Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ето защо съм горд, че съм БЪЛГАРИН! Ние, Българите - произход, религия, знания, теории, доказателства

Featured Replies

Ама поне е смислено...и може би леко патриотично. Само искам да та светна, че моментното састояние на държавата не може да определи обежденията ми, а също и да промени историята на България и уникалността на българите прес вековете...това което се опитваш да обясниш... Комунистическото наследство не може да се искорени лесно и ще си го носим като камак на шията, докато не се осетим, да го изхвърлим

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 263,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Кефи ме, като хората "се гордеят" с неща, които нито зависят от тях, нито са тяхно постижение, като например рожденното им място. Гордей се не къде си се родил, а какво си постигнал, за да направиш св

• Никога не съм бил горд,че съм част от от един изключително коплексиран народ.Никой не е способен да ти го нач**а така,както българин може!

• Браво на "родолюбците" Нале първо трябва да се гордееш с происхода си, а чак тогава да се прайш на разбирач - анализатор.  Некой хора никуга нема да могът да разберът други хора когато са радват на

Публикувани изображения

aMoPe, много добре си си научила репликите, ама не ти ли се струва, че си малко мъничка, за да даваш такива обобщения от толкова високо, все едно си изживяла професионалното си развитие. Само на 17 си, не си мисли, че няма да се разочароваш след десетина години.

Ами какво да прави - да си стои у тях и да си мисли колко кофти е живота и колко прецакана ще бъде някой ден? Малко на принципа - защо да се къпя като след това пак ще стана мръсен..

Само на 17 си, не си мисли, че няма да се разочароваш след десетина години.

Аз съм на 28 и още не съм разочарована !

Започвам да се дразня на многото известия, получени от тази тема в пощата ми.Фактите са железни и не лъжат.А аз слагам контрата в темата с думите си " Срам ме е, че съм Българин ".Самата истина е, срам ме е и за титлите, които спечелих за тая държанка, наречена държава.Спортистите ни във Ванкувър са пълна трагедия и се обзалагам, че няма да вземат нищо.И как да не се срамува човек, и как да е доволен-ние си ставаме сутринта чинно за работа, и вечер се прибираме, капнали от умора, както колегите ни-западняци.Къде е разликата? В оня изедници във властта, назначени от мафията, а и всичките са наши сънародници-гарван гарвану око не вадел, ама не е упоменато дали не го е заробвал." Айдеее, не ви виждам ръцетеее " и мятат силикона чалгарките.В много печални статистики сме на едно от първите места.Подминавам обноски и навици-че то, забележка за правописа да направиш, всички ти скачат, камо ли нещо по-сериозно.Всеки се меси на другия в живота и дава акъл, и всеки се опитва с нахалство да принуди другия да играе по неговата.Младите българки са най-продажните и разголени курви в цяла Европа.Вижте само в aha.bg няколко профила, и всичко ви е ясно.Пътищата ни приличат на прясно бомбардирани.Измамите и престъпността процъфтяват.Авторе-й, нещо да кажеш по въпроса ?

Редактирано от Fixt00l (преглед на промените)

Започвам де се питам, като сте такива срамливи и ви тресе неистов срам от това, което сте, какво търсите в българските форуми, защо общувате със сънародниците си въобще ?! :rolleyes:

Хаха и аз това се чудя, според мен няма с кой да поговорят и да споделят или да си избият комплексите ... та затова се плюят тук :rolleyes: Един човек, който иска да се гордее с това, което е .. няма да дойде тука из форумите да се оплаква, а ще търси начин да си оправи живота.Според мен няма кво да правят или не искат :bday11:

Имаш малко правописни грешки.

Той се гъбарка, ама кой да се усети?!

В първия му пост има много истина, но ние нали сме от хората, които по "външността" посрещат, къде ще се взираме "под дрехите"?!

