ще ме хваната ли...

Във всеки случай е нещо нечистоплътно и почти извратено. 

Сигурно, поведение породено от нечистоплътнои сексуални желания, кой знае. 

:hush:

преди 16 минути, Shiniasu написа:

Повече от 13 години си тук...

УОУ........ Това обеснява много.....

И това......

Майя - илюзията в която живеем (3 част).

Оле мале.......! Не случайно няма нито един отговер и интерес,,,

Защото е илюзия...!!

преди 3 минути, Refour написа:

Ама и ти един, рядко срещан модел....

"би могло постепенно в хода на дискусията да се достигне до задълбочаване.".......

Това също прилича, на някакво перверзно поведение.

Нищо ненормално не виждам и нищо нелогично всъщност. Ако има интерес от участниците в един разговор, той постепенно може да се задълбочи, с участието на всички. Едностранното излагане е подходящо при писането на книги примерно, но тук е форум.

Всички психични състояния по време на Пътя (Sk. mārga) и крайният резултат са илюзорни, тъй като им липсва някаква съществена природа. 

Цонкапа

преди 11 минути, Shiniasu написа:

Нищо ненормално не виждам и нищо нелогично всъщност. Ако има интерес от участниците в един разговор, той постепенно може да се задълбочи, с участието на всички. Едностранното излагане е подходящо при писането на книги примерно, но тук е форум.

Напротив, има много сериозна причина да се замисли човек, страничен наблюдател. Какво всъшност се случва тук?

Все повече ми прилича на някакъв събор на хора със склони мании, който биха си пуснали един на друг, ако ги побарат правилно. 

Вие тук с годините, май сте си останали само такива от една порода, и за това всеки нов тук , е навикан и отсвирен.

Защото трябва да останат само сходни, на който може при подходящи условия да си задълбочат интимите преживявания. 

Това е доста смущаващо, да се наблюдава от страни, и даще плашещо. 

преди 9 минути, Śūnyatā написа:

Всички психични състояния по време на Пътя (Sk. mārga) и крайният резултат са илюзорни, тъй като им липсва някаква съществена природа. 

Цонкапа

Цонка....!! Звучи като някоя булка от махалата. 

Това се казва лудост.....!! Лудостта, е много често срещан феномен в нашето общество. И най интересното е, че лудия не иска или не може, да остане сам с лудоста си.

Затова подлудява света около себе си.

Ей така просто, дори и за забавление...

преди 11 минути, Śūnyatā написа:

За това единственото което може да помогне, е "много дълбока трансформация" ама никои не ще да сподели, как я е постигнал..

Явно е някаква тайна.....

:hush:

преди 1 час, Shiniasu написа:

тя може да се разглежда и във връзка с понятията разум и вяра.

"може" ли?

Че то може да се разглежда и кукуригането на петела във връзка с понятията "разум" и 'вяра". Дали нещо 'можело' или не можело - не е сериозно за оправдание.

Даоистката горна анаграма представлява битието през определена призма. Освен нея в Дао има още две такива символни "вселенски анаграми" и всяка от тях разглежда вселената по 'свой' начин. В нито едно от тях няма никаква нужда от религиозна концепция, нито от вярване в нещо си. Нито едно не касае бог, нито божествености, нито идеология. Нито едно не е религиозна концепция, не предлага спасения, нито изход от страдания... не предлага условия за повярване.

Трите представят висша есенция на широтата на мирогледа, на пътя до него, на начините, подходите, на креативността и проникновеността. Всичко това - през практическо пътуване, чрез взаимодействие между за връзка между човек и света, през взаимодействие с тялото си...

От друга страна - религиозните са си направили "храмове" и за Дао... няма какво друго да направят на това ниво на възприятие и отражение - това могат, това правят в името на това лаладжийстват докато редят "молитви" до "божествата".

за кого да са излишни? Те преразказват оправдателните ти мантри през годините сред форума и не са никакви 'предположения'.  Дали е излишно... вече е просто нечия оценка. Въпроса е, че мантрите са повторителни и с тях чудесно се прикрива зад декларации една липса на възможност. Когато вътрешно ниво е налице - то намира начин да се "изрази", без ограничението на условията. Докато налице е обратен вариант като проявление - при всеки сгоден случай, се изплясква народна клиширана версия на нещо си... Може би с представата че "масовия моабет е за предпочитане пред сериозния".

Ако има интерес от участниците в един разговор, той постепенно може да се задълбочи, с участието на всички.

