Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 12 минути, Inana.. написа:

аз ко бях на твое място щях да се затичам до някоя лаборатория да ми разкрият от какво е направено :speak:

Да ми го сменят с некой птеродактил...

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 11 часа, miro20 написа:

Повтарям защото нищо не си показал. Пак питам - къде и кого тук съм сравнявал с педофил ?

...

А колко по-лесно би било да помниш, наместо да ти показвам... А ако не можеш да помниш, още по-лесно би било да се въздържаш от такава лексика... 

Измисляш си... Не съм казал, че сравняваш някого с педофил! За трети път ти казвам, дано го запомниш... Сравняваш мисленето и аргументацията на потребители с мисленето и аргументацията на педофил...

...

Е дай да видим де какво съм казал и прикачал ?

...

Когато аз реша... А дотогава ще чакаш...

...

Защо реши че се оплаквам? Просто констатирам.  Оплаквал съм се бил :) :)  

...

Оплакваш се ами... То се вижда и чете...

...

Ти каза че нямало сексуални нотки, и аз ти цитирах симфонии от любезности на потребители БЕЗ никаква причина за това.

...

Пак ми вкарваш думи в устата, аз за нотки не съм говорил... Казах, че ти си единствения, който вкарва опонентите си в сексуално извратени с контексти за ги дискредитираш. И да единственият си.

...

КАкво трябва да "променям" ? Няма как да падна на вашето ниво и език.

...

Да престанеш да лепиш етикети и партийни пристрастия на потребителите... Да престанеш ориентираш спора околко личността на опонентите си, а към аргументите им... До моето ниво и език, има още дълго време да се добираш...

...

Аз си правя изводите изцяло на базата на това което е казал даден човек. Ако той защитава или опонира в дадена тема и показва червени , сини или други пристрастия, аз го определям като такъв.

И обикновенно винаги с цитати.

...

Не е твоя работа да определяш кой какъв е... Ограничи се коментар към думите, а пристрастията всеки ги определя и показва сам за себе си.

...

А ти за момент когато се зъбиш безпричинно , и когато си на принципа "гледаш сламката а не виждаш гредата" , се замисли и пробвай да погледнеш на писаното  не защото  "Миро го  е казал". Пробвай, ще ти помогне в обективността. Ако искаш да имаш такава де.  Но до сега не си показал такива наченки .

...

Момче, та аз съм един от малкото, които някога се е намесвал на твоя страна... Последният път беше, когато помолих потребителя да махне твоята снимка от поста си... Преди това, когато обяснявах на Синбад, че не е редно да ограничава правото ти на мнение, нищо, че е различно от неговото и моето (в случая). И други пъти когато те е наричал с разни консервени нарицателни... Въобще, редно е да почнеш да попоглеждаш малко повече и отвъд партийните си пристрастия...

...

Някои се скъсаха да сипят измишльотини и да си тролят, ама пак си сляп. Заварили са ти са в мозъка някакви неща отпреди 5 години //които вадиш от контекста/  и край :)  Въпреки че и за тях е видно че съм ги казал напълно логично след една камара простотии.

Малко по-горе обясняваш, че няма да падаш на нивото на тези които те обиждат, а сега ми казваш, че е логично да паднеш до там... Готин си... Ако не друго, не се предаваш... Ама и това трябва да умееш да го правиш...

преди 9 часа, FusE написа:

Регулаторните функции на държавата са КЕВР, вършат си достатъчно добре работата за която са създадени, не в това е проблема, а защо беше проблем да бъде държавано дружество и какво пречи ЕРП да се управляват от държавата както и ВиК?

Е как така, хем си регулаторните органи си вършат работата, хем ЕРПтата си пправят каквото поискат? Това са взаимно изключващи се възможности...

Е нали и аз това питам... Какъв му беше проблема на НЕК, та го разтуриха и раздробиха законово на различни предприятия - Производство, Пренос, Разпределение, Износ? Преди това НЕК се грижеше за всичко и цените бяха по-човешки!

