Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо няма бог

Featured Replies

Исках да се запозная с умна жена , ама тая липса е планетарна и се оказа обективно невъзможна за попълване.Друга липса нямам.
А ти имаш ли някакви липси Aumi , може би от любов ?Затова може би имаш въображаем приятел(бог) който те обича , за да запълниш празнината от липсата на любов в живота си ?

• Отговори 5,7k
  • Прегледи 308,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Аз не знам. Но предпочитам да не знам и да гледам на нещата непредубедено, без да им слагам определения. Нещата, които не познавам, са неща, които не познавам. Мога да говоря само за това, което съм п

• Бог, както и да го наричат, при всички случаи "рекетира" хората, като проявява известна "милост" спрямо тези, които му се молят, а когато нещо не му отърва грабва бухалката, кибрита, лейката или някак

• Проява на лош вкус е да наречеш един от най-великите умове в историята "пълен кретеноид". Проява на още по-лош вкус е да твърдиш неща, в които няма как да си сигурен. Виждаш резултата? Горял в "пъкала

Публикувани изображения

преди 9 минути, Milkydead написа:

Исках да се запозная с умна жена , ама тая липса е планетарна и се оказа обективно невъзможна за попълване.Друга липса нямам.
А ти имаш ли някакви липси Aumi , може би от любов ?Затова може би имаш въображаем приятел(бог) който те обича , за да запълниш празнината от липсата на любов в живота си ?

Благодарение на Бог, нямам никакви липси Milkydead ! 

Защото знам, че без Бог не бих постигнала нещата които имам. Всяко наше дихание и движение, е благодарение на Бога.

Благодарение на Бог, аз съм заобиколена с любов и благоденствие, и нямам никакви липси! :withballoon22:

преди 57 минути, Aumi написа:

Постиженията в живота, са удовлетворението от всичко направено. Това означава да нямаш никакви липси.

Принципно основното е да даваш, без да чакаш облага. ;) Като нямаш пари = даваш труд. Човеците са благодарни същества. 

Определено не му е известно какво е да си благородник. Затова и "мрази" Бог и неговите производни .... ;) 

Сиромах човек е .... уви .... мисли само как да задоволи своето его .... после недоволства, че друг има по-голямо Его от неговото ... 

Извън неговото желание все пак се моля за него да проумее и се смири .... Амин 

Нека прехвърлим разговора към другата тема:

преди 1 час, Milkydead написа:

Исках да се запозная с умна жена , ама тая липса е планетарна и се оказа обективно невъзможна за попълване.

Да, и да е красива и богата. Също така да е мила, грижовна и да те слуша. Пък ако може и да не остарява... 

ОБЯВА

Milkydead си търси умна жена. Молим всички желаещи

да потвърдят участието си в конкурса с мнение в темата.

преди 8 часа, Shiniasu написа:

Да, и да е красива и богата. Също така да е мила, грижовна и да те слуша. Пък ако може и да не остарява... 

ОБЯВА

да потвърдят участието си в конкурса с мнение в темата.

А той дали може да изпълни същите изисквания ?

преди 9 часа, Aumi написа:

... знам, че без Бог не бих постигнала нещата които имам. Всяко наше дихание и движение, е благодарение на Бога.

Благодарение на Бог, аз съм заобиколена с любов и благоденствие, и нямам никакви липси! :withballoon22:

Много ми харесва карикатурата с дневните задачи на Бог

1. Да реша дали да помогна на Коронавируса или на човечеството
2. Да контролирам световното равновесие
3. Да обкръжавам Aumi с любов и щастие.
4. Да прекарам Пешо- атеиста.

преди 4 часа, ncl написа:

А защо само тази?

Защото тя си е била такава още от самото начало .

А и според Анжелизъма в Рая има всички страсти на нощния живот ( стриптиз клубове ,дискотеки ,барчета ,кафе аперитиви ,гол белот ,чатове ,интернет и т.н.т. и всички произлизащи удоволствия от случващото се от гореизброените.)

