Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За смисъла на живота...

Featured Replies

преди 2 часа, язе написа:

Че кво му е лошото, да си детски настроен?

Нали глезльо!:P

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 257,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Наистина много добре казано. За всеки, който живее в свой собствен свят, то смисъла на живота би било това, на което се гради тази негова измислена реалност. Дали ще са пари, власт и прочие, зависи от

• Един няколко клипа, който според мен отговарят много добре на темата :

• Има едно "нещо" над което мнго се замислям,защо !? :Повечето хора постоянно се оплакват,постоянно мрънкат:все нещо не им е угодно,все някои им е навредил,ВИНАГИ недоволни от всички и всичко ,вечните ж

Публикувани изображения

преди 6 часа, _ramus_ написа:

тва - според ДНК-то ли? :)

Щото състоянието на ДУХА, ако въобще пишещата има идея какво и кое се има предвид в съдържанието на този висш АБСТРАКТ - ДУХ... , няма въобще как да се нарече "ЩАСТИЕ". По простата причина - че няма как и да е "НЕ-щастие".

Въобще авторката на тия шаблонни думички си няма елементарна адекватност какво точно пише. От кого и за кого е написан "шаблона", според коя таргет група, какъв е контекста... и т.н. То с репликиране на летящи социални шаблони няма как да е по друг начин.

" пате , пате , аз те знам 

искаш нещо да ти дам ..." 

:D

Много те е страх някой да не ме открадне и затова ходиш след мен да ме пощипваш по бузките ..

:D

...............................

Ако някой го стори - ще си намери Смисълът в Живота .

:weather2:

преди 30 минути, _sirena_ написа:

Много те е страх някой да не ме открадне

това се е случило доста отдавна. лонг, лонг тайм агоу. :)  Няма човек - само сянка сънуваща се сред пашкула си.

Редактирано от _ramus_ (преглед на промените)

преди 6 минути, _ramus_ написа:

това се е случило доста отдавна. лонг, лонг тайм агоу. :)  Няма човек - само сянка сънуваща се сред пашкула си.

Още Никой не го е направил , бъди спокоен .

Ако се беше случило нямаше все още да си Яздя Еднорогът Тук ! 

Нали ? 

Логиката е ЖЕЛЯЗНА ! :tongue2:

хич не е желязна. Ти още не разбираш от логики.

Само сънуваш че яздиш еднорог. Ако не е приказката, всъщност той е яхнал теб. Казусът с игрите... е, че никога не е много ясно и еднозначно определено кой в чия роля играе в дадена игра. И дали ролите не се сменят непрекъснато. Така че... кой... кого... кое...

И да - спокоен съм. Просто - отдавна се е случило да си "открадната". Мен - кво да ми е. Още си малка, тепърва ще зрееш, за да се родиш - за себе си. Сама - без приказки, без еднорози и игрите на самката, през духовни мимикрии. То и за децата, духовното е просто продължение на приказките сред които още си живеят. Така, че - памперсите и бибероните - и с духовни формички да са - все са си залъгалки.

Невероятно Узряла съм за да Почувствам "трепетът и Вибрацията" , която пълноценно си вплел в поста си , 

за да ми разтвориш бедрата и да опиташ от приказките ми .. Прекрасно са описани и последващите действия и финала вдъхновен ..

и Жаждата за думичките ми .. :)

Утре като те прочете "кралицата ти " нема да ти говори 3 седмици , тате .. :D

Естествено ще й се предложи друг "прочит" , ама и тя сетивна нема ти повярва ..

И Сиренката ще я притиснат в друга приказка - където ще го "играе " възбудена лолитка .

Оох , не мога ..... не ме разсмивай толкова .. :D

преди 10 часа, sound написа:

То не "татенце", а направо "деденце". ((:

Как е баба ти, Саунд? Още ли си безнадеждно влюбен в нея? И все така далечна и непостижима за теб?

Как съвместяваш "разкоша" на младата и гореща плът на Сирена с любовта си към зрелостта? Първата все още те "натоварва", предполагам, или пък предимно те "разтоварва"? Не спазваш завета на баба обаче - да продължаваш да пишеш красиво. Какво стана с любовта, като състояние, любовта към себе си, самодостатъчността - не си особено любовен напоследък. Да не кажа, че си предимно заядлив. Какво те мъчи? Невъзможността да отвърнеш с взаимност? Нали в сърцето имало място за много хора, можело дори да побере цели вселени?

