Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо няма бог

Featured Replies

преди 8 часа, sound написа:

практически инструкции на вещи лица.

Първо обаче ги разпознавай. за целта трябва да имаш критерий. 

И друго: До колко си готов за директни инструкции?! Примерно: Инструкцията е чакай! Не действай! (Примерно ...) 

Защо проявяваш желание за действие?! 

п.п. Не знам за какъв 'майстор' си срещнал, но след като вече не желае да ти дава инструкции, следователно е преценил, че ти трябва време, за да осмислиш наученото. Да "експериментира' свободно и произволно. = Да тренираш самостоятелно. 

Защо бързаш?! Мъ?! За къде?! За какво?! Кое е породило в теб чувството на 'нетърпимост"?! 

п.п.2. И най-важното: Не слугувай на "много господари"!!! (Вещи лица) ... Само на един трябва, за да успееш!

Успех!

• Отговори 5,7k
  • Прегледи 309,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Аз не знам. Но предпочитам да не знам и да гледам на нещата непредубедено, без да им слагам определения. Нещата, които не познавам, са неща, които не познавам. Мога да говоря само за това, което съм п

• Бог, както и да го наричат, при всички случаи "рекетира" хората, като проявява известна "милост" спрямо тези, които му се молят, а когато нещо не му отърва грабва бухалката, кибрита, лейката или някак

• Проява на лош вкус е да наречеш един от най-великите умове в историята "пълен кретеноид". Проява на още по-лош вкус е да твърдиш неща, в които няма как да си сигурен. Виждаш резултата? Горял в "пъкала

Публикувани изображения

преди 18 минути, by_chechi написа:

`Ма те , хората са го казали бе :)

" Мъка изпитва Душата , когато се разделя с Тялото ! "

Мъка изпитват егоистите  и лошите хора. Добрите хора ,при раздялата си с тялото си ,ще получат нови тела и нов живот по хубави от земния и няма да изпитат мъка а облекчение и радост.

преди 27 минути, by_chechi написа:

Определено се нуждаеш от ......гилотина . За да видиш от страни как стоят нещата ! :lol6:

Навремето един познат изказа следното: Бил съм "гилотиниран" преди ... прочие време." :) 

Проумей го това вулгарното: Аз съм мъртъв вече! ;) НО, не съм зомби. :) 

Доволно, и радостно ми е вид някакво "досъществуване" в този свят. После си знам. ;) (Не е проблем, че ще бъда разпределен в ада.) :) 

Нещата които съм постигнал в този свят ми стигат. Сега се занимавам с една 'изоставена" детска мечта. Приеми елементарния факт = В момента в който я реализирам, то ще залича образа си тук = Ще подам сигнал до модератор и само в коментара на друг ще се вижда някакъв образ от мен тук. ;) 

Все пак съм Гост с избрано и регистрирано име, а не се стремя да съм легенда. ;)

п.п. Тук не е по-различно от реалността. Всеки път като отида в София и застана на мегдана всички 'обичайни заподозрени" се явяват чинно и определено новостите са кой е починал и от какво ... :) Рядко се говори за нови раждания и нови неща. Всички са в очакване на свършване на тази пандемия и новите избори. Никакъв полъх на "свеж въздух". То целия свят е в положение на "заключен", а ключ за "отключването" му ... :) е като вица:

Една чистачка към своя шеф:

- Шефе дай ми ключа от "стаята-сейф"!

- Но, защо, там са секретни неща и не може да имаш ключ, може някой да ти го открадне. - Възразил шефа ...

- Ох, не ме разбра ... - казала чистачката ... остарявам и не ме слуша тялото вече, за да я отварям със шнолата, за да я изчистя де ... , но ти си шефа и след като искаш да е мръсно вътре ... няма да влизам ... :)  

п.п. Прави разлика между "паркинсон" и "алцхаймер". ... ;) НО, определено не съм флинстоун, барон фин мюхлюз или онова човече с перка на гърба ... а ... и не съм и пинокио ... :) Като заговорваме за литературни герои ... :) 

п.п.п. Не е проблема, че ме възприемат като бай Ганю ... ;) Даже е вид комплимент за мене ... :) 

преди 9 часа, kipen написа:

....."сваляне от пиедестала" на "мозъка" и засилен интерес към ИСС(изменени състояния на съзнанието).....