преди 14 часа, Shiniasu написа:

Пък ако може и да не остарява... 

най-важното е - да не ражда деца, да не се съвокуплява и да споделя лудостите, маниите и параноите на Обявителя. И да - обективно невъзможно е, но пък става за поредните глупости, в глупави теми. Напълно изтрещели си търсят мегдан. От блоговото пространство, през всички теми - сякаш изтрещелите тук намират подходящ подслон и чудесен мегдан да си търсят внимание и територия за споделяне на маниите и параноите си.

За други - е просто разтуха и разтоварване от мизерията на ежедневието им. Постепенно някои теми си спечелват ролята на виртуални социални кенефи - чрез събирането на едно място на Изхождащи и Облекчаващи се.

преди 15 часа, Aumi написа:

Благодарение на Бог, нямам никакви липси

:lol6:това е най-голямата ирония на форума, просто. :lol6:

Ривъ... със сълзи... от смях... :lol6:

Между другото, точно затова се казва така и темата - заради такива празноглавци и примитивни изхвърляния, най-логичното е че въобще няма бог. Ама въобще го няма и няма как да го има... защото на бая хора, бая е спестил от "даването на ъкъл".

Интересно ми е - природата е нагънала мозъчната тъкан. Каква тогава е технологията за толкова прецизно изглаждане - валяк ли ползват, друго ли?... А може би бог ползват - за изглаждането. А може би някои хора направо се раждат изгладени... бог може би има ютия, и след прането... айде на дъската... :)

преди 8 часа, _ramus_ написа:

. Напълно изтрещели си търсят мегдан. От блоговото пространство, през всички теми - сякаш изтрещелите тук намират подходящ подслон и чудесен мегдан да си търсят внимание и територия за споделяне на маниите и параноите си.

По-изтрещял от теб, не виждам в този форум.
С твоите мании за величие и паранои спрямо всички участници ...
Горкият нещастен самотен Рамус !

преди 9 часа, Aumi написа:

мании за величие и паранои

лястовичке - та ти си нямаш дори представа какво означават тия думички. :lol6:

Горкият нещастен бог... горкият. :lol6:Изглежда е неправил гаф - с валяка, и някои направо са премазани, освен заглаждането. Как ще живее бог с тия си грешки, с тия човешки недоразумения... дето "нямат никакви дефицити, щото бог им бил достатъчен"....

преди 2 часа, _ramus_ написа:

...

банален си до втръсване!

и ... много скучен!

Моят Бог сътворява само шедьоври. :withballoon2:

на 14.12.2020 г. в 9:09, Shiniasu написа:

Ми тя, ако е умна, ще се хване ли за него?

Офтопик: Доказателство за съществуването на извънземни е, че не са дали на никой землянин да ги открие.

Ся да видим кво сте ми написалииии... Едно време чаках на русначета да ми пишат, сега всичко на тепсия. Изнеждавм се, казвам ви!

преди 1 час, Aumi написа:

Моят Бог сътворява само шедьоври. 

разбира се - ти си ги пишеш сама - божествените ти "шедьоври"... :lol6:И ти - като главен негов 'венец' - основния шедьовър. Последното изречение щеше да е чудесно за реклама на "комплект за гладене от Тефал" (който мисли за всичко) и който с едно движение изглажда всички гънки. Може "твоят бог" да си е купил от комплекта, като се прецени по изгладения резултат - направо е шедьовър. 

на 13.12.2020 г. в 5:54, iИ.дИоNд.Ni написа:

При положение, че всеки си има "умен" телефон в джоба за какво ти е уличен?!

За пътуване във времето, например.

time travel tardis GIF by Doctor Who

на 13.12.2020 г. в 6:32, iИ.дИоNд.Ni написа:

Когато имаш власт се стремиш към справедливост. 