Защо не ти се получава със Сирена -  нали ти дава точно онова, което искаше и според твоите "шаблони" за измерване на човешките реакции - дори не те "ревнува" от Богинята :D: "просто да си споделим известна тишина, път и чувства с някоя мадама", "искам сензи, искам тишината, искам взаимност" - обясни ли си го на себе си…или? Още ли си "до никъде"? А къде е това "някъде", разбра ли, поне да знаеш в коя посока да поемеш? Какво се оказа, когато намери "исканото", че и то не е "това", но какво е "това" и сам вече не знаеш, нали? Или?

Spoiler

Значи какви странни хора са жените - или може би аз съм станал вече достатъчно странен, че не само себе си, ами изобщо никой не разбирам. :Д

Току що ми биха шута - за пореден път, значи това уличните псета от квартала не изяждат толкова шутове, колко аз. Какъв мил и приветлив свят само. И защо - защото съм обичал и друга. Защото в сърцето нямало място за повече от един. Защото съм опитвал да запълня празнотата от Видя. Простичко преведени тези клишета - ревнуват от моята любима приятелка. А даже не са я виждали поне - шантава работа. 

И сега - как аджеба да обясниш на тези инак прекрасни девойки, които ... не че минават през живота ми, а по- скоро ме подминават, че да наистина в сърцето има място само за един, и това не е някой мъж, а самите те. Как да им обясниш, че щом обичаш, просто обичаш - че обичта е състояние на съществуване, а не мерака да освободиш малко напрежение чрез секс. 

В един от последните ми разговори, който проведох с Видя - за съжаление стават все по- редки и по- редки, трябва да й купя цветя на тази мадама, че нещо е разочарована от мен ми се струва - й се оплаках, че след толкова години и на медитиране, и на практикуване, и на четене, и на почивка от всичко това, се чувствам до никъде .... и моля ви представете си, тя ми се изсмя, което ме озадачи и не стига това, а и ми отвърна "че и аз съм до никъде", с което както си е му е реда, хептем ме изуми. Айде нали за мен - ясно, ама пък и при нея да е така, вече е странно, а още по- странен е начина, по който ми го казва: все едно нищо кой знае какво. Какъв човек само, какъв човек - хайде иди се кусури после, че си до никъде. То не остава мегдан за такива негативни размисли. Един вид - сичко е ок, какво си заревал. Та така и стана - от само себе си. 

Ала тъй като живея все пак сред хора, то и да не искаш, сравнението се случва - в смисъл, че виждаш как се разминавате, че например ти говориш за круши, те разбират орехи. И покрай тези дами, които все се надявам да стане нещо по същество се замислям - че аз както съм до никъде, всъщност съм отишъл доста далеч, просто поради не знам каква причина, рядко се обръщам назад да погледна. Т.е. мисълта ми е, че не само съм загазил, ами и загазвам все повече - никак, ама никак не може да ми се получи с някое момиче, пък как да кажа ..... хубаво ми е и ми се иска. Всъщност имам усещането ,че май за това съм се родил - не ща това, онова и разни велики неща, просто да си споделим известна тишина, път и чувства с някоя мадама. А аз имам много вече - това е странен феномен, нищо не правиш, пък то пак се случва, изглежда вече не мога да ги спра тези процеси, какво ме очаква не ми се и мисли, дано само да е от пожелателното. 

Въобще си няма идея как да постъпя. Викам си, трябва да скрия Видя от живота си - като онази будистка мъдрост, дето като срещнеш Буда по пътя да му резнеш главата. Ок, ама .... аз .... да режа глави .... и то на Видя.... ееееее, егати грозното, честно. Някак не ми се връзва - сега Видя да ми е виновна, как да кажа, хайде нема нужда от будистки наставления. И като я скрия какво - че то рано или късно, все ще се досетят, че "ооо, ма ти не обичаш само мен" ..... ами добро утро. 

После друго си мислех - платени момичета. Ок, нали не, че имам бол пари, но това да е проблема - обаче, аз съм по тази готината част, искам сензи, искам тишината, искам взаимност. Пак не става. Изобщо девета глуха - нищо на никъде. А пък какво друго - другото някак не ме вълнува, не ме раздвижда, не го и търся, карам ден за ден и просто чакам заветния миг, и да си вървя. Пък съм младо яре все още, знае ли се - например сто години живот ме чакат още, оле майко и всичките все така, чудо. Не ща. Да се фърля нейде преждевременно - за две неща ми е: едното, че е грубо от моя страна спрямо съществуването; а второто, че ако има нещо вярно с тези прераждания, то пак ше е същия хал, пак се завърта колелото. 