преди 3 часа, FusE написа:

Ваксинирането няма да бъде задължително, но ще е препоръчително, хората няма да има нужда да бъдат карани на сила да се ваксинират, сами ще го правят за да се предпазят в бъдеще от вируса. 

Ся... То и сега не е задължително... Но в училищата искат имунизационен картон... На работното място могат да ти поискат имунизационен картон... И в един момент може да се окаже, имунизацията е необходима, без да е задължителна... Такъв един парадокс...

преди 2 часа, miro20 написа:

тц. не е казвал точно това.

....

То и Мангъров не беше казал точно това, за което го обвиняваш, но ти не спираш да го плюеш...

преди 2 часа, FusE написа:

Абсолютни глупости, ваксината е за да не се разболееш и развиеш усложнения при тези които са най уязвими в обществото ни. 

Защо те притесявна ваксинирането, мислиш че с ваксината ще ти инжектират нано чип с който след това да ти натрапват мисли :D

Не са глупости... Напълно е възможно да се случи това което Ъндъртейкъра казва... Води се статистика на заболелите от грип и във ваксината за следващия сезон се вкарват специфични протеини от четирите най-разпространените щамове... След което ваксината се запуска за производство... И когато дойде грипният сезон, най-разпространените щамове може да са вече други... Тогава по простонародно казваме, че фармацевтите не са познали ваксината... Другото, което може да се случи е, човек да не развие имунитет към щамовете от ваксината (рядко - но се случва), и тогава си боледува на общо основание. Трети вариант е, човек се разболее от някой щам, който не е във ваксината. А има и още един вариант, човек да се разболее от друг вирус с подобна симптоматика и да си мисли, че е болен от грип.

За да не създавам грешни впечатления. Не агитирам срещу противогрипната ваксинция! Години наред, всяка есен се ваксинираме аз и цялото ми семейство. Просто обяснявам, че ваксината не дава 100% гаранция, че няма да преболедуваш някоя и друга настинка.

преди 2 часа, _ramus_ написа:

Не си заслужава - тотален фейк. Студиото, което го създава го има в първите секунди. Разгледай кое е, от кого е...

цитирам ти един фрагмент:

Въпросната е в стандартния сценарий - че е жертва на световни сили, които тя опровергава, срещу които се бори... Ето и една заветна нейна фраза :

"...Носенето на маска активира вашият собствен вирус. ..". (20 мин и 48 сек. от началото на клипа). При това цялата й роля е нагласена и се играе доста отработено, с всички нужни елементи на НЛП, внимателно подбрани според таргета. Същото е и в цялото клипче - звук, картина, кадри... Типичното формално "интервю" се предлага като "документална версия"... :)

Горната нейна фраза идва след като "двама други актьори сред лекарски мизансцен и костюми обясняват на зрителя, че те са специалисти и не носят маски дори и в инфекциозните отделения... ". :) Интересно - дали са чували че в операционните е задължително? А защо ли? ... 

Ето го основния заговор, не че е единствен. Това се води "ъндърграунд" и дава на лузърите без грам образование и житейска опитност да го вземат насериозно и да се вживеят в любимата си роля на "светнати" и на "знаещи истината"...

Изгледах го.Първо бях обещал, че ще го изгледам и второ действам на принципа "Доверявай се, но проверявай":)

Има интересни неща, има и доста верни неща, но......част от тях важат основно за САЩ.

Самата лекарка изобличава предимно превръщането на медицината в бизнес, кражбите на интелектуална собственост в средите на медицината, прилагането на нечестни практики между съревноваващи се проекти и най-вече поставя под съмнение репутацията на личности, които заемат важни позиции в здравната система на САЩ.

Ноо, тя никъде не поставя под съмнение заплахата от новия вирус и прилаганите мерки за ограничаване на разпространението му(с изключение на носенето на маски, може би).

Някъде да чухте, че е против карантината и социалната дистанция?

