Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 4)

Featured Replies

Моля за линк на Да спиш с врага :::))))

• Отговори 2k
  • Прегледи 298,6k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Е, дами, дойде време и за следващия поред пакет редактирани книги, така че..

Момичетата от екипа този път се справиха като за световно - за по-малко от два месеца. Страхотни сте, дами.. :)

P.S. Новите съфорумци уведомявам, а на старите напомням, че това е временен пакет, който ще стои 3 дни, след което ще бъде изтрит, а книгите - разпределени по места

Редактирано от Тор (преглед на промените)

Аз да кажа, че съвсем наскоро ми са изясни кво точно вършите в редакциите и мога само да завиждам на цифрите, но все пак завистлива или не едно голяяяяяяяяяяяямо блг за поредна чудесия редакторова и поклон пред оказа са хич нелекия ви труд. Обачи лек - тежък, дан сте посмяли ни не снесете сто скоро пак хихи.

Мнооооооого благодаряяяяяяяя за скоростно свършената работа! Страхотни сте, момичета! Невероятна изненада както винаги! :mad:

И аз искам да благодаря, но само искам да кажа, че има проблем при файловете на Лайза Клейпас - Захарче и Синеокият дявол. Отваря ми ги като йероглифи в txt формат и изобщо не ми ги отваря в doc. или rtf За други не знам, защото бях заинтригувана точно от тези. :dog84:

• Автор

Доколкото виждам, торента не е изтеглен още от никого докрай - и при теб е така, на което вероятно се дължи и проблема

Редовно, докато чета някоя книжка и изскача спомен за роман на който съм забравила заглавието героите и голяма част от сюжета, но си спомням все нещичко... и започва да ме гложди едно любопитствооо... И двата са съвременни 1. Главната беше омъжена, а мъжът й беше меко казано чудовище, отвратителен тип просто. Главния беше "лошо момче" и се опитваше да си отвори бизнес...майче с коне и хиподрум. А мъжа на главната по всякакъв начин се опитва да го очерни пред нея. Тя напусна съпруга си и отиде да живее в убежището на главния, но мъжа й направи някаква страшна мръсотия, която представяше главния като виновен... 2. Главната е учителка в едно градче и в един момент се връща той...нежелан от никого, отхвърлен от всички. Майче й беше ученик и бе напуснал града преди много години, не помня по каква причина. И тя бе единствената, която се приближи до него. Всички го отбягваха, баща му май беше пияница. Мисля, че привличането е избухнало между тях още докато му е била учителка...

Редовно, докато чета някоя книжка и изскача спомен за роман на който съм забравила заглавието героите и голяма част от сюжета, но си спомням все нещичко... и започва да ме гложди едно любопитствооо... И двата са съвременни

1. Главната беше омъжена, а мъжът й беше меко казано чудовище, отвратителен тип просто. Главния беше "лошо момче" и се опитваше да си отвори бизнес...майче с коне и хиподрум. А мъжа на главната по всякакъв начин се опитва да го очерни пред нея. Тя напусна съпруга си и отиде да живее в убежището на главния, но мъжа й направи някаква страшна мръсотия, която представяше главния като виновен...

2. Главната е учителка в едно градче и в един момент се връща той...нежелан от никого, отхвърлен от всички. Майче й беше ученик и бе напуснал града преди много години, не помня по каква причина. И тя бе единствената, която се приближи до него. Всички го отбягваха, баща му май беше пияница. Мисля, че привличането е избухнало между тях още докато му е била учителка...

Втората книга май е "Едно лято" на Карън Робърдс, ако не се лъжа. Тя е учителка, а той се връща от затвора, бил е неин ученик. Ето ти и линк http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=743

Втората книга май е "Едно лято" на Карън Робърдс, ако не се лъжа. Тя е учителка, а той се връща от затвора, бил е неин ученик. Ето ти и линк http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=743

Точно тя е, Стефи. Много ти благодаря http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Аз искам само да вметна, че отново му хвърлих един поглед и си спомних колко е страхотен, държи те в напрежение през цялото време. Романът си има всичко - убиец върлуващ на свобода, преследване, недоверие, съмнения, но и любов и страст. :baby:

Редактирано от BlackRose (преглед на промените)