В това се изразява същността на Идеализма и неговия основен недостатък - прекъсване на връзката между материалното и идеалното , и разглеждане на идеалното като самостоятелна същност .:nono:

А нищо такова няма ! :nono:

До колкото за сега не се знае , никому не е известно каква е субстанцията на идеалното , има данни че :

При някои хора мозъкът поражда връзки между невроните , които при другите ги няма . Тези връзки пораждат и още , други способности които обикновено хората нямат .....

При това е добре да се знае , че човек ползва едва 5-10 % от невроните които притежава . А те са (така сочат изследванията) около 10 милиарда (като процесори със собствена памет) .

Така , че не само че не Трябва , ами е и груба грешка да се "сваля мозъка от пиедестала" ....:nono:

Не се знае , бе ! :nono: Това не ни дава право да подменяме собственото си незнание с фантасмагории от ниско качество ! :nono:

преди 8 минути, dioib написа:

Доволно, и радостно ми е вид някакво "досъществуване" в този свят. После си знам. ;) (Не е проблем, че ще бъда разпределен в ада.) :) 

Нещата които съм постигнал в този свят ми стигат. Сега се занимавам с една 'изоставена" детска мечта. Приеми елементарния факт = В момента в който я реализирам, то ще залича образа си тук = Ще подам сигнал до модератор и само в коментара на друг ще се вижда някакъв образ от мен тук. ;) 

Все пак съм Гост с избрано и регистрирано име, а не се стремя да съм легенда. ;)

п.п. Тук не е по-различно от реалността. Всеки път като отида в София и застана на мегдана всички 'обичайни заподозрени" се явяват чинно и определено новостите са кой е починал и от какво ... :) Рядко се говори за нови раждания и нови неща. Всички са в очакване на свършване на тази пандемия и новите избори. Никакъв полъх на "свеж въздух". 

И защо ще се заличаваш от Калдата ?

Защо мислиш ,че ще си разпределен в ада ?

Еднообразието е навсякъде ,във всяка една работа . Отначало докато си на обучение е разнообразно ,но след това разнообразието е само за клиентите .... Работника изпълнява една рутина в един момент .

преди 28 минути, Anzhel Dimitrov Dimitrov написа:

И защо ще се заличаваш от Калдата ?

Защо мислиш ,че ще си разпределен в ада ?

Еднообразието е навсякъде ,във всяка една работа . Отначало докато си на обучение е разнообразно ,но след това разнообразието е само за клиентите .... Работника изпълнява една рутина в един момент .

Даже не знаех, че съм имал регистрация. ;) 

Доволно се застоях в тази "социална мрежа'. Тя не се различава от ерата на ICQ и т.н. 

Чисто и просто си уплътнявам времето. 

Като полза: покупка на 2бр. SSD, инсталиране във физическа машина на друга ОС.  Доволно идеи за какво да може един ИИ и ред грешни възгледи. 

Няма никакво развитие = Определени 'легенди" играят на ролеви игри. Възгордяване, висша форма на снобизъм и ред фанатизъм, а не фантазии. 

Най-вече е, че осъзнах до колко в мрежата, в социалните мрежи, хората са с плитко (повърхностно) въображение... 

И запомни: Ще залича само и единствено някакъв образ тук. Имам и друг. ;) Там не ще моля като дънди да ми зануляват лайковете ... :) 

За мен не е важно другите да ме харесват. Не е важно и да ставам легенда. Не робувам на своето Его, а го ползвам по мое усмотрение. ;) 

Що се касае за ада ... хм ... не бих си позволил повече да споделя за другия свят. Ти, когато си бил там и са ти показали само рая, то аз видях и ада. Защо трябва да го рекламирам?! О, от къде знам ли?! :) Бог ми го по-каза ... имал нужда да има някой който да управлява въпросния ... ;) никой не желаел това, а имало много в него ... :) 

Клишето: Аз сам си избрах тази съдба, вечната черна овца. ;) Не може всички да сме светли и добри. :) Пък и дявола ми е приятел ... ;) 

преди 2 часа, dioib написа:

Не говоря за свои и/или чужди фантазии, а за неща които към момента са били необходими за мен или за друг.

