Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Юдеизъм /за любопитни/

Featured Replies

Създаването на богатство никога не е за сметка на поробената душа, нито на убитата и смачкана душа.

Защото тогава то не е богатство, а оръжие за масово поразяване.

Както е в случая с богатите западни правителства и Израел, които създадоха богатства върху поробването, избиването, обезличаването на цели народи.

Ние българите нямаме какво да се учим от Израел - ние нямаме окупирани територии и никога на чуждото не сме посягали. Ние никого не сме бомбардирали, избивали в геноцид, отровили или изгаряли с касетъчни бомби. Ние българите сме хората на добротата.

• Отговори 2,8k
  • Прегледи 309,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Сидхартха
    Сидхартха

Я да изпробвам чувството за хумор на Божия народ в лицето на Валкирия ... Събрали се евреите от местна общност и равинът им казал: - Слушайте сега... Знам аз, че нас, евреите, никак не ни харесв

• valkiria1
    valkiria1

Дълбоко в Синайския полуостров ,на територията на Египет се намира Синай-известна още като: планината Хорив, планината на Моше, Джебел Муса/според бедуинската традиция/, планината ,която равинската ли

• Философ?!!   Душица... Нито четеш, нито знаеш, нито мислиш... но предиряш кой на какъв (ти се ) правил, като че целия свят е един безкраен вариант на мъжки моабет и състезание по надпиране кой

Публикувани изображения

преди 22 минути, Aliya написа:

Създаването на богатство никога не е за сметка на поробената душа, нито на убитата и смачкана душа.

Защото тогава то не е богатство, а оръжие за масово поразяване.

Както е в случая с богатите западни правителства и Израел, които създадоха богатства върху поробването, избиването, обезличаването на цели народи.

Ние българите нямаме какво да се учим от Израел - ние нямаме окупирани територии и никога на чуждото не сме посягали. Ние никого не сме бомбардирали, избивали в геноцид, отровили или изгаряли с касетъчни бомби. Ние българите сме хората на добротата.

Е, щом сте толкова против евреите, защо тогава сте приели за идол един евреин, потомък на Давидовия род, след като спокойно можете да си вярвате в Бога на древните българи?!

Редактирано от Aumi (преглед на промените)

Исус не е евреин и не е идол. Исус е арамеец и това бе потвърдено и от папа Франциск в личната му среща с Нетаняху неотдавна.

Арамейците от своя страна са наследници на скитите, скитащите племена на Древните българи, създали най-древните Близкоизточни цивилизации. 

Не знам откъде папата и ти черпите информация, но Библията е единствената книга, която разказва най-обстойно за живота на Христос, и там се казва друго:

Матей 1
1 Родословието на Исуса Христа, син на Давида, син на Авраама.

Евреи 7
14 Защото е известно, че нашият Господ произлезе от Юдовото племе, относно което племе Моисей не каза нищо за свещеници.

Йоан 4
Исус рече: 22 Вие се покланяте на онова, което не знаете; ние се покланяме на онова, което знаем; защото спасението е от юдеите.

32 Христос Израилевият цар нека слезе сега от кръста, за да видим и да повярваме. И разпнатите с Него Го ругаеха.

Редактирано от Aumi (преглед на промените)

Исус е говорил арамейски език и е арамеец. Когато Исус е бил, не е имало еврейски език дори. За какво еврейско родословие тогава можеш да твърдиш!? Еврейският език е създаден едва 9 век от новата ера.

В Сирия все още е запазено арамейското село Маалуля, говорещо на арамейски език и до днес. Не случайно това село е жестоко окървавено от терористите, които после тичаха да се лекуват в болниците на Израел, където Нетаняху се ръкуваше с тях.

преди 10 часа, Aliya написа:

Исус е говорил арамейски език и е арамеец. Когато Исус е бил, не е имало еврейски език дори. За какво еврейско родословие тогава можеш да твърдиш!? Еврейският език е създаден едва 9 век от новата ера.