Започвам де се питам, като сте такива срамливи и ви тресе неистов срам от това, което сте, какво търсите в българските форуми, защо общувате със сънародниците си въобще ?! :)

Ми щото е по-лесно да дрънкаш глупости и да  си показваш селскио манаталитет. 

В Щатите им викат реднекс, ама там си гледат фермите и едва ли са чували за интернет.

Най-хубавата черта на българина е,че кадето и да иде все трябва да изклепе нещо голямо и миризливо и да дава акъл от растояние. Другото хубавото е ,че можеш да си компетентен по сички вапроси, да се даржиш нагло и да сееш злоба наляво и надаясно и после да викаш - кой аз ли? няма такова нещо!За мен това си е чист социален упадък...

пп: През моята си призма,това са само профили у виртуалния лайф на живота целящи да истискат и малкото им останало самочуствие вав ваображем свят на фнимание и любоф. 

Темата заприлича на съвкупност от български лигавщини (поне някои от постовете) Като за заключение: Няма значение дали съм на 17 или 27 или 37 , ако знаеш какво искаш от живота и България и какви цели имаш , не мисля че ще има разлика. По-Просто Държавата ни дава дадени условия ,от които съм съгласен и силно задоволен ,а на тези на които не им харесва могат да се спасят с напускането на нашата родина - България. Трябва да чуете това парче: http://vbox7.com/play:a3a83f44 ,съвременно е и има доста истини :)

• 4 седмици по-късно...

Аз пък не съм горд,че съм Българин.Дори ме е яд,че съм Българин. С к'во да се гордея ? С хубавите храни ли ? И аз съм от Гоце Делчев,ако изобщо има значение,въобще тука е ебаси и тъпото място. Не мраза България,но не я и обичам. Хората които са по чужбина,не са отишли там за кеф,а защото БГ неможе да им даде това което им дава чужбина. От малък съм разделен от нашите защото те са по чужбина да работят и да ме издържат,за което адски много им благодаря. Но за съжаление България не е държавата в която може да се живее нормално. Надявам се да дойде време в което ще видя една хубава държава,която наистина ще обичам и ще бъда горд,че съм Българин. За разлика от мен,нашите мислят,че от България по хубаво нещо няма,че всичко наше е едва ли не "свещенно" ! Но аз съжалявам,че съм се родил тук :wors: Природата ни е страхотна,ДА ! Където и да съм ходил,като наш'та природа си няма. И все пак,хората са казали,където и да ходиш пак у дома ше се върнеш. България си е тъпичка държавка,но това е истината :huh: Лично мнение.. Иначе баниците са ни страхотни,ДА ! Особено в ЕГЕЯТА правят адските ястия к'во ше кажеш авторе ? ;)

Редактирано от Half_Blood_Prince (преглед на промените)

Съгласен съм, но като излезе като Дейвид Копърфилд да каже че за 800 дни ще се оправим и народа полудя... и той за 800 дни се оправи, него си, децата, внуците, приятелите...

Това ми напомни на един скеч от комиците - Бог пази кралицата, но не можа да опази България от царя...

Чета, чета и честно да ви кажа, не ме е срам, че съм българка (и никога не ме е било срам), ама ме хваща срам като чета едно 80% от тея мнения. :) Както на "родолюбците" така и на тези, които са готови да се отрекат от всичко в името на миене на чинии в Гърция.

Чета, чета и честно да ви кажа, не ме е срам, че съм българка (и никога не ме е било срам), ама ме хваща срам като чета едно 80% от тея мнения. :blink:

Както на "родолюбците" така и на тези, които са готови да се отрекат от всичко в името на миене на чинии в Гърция.

