Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове (продължение... следващо)

Featured Replies

- Здрасти, Мими! Бе,изгубих си ключовете,може ли да преспя при теб?
- Да, но съм в цикъл. 
- А, е ги, къде били, деeба и ключовете... :D
  • Отговори 2k
  • Прегледи 113,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Мъж към жена си:- Невероятно, снощи на партито за рождения ти ден, ти беше най-красивата жена.- Благодаря, мили, аз много се постарах предварително.- Подбирала си грозни гостенки!? 

Въпрос към радио „Ереван”:- Как оценявате положението в България:Радиото отговаря:- Всичко е пълен хаос, само престъпността е организирана...

Бащата и майката правят секс. В стаята внезапно влиза Иванчо. Бащата хладнокръвно зашляпал майката по дупето:- Това е защото не си измила чиниите. А това, защото не си изхвърлила боклука...Иванчо:- Тате, тате, нае*и и котарака, да не ми сере в обувките.

Стивън Спилбърг извикал Том Круз, Силвестър Сталоун и Арнолд Шварценегер.- Пичове - казал им той - ще снимам филм за известни европейски композитори. Искам да ви питам, кой каква роля иска да изиграе.Том Круз казал:- Аз ще играя Моцарт. Той е млад, талантлив, точно като мене и аз ще бъда много подходящ за тая роля.- Окей – казал Спилбърг. – А ти Слай, коя роля ще играеш?- Аз ще изиграя Бетховен. Не знам що, но тоя глухар много ми е легнал на сърцето.- Окей. Ти си Бетховен. А ти Арни, коя роля ще изиграеш – Спилбърг попитал Арнолд Шверценегер.Арни отговорил:- I’ll be Bah.

Дай си ръката. Усещаш ли как бие сърцето ми?- Но това е члена ти...- Нищо, важното е че те обичам!

Запознават се младеж с момиче и тя го кани на гости късно вечерта. Влизат в стаята и почват да се натискат. Тя:- Ш-шт, по-тихо! Нашите спят. Татко е ченге в отдела за масови безредици, мама е следовател.Младежът си мисли:"Уф, къде попаднах!", но продължава. След малко мацката пак:- По-тихо, де! Брат ми, в съседната стая, е барета.Младежът продължил. Мацката:- Искаш ли една незабравима нощ?- Искам! - казал младежът.- О.К.! Помо-о-о-о-о-ощ! Изнасилват ме!

Mомиченце и момченце. На момиченцето сефте му дошло, ама не знае за кво става дума и вика момченцето да погледне да види какво не е наред. А то:

-Не ги разбирам тия работи много много, ама някой май ти е отрязал ташаците..

Редактирано от Silvering (преглед на промените)

За да изглежда по-добре на плажа, Петя още от зимата започна да храни обилно със сладкиши приятелката си Ани.

-----------------------------------
Късна вечер, пийнал мъж заговаря разголено момиче на улицата:
- Ти, що си облечена така, а?
- За да привличам клиенти.
Ааа, нямаш шансове, по надолу срещнах едни по - разголени от тебе!
- Няма страшно господине, тези са абитуриентки.
  • Автор
- Можеше да подредиш поне малко къщата, след като си се прибрал по-рано!
- Нямах никаква възможност, скъпа.
- Защо?
- Защото през цялото време те чаках с отворени обятия!
  • Автор
Вилхелм Конрад Рьонтген правел опити с X-rays лъчи върху собствената си жена. А какво ли е правил с тъща си...
---
В седем вечерта служител си слага палтото и тръгва да излиза от офиса.
- Взимаш си половин почивен ден? - пита шефът.
- Не, отивам да обядвам...
  • Автор
- Защо не се ожениш? Понякога човек има нужда от жена!
- А на теб като ти се припие, да не би да си купуваш кръчма!

85% от жените смятат, че задникът им е прекалено голям, 10%, че е прекалено малък, а 5% смятат, че е ок и са щастливи, че са се омъжили за него.

• Автор
Мъж отива при доктор:
- Докторе, нещо не ми е наред. По време на първия оргазъм ми е адски топло, лее се пот като из ведро. А по време на втория - студ, зъбите ще ми се счупят от тракане. Помогнете ми!
Доктора се зачудил и извикал жена му. Разказал й за оплакванията на съпруга.
- А бе разкарай го тоя нещастник, докторе! - казва тя - К`во иска той, след като първият оргазъм му е през юли, а втория през декември!
--
Съдията:
- Госпожо, значи вашите претенции към съседа ви са, че веднъж е влязъл при вас и ви е изнасилил?
- Да! За 10 години съседство можеше и много по-често да идва!
--
Отива един пациент при психиатър и му се оплаква от прекалена полова възбуда и неудовлетвореност. Докторът го подлага на тест - нарисувал му един по-голям кръг и един по-малък в него.
- Кажи ми какво виждаш на рисунката?
- Кръгло легло, върху което двама се чук*т.
Замислил се докторът и му показал друга рисунка - квадрат и в него един по-малък квадрат.
- А сега какво виждаш?
- Квадратно легло, върху което двама се чук*т.
- Добре де, ами сега? - и докторът му показал начертан триъгълник и в него по-малък триъгълник.
Пациентът го погледнал изпод вежди.
- Докторе, ти да не си нещо сексуален маниак,а?

- Що ми викаш Ева бе? Аз съм Станка!- Щото си ми първата, мила.- Ти кат си ми 206-ия, аз Пежо ли да ти викам?

• Автор

- Как мислиш, ако преспя с жена ти, това поражение ли ще е за теб?
- Не, ще бъде 10:1 в моя полза.

Днес при мен дойдоха "Свидетели на Йехова". Говориха ми колко е хубаво да се помага на ближния и да се прави добро. Помолих ги да измият тоалетната и да изхвърлят боклука. Защо се обидиха и си тръгнаха, така и не разбрах?

• Автор
Отива една вдовица на гроба на починалия си съпруг и започва да нарежда:
- Оооох, Петре, Петре, защо ме остави сама, Петре... Да беше умрял на лозето - грозде щях да раздавам за тебе, да беше умрял на нивата - жито щях да раздавам за тебе, а ти взе, че умря между две женски кълки - сега какво да раздавам, а?
  • Автор
Питат една жена:
- На колко сте години?
- По-близо до 30, отколкото до 20.
- А по-точно?
- 40...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.