И какво ти е необходимо? Да има частица в теб, която да е вечна? Но ти не си тази частица, тя не е и твоя. 

преди 9 минути, dioib написа:

аз видях и ада. Защо трябва да го рекламирам?! О, от къде знам ли?! :) Бог ми го каза ... имал нужда да има някой който да управлява въпросния ... ;) никой не желаел това, а имало много в него ... :) 

Не може всички да сме светли и добри. :) Пък и дявола ми е приятел ... ;) 

Явно на всеки след смъртта ,ще му се случи различно нещо ( едни ще се преродят ,други ще са в ада ,други в Рая ) . Очевидно всичко зависи от това ,,кое Гуру си последвал "   . Успех в ада  ,ние анжелистите искаме в Рая .

Можем всички да сме добри . Добротата е свързана с лишения в земния живот ,което не всеки може да направи добро .

преди 27 минути, Anzhel Dimitrov Dimitrov написа:

Успех в ада  ,ние анжелистите искаме в Рая .

Можем всички да сме добри . Добротата е свързана с лишения в земния живот ,което не всеки може да направи добро .

Какви лишения , бре ! За да съществуваш правейки добро почти нищо не ти трябва ! :nono:

Или както един известен пенсионер (Валери Петров) каза :

" Колко му трябва на човек - половин хляб и кофичка кисело мляко на ден ...." .

И не се хващай за думата ! До преди не много време китайците на шепа ориз я караха , а сега къде са.......

Това за Ферарито не е " Трябва ! " :nono: То е " Искам ! " - необуздана Лакомия ! С поздрав :

преди 1 минута, Śūnyatā написа:

И какво ти е необходимо? Да има частица в теб, която да е вечна? Но ти не си тази частица, тя не е и твоя. 

Единственото което е мое е: Въображението ми. Другото е божествено ... ;) Протягаш ръка, взимаш нещо и правиш с него друго нещо. За всеки момент е различно. Необходимото само се обажда! ;) Примерно сега = да сложа на огнения дракон дръвца ... Да ко чувам как пука и се радва, че пламти. Да, облагата за мен е вид топлина, но така е .... не живеем в Африка ... :) 

Всичко което ми е необходимо ми е на поне един поглед разстояние. ;) За какво ми е да съм мъдър?! С въпросното какво се прави?! 

Не отчиташ един елементарен факт: Нещо е смислено, ако е прагматично! С минимум усилие = оптимум резултат!!! За какво ми е максимален резултат?! Въпросния за какво ми е?! Доволно наследство съм оставил в ръцете на моите наследници. Те както преценят ще го ползват, за да направят по-добър живота на техните наследници и те така ... Да съм пенсионер, а не пионер е първа радост за мен сега!!! :) 

п.п. За какво му е повече на човек?! Какво повече да желая, при положение, че имам цялостно свое щастие на минимум разстояние било то от тялото ми или от мисълта?! 

преди 6 минути, dioib написа:

Единственото което е мое е: Въображението ми.

Защо мислиш, че въображението е твое? Защото го усещаш ли? Топлината от печката също я усещаш, но не е твоя. 

преди 12 минути, Anzhel Dimitrov Dimitrov написа:

Явно на всеки след смъртта

След смъртта е както в живота! ;) Въпрос на свободен избор е!!! Разликата е, че там е вечно!

Ще се моля да бъдеш разпределен да си в Рая, но там си има един друг съдник. ;) Аз съм приятел с Дявола, а не с божия син ... :) 

Старата поговорка и клише: С каквито се събереш = такъв ставаш. Приживе не съм се приобщавал към някаква общност и очакваш да се приобщя като физически умра ли?! :) Няма как да стане това ... :) Израснал съм при атеизма = индивидуализма ... ;)  Ти с някакъв анджелизъм си тръгнал да ме съблазняваш ... :) Не става бе чуек ... :) Ако знаеш колко атеисти са се опитвали ... мъ ... йок ... накрая е станало на моето = игнорирали са ме ... :) 

п.п. Знаеш ли какво е усещането когато някой си въобрази, че той е взел решение нещо да бъде игнорирано?! :) 

Така е .... някои хора лесно се разсейват и рано или късно ползват игнора, за да се концентрират върху същественото. ;) = В тоя живот не може само събиране, а трябва и изваждане = Аз му казвам да сложиш на някой човек знака "Х". = да го зачертаеш като фактор за формирането на твоя живот. ;) 

преди 4 минути, Śūnyatā написа:

Защо мислиш, че въображението е твое? Защото го усещаш ли? Топлината от печката също я усещаш, но не е твоя. 

