Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Религия и духовност

Featured Replies

преди 2 минути, valkiria1 написа:

ти си беден български пенсионер. Безобиден хапльо и дрънкало.

Да, образа ми е такъв ... :) Но дали е така, а?! :) 

Ех ...валки .... де да знаеше истината, но = твоя мозък обработва само видяното и прочетеното ... :) 

Толкова си можеш ... уви ...

Жива и здрава!!! 

:) 

• Отговори 4,5k
  • Прегледи 256,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По-точно: Чл. 61. (1) Съпругът на майката се смята за баща на детето, родено по време на брака или преди изтичането на триста дни от неговото прекратяване.

• В правото сте си!  За мен не е проблем времето за размисли.  Докато обаче по някакъв "културен" начин засягат българите, то моето наказание не ще промени моя мироглед.  Да, бях рязък. Д

• Учени заснемат “Божествената искра” при зачеването на човека Интересен е пътят на човешките научни открития. От първоначалното състояние на директно възприемане на заобикалящия и вътрешния

Публикувани изображения

преди 1 минута, by_chechi написа:

Има си хас евреин да не се уреди на "топло" място - интересчии .....! :) Големи сладури - Бог им е Парата ! :lol6:

ами естествено.

Аз съм реалист човек. Не се храня с "Под игото"   и не го клонирам според ситуацията.

Имам си  И икономическа програма и там на първо място са парите.:whist:

преди 2 минути, valkiria1 написа:

ами естествено.

Аз съм реалист човек. Не се храня с "Под игото"   и не го клонирам според ситуацията.

Имам си  И икономическа програма и там на първо място са парите.:whist:

Естествено е ! 

Нищо повече няма да кажа , освен - това ограничава , ама много ограничава !:nono:

преди 1 минута, iИ.дИоNд.Ni написа:

Да, образа ми е такъв ... :) Но дали е така, а?! :) 

Ех ...валки .... де да знаеше истината, но = твоя мозък обработва само видяното и прочетеното ... :) 

Толкова си можеш ... уви ...

Жива и здрава!!! 

Дреме ми какъв ти е образа и кое питие ти определя съзнанието . 

преди 26 минути, valkiria1 написа:

Здравей българско левче,

хубаво сте имали свестни хора. Обаче по стара българска традиция сте ги погубили сами.

Аз си мислех, че са османците, ама щом ти казваш, че не са, значи със сигурност са те.

И тая пропаганда с лошите "традиции", дето се случило инцидентно нещо 1:1000, я разправяй на някой друг, българомразке.

преди 2 минути, by_chechi написа:

Естествено е ! 

Нищо повече няма да кажа , освен - това ограничава , ама много ограничава !:nono:

бе ограничава ме как да не.Вие българите сте по- неограничени-чувала съм история ,че от пет яйца ставали чудеса- вечеря, маска за коса, маска за лице, половината черупки на кучето за калций, а останалия белтък в десерта.

Ние сме гнили ограничени  капиталисти. Планираме да се ограничим  другата година за три седмици в Япония, после в Египет. Накрая може да забием и към Италия. Амалфи и Позитано ми харесват за ограничение. 

преди 39 минути, by_chechi написа:

Занимавай се с Наука , колкото можеш . Не е задължително върхове да постигаш . Тя също дава Вяра ....При това достоверна , доказана , а не измислена ! :nono: 

Ти ме накара ,да се замисля . Има някои работи ,които трябва да проверя ,и ако работят ще патентовам. Но сега за сега мисля ,че имам други планове.

За науката и вярата ,че са взаимосвързани - не вярвам - просто разни духовни лица се опитват да спасят потъващите коръби - ( религиите и ученията си ),ама няма да им се получи ,защото вече има свободен обмен на информация.

преди 3 часа, acnekt написа:

Да, различни държави. 😀

OIP.4DKFrr7q7AWM0tmtmpLHqwHaEc?pid=Api&d

Нещо тотално си се объркал - защото са ти малко знанията :nono:

https://bg.wikipedia.org/wiki/Мала_Азия

преди 18 минути, valkiria1 написа:

Личностно,социално и  национално обречен да живееш в абсурда,който сами сте си създали.

Абе помагат ни много отвън да се нарушават демократичните принципи в България. А че политиката е мръсна тема, това никой не отрича. Освен Миро20, ама на него му плащат, за да "мисли" така.

преди 1 минута, Myanmar написа:

Аз си мислех, че са османците, ама щом ти казваш, че не са, значи със сигурност са те.

И тая пропаганда с лошите "традиции", дето се случило инцидентно нещо 1:1000, я разправяй на някой друг, българомразке.

Какви османци. Посочените сте си ги погубили вие.

пп-------

Дръж здраво фронта и недей така меко. Дай го по-хард.