Тука се размина с реалността. А основите ти повтаряха Пирамидата на Маслоу.

piramida-big-bg.jpg

на 13.12.2020 г. в 8:19, Aumi написа:

Стремглаво бягаш от идеята за Бог

Защ никой не допусна, че идеята за Бог ми е интересна, а само отговорите не харесвам.

Защо си толкова разсърден и ядосан на Бога?

Е, не е като да няма за какво.

на 13.12.2020 г. в 8:33, iИ.дИоNд.Ni написа:

До момента всичко има благодарение на друго, а не Бог.

Виждайки вид несправедливост = обвинява същия. ;) 

Нещо не схванах - неблагодарен съм на нещо, за чието съществуване не съм подозирал, но го обвинявам за неудачите си. Е, не съм чак толкова луд haha.png

на 14.12.2020 г. в 2:04, Milkydead написа:

никога няма да почнем да ви убиваме за да ликвидираме лъжата , както исторически сте правили в опитите си да заличите истината  изграждайки лъжовното си царство на глупостта

А, за това и аз писах!

Малко стана "ние", "вие", ама какво да се прави.

на 14.12.2020 г. в 4:57, Anzhel Dimitrov Dimitrov написа:

яки грешки ,ако не ги бях допуснал сега щях да съм най- щастливия човек на земята

Това са заблуди. Човешкото око е ненаситно. Ако не знаеш притчата за пустинята ще ти я напиша.

И другата е за мъдреца на върха на планината, при който отишъл младеж. Попитал дали да се ожени за избраницата си, а мъдрецът му казал, че каквото и да избере, ще съжалява след 20 години.

на 14.12.2020 г. в 4:57, Anzhel Dimitrov Dimitrov написа:

Не точно ,трябва да палиш свещи и да ходиш на храм ,и да се сещаш да оставяш по някой лев в касичките

Аз по-често се сещам да ходя до тоалетна и да си купувам тоалетна хартия. Току що осъзнах, че боготворя тоалетната си чиния!

на 14.12.2020 г. в 6:17, iИ.дИоNд.Ni написа:

Кратко: Той е наемник и определено не знае какво е лоялност.

И кратко и дълго, нито ме познаваш, нито налучкваш какъв съм.

преди 3 часа, Myanmar написа:

Защо си толкова разсърден и ядосан на Бога?

Е, не е като да няма за какво.

ПодсЕти ме за виц от произведение на абсурда.

Един си поръчал панталон. В уговорения час отишъл да си го вземе, но при пробата шивачът открил леко несъответствие на крачолите. Крачолът е важно нещо и естествено отсрочили за след няколко дни. При новата проба забелязали, че дюкянът малко.... а дюкянът е също много важен. Дошъл клиентът след няколко дена, но при пробата коланът малко нещо... а коланът на мъжкия панталон е .... Когато месец след поръчката най- сетне панталонът бил готов, клиентът не се сдържал "Господ създал света за шест дена, а ти един панталон правиш месец!". "Да- отговорил шивачът- Обаче виж какъв хубав панталон! А виж света какъв :emoji_smiley-83: е!"

преди 2 часа, Myanmar написа:

. Човешкото око е ненаситно. Ако не знаеш притчата за пустинята ще ти я напиша.

И другата е за мъдреца на върха на планината, при който отишъл младеж. Попитал дали да се ожени за избраницата си, а мъдрецът му казал, че каквото и да избере, ще съжалява след 20 години.

Аз по-често се сещам да ходя до тоалетна и да си купувам тоалетна хартия. Току що осъзнах, че боготворя тоалетната си чиния!

Наситено е ,след последния смартфон дето си взех на изплащане ,нищо повече не ми трябва ( пуша си ,пия си кафенца ,връткам си с таксито ,нещо форумчета ,фейсбук ,интернетче - на фона на това ,че само за тази година от глад са умряли 10 000 000 души ) . Но нямам сили да се преборя със световния глад ,живея си с прекрасни спомени ,ама ме е яд за някои работи. Можеше да направя света на тая оная - тоя оня доста щастлив ама отлагах всичко за след смъртта ,ама осъзнах ,че другите искат в тоя живот - щастливи моменти . Не съжалявам ,ама ме е яд ,защото съм отговорен за тъгата в очите на поне дузина жени и мъже , ама си слушам тази песен https://music.youtube.com/watch?v=_lg0dn8NIR4&feature=share и вярвам ,че в скоро време ще поправя нещата ,щото все пак поне трябва да опитам да направя света на тези около мен по -щастлив .