В Сирия все още е запазено арамейското село Маалуля, говорещо на арамейски език и до днес. Не случайно това село е жестоко окървавено от терористите, които после тичаха да се лекуват в болниците на Израел, където Нетаняху се ръкуваше с тях.

Старият Завет е част от Библията, която обхваща всичките 39 книги (приети за канонически от Протестанската Църква и намиращи се в Еврейската Библия Танах), написани преди Христос.

Битие 14:13
А един от избавилите се дойде и извести това на евреина Аврам; той живееше при дъбовете на Амореца Мамврий, брат на Есхола и брат на Анера, които бяха Аврамови съюзници.
Псалми 111:1
По еврейски, азбучен псалом. Алилуя. Ще славя Господа от все сърце. В съвета на праведниците и всред събранието им.
Псалми 112:1
По еврейски азбучен псалом. Алилуия. Блажен оня човек, който се бои от Господа, Който много се възхищава от заповедите Му.
Псалми 119:1
По еврейски, азбучен псалом. Алеф Блажени ония, които са правдиви в пътя, Които ходят в закона на Господа.

Йон 1:9
А той им рече: Аз съм евреин, и се боя от Господа небесния Бог, който направи морето и сушата.

...

Танах (иврит: תנ״ך) (IPA: [taˈnax] или [təˈnax], или Tenak) е акроним за това, което се идентифицира като Еврейска Библия. На практика това е оригиналното съдържание на старозаветните писания. Акронимът е базиран на основните букви от иврит на всяка от трите части:

• Тора (на иврит: תורה), което означава „закон“. Нарича се още „хумаш“ (на иврит: חומש), означаваща „петте“ или „петте книги на Моисей“, а на български Петокнижие. На гръцки е наречена pentateuch. Тората е често споменавана като законът за евреите.
  • Невиим (на иврит: נביאים), означаващо „пророци“. Този термин се асоциира с всичко свързано с пророците.
  • Кетувим (на иврит: כתובים), означаващо „писания“ или „агиография“.

Kak да не изпаднеш в еуфория от Depeche Mode и тяхната песен Personal Jesus.
Аз съм твоя личен Иисус.
Вдигни слушалката на телефона,
за да те направя вярващ,
облегчи душата си, изповяда се и т.н ...

8718592C.jpg

Няма никакво значение какво е казал Нетаняху. Той е политик, син на белоруски евреин, когото навремето прецакали големите чакали. Баща му се обидил и заминал в САЩ, а там малкият Нетаняху израстнал и станал акула. Нетаняху е кариерист и го вълнува единствено едрия капитал и топлото кресло в правителствто. Ще остане в историята като латерната с гумени яйца, Той е вечен и несменяем. На последните избори се стигна до парадокс. Кандидатите бяха Нетаняху и Нетаняху, тоест сам срещу себе си и съответно победи. Неговата опора е партия ШАС. Партия на ортодоксалните евреи. Това е симбизоа между октопод, паразит и религия в крайно извратена същност. Сега светва ли ви, че ако утре папата каже Иисус е бил сиукс, син на Голямата мечка и малката дъщеря на Домнго Мба Ел Соно Нзанг, Нетаняху твърдо ще каже  да, иначе ШАС ще му ритне столчето. Изобщо на евреите им дреме за Иисус, колкото на вас за Дуко, малкия син на Сульо от махалата. Идея си нямате от евреи и по-добре помпете съседните теми с локуми или хайде признат грях - половин грях. На времето работех при братя Грим. Започнах като фелшер и и се издигнах до микрохирург. Но с годините нищо ново и осъзнах, че изпаднах в рутина. Затова се самоуволних и съответно влязох в Червената книга. Ахтунг! По закона на Вселената аз поех по пътя на нано-хирурга! Бях длъжен обаче да отработя месец. Вечер оставях сам сред операционните маси и обслужвах клиентите. Сам, което не означаваше че не изпитвах биологични нужди да отделям (леитрокен). На изходите на залата на ниво педя от земята братя Грим бяха залепили лика на някакво ребе, което проклело плъховете. Нали божии създания, пък ги проклел, но братя Грим сляпо вярваха, че лика на ребето плаши гризачите, да не влизат. Снимката бе черно-бяла, ксерокопие или сканер. Аз обаче изпитвах съмнения и реших да проверя. И приходишели ми се по малка нужда, аз уринирах върху плашилото. В реда на нещата е да се изпикаете на улицата посред бял ден, така че не съдете строго, просто наваксвах в това отношение. В течение на месец снимката позеленя, после стана морско синя. Лакмус свойски обобщих.  Никой не забеляза промяната, но определено смятам, че след този акт на съпричастност и баскервилското куче няма да поиска да нахълта в операционната на братя Грим. Считайте случая за експеримент и в никакъв случай вендета. Братя Грим бяха по-скоро клоуни, отколкото вярващи. залата бе накичена с всякакви джудаики. И когато един ден на работа при мен постъпи млад асистент, той ми зададе въпроса - що за спиритически символи са това по стените или може би амулети за вуду магия. Разбира се, атрибутите ползвах в фото сесии, защото се увличах по авангардна фотография заимствал идея от медалите на Брежнев.