п.п. не, че ви ангажирам с нещо - но не отказвам съдействие, никак даже. Минах така, че като си го напиша тука е някак друго яч - може да ми дойде муза нещо, идея някаква, знам ли.

Разбра ли защо предпочиташ значително по-зрели жени? Защо есента е любимия ти сезон? Дали е само въпрос на съвпадение? Разбра ли защо имаше нужда да се бъркаш и да душиш в моите отношения - намери ли си обяснение на "защо се отнесох "така" с теб"? Защо този въпрос те мъчи? Или все пак допускаш, че отговорът на този въпрос съдържа ключ към нещо? Какво остава в теб, след като задоволиш базисните си желания? Остава ли изобщо нещо, което да те вълнува и раздвижва?

преди 17 минути, Мо_хи_ни написа:

Как е баба ти, Саунд? Още ли си безнадеждно влюбен в нея? И все така далечна и непостижима за теб?

Как съвместяваш "разкоша" на младата и гореща плът на Сирена с любовта си към зрелостта? Първата все още те "натоварва", предполагам, или пък предимно те "разтоварва"? Не спазваш завета на баба обаче - да продължаваш да пишеш красиво. Какво стана с любовта, като състояние, любовта към себе си, самодостатъчността - не си особено любовен напоследък. Да не кажа, че си предимно заядлив. Какво те мъчи? Невъзможността да отвърнеш с взаимност? Нали в сърцето имало място за много хора, можело дори да побере цели вселени?

Защо не ти се получава със Сирена -  нали ти дава точно онова, което искаше и според твоите "шаблони" за измерване на човешките реакции - дори не те "ревнува" от Богинята :D: "просто да си споделим известна тишина, път и чувства с някоя мадама", "искам сензи, искам тишината, искам взаимност" - обясни ли си го на себе си…или? Още ли си "до никъде"? А къде е това "някъде", разбра ли, поне да знаеш в коя посока да поемеш? Какво се оказа, когато намери "исканото", че и то не е "това", но какво е "това" и сам вече не знаеш, нали? Или?

Покажи скритото съдържание

Значи какви странни хора са жените - или може би аз съм станал вече достатъчно странен, че не само себе си, ами изобщо никой не разбирам. :Д

Току що ми биха шута - за пореден път, значи това уличните псета от квартала не изяждат толкова шутове, колко аз. Какъв мил и приветлив свят само. И защо - защото съм обичал и друга. Защото в сърцето нямало място за повече от един. Защото съм опитвал да запълня празнотата от Видя. Простичко преведени тези клишета - ревнуват от моята любима приятелка. А даже не са я виждали поне - шантава работа. 

И сега - как аджеба да обясниш на тези инак прекрасни девойки, които ... не че минават през живота ми, а по- скоро ме подминават, че да наистина в сърцето има място само за един, и това не е някой мъж, а самите те. Как да им обясниш, че щом обичаш, просто обичаш - че обичта е състояние на съществуване, а не мерака да освободиш малко напрежение чрез секс. 

В един от последните ми разговори, който проведох с Видя - за съжаление стават все по- редки и по- редки, трябва да й купя цветя на тази мадама, че нещо е разочарована от мен ми се струва - й се оплаках, че след толкова години и на медитиране, и на практикуване, и на четене, и на почивка от всичко това, се чувствам до никъде .... и моля ви представете си, тя ми се изсмя, което ме озадачи и не стига това, а и ми отвърна "че и аз съм до никъде", с което както си е му е реда, хептем ме изуми. Айде нали за мен - ясно, ама пък и при нея да е така, вече е странно, а още по- странен е начина, по който ми го казва: все едно нищо кой знае какво. Какъв човек само, какъв човек - хайде иди се кусури после, че си до никъде. То не остава мегдан за такива негативни размисли. Един вид - сичко е ок, какво си заревал. Та така и стана - от само себе си. 

Ала тъй като живея все пак сред хора, то и да не искаш, сравнението се случва - в смисъл, че виждаш как се разминавате, че например ти говориш за круши, те разбират орехи. И покрай тези дами, които все се надявам да стане нещо по същество се замислям - че аз както съм до никъде, всъщност съм отишъл доста далеч, просто поради не знам каква причина, рядко се обръщам назад да погледна. Т.е. мисълта ми е, че не само съм загазил, ами и загазвам все повече - никак, ама никак не може да ми се получи с някое момиче, пък как да кажа ..... хубаво ми е и ми се иска. Всъщност имам усещането ,че май за това съм се родил - не ща това, онова и разни велики неща, просто да си споделим известна тишина, път и чувства с някоя мадама. А аз имам много вече - това е странен феномен, нищо не правиш, пък то пак се случва, изглежда вече не мога да ги спра тези процеси, какво ме очаква не ми се и мисли, дано само да е от пожелателното. 

