Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове (продължение)

Featured Replies

Самотни мъж и жена се запознават в един бар. Тя има проблем с лош дъх, а той с миризливи крака. След няколко питиета и прекарване на нощта заедно се събуждат сутринта в едно легло. Тя го поглежда и казва: - Скъпи, трябва да ти споделя нещо... Той: - Знам, знам - изяла си ми чорапите...

• Отговори 2k
  • Прегледи 198,4k
  • Създадено
  • Последен отговор
Какво представляват политиците? - Отбрано общество. - А останалите какво сме? - Обрано общество.

Апокалиптична прогноза за бъдещето: Три дни откакто няма Фейсбук. Паника по улиците. Хората тичат със свои снимки и се питат едни-други - "Харесва ли ти?"...

- Защо колкото повече пиеш, толкова повече противоположния пол става “по-красив”?

- Организмът си мисли, че го тровят и се опитва спешно да продължи рода си.

Много искам да започна работа като продавач в секс шоп. Тогава съвсем спокойно мога да просрещам клиентите с въпроса: "Вие за къв хуй сте дошли тука?!"

По време на един от кръстоносните походи, два лъва вървят из саваната и изведнъж виждат рицар, който си почива облегнат на едно дърво. Единият лъв побутва другия и казва: - Опа! Ето я вечерята! Другия прави недоволна физиономия: - Да си призная честно, писна ми вече от тия консерви...

- Здравейте, докторчета! А къде ви е онзи, психоаналитика? - Кой? - Който вчера ми обясняваше, че целия ми проблем бил в това, че никога не мога да убия човек.

Мили сине,
Тъгуваме по теб. Много ни е тежко откакто си в затвора, няма кой да изкопае лозето, няма кой да засади картофите.

Мила мамо,
И вие ми липсвате. Лозето по-добре въобще не го копайте, че за това, дето ще намерите там, ще ми лепнат поне още 20 години, че и вас ще ви вкарат при мене.

Мили сине,
С писмото ти дойдоха някакви полицаи. Изкопаха цялото лозе, нищо не намериха.

Мила мамо,
Каквото можах да направя оттук - направих. Засадете си картофите сами!  :D 

Един средностатистически лорд се оженил за девствена аристократка. Когато настъпила първата брачна нощ, младоженецът естествено нямал търпение за малко "по-така" забавления. Бързо се съблякъл, скочил в леглото и започнал настоятелна любовна игра със съпругата си. - Скъпи! – сопнала се аристократката. – Очаквах от теб да имаш същите маниери в леглото, каквито имаш на масата докато вечеряме! Мъжът седнал, изправил гърба, сложил си ръцете на скута и попитал: - Така добре ли е? - Много по-добре! - Добре, скъпа, а сега бихте ли си подала п**ата, ако обичате???

Не е срамно, когато някой модерен мъж заплаче.. Cрамното е... когато му се разтече гримa...

Да, наистина не е зле човек да ходи на психоаналитик и да получи там квалифицирана помощ за успокояване на нервите. Но значително по-евтино е просто да псува всеки срещнат.

Защо трябва да се нарича декодера за цифрова телевизия с неразбираемия английски израз "СЕТ ТОП БОКС", а не на български, примерно "ТУРИ МУ ГО ОТГОРЕ"!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Сигналът на група "Сигнал" цифров ли е вече?

И защо пеят: "Да те жадувам, а ти все повече да се отдалечаваш..."?
Проблем с декодера ли имат?!?

Откраднато от един друг форум,където е упоменат  че е откраднато от по-друг форум

Не е точно виц:

"По спомените на един англичанин : Казвам се Стивън и съм от Уулвърхямптън – града и отбора. Сега ще ви разкажа за двамата си квартиранти от България. Студент съм в Бирмингам – уча корпоративно право. Работя като стажант в престижна фирма, но с майка решихме да си помагаме, като вземем наематели вкъщи. Искахме да са бели, за да не трябва да се съобразяваме с културните различия. Имаше кандидати, но се спрях на двама българи. Изглеждаха надеждни. Платиха два наема(800 паунда) с всевъзможни банкноти, монети и 17 долара по курса. Бяха облечени с маркови спортни дрехи(единия даже имаше кожено яке връз анцуга), но явно я бяха окъсали здраво. Вечерта ги поканихме да хапнат с нас. Майка беше направила любимото ми говеждо. Българите донесоха шише с бледо жълтеникава течност. Викаха му ракия, а аз отрова. Пиха и се натъпкаха здраво, искаха допълнително без срам. Майка беше много доволна, колко много са харесали гозбата и. Изпиха и всичката бира, а аз се бях запасил за седмица. С учудващо добрия си английски благодариха за вечерята, помогнаха за дигането на масата и слязоха в стаята си на долния етаж – утре били на на работа в консервната фабрика. Забравих да ви кажа имената им – Александър и Георги. После разбрах, че българите имали по две първи имена – по паспорт и такова за пред хората. Така, че моите хора всъщност се казваха Сашо и Жоро. Егати странното. Но имаха и прякори – Сашо Багажника и Жоро Бухала. Всъщност не използваха и третото си първо име, а се обръщаха един към друг с названия като: хуйо, педер, лайньо, братле, льохман... и мн. други. Първоначално българите бяха много тихи и някак угрижени. Виждах ги, да купуват само хляб и бульончета. Но когато взеха първата си заплата – шок, пълна промяна и го разбра целия квартал. Напиха се брутално на шантавата си музика. В неделя ни поканиха с майка на български обяд. Бяха ни предупредили да не закусваме. В 12:00 почуках на вратата им. Отвори Багажника, беше неприятно изненадан, че сме дошли навреме. Каза да си събуем обувките. Да ми нареждат да се събуя в собствения си дом, тоя е мръднал, в България по какво ходят ?! Как да е, събухме се. Тръгнахме да седнем, но се оказа, че имало задачи и за нас – ти измий онова, ти донеси това. Единия правеше салата по най-безумния начин – реже марулята на ситно и после я хвърля в купата с все изтеклата от нея вода !? Сложи вътре ряпа и краставици – лудост. После изля вътре стабилно количество олио и оцет, сложи шепа сол и разбърка. Другия беше изнесъл скара на прозореца и печеше огромни топки кайма пълна с хляб, лук и магданоз – поредното безумие. Към един часа седнахме, наляха от отвратителната си спиртна отвара. На майка много и харесваше ракия със салата. На мен не. Егати изродите, бяха толкова весели и изобщо не им пукаше от сдържаното ми поведение. Надуваха музиката, припяваха, говореха на висок глас, разсмиваха майка с просташките си истории – забавляваха се. Онова с каймата беше фантастично(забравих му името), но изядох само едно от яд. Мразех ги, някакви бедняци дошли да блъскат от другия край на света, че и ще са щастливи. Аз представителят на Британската Империя не съм щастлив, та тия източноевропейски отрепки ли ?! Денят на българите минаваше така: сутрин са нервни и се карат(може и да се сбият), подреждат и чистят стаята, после отиват на работа в последния момент. Връщат се вечер с огромно настроение и няколко торби ядене и както му казват „резервно пиене” – имат страх пиячката им да не свърши. Къпят се набързо, а после готвят. Всичко е организирано до секундата – по закон трябва да са седнали в девет. Веселбата почва с метъл и завършва с тяхната телевизия Планета. Филми не гледат, на игри не играят, само си говорят и се смеят на простотиите си. Идиоти, ненавиждах ги. В почивния си ден обикаляха околността с новозакупената си хладилна чанта. Прибираха се изморени, но весело пияни. Само в неделя вечер не се наливаха, а гледаха телевизия. Винаги пресичат дворната алея на диагонал – направиха пътека. Баси, за няколко метра по-малко – малоумници. От къде се бяха запознали с момичета не знам, но редовно водеха дами у нас. Я пакистанка, я украинка или полякиня. Чу*аха даже и местни. Англичанки представяте ли си. Аз чу*ам 2-3 пъти годишно, а тия лузъри всяка седмица, че понякога и повече. И то да беше секс или любов, а то живо е*ане(както те му викат) – девойката все едно я колят – викове, стенания, падат предмети – добре, че майка е леко глуха. После съм виждал момичето как излиза – все едно е преживяла вселенски катарзис. Оплита си краката по ши*аната им пътека, а българинът доволно си чеше корема след нея. Сядат на пейката пред нас, а от там тръгва другия с поредната си избраница. Писна ми от тия смотаняци. Те знаят ли, че англичаните сме покорили тая планета, че цял свят говори езика ни. А те нещастниците идват да ни слугуват от 60 годишната си държавица. Реших да проуча в Гугъла пропадналата им кратка история. Пак проблем – тия имали държава преди нашатаа. Пребивали авари, хазари и византийци, като на последните режели главите за чаши, поради непригодността на стъклените сервизи за транспортиране от коне. И така през вековете българите се занимавали основно с кланета, онождане и дестилация високо алкохолни продукти. "

Откраднато от един друг форум,където е упоменат  че е откраднато от по-друг форум