Общоизвестна истина е, че Старият завет на Библията е редактиран, особено що се отнася до географските имена. Когато Авраам е бил, не е имало евреи. Имало е Древните българи, които са говорили Българския език. Ибрам / Аврам е лично име в чест на Богинята Създателка на древните българи БРаМа или ПраМа, Древната Майка.

Освен това действието в Битие не се развива в Близкия изток, а в днешните Български земи, богати на оникс (Скъпоценни камъни) и злато. И до днес земите ни са най-богатите на злато, а най-древните обработени артефакти от оникс / нефрит и злато са намерени в България. Раят от Стария завет е Земята на Богинята Ра - Рай, а Израелтяните са хората, излезли от рая - ИзРай

-PAXP-deijE.gif

преди 7 часа, Aliya написа:

Общоизвестна истина е, че Старият завет на Библията е редактиран, особено що се отнася до географските имена. Когато Авраам е бил, не е имало евреи. Имало е Древните българи, които са говорили Българския език. Ибрам / Аврам е лично име в чест на Богинята Създателка на древните българи БРаМа или ПраМа, Древната Майка.

Освен това действието в Битие не се развива в Близкия изток, а в днешните Български земи, богати на оникс (Скъпоценни камъни) и злато. И до днес земите ни са най-богатите на злато, а най-древните обработени артефакти от оникс / нефрит и злато са намерени в България. Раят от Стария завет е Земята на Богинята Ра - Рай, а Израелтяните са хората, излезли от рая - ИзРай

:rap:    Сега остава да напишете нова библия с нови догми и канони, с главен герой Богинята Бра-Ма Пра-Ма Аб-Ра-хам Иб-Ра-хим Ра- Рая....:comp_virus:
и нищо чудно след някоя година тя да измести старите религии, както се е случвало неведнъж през хилядолетията...:cheers:

на 30.03.2016 г. at 10:38, Aliya написа:

...., а Израелтяните са хората, излезли от рая - ИзРай

Ама трябва малко да обърнеш нещата, защото хората са изгонени от рая, не са излезли по свое желание :) Т.е. името им да е нещо като изгонРай.... :D

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Адолф Хитлер или Адолф Ротшилд,внука на Ротшилд е основателя на държавата Израел.Ако все още някой не го знае.