Ей , ще ме скъсаш от смях ! :lol6:

...защото ако не си ти , няма твое въображение....:nono:

преди 3 минути, Śūnyatā написа:

Не го мисля, а зная. Доволно неща съм правил със същото. Дори в момента, но определено не е тук.

преди 6 минути, dioib написа:

Не го мисля, а зная. Доволно неща съм правил със същото. Дори в момента, но определено не е тук.

А ако си андроид, който се мисли за човек. Заблуждаващ се, че има въображение и душа, а всъщност си куха марионетка, оплетена в лъжи и илюзии?

преди 1 минута, Śūnyatā написа:

преди 2 минути, Śūnyatā написа:

А ако си андроид, който се мисли за човек.

Нищо човешко не ми е чуждо. Изпитвам болка, гняв, радост, тъга и т.н. ... и дори проявявам съпричастност. ;) 

Както се казва: Имам си доза сантименталност. ;) Може спокойно да ме оприличиш като Плюшкин ... :) Колекционер на привидно непотребни неща. :) 

Андроидът няма чувства. ;) Дори няма емоция. Но, това май важи за всеки робот, пардон роб. :) Все пак съм свободен. :) 

преди 3 минути, dioib написа:

След смъртта е както в живота! ;) Въпрос на свободен избор е!!! Разликата е, че там е вечно!

Ще се моля да бъдеш разпределен да си в Рая, но там си има един друг съдник. ;) Аз съм приятел с Дявола, а не с божия син ... :) 

Старата поговорка и клише: С каквито се събереш = такъв ставаш. Приживе не съм се приобщавал към някаква общност и очакваш да се приобщя като физически умра ли?! :) Няма как да стане това ... :) Израснал съм при атеизма = индивидуализма ... ;)  Ти с някакъв анджелизъм си тръгнал да ме съблазняваш ... :) Не става бе чуек ... :) Ако знаеш колко атеисти са се опитвали ... мъ ... йок ... накрая е станало на моето = игнорирали са ме ... :) 

п.п. Знаеш ли какво е усещането когато някой си въобрази, че той е взел решение нещо да бъде игнорирано?! :) 

Така е .... някои хора лесно се разсейват и рано или късно ползват игнора, за да се концентрират върху същественото. ;) = В тоя живот не може само събиране, а трябва и изваждане = Аз му казвам да сложиш на някой човек знака "Х". = да го зачертаеш като фактор за формирането на твоя живот. ;) 

Не се опитвам да те съблазнявам за Анжелист . Аз съм сключил завет с Отец на Христос или Аллах на Мохамед ,според който завет аз и всички Анжелисти ще сме в Рая . Въобще не ме е еня за другите религии . Просто тук всеки си хвали неговото и аз да не съм по- назад .

преди 1 час, by_chechi написа:

че човек ползва едва 5-10 % от невроните които притежава .

А те са (така сочат изследванията) около 10 милиарда (като процесори със собствена памет) .

и двете твърдения са погрешни. :)

Да не говорим за "сравнението" - че невроните били "като процесори със собствена памет"...  :)

И какво стана с призива "почнете от понятията"? :lol6:Защо въобще ползваш думички, които само подозираш, щото са ти попадали в разни народни четива, а нито ги познаваш, нито разбираш...

Нали се играеш на будител и просветител и... "живото-обяснител"... Поне една игра да изиграеш сериозно, Стефчо - пък не става... :) Затова пиша че напъните на няколко човека тук изглеждат смешно-тъжни. И обречени да ги играят само насред собствения си цирк. 

преди 26 минути, dioib написа:

Нищо човешко не ми е чуждо. Изпитвам болка, гняв, радост, тъга и т.н. ... и дори проявявам съпричастност. ;) 

Както се казва: Имам си доза сантименталност. ;) Може спокойно да ме оприличиш като Плюшкин ... :) Колекционер на привидно непотребни неща. :) 

Андроидът няма чувства. ;) Дори няма емоция. Но, това май важи за всеки робот, пардон роб. :) Все пак съм свободен. :) 

Няма чувства андроида направен от човек.