Това ,вярно ли е ,че боготвориш тоалетната чиния 😂 .?

преди 56 минути, Myanmar написа:

За тези, които мислят, че чувствата и емоциите нямат научно обяснение.

animated-feelings.gif

Наркоманска работа 😂

преди 7 минути, Търсещ истини написа:

ПодсЕти ме за виц от произведение на абсурда.

Един си поръчал панталон. В уговорения час отишъл да си го вземе, но при пробата шивачът открил леко несъответствие на крачолите. Крачолът е важно нещо и естествено отсрочили за след няколко дни. При новата проба забелязали, че дюкянът малко.... а дюкянът е също много важен. Дошъл клиентът след няколко дена, но при пробата коланът малко нещо... а коланът на мъжкия панталон е .... Когато месец след поръчката най- сетне панталонът бил готов, клиентът не се сдържал "Господ създал света за шест дена, а ти един панталон правиш месец!". "Да- отговорил шивачът- Обаче виж какъв хубав панталон! А виж света какъв :emoji_smiley-83: е!"

Хубав виц ,ще го разправям на клиентите в таксито.🤣🤣🤣🤣

преди 1 час, Търсещ истини написа:

- Обаче виж какъв хубав панталон! А виж света какъв :emoji_smiley-83: е!

Хубава работа, ама циганска.:emoji_smiley-83:

преди 1 час, Anzhel Dimitrov Dimitrov написа:

( пуша си ,пия си кафенца ,връткам си с таксито ,нещо форумчета ,фейсбук ,интернетче - на фона на това ,че само за тази година от глад са умряли 10 000 000 души ) . Но нямам сили да се преборя със световния глад

Трогна ме твоята история Cry Reaction GIF by MOODMAN

Можеше да направя света на тая оная - тоя оня доста щастлив ама отлагах всичко за след смъртта

Не отлагай днешната работа за утре, ако може за след смъртта.

Не съжалявам ,ама ме е яд ,защото съм отговорен за тъгата в очите на поне дузина жени и мъже

И аз като теб много исках да им помогна, ама нямах желание.

преди 27 минути, Myanmar написа:

И аз като теб много исках да им помогна, ама нямах желание.

Имах желание ,но отложих ,а не трябваше да отлагам.

преди 8 часа, Myanmar написа:

За пътуване във времето

И за какво по-точно ти е потребно въпросното?! 

преди 8 часа, Myanmar написа:

Тука се размина с реалността.

Кой ти говори за реалността?! 

По много въпрос се разминаваме с теб. Ти си теглиш в една посока, докато аз от там се връщам. :) 

Пари няма = действай!!! Не се ушлянквай!!! Бегай да ръкоделстваш, че иначе нема с ко да си платиш разговорите във времето. :) 

преди 9 часа, Myanmar написа:

Защ никой не допусна, че идеята за Бог ми е интересна, а само отговорите не харесвам.

А какъв отговор би ти харесал и би те удовлетворил, например?

преди 6 часа, Aumi написа:

А какъв отговор би ти харесал и би те удовлетворил, например?

Е, това звучи, ако не съм убеден в нещо да се самоубедя и да се върна.

преди 7 часа, iИ.дИоNд.Ni написа:

И за какво по-точно ти е потребно въпросното?! 

Това е филм, изглежда не ти е познат.

Кой ти говори за реалността?! 

А за какво говориш и кому ще послужи?

Ти си теглиш в една посока, докато аз от там се връщам. :) 

Връщаш се, защото не си продължил. Не е за хвалене това.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.