За да се види, че няма заговор на световно ниво е достатъчен следния пример - във видеото тя твърди, че в САЩ е забранено лечението с хлорохин(който бил доказано лекарство, но много евтино и за това не се използвал), а в България, както всички знаем вчера имаше репортажи за новопроизведен хлорохин в българска фирма с който ще се лекуват пациентите в страната.

Рамус, това за маската, мисля е малко извадено от контекста, мисля, че тя имаше имаше предвид, че може е опасно за хора, който са били ваксинирани преди това с ваксини за грип(които са съдържали компоненти от коронавируси) , но не съм толкова навътре в материала за да кажа дали е права или не.

И лекарите от видеото казват, че в интензивното носят маски, но не и извън него.(прегледай видеото отново на 19мин14сек.)

Да, фармацевтичната мафия е налице, но не мога да твърдя, че те са пуснали вируса, по-скоро ще гледат да се възползват максимално от възможностите, които им предоставя.Но с него или без него, има достатъчно болести на този свят, за да са ТЕ винаги на печалба.

преди 16 минути, darkterminal написа:

Последният път беше, когато помолих потребителя да махне твоята снимка от поста си...

Оня пълничкият от снимката,той ли е бил?Там не казваха кой е,ама ти го издаде сега...

преди 23 минути, darkterminal написа:

Не е твоя работа да определяш кой какъв е... Ограничи се коментар към думите, а пристрастията всеки ги определя и показва сам за себе си.

Мнението си е мое и с нищо необиждащо хората. Както казах аз не се обиждам ако някой ме нарече антикомунист заради нещата които КАЗВАМ/пиша.

Защо други да се обиждат от това като реципрочност, аз идея си нямам защо искаш д ами ограничаваш мнението :)

Ахааа... занчи си плямпаш празни приказки. Миро такъв онакъв, Миро казал това Миро казал онова... питам кога и къде - няма пък :) 

Казах, че ти си единствения, който вкарва опонентите си в сексуално извратени с контексти за ги дискредитираш. И да единственият си.

Не, не съм и ти посочих по назад , да не се повтарям, прекрасна извадка от няколко дни само . Не някакви отпреди 5 години :)

Оплакваш се ами... То се вижда и чете...

Констатирам и оборвам твоите  измишльотини и субективизми дето /продължаваш/ с нищо да не подкрепяш.

Малко по-горе обясняваш, че няма да падаш на нивото на тези които те обиждат, а сега ми казваш, че е логично да паднеш до там... Готин си... Ако не друго, не се предаваш...

Не казвам това, а че вадиш от контекста само един мой пост, а не забелязваш километрите любезности преди и след моето.

И нямам за какво да се предавам. Ти преекспонираш изцяло субективно моите мнения, и си сляп за далеч по големи "гаменски греди"  в някои други.

преди 21 минути, darkterminal написа:

Момче, та аз съм един от малкото, които някога се е намесвал на твоя страна...

Момче, виж се какъв нонсен плямпаш. Бил се застъпил срещу нарушаване на правилата от някои гамени. :)  И трябва да съм ти задължен за което ли ??? хехеех :)  

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Понеже следите българските източници, има ли някъде статистика с направените тестове ден по ден?

Чудно дали са я написали и какво ще излезе ако се съпостави броя на тестовете с броя на новите болни.

Също така дали има статистика за асимптоматичните болни и колко от тези ,които обявяват,стигат до болницата.

Гледам по цитатите ви, че психолога се е развихрил пак. За толкова години не бях блокирал никого, но с него уцелих десетката явно. Спестих си доста тъпотии. Съветвам ви да опитате, темата ще спре да набъбва с такава скорост и то от неща,нямащи нищо общо с темата...

преди 2 минути, miro20 написа:

Тва реклама на какво е, че не знам китайски...

преди 3 часа, Радул написа:

Не се смята така смъртност! Ако ползваме такива сметки, как да изчислим смъртността от рак? Там няма заразени. Смъртност, коректно се смята спрямо цялото население. Всичко останало е алабалистика, а тези които го правят са алабалисти!!!