И аз като Мимето - наскоро четох един роман, в който се споменаваха герои от по-стара книжка на авторката, и се канех да я изровя и да си я прочета пак, ама се отплеснах, и ... сега не мога да се сетя ни заглавие, ни авторка! :cool: Момичета, помагайте! :help: В тоя роман(съвременен), дето четох наскоро, главната е заподозряна за убийството на съпруга си, с който наскоро се е развела, а синът на главната го е намерил убит, но има амнезия и не помни какво е станало, и ченгетата подозират и него. Сина всъщност не е син на бившия съпруг, не е дете и на главната, а е осиновен от нея. Той е дете на главния, в който главната е била влюбена като млада, но той е "неподходящ" за нея, и група богати момчета го причакват, пребиват жестоко и оставят да умре, ама той оцелява и заминава далеч от градчето. Известен съдия му става благодетел и в крайна сметка главния става богат и влиятелен мъж. Но в малкото градче никой не подозира за това. Само готвачката на главната знае кой е и къде е, и му праща тайна бележка че има син и той е в опасност (той не подозира, че има дете - доста е оплетено). Главния се завръща в градчето, и се опитва да помогне на главната и на сина си, като по някое време вика на помощ приятеля си Куин Кортез - известен адвокат по наказателни дела (и герой от друга много интересна книга на авторката! :eek: ). Има заплетени семейни отношения, накрая се оказва че майката на убития бивш съпруг го е убила, за да не излязат наяве още по-мрачни семейни тайни... :lock: А за твойте две книжки Миме: и аз като Стефи се сетих за Едно лято, ама за първата нищо не ми изплува - сещам се за герои, започващи бизнес с коне, ама главната не беше омъжена...

Редактирано от IvaIgnatova (преглед на промените)

И аз като Мимето - наскоро четох един роман, в който се споменаваха герои от по-стара книжка на авторката, и се канех да я изровя и да си я прочета пак, ама се отплеснах, и ... сега не мога да се сетя ни заглавие, ни авторка! :baby:

Момичета, помагайте! :help:

В тоя роман(съвременен), дето четох наскоро, главната е заподозряна за убийството на съпруга си, с който наскоро се е развела, а синът на главната го е намерил убит, но има амнезия и не помни какво е станало, и ченгетата подозират и него. Сина всъщност не е син на бившия съпруг, не е дете и на главната, а е осиновен от нея. Той е дете на главния, в който главната е била влюбена като млада, но той е "неподходящ" за нея, и група богати момчета го причакват, пребиват жестоко и оставят да умре, ама той оцелява и заминава далеч от градчето. Известен съдия му става благодетел и в крайна сметка главния става богат и влиятелен мъж. Но в малкото градче никой не подозира за това. Само готвачката на главната знае кой е и къде е, и му праща тайна бележка че има син и той е в опасност (той не подозира, че има дете - доста е оплетено). Главния се завръща в градчето, и се опитва да помогне на главната и на сина си, като по някое време вика на помощ приятеля си Куин Кортез - известен адвокат по наказателни дела (и герой от друга много интересна книга на авторката! :eek: ). Има заплетени семейни отношения, накрая се оказва че майката на убития бивш съпруг го е убила, за да не излязат наяве още по-мрачни семейни тайни...

Griffin Powell

1.After Dark (2000) Белези по сърцето

Нищо не е така, както изглежда. И никога няма да бъде същото. Една жена – щастлива и богата за съгражданите си – е обвинена в убийството на съпруга си. Единственият мъж, който може да помогне на нея и сина й, се е заклел никога повече да не се зъвърне в този град, който го презира. Или при жената, която обича, но не заслужава. Нищо не е така, както изглежда... Той трябва да се завърне, да разкъса паяжината на лицемерие, похот, корупция, да открие чаканата любов и нечакания син. Да излекува белезите по едно любящо сърце.

2.Killing Her Softly (2005) Любов с непознат (aka Amnesia)

Куин Кортез, елитен и скъпоплатен адвокат, има репутация на безмилостен хищник както в съдебната залата, така и в леглата на безбройните си любовници. Докато една от тях не е убита в дома й. Заподозрян номер едно е Куин. В полицията случайно се среща с братовчедката на жертвата - Анабел - между тях против волята им прелита искра. Една искрица, от която започва да тлее чувство, на което Куин е смятал, че не е способен, а Анабел -че е кощунство. Убийствата на любовници продължават. Примката около Кортез се стяга. Той иска да докаже невинността си и в този му поход към истината жадува и да спечели едно сърце, мечтае да се превърне в нов човек. А Анабел - студената дама със синя кръв - разбира, че е влюбена в един непознат. Научава и нещо ново - че само любовта може да даде бъдеще на един живот, дори и ако тя е с... непознат.

3.Close Enough to Kill (2006)

4.The Dying Game (2007)

5.The Murder Game (2008)

6.Cold Hearted (2008)

7.Silent Killer (2009)

Griffin Powell

Нищо не е така, както изглежда. И никога няма да бъде същото. Една жена – щастлива и богата за съгражданите си – е обвинена в убийството на съпруга си. Единственият мъж, който може да помогне на нея и сина й, се е заклел никога повече да не се зъвърне в този град, който го презира. Или при жената, която обича, но не заслужава. Нищо не е така, както изглежда... Той трябва да се завърне, да разкъса паяжината на лицемерие, похот, корупция, да открие чаканата любов и нечакания син. Да излекува белезите по едно любящо сърце.