Но ако една по-висша от човешката технология може да създаде биологичен робот, ДНК програмиран и може да създаде клетъчен автомат, от каквито и ти си изграден, и го програмират да се заблуждава, че е живо човешко същество, което е свободно, изпитва "свои" емоции, има "свое" въображение, набият му в главата, че има душа и Господ ще я спаси след като спре да диша? Тогава какво? Ако може да се самокопира вземайки 50% от програмата на друг андроид? Невъзможно ли е? 

преди 11 часа, sound написа:

Години наред какви ли не практики и колко ли не изчетена литература, а резултата е "доникъде". Как и що този "въпрос" стигна до един тай- чи майстор, а неговия отговор бе: че и аз съм доникъде.

Много хора могат да споделят подобна история.
Не допускаш ли, че все пак не си намерил най-точната практика или учител, съответстващи на личните ти особености ?

преди 6 часа, NVJ написа:
преди 17 часа, sound написа:

Години наред какви ли не практики и колко ли не изчетена литература, а резултата е "доникъде". Как и що този "въпрос" стигна до един тай- чи майстор, а неговия отговор бе: че и аз съм доникъде.

Много хора могат да споделят подобна история.
Не допускаш ли, че все пак не си намерил най-точната практика или учител, съответстващи на личните ти особености ?

Учители, майстори, практики...наистина ли се доверявате на хора които ядат сурови прилепи и молюски сякаш са във времената преди откриването на огъня. И се измъчвате с “практиките” им от първобитно-общинния строй

преди 1 час, Sleda написа:

И се измъчвате с “практиките” им от първобитно-общинния строй

В замяна на това се по-добре се забавлявайте с астрология... И тук-там  - със специалните сияйни същества, дето ви разказват за 'духовността' и нуждата от свободно и безопасно фантазиране. :) Това е то лудите хора - не вземат да научат за духовните истини от "духовете на истината", ами се тапят да си губят времето само в разни глупави и нясни заблуди...

---------------------

Ама разбира се - старите хора имате нужда да си правите кефа и да се оглеждате през игрите си колко сте мъдри, умни, колко правилно сте живели и колко истини вече сте преживели. Ааааа - верно бе, всеки имал право на мнение... Всеки има право на тоалетна, щом го напъва отвътре... щото и той е човек и  си имал... "нужди и напъни".

----------

Колеги... защо е толкова привлекателна практиката да се плющят наивинитети и глупости? Защо хората които най-малко разбират нещо, точно по него много държат да покажат пред себе си, че са големи разбирачи. Че е важно да имат мнение точно по въпроси, в които са най-некомпетентни и заблудени.

Никой не може да знае и разбира от всичко. Едни - от едно, други - от друго. защо всеки да не може да разкрие нещата в които той е бил най-компетентен, с  които най-много се е занимавал.

Защо да не се обмени именно най-положителният и напредничав човешки опит, вместо този цирков буламач, който настава? Толкова ли голямо значение има всеки да си достави толкова нужния си личен маскарад, след като именно тия клоуни най-много се натискат да се оглеждат на ДУХОВНИ, през огледалото на монитора си.

Цялата работа е да се прикрие едно толкова характерно безсилие, безхаберие, мързел, като се извади на показ кой какво бил дочул, какво бил "довидял", щото "така пишело", така измислил и така казали, това говорели някои...

Заради подобни примитивни пориви всяка тема започва да прилича на клюкарница и ролята й става отходна . И някак си всеки се оправдава с всичко друго, но не и да намери отговорите в себе си ЗАЩО ТОЧНО ТОЙ УЧАСТВА в тия маймунски игрички.

преди 2 часа, _ramus_ написа:

Колеги... защо е толкова привлекателна практиката да се плющят наивинитети и глупости? Защо

Сигурно защото на някои “колеги” им плащат за това да плющят цели фермани от мъдрости и подбутвания. Рекламите да вървят...Много време отнема това писане, но явно въпросните колеги разполагат с такова.

Няма лошо...

преди 13 часа, _ramus_ написа:

Ако смяташ ...