Въобще си няма идея как да постъпя. Викам си, трябва да скрия Видя от живота си - като онази будистка мъдрост, дето като срещнеш Буда по пътя да му резнеш главата. Ок, ама .... аз .... да режа глави .... и то на Видя.... ееееее, егати грозното, честно. Някак не ми се връзва - сега Видя да ми е виновна, как да кажа, хайде нема нужда от будистки наставления. И като я скрия какво - че то рано или късно, все ще се досетят, че "ооо, ма ти не обичаш само мен" ..... ами добро утро. 

После друго си мислех - платени момичета. Ок, нали не, че имам бол пари, но това да е проблема - обаче, аз съм по тази готината част, искам сензи, искам тишината, искам взаимност. Пак не става. Изобщо девета глуха - нищо на никъде. А пък какво друго - другото някак не ме вълнува, не ме раздвижда, не го и търся, карам ден за ден и просто чакам заветния миг, и да си вървя. Пък съм младо яре все още, знае ли се - например сто години живот ме чакат още, оле майко и всичките все така, чудо. Не ща. Да се фърля нейде преждевременно - за две неща ми е: едното, че е грубо от моя страна спрямо съществуването; а второто, че ако има нещо вярно с тези прераждания, то пак ше е същия хал, пак се завърта колелото. 

п.п. не, че ви ангажирам с нещо - но не отказвам съдействие, никак даже. Минах така, че като си го напиша тука е някак друго яч - може да ми дойде муза нещо, идея някаква, знам ли.

Разбра ли защо предпочиташ значително по-зрели жени? Защо есента е любимия ти сезон? Дали е само въпрос на съвпадение? Разбра ли защо имаше нужда да се бъркаш и да душиш в моите отношения - намери ли си обяснение на "защо се отнесох "така" с теб"? Защо този въпрос те мъчи? Или все пак допускаш, че отговорът на този въпрос съдържа ключ към нещо? Какво остава в теб, след като задоволиш базисните си желания? Остава ли изобщо нещо, което да те вълнува и раздвижва?

Говорещата вагина, как бърза да защити. Да не би да нарушат получаването и задоволяването на нагона и, ще драска със нокти и зъби ама да не би нещо на нереза и да му направят или нарушат някой финции, щот ко ша прай после. Тя има нужда от силни истински мъже, на които да целува краката. Тя иска и се предлага да служи за парцал, общ. С който всеки да си избърше нечистотите след като е свършил. Хахаха миндила си остава миндил, рано сутрин и късно вечер, нагона му не го оставя да си почини. Как ще се отървеш от това да си жертва на собствения си полов огрган, как а? Хахаха 

преди 6 часа, _sirena_ написа:

Утре като те прочете "кралицата ти " нема да ти говори 3 седмици , тате .. :D

Няма смисъл да ревнуваш от мен. ;)

Spoiler

2050 г. Земята се е променила много, има обитаеми полети до съседните планети. „Дързост и красота“ отдавна е свършил. Но Стушо продължава да разказва за принцеса Видя... Събира се вече материал за едно Евангелие. 

Авторът на това Евангелие обаче явно буксува с години. Заседнал е някъде и ако човек проследи мненията му тук ще види, че не отлепва... Върти се в омагьосан кръг... Колкто и разни хора да се опитвта да му помогнат. Не знам дали причината е същата тази Видя, която в един момент му е помогнала, но след това е станала за него като обсебване. 

„Платени момичета и сензи с тишина“. Чудя се как може въобще да хрумне такава идея... Толкова ли е сложно с неплатените? Но ако непрекъснато си им проповявал Евангелието си, нищо чудно да са започнали да ревнуват от него. 

А в Евангелието трябва да пише, че ако в теб им сензитивност и тишина, ще я откриеш навсякъде. Включително и в жена, която ще бъде привлечена в теб именно от нея, а не от нещо друго (финикийски знаци и прочие). Така че, каквото сееш и развиваш в теб, такова привличаш. 