това също е клише и повърхностна елементаризирана представа. Просто е - щом един "разговор" се задълбочи - няма как това да се случи с "участието на всички". Колкото повече се реализира задълбочаване, толкова по-малко хора са способни да участват в такъв обмен. Това са елементарни заключения от наблюдения, вкл и сред форума. Така, че... с логиката и нормалността на казуса - дотук.

преди 46 минути, Refour написа:

Напротив, има много сериозна причина да се замисли човек, страничен наблюдател. Какво всъшност се случва тук?

Все повече ми прилича на някакъв събор на хора със склони мании, който биха си пуснали един на друг, ако ги побарат правилно. 

Вие тук с годините, май сте си останали само такива от една порода, и за това всеки нов тук , е навикан и отсвирен.

Това "вие" кого точно обхваща? Можеш ли да изброиш пет участника, за които си останал с подобно впечатление?

И ти като какъв точно го играеш? Някакъв урок ли се опитваш да "ни" дадеш; нещо да "ни" покажеш ли? Или пък си обиден? Знаеш ли колко мои теми има, които съм ги отписал, защото някой тотално ги е оспамил, без да се интересува, че аз съм вложил нещо при създаването им и съм имал някаква идея за последващото им развитие. Е в този форум е така - приеми го. И на мен не ми харесва. Особено сега, когато станахте двама, които освен да провокират, друго почти нищо не правят. 

преди 5 минути, _ramus_ написа:

"може" ли?

Че то може да се разглежда и кукуригането на петела във връзка с понятията "разум" и 'вяра". Дали нещо 'можело' или не можело - не е сериозно за оправдание.

Даоистката горна анаграма представлява битието през определена призма. Освен нея в Дао има още две такива символни "вселенски анаграми" и всяка от тях разглежда вселената по 'свой' начин. В нито едно от тях няма никаква нужда от религиозна концепция, нито от вярване в нещо си. Нито едно не касае бог, нито божествености, нито идеология. Нито едно не е религиозна концепция.

Трите представят висша есенция на широтата на мирогледа, на пътя до него, на начините, подходите, на креативността и проникновеността.

От друга страна - религиозните са си направили "храмове" и за Дао... няма какво друго да направят на това ниво на възприятие и отражение - това могат, това правят в името на това лаладжийстват докато редят "молитви" до "божествата". 

за кого да са излишни? Те преразказват оправдателните ти мантри през годините сред форума и не са никакви 'предположения'.  Дали е излишно... вече е просто нечия оценка. Въпроса е, че мантрите са повторителни и с тях чудесно се прикрива зад декларации една липса на възможност. Когато вътрешно ниво е налице - то намира начин да се "изрази", без ограничението на условията.

това също е клише и повърхностна елементаризирана представа. Просто е - щом един "разговор" се задълбочи - няма как това да се случи с "участието на всички". Колкото повече се реализира задълбочаване, толкова по-малко хора са способни да участват в такъв обмен. Това са елементарни заключения от наблюдения, вкл и сред форума. Така, че... с логиката и нормалността на казуса - дотук.

Да, давай, побарай го малко повече където трябва и ще ти пусне. Ще се задълбочи.

Ти си верно някакъв перверзник, не можеш да устойш на нагона си.

Жертвата е набелязана, лигите ти са текнали.

Давай, направи една оргия пак. 

Не, че е прилчно за гледане, напротив. Отвратително е...

Но ще гледам каквото има, няма да имам претенции я...

преди 8 минути, Shiniasu написа:

които освен да провокират, друго почти нищо не правят. 

не думай. Че и колега ли имам вече - горкия... няма по-як провокатор, просто. Та той е плосък колкото земята в картинка на флетъртъри. :) ( визирам "неразбиращия" ) 

преди 8 минути, Shiniasu написа:

аз съм вложил нещо при създаването им и съм имал някаква идея за последващото им развитие

малии - направо се разцепи при последния ти опит... Няма такова "влагане" и толкова "идеи" за последващото им "развитие"...

Жалко че си "разочарован", но пък свиквай. Като се забележи описанието ти на представите за 'задълбочени разговори" се виждат бърканици още сред фундаментите. И... няма как да се получи проявено, разбира се. Както и става. Но пък - като лични представи... за всякакви неща, вкл и за "форумното общуване"... нямат ограниченията на проявленията и проявяването им сред друг реал, освен фантазния.

преди 1 минута, Shiniasu написа:

Това "вие" кого точно обхваща? Можеш ли да изброиш пет участника, за които си останал с подобно впечатление?