Тук трябва да се уточни, че има разлика между смъртност и леталност...

Смъртността е колиството индивиди умрели по даден признак в дадена група.

Леталността е колиството индивиди умрели по дадена причина в група засегната от тази причина.

Пример 1:

Група: 100 човека

Заболели от КОВИД: 20 човека

Умрели от КОВИД (а не с КОВИД): 2 човека

Смъртност: 2/100 = 2%
Леталност: 2/20 = 10%

Пример 2:

Група: Град N (2000000 човека)

Заболели от КОВИД: 2000 човека

Умрели от КОВИД (а не с КОВИД): 200 човека

Смъртност: 200/2000000 = 1‱
Леталност: 200/2000 = 10%

Пример 3:

Група: Заболелите от КОВИД в Град W (4500 човека)

Заболели от КОВИД: 4500 човека

Умрели от КОВИД (а не с КОВИД): 450 човека

Смъртност: 450/4500= 10%
Леталност: 450/4500 = 10%

Пояснение 1: Както е видно от Пример №3, в зависимост от извадката (групата) и признаците, понятията Смъртност и Леталност може да съвпадат.

Пояснение 2: Когато се смята леталността, се взимат предвид всички заболели в групата, а не само тези на които им е направен тест. Очевидно, че определянето на числото на всички заболели в дадена група може да бъде нетривиална задача... Особено ако става въпрос за големи и неконтролируеми групи, като населението на голям град или държава. Тогава по специални методики се вади статистиката от представителна за групата извадка на заболелите и се нанася съотношението върху размерите на групата.

Извод: Да се смята смъртността от КОВИД в България (примерно) базирано на броя на заболелите и умрелите е крайно некоректно и подвеждащо! Особено като се има предвид, че липсва представителна извадка за заболелите, и че вупрелите се пишат случаите не само на умрели от усложнения предизвикани от КОВИД, а тези които са били на умиране, но са се заразили от КОВИД (и всякакви други комбинации на умре не от КОВИД, а на умрели с КОВИД).

П.П. Репликата ми не е критика към поста на Радул. Просто се закачих за него, защото ми се стори подходящо място за това пояснение...

Редактирано от darkterminal (преглед на промените)

преди 6 минути, Радул написа:

Тва реклама на какво е, че не знам китайски...

Как отиват на училище.

преди 4 минути, Tommygun написа:

Понеже следите българските източници, има ли някъде статистика с направените тестове ден по ден?

Чудно дали са я написали и какво ще излезе ако се съпостави броя на тестовете с броя на новите болни.

Също така дали има статистика за асимптоматичните болни и колко от тези ,които обявяват,стигат до болницата.

Правят тестове,но прочети сутрешната новина,че не дават на тестваните  никакъв документ,с направени изследвания.После по телефон им казвали какъв е излезнал теста.А резултатите ги разгласяват медиите.  

преди 13 минути, Димитър 59 написа:

Правят тестове,но прочети сутрешната новина,че не дават на тестваните  никакъв документ,с направени изследвания.После по телефон им казвали какъв е излезнал теста.А резултатите ги разгласяват медиите.  

То това е отпреди 10 дни. Оттогава до сега - пълно информационно затъмнение.

преди 1 час, acnekt написа:

Като гледам статистиката от 6 месеца пак се затвърди, че в Африка и Азия, където няма толкова много хронични заболявания и хора страдащи от затлъстяване, както е характерно за САЩ и Европа, смъртността е по-малка.

Въпреки, че нямат чист въздух, инфраструктура и ядат прилепи, мишки, плъхове, змии, гущери, хлебарки ..... Никаква хигиена.

И Източна Европа и Мексико... Въобще навсякъде, където хората си хапват малко повече мръсотия и не са разлигавени до безумие от здравните системи, имунната им система работи на ниво...