Ако се чудиш все още как се излиза от буксуване, наблюдавай една кола, която го прави в калта или снега... Щом един произволен шофьор може да го направи, защо не и ти.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 30 минути, Мо_хи_ни написа:

2050 г. Земята се е променила много, има обитаеми полети до съседните планети. „Дързост и красота“ отдавна е свършил. Но Стушо продължава да разказва за принцеса Видя... Събира се вече материал за едно Евангелие. 

Авторът на това Евангелие обаче явно буксува с години. Заседнал е някъде и ако човек проследи мненията му тук ще види, че не отлепва... Върти се в омагьосан кръг... Колкто и разни хора да се опитвта да му помогнат. Не знам дали причината е същата тази Видя, която в един момент му е помогнала, но след това е станала за него като обсебване. 

„Платени момичета и сензи с тишина“. Чудя се как може въобще да хрумне такава идея... Толкова ли е сложно с неплатените? Но ако непрекъснато си им проповявал Евангелието си, нищо чудно да са започнали да ревнуват от него. 

А в Евангелието трябва да пише, че ако в теб им сензитивност и тишина, ще я откриеш навсякъде. Включително и в жена, която ще бъде привлечена в теб именно от нея, а не от нещо друго (финикийски знаци и прочие). Така че, каквото сееш и развиваш в теб, такова привличаш. 

Ако се чудиш все още как се излиза от буксуване, наблюдавай една кола, която го прави в калта или снега... Щом един произволен шофьор може да го направи, защо не и ти.

Никой няма даже и да си направи труда да те ревнува, всички знаем че ремуса е твоя изгора и че ако някой го иска, ще тря да са разправя с теб. А теб като та знаем вече, само през трупа ти. Така че едва ли Сиренката се опитва точно това, по скоро ви се наслаждава на любовната игра и черпа вдъхновение за нейната поезия. А то толкова материал има за поезия, такава романтика вселенска. Танца на гравитацията, на превличането, на нагона на неосъзнатоста. Поздрав и тук бейби. :-)

преди 7 часа, _sirena_ написа:

Невероятно Узряла съм за

:) мм - виждам, виждам. направо към презряване.

преди 8 минути, König написа:

всички знаем че ремуса е твоя изгора

Скука отсякъде. Толкоз мъка, къде да отиде освен в интригантство :) Пък и толкова наивно.

--------

Идеята ми беше да се опримери темата - за... смисълът на живота. Че общите псевдофилософски фантазми дето всеки си е научил да си играе пред огледалото, са си обикновено автолицемерие.

В таз посока - чудесни примери... за "смисъла" и "безсмислието" на нещото наречено "живот". Интересно че ЖИВОТ... от кого е така наречено? И защо? А според кое и какво?

С театър се живее лесно. И лесно е от сцената да се играе на "избори". Но няма такива. Няма... защото най-важните и съществени положения - не могат да се избират. А ония, дето могат - не определят нищо. И вкопчените привиждат че причините да са сред един или друг батак - са именно ония положения, които точно те не могат да променят. И в безсилието се опитва театъра с изборите... и игрите със "смисли". А е самата безпомощност. Нито философии, нито знаене или запомняне... нито нагласянето - просто самата немощ, и в тая безпътица само играта остава - играта на живот... чрез изгубените или измислените смисли на Живеещия (го). А някъде отзад надничат от сенките Тлеността и Смъртта.... Но още по-лошото - призрака на Нищото дебне отвсякъде.

Как да избягаш от тия, как да се скриеш. И остава - да ги криеш от себе си. С игри... да минава и заминава - нещото, дето незнайно кой, нарича "живот".

преди 13 минути, _ramus_ написа:

:) мм - виждам, виждам. направо към презряване.

Скука отсякъде. Толкоз мъка, къде да отиде освен в интригантство :) Пък и толкова наивно.

--------

Идеята ми беше да се опримери темата - за... смисълът на живота. Че общите псевдофилософски фантазми дето всеки си е научил да си играе пред огледалото, са си обикновено автолицемерие.

В таз посока - чудесни примери... за "смисъла" и "безсмислието" на нещото наречено "живот". Интересно че ЖИВОТ... от кого е така наречено? И защо? А според кое и какво?

С театър се живее лесно. И лесно е от сцената да се играе на "избори". Но няма такива. Няма... защото най-важните и съществени положения - не могат да се избират. А ония, дето могат - не определят нищо. И вкопчените привиждат че причините да са сред един или друг батак - са именно ония положения, които точно те не могат да променят. И в безсилието се опитва театъра с изборите... и игрите със "смисли". А е самата безпомощност. Нито философии, нито знаене или запомняне... нито нагласянето - просто самата немощ, и в тая безпътица само играта остава - играта на живот... чрез изгубените или измислените смисли на Живеещия (го). А някъде отзад надничат от сенките Тлеността и Смъртта.... Но още по-лошото - призрака на Нищото дебне отвсякъде.