Всичките кухи лейки от празните официално не четат ,но неофициално  те четат и ти стискат палци.:lol6:

преди 4 минути, valkiria1 написа:

Планираме да се ограничим  другата година за три седмици в Япония, после в Египет. Накрая може да забием и към Италия. Амалфи и Позитано ми харесват за ограничение. 

За нация без земя това ви остава на евреите - да гледате чуждите държави на гости и да ахкате.

Аз към народ, черпещ своята история от епос, мога да гледам само снизходително, с усмивка. 

Та, начатканото от религиозната валкирия, само ме развеселява. 

преди 1 минута, valkiria1 написа:

Какви османци. Посочените сте си ги погубили вие.

Българи са осъдили на смърт и обесили Васил Левски. Добре, историчке haha.png Ти се доказа в тази тема като "капацитет" по българска история.

преди 3 минути, Myanmar написа:

Абе помагат ни много отвън да се нарушават демократичните принципи в България. А че политиката е мръсна тема, това никой не отрича. Освен Миро20, ама на него му плащат, за да "мисли" така.

Съгласна съм с теб. Само ми кажи, защо го допускате това ?

преди 2 минути, Myanmar написа:

Българи са осъдили на смърт и обесили Васил Левски. Добре, историчке Ти се доказа в тази тема като "капацитет" по българска история.

Да, Васил Левски е съден от българин и от българин предаден. Другите българи са искали да ограбят пощата, а Левски не е искал и затова го предават.

За съжаление не е могъл да избяга. 🙁

преди 3 минути, valkiria1 написа:

неофициално  те четат и ти стискат палци.:lol6:

Че да те правят и те за резил. Само аз ли мога в тоя форум wow.png

преди 2 минути, Myanmar написа:

За нация без земя това ви остава на евреите - да гледате чуждите държави на гости и да ахкате.

Е ,земя срещу света не е лоша печалба.:lipstick:

Ти затова ли не мърдаш от България ? Защото си ограничен от една човешка длан?

току-що, acnekt написа:

Да, Васил Левски е съден от българин и от българин предаден.

Предатели има от Юда Искариотски. Напъните на Валкирия да петни българското име, като насажда етническата си омраза с твърденията, че това били традиции в България и че ние сме едва ли не изобретатели на нещо присъщо за цялото човечество с примери във всеки народ са долни и жалки.

А че Левски е съден от българин за първи път чувам. Може ли повече информация?

преди 17 минути, valkiria1 написа:

Дреме ми какъв ти е образа и кое питие ти определя съзнанието . 

Чувствата ни са взаимни, т.е. разликата е една буква ... "б" ... :)  

преди 14 минути, valkiria1 написа:

бе ограничава ме как да не.Вие българите сте по- неограничени-чувала съм история ,че от пет яйца ставали чудеса- вечеря, маска за коса, маска за лице, половината черупки на кучето за калций, а останалия белтък в десерта.

Ние сме гнили ограничени  капиталисти. Планираме да се ограничим  другата година за три седмици в Япония, после в Египет. Накрая може да забием и към Италия. Амалфи и Позитано ми харесват за ограничение. 

Още от Мойсей се е почнало - мотал се из Египет , па по някое време го изритали и хванал пътя . По пътя на лошо му миришело - всички кладенци с петрол подминал . Диви кози да търси по чукарите.....:lol6:

преди 2 минути, by_chechi написа:

време хванал пътя

Правилния път, а не правдивия ... ;) 

Затова и няма справедливост ... но ... ай ... :) 

преди 8 минути, acnekt написа:

Да, Васил Левски е съден от българин и от българин предаден. Другите българи са искали да ограбят пощата, а Левски не е искал и затова го предават.

За съжаление не е могъл да избяга. 🙁

Голяма глупост написа във втората част. 

преди 3 минути, Myanmar написа:

Че да те правят и те за резил. Само аз ли мога в тоя форум wow.png

ти си един безобиден зьбльо.Забавление , форумен шут и трол  без никаква степен звездност и уникалност. Халтура.

Оставям те да обикаляш и квичиш около постовете ми известно време  и когато искам да се забавлявам ти хвърлям въдичката  и почваш да дуднеш.

Искаш ли да пробваме..колко време ще джавкаш  около постовете ми,без да те отразявам  и после как ще придърпам синджирчето на кученцето... Стой та гледай.:lipstick:

преди 5 минути, Myanmar написа:

А че Левски е съден от българин за първи път чувам. Може ли повече информация?

Иван х. Пенчович е в чрезвичайната комисия, която съди Левски. Разбира се, той е османски чиновник, отсъждащ по османския НК. На всичкото отгоре се познава с Левски, тъй като 1870 или 71, Левски нощува в дома му в Цариград. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.