преди 1 час, FusE написа:

Вируса треа да се бори до край дори да го няма, да си знае че тук не сме някви анимационни герой :D

Тая борба е предварително загубена! Човека и вируса тря се приспособят един към друг!

преди 24 минути, miro20 написа:

Мнението си е мое и с нищо необиждащо хората. Както казах аз не се обиждам ако някой ме нарече антикомунист заради нещата които КАЗВАМ/пиша.

Защо други да се обиждат от това като реципрочност, аз идея си нямам защо искаш д ами ограничаваш мнението :)

...

Проблема е, че наричаш комунисти хора, които не се смятат за такива! А ти употребяваш тези нарицателни винаги в пейоратив! За да обидиш, засегнеш и дискредитираш!

Та не аз искам да ти ограничавам мнението, а ти трябва да се ограничаваш сам от квалификации и нарицателни...

...

Ахааа... занчи си плямпаш празни приказки. Миро такъв онакъв, Миро казал това Миро казал онова... питам кога и къде - няма пък :) 

...

Миро да се научи помни къде се е излагал... Аз празни приказки не говоря по принцип...

...

Не, не съм и ти посочих по назад , да не се повтарям, прекрасна извадка от няколко дни само . Не някакви отпреди 5 години :)

...

Ти си ми посочил как са те обиждали, в ответ на твоето държание, а не как приравняват по някакъв начин изказванията ти със сексуални извращения... Това са различни неща... Това тяхното е израз на беззъба злоба и неумение да ти отговорят на провокациите, докато твоето е преднамерено манипулация с цел дискредитиране на опонента и омаловажаване на изказването му. Без да казвам, че тяхното е нещо добро, смело мога да твърдя, че твоето е много по--грозно и подло...

...

Констатирам и оборвам твоите  измишльотини и субективизми дето /продължаваш/ с нищо да не подкрепяш.

...

Мирко, фактите не се оборват... Писаното от теб по форума не е измишльотина... Незнанието ти и нежеланието ти да си потърсиш писаниците из форма е разбираемо и е израз на личният ти субективизъм...

...

Не казвам това, а че вадиш от контекста само един мой пост, а не забелязваш километрите любезности преди и след моето.

И нямам за какво да се предавам. Ти преекспонираш изцяло субективно моите мнения, и си сляп за далеч по големи "гаменски греди"  в някои други.

...

Значи, твоите гнусотии са добри гнусотии и трябва да ти ги отпишем, защото някой си те бил нагрубил също! Е да ма не... И понеже виждам, че изначално провокациите идват от теб, действам в тази насока...

...

Момче, виж се какъв нонсен плямпаш. Бил се застъпил срещу нарушаване на правилата от някои гамени. :)  И трябва да съм ти задължен за което ли ??? хехеех :)  

Защо да си ми задължен бре момко? Всички ние пишем на доброволни начала в този форум, без да си създаваме задължения един на друг. Аз не съм се застъпил за лично за теб, а съм се намесил против грубото отношение, без значение към кого е било, пак ще повторя - pro bono!

Та, ти не забеляза, че когато има нужда, аз обективно заставам на страната на доброто отношение, но в замяна веднага си измисли, че искам да ти вменя някакви задължения... А пък после мен ме обвиняваш в субективност... Ех ти...

преди 40 минути, M.Николов написа:

Дарк, защо ми се струва, че имаш грешки в цифрите?

Може и да имам... Ако ми подскажеш къде са, ще мина да се поправя...

преди 1 час, darkterminal написа:

Докато насъбираш  апетит да се ровиш в историята на форума преди амнайсе години вземи си направи една справка, колко се насъбраха  спама и офтопиците ти в тази тема. За теб правила в тоя форум, няма ли? Някои ще го отнасят за няма нищо, ти се вихриш и се саморазправяш.

Случайно, ако си забравил ,темата не е за Миро, Петьо, Тотьо и пр.. а за коронавируса. Като толкова искаш да се чешиш с  Миро вземи си отвори една тема и го прави там.  Който пък се чувства засегнат от него си има начин да сезира администрацията.