Как да избягаш от тия, как да се скриеш. И остава - да ги криеш от себе си. С игри... да минава и заминава - нещото, дето незнайно кой, нарича "живот".

Давай, давай, раздай ми са......! Тук съм целия съм отворен за всичко което имаш да каваш, остави се да ти текнат мазгите и лигите, така си ми най хубав.

Направо ти се чудя, как живееш със себе си? Как търпиш мисли от подобен характер, от рано сутрината? Това наистина рябва да е голям кошмар за теб, на чеверме да се пържиш на бавен огън в собствената си мазнина. Уфф направо тръпки ме побиват като си помисля. И пак мерси че ми показа колко е хубаво да е тъп човек, въоще 99% от твоидт самодепресии съм си ги спестил. Каква облекчение само, мерси много.

И да ти кажа нищо не разбрах от това което си написал. Какви са тези издухани глупости направо не мога да го проумея. Що тря да си толкова самообъркан. През цялото време ти се чудя, къде трябва да е збъркал тоя, какво трябва да е пропуснал за да се е получил този резултат, и повярвай ми въобще не безинтересно да се наблюдава, много е поучително даже. 

Редактирано от König (преглед на промените)

преди 5 минути, Мо_хи_ни написа:

Бла бла бла.......! Е и? Ко прайм ся? Някава идея да имаш случайно? 

Ще обесбявамв по форумите кой кви комплекси имал ли ма оу?

преди 51 минути, _Alex&Vanko_ написа:

Ех тоя Саунд и аз се опущих снощи! Такива сме с кака еднакви. Тя затуй не ме ще.:D

Нахалство и постоянство Ванка и ще те заиска.
Ама ти вместо да се заглеждаш по млади другарки ...

преди 10 часа, Мо_хи_ни написа:

Всеки оставя  в някой Следа , а някои са толкова Ефирни , че оставят цял Коловоз .

И този коловоз променя и въздейства на реципиента достатъчно дълго време , докато се Консумира Напълно .

Това Променя !  Носи Актив във Духовен план.

Можех да го приема със "призраците му' , но нямаше да бъде Чистоплътно .

И двамата не го заслужаваме .

Обикнах Саунд , въпреки Богините и счупените следи в сърцето му .

Въпреки "стъпките" на други жени , които отекваха в Душата му .

Обикнах го , въпреки Невъзможността да бъдем в Пълноценна Взаимност и Благодат .

Обладахме си Сетивата , изригнахме в Божествена Наслада в едни Неповторими Мигове ..

И в  тази кратка Вечност Той наистина ми Принадлежеше ... Това ми е Достатъчно ..

Никой не ме беше Уплътнявал така Съвършено .. :shy11:

Никой не ми беше Утолявал така Жаждата ..

Признателна съм.

За повече не мога да Копнея .

Поздрав 

…Лучше гор могут быть только горы, на которых ещё не бывал... ;)

преди 7 минути, Мо_хи_ни написа:

Поздрав 

Spoiler

…Лучше гор могут быть только горы, на которых ещё не бывал... ;)

“...  Возвращаемся мы - просто некуда деться!...“

преди 3 часа, BMW Маниак написа:

Нахалство и постоянство Ванка и ще те заиска.

Чудя се Васко и Саунда ли са нахалствали или тя?

преди 1 час, _Alex&Vanko_ написа:

Чудя се Васко и Саунда ли са нахалствали или тя?

Не го слушай Изабел, пуска те по пързалката, за да гледа сеир.

преди 14 минути, Мо_хи_ни написа:

Не го слушай Изабел, пуска те по пързалката, за да гледа сеир.

Ти защо не се роди едни 20 години по късно че да хвърля един сериозен ресурс след теб.

преди 5 минути, BMW Маниак написа:

Ти защо не се роди едни 20 години по късно че да хвърля един сериозен ресурс след теб.

Да бе, та да ревнеш и ти във форума. Добре си ми е с тия 20 години по-рано. Не си заменям възрастта за нищо на света.

преди 9 минути, BMW Маниак написа:

Кака обича млади според мене! Кат назе.

Саунда млад левент с перчем! Аз съм дърт първи номер подстриган.:biggrin:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.