Не е точно виц:

"По спомените на един англичанин : Казвам се Стивън и съм от Уулвърхямптън – града и отбора....

http://www.kaldata.com/forums/topic/217046-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BC%D0%B8-%D0%BA%D0%B2%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B8-%D0%B8-%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B8%D0%BC-%D0%B2-%D0%B0%D0%BD%D0%B3%D0%BB%D0%B8%D1%8F/

Един човек решил да си вземе домашен любимец. Отишъл в един зоомагазин. Оглеждал животните той, гледа на едно място клетка, в клетката маймуна, цената - 10 000лв. - Каква е тази маймуна, защо е толкова скъпа? - попитал той. - Ами тя перфектно работи с Windows и целия офис пакет. По нататък пак гледа - клетка, в клетката маймуна, цената - 20 000лв. - Каква е тази маймуна, тя пък защо е толкова скъпа? - попитал той. - Ами тя познава перфектно Windows и целия офис пакет, но освен това владее и AutoCAD, а и програмира на три езика... По нататък пак гледа - клетка, в клетката маймуна, цената - 50 000лв. - Каква е тази маймуна, тя пък какво знае? - попитал той. - Ами тя нищо не знае, ама другите две разправят, че била системен администратор.

Жена казва на мъжа си „Искам да ми купиш килимче„.Мъжът:„Ааа...без такива екстри,ще си летиш с метлата...„

Дете се обръща към баща си, бивш хакер: - Тате, ти бил ли си някога програмист. - Да, даже бяха трима!

Исус Христос повел учениците си на разходка в планината. Когато я наближили, Исус казал: - Нека всеки вземе по един камък и да го носи към върха! Всички взели големи камъни, само Юда взел малък. Когато изкачили върха Исус попитал: - Ученици, гладни ли сте? - Да-а-а! - Нека тогава всеки камък да се превърне в хляб! Всички се наяли само Юда останал гладен. На другия ден Исус пак повел учениците си на разходка,и когато стигнали до планината той отново им казал: - Нека всеки вземе по един камък и да го носи към върха! Всички взели големи камъни, само Юда взел един огромен. Когато изкачили върха Исус попитал: - Ученици, гладни ли сте? - Да-а-а! - E ми аз тука нося едни вафлички...

Жена с незадоволен вид влиза в кръчмата и се провиква: - Няма ли тук някой мъж, който да ме накара да се почувствам жена? Един от пиещите става, сваля си ризата и я хвърля към жената: - На, изглади я веднага!

Наложило се млади и стари да живеят под един покрив. За разлика от много други живяли в мир и разбирателство. Един ден както си седяли в стаята свекър, свекърва и снаха, свекървата казала : - Ех, снахо, хубава си ни е къщичката само дето стените искат боядисване, но нямаме с какво. Скочила снахата. Отрязала брадата на свекъра. Направила голяма дебела четка и боядисала стените. Седнали пак всички дружно да пият чай, а свекървата казала : - Ех, снахо, разхубави се нашата къщичка ама тия стари прозорци я загрозяват. Искат боядисване ама нямаме с какво. Скочила снахата. Отрязала мустаците на свекъра. Направила четка и боядисала прозорците. Мръкнало се. Прибира се мъжът от работа и гледа баща си седи пред къщата. - Тате защо седиш навън? - попитал синът - Мръква се. Бащата казал : - А бе, вътре жените са се хванали да правят баница. Не знам яйца имат ли, нямат ли...

Публикувано изображение

Жена казва на мъжа си: - Отиди в магазина и купи яйца. Мъжът се майтапи:... - Аз имам две яйца. Стигат ли? Тя, също на майтап: - А те стават ли за ядене? Той: - Не, но стават за близане! Тя: - Чудесно! Утре си ги оближи за закуска!

Редактирано от Bily-79 (преглед на промените)

Пациент се оплаква на психиатъра си: - Докторе, всяка нощ сънувам, че ме гони едно страшно чудовище. - Ами що не вземеш да го разкараш по дяволите? - Как? - Кажи му да ходи другаде. - Къде? - Къде, къде... Няма значение, кажи му каквото ти дойде наум. Вечерта доктора ляга да спи. Изпод кревата му се измъква неописуемо страшилище: - Докторе, пратиха ме при теб...

Навалица в автобуса. Някаква жена случайно пипва стоящия наблизо мъж на деликатно място. - О, извинявайте! - бърза тя да отдръпне ръката си. - А, не! - казва мъжът. - Аз съм шахматист. В шахмата си има правило - пипнеш ли веднъж, играеш докрай!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.