Това, което смятам е, че ти липсват събеседници в този форум - един по един спряха да участват, останахме няма и шепа, и сега въпреки всичкия негативизъм, който имаш към мен, драстично смени тона.

Коментара ти не е излишен, нито пък практически безполезен, но на събеседник не случваш. По- горе разкривам, че всъщност аз съм се спрял, отказал съм се, доколкото въобще е възможно да се откаже човек, защото то е малко, като при плувците - все едно да забравиш как се плува, след като си се научил един път.  А ти си останал с впечатлението, че съм силно ангажиран. Особено последните две- три години съм толкова слабо ангажиран, че отношението ми може напълно основателно да се нарече несериозно. Също и имаш доза невнимание - помисли: ако съм разговарял и имам досег с този тай- чи инструктор, за какви практически инструкции говоря тогава; хем пиша, че това ми е необходимостта, хем .... си стоя гладен един вид, макар храната да ми е пред мен. Това сме го обсъждали вече - никога не съм имал учител, никога не съм срещал такъв, като цяло съм се самообучавал. Съдействали са ми хора, които са учили било при тибетски преподавали, било при йога инструктури и т.н., но самите те също не са учители, просто приятелска помощ са ми оказвали, която наистина е безценна!!!

И нека напиша още нещо, което надявам се да преосмислиш. Това "нямаш нужда от практически инструкции" е лоша идея, лош съвет. И друг път са ми го казвали, даже доста пъти, но е неправилно. В медитативен план има същите ситуации, като да се движи влак срещу теб. Реално в езотеричните среди онези, които са полудели са в пъти повече от онези, които са развили осъзнаването си или да речем, които са открили просветлението. Експериментите със психиката ни най- малко не са безопасни и безобидни, особено и най- вече, когато се правят изцяло по собствено усмотрение - без ничия помощ, без насоките на компетентни лица. И даже ще кажа, че при такива (само)инициативи ще е по- добре, ако онова, което пробва човека, примерно някоя практика, която е прочел в книга, да не сработи. При мен с времето и натрупването на практически опит, започнаха да се случват някои събития, които един път, че съм в пълно неведение как следва да се процедира и, втори път тези събития са крайно неприятни, и застрашаващи психическото ми състояние. Объркването, което разказах за "съзнание- пространство" не е дерт, но когато се размият реалностите вече положението става проблемно и още по- проблемно, когато това почне да се случва без моето намерение, без моя контрол, без въобще да го искам и целя. Нито знам защо се случва, нито знам как, нито какво да направя за да го променя, да въздействам по някакъв начин. И повярвай ми, налагало ми се е и за мой чист късмет - защото няма на какво друго да го отдам - съм успявал да надскоча себе си в пъти, няколко пъти, и да запазя все пак някакво спокойствие и баланс. На сто процента съм сигурен, че има хора, които са се оказвали в такива ситуации и са претърпели необратими щети в/у психиката си, направо са се побъркали, защото си е побъркващо наистина, стресът е мега мащабен.

Има "граници" в съзнанието, които не бива да се преминават или поне не, без да знаеш как, най- вече как да се върнеш!!!

п.п. така че - извинявай, че не намираш събеседник в мое лице, но моето настроение за разговори никакво го няма и не от сега; сам виждаш, че избягвам да пиша дълги коментари, избягвам да влизам в обяснения, изразявам се кратко, набързо, разхвърляно и, дори безцелно. Аз наистина имам нужда от наистина практически, конкретни инструкции от човек, който умее, който знае какво, как трябва да се направи. Към момента нито книги чета, нито от видеоматерали се интересувам и само много, много рядко изпълнявам някои практики - да се събира за цялата година общо месец. А ако иде реч за някаква цел, то целта ми е само една към настоящия момент - да намеря някакво решение относно нежеланите резултати, които се получават. Докато не намеря, не мога да продължа, има и книги в библиотеката ми, които искам да прочета, има и медитации, които искам да пробвам, но за сега се отказвам. И най- вероятно, каквото съм направил дотук, това ще е - малко, много, колкото толкова, остава едното влачене до смъртта и толкоз. По- добре да си умирам все в някаква степен тавряз, отколкото да откарам, колкото ми е останало с ризите с дългите ръкави и хапчетиите под режим.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.