Куин Кортез, елитен и скъпоплатен адвокат, има репутация на безмилостен хищник както в съдебната залата, така и в леглата на безбройните си любовници. Докато една от тях не е убита в дома й. Заподозрян номер едно е Куин. В полицията случайно се среща с братовчедката на жертвата - Анабел - между тях против волята им прелита искра. Една искрица, от която започва да тлее чувство, на което Куин е смятал, че не е способен, а Анабел -че е кощунство. Убийствата на любовници продължават. Примката около Кортез се стяга. Той иска да докаже невинността си и в този му поход към истината жадува и да спечели едно сърце, мечтае да се превърне в нов човек. А Анабел - студената дама със синя кръв - разбира, че е влюбена в един непознат. Научава и нещо ново - че само любовта може да даде бъдеще на един живот, дори и ако тя е с... непознат.

4.The Dying Game (2007)

5.The Murder Game (2008)

6.Cold Hearted (2008)

7.Silent Killer (2009)

Е, сега направо ме изстреля :cool: Първите две книжки има ли ги в Ескейпа? Така разчоплиха гладът ми за четене (не че в момента страдам от липса на книжки, ама...)

П.П. Намерих първата, но за втората нищо не ми излиза в тракера...

Редактирано от Stefanika (преглед на промените)

Май всички отвреме на време изпадаме в чуденки за дадена книга.Преди няколко дни прочетох за първи път "От любов" на Линда.И още с първите страници бях сигурна,че съм чела книга с почти същото съдържание.Доста си поблъсках главата за заглавието,дори мислех да Ви питам,но се сетих(след малко ровене). Книгата е "Чейс" от 3-логията "Тексас" на Сандра Браун.Има леки разлики,но сюжетите и на двете книги се препокриват.При Сандра главния загубва бременната си жена в катастрофа,главната е добра приятелка и на двамата,две години след катастрофата се женят по финансови причини.Той естествено не иска дете,но тя забременява.След като психопата,който я преследва я наранява и има опасност за бебето,главния се осъзнава,чея обича и иска бебето.Признавам си,че Роум доста ме издразни с отношението си към Сара,когато беше бременна и с тоталното си нежелание да види бебето. Кога е писана "От любов" ,на Сандра е 91 г? Любопитно ми е ,коя от двете авторки е изплагиятствала.

Е, сега направо ме изстреля :) Първите две книжки има ли ги в Ескейпа? Така разчоплиха гладът ми за четене (не че в момента страдам от липса на книжки, ама...)

П.П. Намерих първата, но за втората нищо не ми излиза в тракера...

Дам, има я само първата, ама Инето и Жани по-нататък може да се смилят, а може и MVM да я има.

Кога е писана "От любов" ,на Сандра е 91 г? Любопитно ми е ,коя от двете авторки е изплагиятствала.

1985 :)

Търся си едно арлекинче "Роден с късмет", че още не е метнато в ескейпа

Търся си едно арлекинче "Роден с късмет", че още не е метнато в ескейпа

Метнато ти е на скайпа :cool:

Още една книжка от Ивето.

Изчезнала - Карен Робърдс

Жани, благодаря за книжката,чак сега видях,че си я качила ! Публикувано изображение:withflowers:

Момичета наскоро в някоя от темите стана дума за една книга.Той мълчаливец,тя обича да мели маз из Аляска беше действието...."Златната долина" ли е книгата

Момичета наскоро в някоя от темите стана дума за една книга.Той мълчаливец,тя обича да мели маз из Аляска беше действието...."Златната долина" ли е книгата

Точно тя. Дори по едно време бъбривката имаше лимит на думите, които той й изброяваше с кибритени клечки :) Достаа бързо й свършваха клечките :)

Griffin Powell

4.The Dying Game (2007)

5.The Murder Game (2008)

6.Cold Hearted (2008)

7.Silent Killer (2009)

Гане, много много благодаря!!! Книжките са на Бевърли Бартън, и са много хубави - южняшки страсти, и др. подобни!

И има цели пет непреведени от тая поредица - :cool: - дано някое издателство се смили и продължи да ги издава...

Стаси, "Любов с непознат" я имам, и ще я дам на Жанито за скан при първа възможност.

Нещо събуди интереса ми!Преди време четох, книгата на Кристина Дод "Правилата на капитулацията"!Сега видях, че от същата поредица я има и "Моята любима годеница". Искам да попитам има ли и други преведени или сканирани от тази поредица!Изглежда ми доста интересна :) Благодаря предварително! :cool:

Нещо събуди интереса ми!Преди време четох, книгата на Кристина Дод "Правилата на капитулацията"!Сега видях, че от същата поредица я има и "Моята любима годеница".

Искам да попитам има ли и други преведени или сканирани от тази поредица!Изглежда ми доста интересна :)

Благодаря предварително! :)

Мисля, че имаше още една преведена книга от поредицата - "Загубена в твоите обятия", но не съм сигурна на 100%, и не знам дали е сканирана :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.