IBM пък помагат с компютрите .Все пак е нужна и технология.

http://www.bas-bg.org/ciganite.html

https://en.wikipedia.org/wiki/Punched_card

Именно той е избран и мъж на годината през 1938 

http://content.time.com/time/magazine/article/0,9171,760539,00.html

Редактирано от acnekt (преглед на промените)

преди 1 минута, valkiria1 написа:

Кап,

много  е трудно едно магаре да раздели сламата между човешките магарета ,защото разделянето на сламата ,винаги е било ахилесовата пета на всички евангелия....иначе и швейцарската крава не е лилава и не се казва  Милка, защото такова име сред онези народности и по онези географски ширини  няма, ами  е всъщност българската  крава Милкана и аз мога да се закълна,че видях и ядох нейно мляко преди два дни в земите на Орфей и мога почти  да се закълна ,че  Евридика не му е любима на тоя певец , ами е негова творба, и добре ,че е така защото един Орфей скара гърци и българи и ако Евридика беше негова жена и беше родила Орфей джуниър не ми се мисли ,какво щеше да стане .

Твърдя  ,че пътя към ада започва от Ухловица  и точно там разбрах ,че  двама  са всъщност боговете които са си избрали народ..единия е Йеова,който избра и "изкова ", като народ исраелтяните ,а другия е Дионис ,който избрал траките защото здравата пиели  и танцували....... малко се пие в тоя форум..малко

от мен наздраве с ей това и шабат шалом 

product_270.jpg

Шабат шалом, уважаема. И, недей така. Че скоро ще излезе че траките някак си са дали и името на коняка. И че най-добрия (баш този XO) се прави по нашите земи :)

преди 14 часа, valkiria1 написа:

Кап,

много  е трудно едно магаре да раздели сламата между човешките магарета

А даваш ли си сметка, че всъщност даваш твърде основателен повод на природозащитни организации да те обвинят в нехуманно отношение към животните.

Впрочем името Тора е също Древнобългарско и е посветено на Богинята Създателка на дедите ни - ТаРа е едно от имената й. Не случайно върху стените на Магурата са изписани като руни древните български букви Т и Р, означаващи именно Богинята ТаРа. Надписите и рисунките от Магурата са на 43000 години. Там се виждат още и дедите ни, изобразени да танцуват с вдигнати ръце във възхвала на Богинята Майка.

Пророците в Тора (Божия закон на Богинята майка на древните българи ТаРа) са наречени Набиим, от Древнобългарския корен НаБа - на Богинята принадлежащи хора.

Кетувиим е всъщност Кутубиин и означава Писмени текстове от арабската дума КаТаБа и древнобългарския корен КъТъБъ - Божествен, на Богинята ТаБа.

-

Въх, каква ода за капитала!Колко благороден наследник от рода на червения щит!Неясно остава само, защо все още има гладуващи на тази планета при наличието на такива благородни хора притежаващи голяма част от световните финанси!:(

преди 3 часа, valkiria1 написа:

и за капитала..апропо не знам защо да има нещо лошо в него?!? :P

Няма лошо, стига да не ставаш роб на капитала, а да го ползваш по предназначение.

преди 2 часа, valkiria1 написа:

..вместо това вечеря на айсберг два пъти по-голям от Манхатън

Ама, моля ти се!Това, ако не е благородно дело, кое ще е!:D

Егоцентризъм в действие.

..той може да запуши озоновата дупка с банкноти

Ми да я запуши, на мен лично ми е все едно с какво ще я запуши, важното е да я запуши, като иска да бъде полезен!

Той е зелената овца на фамилията ,която поддържа финансовото кръвообращение на Европа от столетия насам....могли са ,направили са го, правят го ..всеки би го правил ,ако има възможност няма какво да приритвате,че друг е награбил тая възможност вместо вас...и е мислил за векове напред,вместо за петилетки.

За мен едно богатство натрупано, чрез много измами и престъпления, не е

повод за гордост!И не, не всеки би го правил, не вкарвай всички в твоя мироглед!

..вземи се разходи до някоя река и я изчисти от мръсотиите хвърлени в нея,вместо да ехидстваш ,че друг го прави..така може и да спечелиш пари от европейските фондове.

Ето пак, не можеш ли да разбереш, че има хора за които не всичко е пари?Ако отида да чистя някоя река, то ще е защото съм почувствал нужда да го направя, а не защото можело да спечеля пари от еврофондовете!