И ти като какъв точно го играеш? Някакъв урок ли се опитваш да "ни" дадеш; нещо да "ни" покажеш ли? Или пък си обиден? Знаеш ли колко мои теми има, които съм ги отписал, защото някой тотално ги е оспамил, без да се интересува, че аз съм вложил нещо при създаването им и съм имал някаква идея за последващото им развитие. Е в този форум е така - приеми го. И на мен не ми харесва. Особено сега, когато станахте двама, които освен да провокират, друго почти нищо не правят. 

Вие, сте тези с над 10 години стаж тук. Ние, не знам колко сме които са ви наблюдавали, интимните мисловни обаравания. 

Какъв го играя ли...!! Никакъв, просот съм себе си..!! Луд за вързване..!! Нали знаеш много добре кой съм и какъв съм. Защо питаш тогава..?

Ти си бил вложил какво, по скоро къде..!! И се отказал, защото си нещо...!!

Я кажи майсторе, къде е проблема тогава..!!

В хората, или в теб..!!

Давай, че на ония другия му текат лигите вече и ще те задълбочи набързо..!

Ако се сещаш какво имам в предвид....!!

преди 4 минути, _ramus_ написа:

не думай. Че и колега ли имам вече - горкия... няма по-як провокатор, просто. Та той е плосък колкото земята в картинка на флетъртъри. :) ( визирам "неразбиращия" ) 

малии - направо се разцепи при последния ти опит... Няма такова "влагане" и толкова "идеи" за последващото им "развитие". 

Жалко че си "разочарован". Но като се забележи описанието ти на представите за 'задълбочени разговори" се виждат бърканици още сред фундаментите. И... няма как да се получи проявено, разбира се. Както и става.

Малко по бавно го обарвай, леко с въртящи движения по, почувствителните и нежни менста....

Не бъди груб, имай търпение..

Ще се отвори сам, ще се задълбочи..

Ама ти изгаряш от страст и желание, искаш направо да го разпориш набързо....

Не се прави така, грубиян...

Така боли и няма да ти пусне..

Тря та уча как да си поискаш, явно грам опит нямаш... 

А си сигурно над 60 години...

преди 3 часа, Anzhel Dimitrov Dimitrov написа:

Ангеле, ангелистов - я приласкай "неразбиращия лъжец" в твоята тема - да си пишете любовно и спасително там.

Той малко се оака с маскировката, но за целите на театралното плямпане кво пречи да си вярвате един на друг.

току-що, _ramus_ написа:

Ангеле, ангелистов - я приласкай "неразбиращия лъжец" в твоята тема - да си пишете любовно и спасително там.

Той малко се оака с маскировката, но за целите на театралното плямпане кво пречи да си вярвате един на друг.

Викай, викай.. Ще дойде...!!

Ся, трябва да дойде някой, да ти оправи бакиите ли...

Не можеш ли да си ги оправиш сам...

Нали си голям, "идент"..

Кво стана...

преди 3 минути, _ramus_ написа:

Това предпочетохте да получите...

Давам ви чист материал за работа..

Абсолютна лудост....

Няма не искам.....

Имам я в изобилие...

преди 8 минути, Refour написа:

Вие, сте тези с над 10 години стаж тук. Ние, не знам колко сме които са ви наблюдавали, интимните мисловни обаравания. 

Какъв го играя ли...!! Никакъв, просот съм себе си..!! Луд за вързване..!! Нали знаеш много добре кой съм и какъв съм. Защо питаш тогава..?

Ти си бил вложил какво, по скоро къде..!! И се отказал, защото си нещо...!!

Я кажи майсторе, къде е проблема тогава..!!

В хората, или в теб..!!

Давай, че на ония другия му текат лигите вече и ще те задълбочи набързо..!

Ако се сещаш какво имам в предвид....!!

Малко по бавно го обарвай, леко с въртящи движения по, почувствителните и нежни менста....

Не бъди груб, имай търпение..

Ще се отвори сам, ще се задълбочи..

Ама ти изгаряш от страст и желание, искаш направо да го разпориш набързо....

Не се прави така, грубиян...

Така боли и няма да ти пусне..

Тря та уча как да си поискаш, явно грам опит нямаш... 

А си сигурно над 60 години...

:lol6:И казваш , че имаш проблем ? 

Абсолютно здрав си в психическият статус и Устойчив ! 

Даже леко отклонение нямаш ! 

преди 3 минути, _sirena_ написа:

:lol6:И казваш , че имаш проблем ? 

Абсолютно здрав си в психическият статус и Устойчив ! 

Даже леко отклонение нямаш ! 

Пфуууу .. Една свястна жена на края..

Ела тука, че тия духовни перверзници тук си барат и бъркат по духовните места..

Ама аз си знам, че нищо ми няма...