Да,в гърция на миене на чинии срещу 20 евро на ден,а тук в твоята любима БЪЛГАРИЯ миене на тоалентни за 5 лева на ден ;)

"или пък навсякъде bogri, bugres, bougres, bolgari, bulgari, сиреч българи, българин на всички езици значело еретик, мръсник, развратник, дори содомит. През XVI век не друг, а Калвин изобретил думата bougrerie като грубиянски синоним на „ерес", макар че той започнал битка за богослужение на своя роден език 7 века след презрените от него българи (виж стр. 185); bougrе и в днешния френски език означава лош тип, извратен, проклетник, обесник, а възклицанието Bougre! е синоним на псувня; вулгарен, макар да произлиза от древнолатинското vulgaris (а то от vulgus, което значи простолюдие, тълпа) и досега се счита за произлязло от българин" пише Стефан Цанев в книгата си "Български Хроники" том I. И все пак аз се гордея, че съм българин!

Браво на "родолюбците"

Нале първо трябва да се гордееш с происхода си, а чак тогава да се прайш на разбирач - анализатор.

Некой хора никуга нема да могът да разберът други хора когато са радват на дребните неща и се гордеат сас същите дребни неща...щото май е по-лесно да избегаш и да даваш акъл, а не да останеш и да се бориш....

да останем тук и да се борим,като може да получим това което искаме другаде ? бреееей я,че акалии сме синие българите,ами бори се бе стига да знаеш за кво се бориш :) ще те видим колко ше се борш като видиш нагоре високо надо дълбоко :rolleyes: и ти ще набараш чужбина :cool:

Редактирано от Half_Blood_Prince (преглед на промените)

Да,в гърция на миене на чинии срещу 20 евро на ден,а тук в твоята любима БЪЛГАРИЯ миене на тоалентни за 5 лева на ден ;)

ОК, щом сам се оценяваш, че за друго освен за миене на тоалетни и чинии не ставаш и аз бих те посъветвала, поне в чужбина да ги миеш, че по-добре плащат.

ОК, щом сам се оценяваш, че за друго освен за миене на тоалетни и чинии не ставаш и аз бих те посъветвала, поне в чужбина да ги миеш, че по-добре плащат.

Хахаха,тука и да можеш нещо няма къде да го покажеш ;) Ако не си забелязала в БГ човек тудно може да намери работа ;).Баща ми е учител но работи като луд по Испания нали ? За т'ва трай си,живей си в тъпата държава и си бъди професорка :)

Хахаха,тука и да можеш нещо няма къде да го покажеш ;) Ако не си забелязала в БГ човек тудно може да намери работа ;).Баща ми е учител но работи като луд по Испания нали ? За т'ва трай си,живей си в тъпата държава и си бъди професорка :)

Не съм забелязала подобно нещо.

Дипломирвам се като дизайнер и получавам само хубави оферти за работа.

И това, което ме фрапира е, че големи компании са готови да ме чакат до период от 6 месеца. Като разпитах - защо по дяволите са готови да чакат толкова много, ми казаха, че в момента в България адски трудно се намират кадри.

И да - много от тея кадри се бъхтят в Испания и Кипър, защото си мислят, че "няма къде".

Айде със здраве.

П.П: Малкото, с подобни обръщения като "трай си" се обръщай към родителите си. ;)

Редактирано от Amadea (преглед на промените)

Не съм забелязала подобно нещо.

И това, което ме фрапира е, че големи компании са готови да ме чакат до период от 6 месеца. Като разпитах - защо по дяволите са готови да чакат толкова много, ми казаха, че в момента в България адски трудно се намират кадри.

И да - много от тея кадри се бъхтят в Испания и Кипър, защото си мислят, че "няма къде".

Айде със здраве.

Но то това ни е проблема на държавата - подобно плитко мислене.

П.П: Малкото, с подобни обръщения като "трай си" се обръщай към родителите си. ;)

Ами сигурно от много работа,нямаш време дори да видиш как се върти света около теб ;)

За теб може и да има работа,но за нас обикновените и простосмъртни не е толкова лесно ;)

Радвам се,че си толкова преуспяла но да знаеш,че всичко е до време ;)

Няма значение,живей си живота.

България за мен е,била е,и ще си остане бедна и тъпа държава.