Тропическите гори на Еквадор ,са разсипани от петролните компании, реките на Амазонка са  размътени от проекта Бело Монте..това са спасителните акции в които Дейви хвърля парите си.

И кой притежава повечето от големите петролни компании?

За проекта Бело Монте...там кое ще е повече ползите или вредите е трудно да се каже!

http://m.infrastructure.bg/show.php?storyid=2055794

А всяка държава има правото сама да решава, как и по-какъв начин ще си произвежда енергията.

Всъщност в САЩ, добивът на шистов газ,

също не е най-екологичния и замърсява природата, но не виждам "Дейви" да протестира против това!

Много избирателно действа с проектите си!

Не разбирам защо чакаш някой да те нахрани,вместо ти да нахраниш някой

Не чакам лично мен, някой да ме храни, справям се с това!Но ако човек, наистина иска да помогне има много хора по света, които имат нужда от помощ.Но реална помощ , не пиар акции от сорта "Дайте да дадем"!

но знам едно никога не покривате висотата на претенциите си:tongue2:

"Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му!"

Когато си права, права си!

Колкото и да ти са големи мечтите, трябва да работиш за тяхното осъществяване, а не да чакаш някой друг да ти ги осигури.

преди 12 часа, M.Николов написа:

Въх, каква ода за капитала!Колко благороден наследник от рода на червения щит!Неясно остава само, защо все още има гладуващи на тази планета при наличието на такива благородни хора притежаващи голяма част от световните финанси!:(

Все още не е измислена по-справедлива икономическа система от Капитализма.

преди 10 часа, valkiria1 написа:

Напълно в стила на пролетариата си ми спретнал един монолог за парата.:P Виж сега Николов,за разлика от изкривеното съзнание на пролетариата ,евреите напълно имат основание  се гордеят ,че са създали капитализма.Трудът е стока и всеки един се продава, според акъла,знанията и уменията си...ти също.Цената на полученото отговаря на  степента на това което си предложил.Четейки и Талмуд и Библията ще видиш,че евреите съзиждат религия ,която е тяхна опора и изгражда отношение към парите ,което по късно ще послужи за основа на капитализма...Карл отдавна не си топи брадата в бирата ,призрака на комунизма е бродил само в кибуците в Исраел, богатите стават по-богати защото го могат и имат акъл за това, а бедните стават по -бедни ,защото са живото доказателство ,че битието определя съзнанието. Това е напълно в унисон с това ,което твърдиш и ти...

Тоя, що ли ми мяза на евреин?

2712.jpg

Цитат

«Нека да погледнем днешния евреин... Каква е неговата вяра в този свят? Сделката. Какъв е неговия бог? Парите... Парите са ревнивия бог на Израел, срещу когото няма друг бог. Парите разяждат всеки друг бог на земята и го превръщат в разменна стока. Банкнотата е истинския бог за евреина. Негов бог е илюзорната банкнота. Химерната националност на евреина е националността на търговеца, на човека с парите в общия смисъл на думата». Карл Маркс, «Еврейския въпрос», 1844

Цитат

Наистина ли Маркс е мъртъв, този въпрос напоследък все по-често се задава от светилата на световната икономическа мисъл. Оказва се, че не. Преди 25 години само изглеждаше като че ли е погребан в пепелта на миналото, но само изглеждаше. Най-големият “Мислител на хилядолетието”, както го определи Би Би Си след своето онлайн проучване, триумфално се завръща, за да срази със своите идеи и прогнози глобалния неолиберален капитализъм, който донесе нарастващо неравенство и обедняване на големи маси хора по света.