Просто съм луд..

А да си луд е нормално сега...

Така че, да свикват по-добре......

преди 10 минути, _ramus_ написа:

"може" ли?

Явно ти не можеш. 

преди 11 минути, _ramus_ написа:

Дали нещо 'можело' или не можело - не е сериозно за оправдание.

Ти се оправдаваш в случая. Така и не излезе със сериозно обяснение, защо написаното от мен е погрешно. Само празни приказки и безпочвени сравнения. Но пък претенциите за сериозност разбира се отново са налице. 

преди 14 минути, _ramus_ написа:

Даоистката горна анаграма представлява битието през определена призма. Освен нея в Дао има още две такива символни "вселенски анаграми" и всяка от тях разглежда вселената по 'свой' начин. В нито едно от тях няма никаква нужда от религиозна концепция, нито от вярване в нещо си. Нито едно не касае бог, нито божествености, нито идеология. Нито едно не е религиозна концепция, не предлага спасения, нито изход от страдания... не предлага условия за повярване.

Трите представят висша есенция на широтата на мирогледа, на пътя до него, на начините, подходите, на креативността и проникновеността. Всичко това - през практическо пътуване, чрез взаимодействие между за връзка между човек и света, през взаимодействие с тялото си...

дрън-дрън-дрън... Тези наивни демонстрации на знание, които нямат никакво отношение към казаното от мен, нито подкрепят казаното от теб по-рано, могат да послужат само за да си придадеш някаква важност и авторитет пред невежите. Евентуално след това покрай вярното и манипулациите ти да могат да минат. Манипулации, манипулации, манипулации - използваш какви ли не разнообразни психологически похвати за манипулиране. Превърнал подфорума в своя собствена територия и си я пазиш. Интересно ми е да видя с този новия "натрапник" как ще се справиш. 

преди 38 минути, _ramus_ написа:

това също е клише и повърхностна елементаризирана представа.

Може. Но всъщност това за клишираността и за елементарните представи го повтаряш вече десетки пъти. А и други повтарящи се модели се забелязват и сигурно с времето ще изпъкват все повече и повече.

преди 6 минути, Shiniasu написа:

Явно ти не можеш. 

Ти се оправдаваш в случая. Така и не излезе със сериозно обяснение, защо написаното от мен е погрешно. Само празни приказки и безпочвени сравнения. Но пък претенциите за сериозност разбира се отново са налице. 

дрън-дрън-дрън... Тези наивни демонстрации на знание, които нямат никакво отношение към казаното от мен, нито подкрепят казаното от теб по-рано, могат да послужат само за да си придадеш някаква важност и авторитет пред невежите. Евентуално след това покрай вярното и манипулациите ти да могат да минат. Манипулации, манипулации, манипулации - използваш какви ли не разнообразни психологически похвати за манипулиране. Превърнал подфорума в своя собствена територия и си я пазиш. Интересно ми е да видя с този новия "натрапник" как ще се справиш. 

Точно така, само една жена може да оправи един развален мъж....

Супер, си. Точна и безпогрешна..

Ей такива жени харесвам, ма ми се падна една направо ми идва да я оскубя...

Ама какво да се прави, съдба.. 

преди 2 минути, Refour написа:

Пфуууу .. Една свястна жена на края..

Ела тука, че тия духовни перверзници тук си барат и бъркат по духовните места..

Ама аз си знам, че нищо ми няма...

Просто съм луд..

А да си луд е нормално сега...

Така че, да свикват по-добре......

Виж ся ...не си луд ...Лудите не си признават .  А аз се занимавам с луди и ги подушвам отдалеч.

Не мога да стоя в тази тема , защото ще ме обвинят , че генерирам 'спам" и ще ми излети и този профил в "почивка ".

Понеже аз съм дисидент в този форум и ми следят всяка буква , която пиша , веднага ще долетят и ще ме обвинят в "революция " и други цензури , а може и да ме помолят учтиво да платя некви фишове за неправилно паркиране. 

Мен вече нищо не ме учудва и перото ми се движи с особено внимание и респектираща скорост. 

Ще ти пратя покана , понеже ми харесваш и ще те запозная с едни приятни хора , където действително да можеш да разпуснеш.

Рамус има големи претенции , че разбира от психология , ама няма никакво покритие отзад.

Такова посрещане не се прави на човек , който откровено заявява , че "има проблеми" .

Лично за мен ти нямаш проблеми от психически характер , може да си малко "напрегнат" , но кой не е в тази абсурдна Гротеска , в която живеем ? 

Бъди мой гост и се надявам да се почувстваш прекрасно.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.