А и,ти неможеш да ми кажеш как да се обръщам към родителите си,те са ме отгледали и ми помагат във всяко едно отношение така че нямам право да им отговарям по никакъв начин.

А ти си просто един ник който пише от друг компютър :)

Бъди си жива и здрава,и дано винаги да си толкова самоуверена ;)

Лек ден ;)

Ами сигурно от много работа,нямаш време дори да видиш как се върти света около теб ;)

За теб може и да има работа,но за нас обикновените и простосмъртни не е толкова лесно ;)

Радвам се,че си толкова преуспяла но да знаеш,че всичко е до време ;)

Няма значение,живей си живота.

България за мен е,била е,и ще си остане бедна и тъпа държава.

А и,ти неможеш да ми кажеш как да се обръщам към родителите си,те са ме отгледали и ми помагат във всяко едно отношение така че нямам право да им отговарям по никакъв начин.

А ти си просто един ник който пише от друг компютър :)

Бъди си жива и здрава,и дано винаги да си толкова самоуверена ;)

Лек ден ;)

Хахахаха - да, мене господ ме е целунал по челото като съм се родила.

Не става въпрос за преуспяване и прочие. Опитвам се да ти обясня, че когато човек е кадърен и амбициозен, винаги, ама винаги има къде да се реализира.

Както една колежка казва - умното си е умно - и в кенеф да го затвориш, лафка ще отвори!

И си е така. За това вместо да мрънкаш по форумите, седни, учи, образовай се - ще ти потрябва някой ден.

Аз съм наясно, че нещата в България са много зле за много хора. Тъпо е да виждаш предподаватели с 20 годишен опит да взимат по 300лв. Още по-тъпо е да виждаш и лекари да взимат по 350 лв. Гротесков а е картинката, да.

Но знаеш ли кое няма да я оправи? Непрекъснатото оплюване и мрънкане.

Всеки успява за себе си. Според това колко сам си е вдигнал летвата.

На вас "простосмъртните" (както неадекватно се изрази, все едно съм патентовала някое научно откритие) е точно толкова трудно, колкото и на нас "успелите".

Безплатен обяд никъде няма. Нито в България, нито на Запад.

П.П: Ще порастнеш, спокойно.

П.П.2: Тогава не ми говори на "трай си", защото освен, че е ужасно грозно, говори зле и за възпитанието ти.

Хахахаха - да, мене господ ме е целунал по челото като съм се родила.

Не става въпрос за преуспяване и прочие. Опитвам се да ти обясня, че когато човек е кадърен и амбициозен, винаги, ама винаги има къде да се реализира.

Безплатен обяд никъде няма. Нито в България, нито на Запад.

П.П: Ще порастнеш, спокойно.

П.П.2: Тогава не ми говори на "трай си", защото освен, че е ужасно грозно, говори зле и за възпитанието ти.

Подкрепям зеления светофар и специално биещото на очи червено, наистина това "има къде" може да не означава непременно - в България, а в много от случаите въобще не означава това...

Подкрепям зеления светофар и специално биещото на очи червено, наистина това "има къде" може да не означава непременно - в България, а в много от случаите въобще не означава това...

Aбе факт е, че за всеки има място под слънцето - географката ширина е без значение.

Ама ми писна от плюене, мрънкане и оплаквания.

Ама ми писна от плюене, мрънкане и оплаквания.

ами то точно заради това не трябва да сме горди чак толкова, че сме част от всичко това ....

Защото беше достатъчно умна да учиш в чужбина.

Няма да коментирам колко хора около мен си търсят работа и тях никой, никъде не ги чака, а са квалифицирани.

По темата: Напоследък все по-малко се гордея, че съм българка. И гордостта ми все повече се превръща в презрение към хората от тази държава. Хубавато е, че има макар и рядко и добри такива.

Въпреки проблемите , "спънките" и т.н. : Горд съм че Съм Българин,роден в България. Обичам родината , и измъчения й народ(български народ)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.