Справката от началото на 2014 г. в световната виртуална книжарница “Амазон.ком” сочи, че в нея има близо 24 000 книги, в чието заглавие стои името на Маркс, докато тези, свързани с иконата на неолибералния капитализъм Айн Ранд, са само 2401, т. е. 11 пъти по-малко. Идеите, оценките, диагнозите на проблемите на глобалния капитализъм на Маркс са обект на постоянно изучаване, обсъждане, анализи и разпространение от най-големите светила на западната философска и икономическа мисъл като Антъни Гидънс, Тери Игълтън, Ричард Улф, Дейвид Харви, Нуриел Рубин (който дори не е марксист) и др. Дори папа Франциск I заяви, че за него не е обида това, че десните в САЩ го заклеймяват като марксист.

На 25 март 2013 г. американското списание „Тайм”, в рубриката си „Световни финанси” публикува прелюбопитната статия на Майкъл Шуман - „Отмъщението на Карл Маркс: как класовата борба оформя света”, преведена след това на десетки езици по всички континенти...

http://www.zora-news.com/index.php?option=com_content&view=article&id=5623:2014-05-10-12-19-50&catid=502:broi-19-2014&Itemid=126

Призраците имат едно много неприятно умение за някои хората - да се появяват изневиделица точно когато не ги очакват и да ги хващат по бели гащи или пък без гащи...;) hasta la victoria siempre :tongue2:

«Нека да погледнем днешния християнин ... Каква е неговата вяра в този свят? Сделката. Какъв е неговия бог? Парите... Парите са ревнивия бог на християнството, срещу когото няма друг бог. Парите разяждат всеки друг бог на земята и го превръщат в разменна стока. Банкнотата е истинския бог за християнина. Негов бог е илюзорната банкнота. Химерната националност на християнина е националността на търговеца, на човека с парите в общия смисъл на думата». От един християнин .Така че , парите изместиха вярата .А трябва да вървят ръка за ръка.Евала на Валкирия ,как защищава своята вяра .Малко християни могат същото. Не евреите са проблема на обществото  , а липсата на справедливост.Християнството е в упадък и клириците са виновни .Църквата стана търговски дом .Онова в което обвинявате евреите се отнася и за християнството.Ще си изминат и тези 12000 години и пак отново религиите ще имат същите богове, но с други имена.Така мисля аз , лека вечер.

преди 6 минути, witness написа:
:yanim:

Тези юнаци на какъв език пеят тази руска песньовка?

преди 53 минути, Родина написа:

«Нека да погледнем днешния християнин ...». От един християнин .Така че , парите изместиха вярата .А трябва да вървят ръка за ръка.Евала на Валкирия ,как защищава своята вяра .Малко християни могат същото. Не евреите са проблема на обществото  , а липсата на справедливост.Християнството е в упадък и клириците са виновни .Църквата стана търговски дом .Онова в което обвинявате евреите се отнася и за християнството.Ще си изминат и тези 12000 години и пак отново религиите ще имат същите богове, но с други имена.Така мисля аз , лека вечер.

Е, нямаше нужда да редактираш Маркс, той и за християните е писал същото в тая статия. Темата обаче е за юдаизъм и евреи, не за християнство. Пък и ние не ги обвиняваме евреите, а само критикуваме част от тях, а други хвалим.

преди 26 минути, Sleda написа:

Тези юнаци на какъв език пеят тази руска песньовка?

На руски, примесен с идиш, мисля. И слабичкият отдясно освен това има силен друг, може би английски акцент. Разнородна работа. А главният мозък и шут е симпатичен понякога, обаче е ренегат :)

преди 12 часа, valkiria1 написа:

Виж сега Николов,за разлика от изкривеното съзнание на пролетариата ,евреите напълно имат основание  се гордеят ,че са създали капитализма.

Виж сега Валкирия, не зная защо се изживяваш като последна инстанция, която определя кое съзнание е изкривено и кое право.Дали имате основание да се гордеете, пак е спорно.

преди 13 часа, valkiria1 написа:

богатите стават по-богати защото го могат и имат акъл за това, а бедните стават по -бедни ,защото са живото доказателство ,че битието определя съзнанието.

Поредната мантра!Богатите стават по-богати, защото няма контрол и всичко се продава дори и съвест, а не защото са изключително кадърни!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.