преди 56 минути, darkterminal написа:

Пример 2:

Група: Град N (2000000 човека)

Заболели от КОВИД: 2000 човека

Умрели от КОВИД (а не с КОВИД): 200 човека

Смъртност: 2000/2000000 = 1‰ Тук според мен трябва да Смъртност: 200/2000000 = 0,01%
Леталност: 200/2000 = 10%

Президентът на САЩ не носи маска, но носи защитни очила. 
Но поне не пипа.

преди 3 минути, M.Николов написа:

Според мен, 2000 (две хиляди) разделено на 2000000 (два милиона) = 1/1000 = 0.001 (една хилядна) = 1 ‰ = 0.1%

Ако пропускам нещо, казвай да поправям...

преди 3 минути, M.Николов написа:

Е, да де, но от къде ги взе тези 2000, нали починалите са само 200, виж си условието.:)

Прав си... 200 са умрелите, смърността е 1‱. Поправих го...

Благодаря.

преди 2 часа, Димитър 59 написа:

Оня пълничкият от снимката,той ли е бил?Там не казваха кой е,ама ти го издаде сега...

Пълничък? Той цял тулуп, бе! Направо е дебел.

Затвори скритото съдържание

преди 12 часа, darkterminal написа:

Та не аз искам да ти ограничавам мнението, а ти трябва да се ограничаваш сам от квалификации и нарицателни...

Аз не искам да ти казвам че си спеклант и лъжец, а ти сам трябва да се ограничиш от спекулации и лъжи.

Защото за пореден път няма цитати, няма нищо . Само празни приказки от теб.

Ти си ми посочил как са те обиждали, в ответ на твоето държание, а не как приравняват по някакъв начин изказванията ти със сексуални извращения...

Говоря нещо по тема история и войниклък, и  в отговор получавам реплики от рода.. комунистите са ти завирали нещо някъде...  Това какво е ? :) 

И това е най мекото от камарата необоснована помия.Ама си сляп. За кой ли път ти го казвам ти си пееш едно и също.

Миро да се научи помни къде се е излагал... Аз празни приказки не говоря по принцип...

А така... ти си плямпаш Миро това Миро онова, а аз трябва да помня :) 

Отпреди колко години ? :)

преди 10 часа, Димитър 59 написа:

Да не го обидя...

не коментирам мъже които ... "съзерцават"  снимки на мъже.

черентерминал, така по ли е добре от думата "маструбират пред " ? не искам да има засегнати и обидени :) 

преди 11 часа, valkiria1 написа:

Докато насъбираш  апетит да се ровиш в историята на форума преди амнайсе години вземи си направи една справка, колко се насъбраха  спама и офтопиците ти в тази тема. За теб правила в тоя форум, няма ли? Някои ще го отнасят за няма нищо, ти се вихриш и се саморазправяш.

Случайно, ако си забравил ,темата не е за Миро, Петьо, Тотьо и пр.. а за коронавируса. Като толкова искаш да се чешиш с  Миро вземи си отвори една тема и го прави там.  Който пък се чувства засегнат от него си има начин да сезира администрацията.

Много добре казано. Това мисля изчерпва най кратко и ясно неговите празни приказки. И не че няма подобна тема .

Но подозирам това му е целта. Да натрупа спам и офтопици и да каже - ето Миро пак виновен... Ууу  Дююю...

Класически тролски похват. Неслучайно в много форуми много рязко и строго действат срещу такива.

преди 13 часа, darkterminal написа:

То и Мангъров не беше казал точно това, за което го обвиняваш, но ти не спираш да го плюеш...

Сравнението ти с фейковете за Бил Гейтс е крайно неуместно.

Смисъла който казва Мангъров за "съчките" е пределно ясен и няколко пъти повторен от него.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 29 минути, karadzha написа:

Пълничък? Той цял тулуп, бе! Направо е дебел.

Да не го обидя...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.